טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם, מאזדה 2 שנת 2010 הכיוון של המראות החשמליות לא עובד וגם תאורת הפנים של הרכב. הנורה תקינה והמראות חדשות לגמרי. אני מחפש את הפיוז שאחראי עליהם, לא יודע אם זה אותו אחד או שניים נפרדים. מישהו מכיר ויודע לכוון אותי איפה הפיוז/ים האלה נמצאים? אם הם תקינים (לפחות לגבי המראות) אבדק את היחידה של המפסקים בתוך הרכב. תודה!
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
המנוע אמור להכבות בזמן עצירה כשאני לוחץ על דוושת הברקס אבל בימים האחרונים הוא אכן נכבה אבל נדלק מעצמו ולפעמים מספר פעמים נכבה ונדלק וכל זאת בזמן שאני עוצר ברמזור אדום מבלי לשנות דבר. 2) האם התקלה נפוצה? 2) מה יכולה להביות הבעיה ואיך לפתור?
הודעה אחרונה מאת _slayer_, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מאזדה 2 2008 , היה לי תקלת מנוע החלפתי מצערת שגם גרם לרעידות בטורים והמצערת הסתדרה , לאחר מכן החלפתי תושבת מנוע ותושבת אמצעית לרכב והרעידות מהמנוע לא מפסיקות , הרעידות מופיעות רק שאני על D או R ברמזור / או בעצירה , כשאני מחליף לניוטרל או לפארקיג הרעידות מפסיקות מה הסיבה ?
הודעה אחרונה מאת asix, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברה, יש לי כמה שאלות, נתחיל בזאת שבכותרת, הלד של הפנסים הקדמיים התחיל להצהיב איך אפשר לשנות וכמה יעלה לי לקנות בעצמי ומאיפה? שאלה שניה, שלא קשורה לאודי, אלא לקליאו 2015, כאשר מסובב את ההגה ימינה שמאלה אני שומע קול של עמעום עמוק , אשמח להארות. תודה
הודעה אחרונה מאת hunter22, -
טמפרטורת מנוע
מאת cruze-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 872 צפיות
קרוז 1400 טורבו אחרי נסיעה לא ארוכה של רבע.שעה, שהטמפרטורה התייצבה עוד קודם על 90, אני חוזר לרכב אחרי שעה, והשעון טמפרטורה, לא מתחיל מ 50 ולאט לאט מטפס אלא נשאר על 90. שעה אחרי כאמור אחרי כיבוי המנוע. השאלות הן האם זה תקין? ובמידה ולא, מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת cruze, -
-
- 0 תגובות
- 333 צפיות
היי האם המכסה של הנאבה (שיש בה הברזות בשביל ברגי הגלגל) מתאימה בין המכוניות? גם מבחינת קוטר וגם מרחק חורים וגודל הברגים? (שניהם 4 ברגים) אשמח לעזרה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אולי אלי, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 805 צפיות
בבקשה חברים עזרה יש לטיוטה אוונסיס 2002 בנזין אחלה רכב אבל לא מוצאה את התושבת עליונה ימין משהו יכול לכוון אותי למפעל שמייצר או יבואן משהו תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 332 צפיות
הי, אני רוצה להזמין שלט מפתח חדש מהאינטרנט. סתם כדי להתחדש בשלט מעוצב ייחודי ויפה . מאזדה 6 2009. האם אני יכול להזמין כל שלט מעוצב שאני מוצא באינטרנט ? מה התהליך ? משכפלים לתוכו שבב, וחורטים את המפתח גם כן לסוויץ׳ ? אשמח להסבר קצר בכדי לא להזמין סתם. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת מאזדה 6 שיקקה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 401 צפיות
היי לכולם האם באינסייט 2012 אחד התאים של הסוללה יתקלקל האם יש אפשרות לנתק אותו מימצב הבריידי ושיעבוד כמו רכב רגיל או פשוט במקום 24 (כמה שיש שם תאים לא זוכר במדויק) סוללות לנתק אותה סוללה וימשיך לעבוד על פחות תא אחד יש דבר כזה ואשמח להמלצות כמה זה עולה ואפה ומי עושה את זה תודה
הודעה אחרונה מאת אבי השפיץ, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 661 צפיות
היי חברים יש לי דלק בגריקן (שני מיכלים של 20 ליטר) האם אתם מכירים תוסף שניתן להוסיף לגריקן עמ לשמור על איכות הדלק (95) לזמן ארוך ולא להחליף אותו כל חודש דלק שנועד לגנרטור חומר כמו חומר משמר של מזון רק לדלקים תודה רבה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראשית איך לעשות? רגיל כמו שכתוב על המוצר? ואיזה מוצר עדיף של קסטרול או ליקווי מולי בפלאשינג כי אני צריך גם שיאטום קצת נזילות שנראה שיש מידי פעם [אגב החלטתי לעשות כי אני רואה שהשמן נהיה שחור אחרי דקה ששמתי אותו זה אומר שהכל שם שחור בתוכו] והבנתי שכדאי לעשות אח"כ ניקוי ממיר אז איזה מוצר עדיף ? של פורש או ליקווי מולי? תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת CiUiK, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מד לחץ לצמיגי רכב פרטי. מחפש מוצר איכותי בלבד. רצוי דיגיטלי או שעון ברור. איכות המוצר חשובה לי ולא משנה המחיר. יכול גם להזמין באמזון ועוד. הבעיה שהפשוטים לא אמינים. אשמח להמלצה למד לחץ אמין. תודה.
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יונדאי i20 טורבו בנזין מנוע 1.0 שנת 2020. הרכב עבר טיפול לפני יומים. היום נדלקה מנורת של מסנן חלקיקים DPF. איך יכול להיות ,הרי הרכב הוא בנזין ולא דיזל. דברתי עם המוסך המורשה היכן שהרכב מטופל והוא אמר שמכיוון שהרכב נוסע רוב הזמן מרחקים קצרים בתוך העיר המנורה נדלקה. אמר שיש לבצע נסיעה ארוכה במהירות 80-90 קמש כשעה מידי פעם כשהרכב יתאמץ ואז המנורה תכבה לבד. נראה מוזר. משהו יכול להסביר מדוע נדלקה בכלל המנורה כשזה מנוע בנזין. האם אכן נסיעה כדי לאמץ הרכב כשעה זה הפתרון לכיבוי המנורה?
הודעה אחרונה מאת נתנאל מ, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם, חדש פה,מקווה שמכאן תגיע הישועה. ברשותי סובארו XV 2014 , נפח 2000. צריכת הדלק מחוץ לעיר דיי סבבה - 1/12 , העניין הוא שבעיר בנסיעות קצרות ( בדקתי כמה וכמה פעמים..) התצרוכת היא 1/3. בבדיקה האחרונה לאחר תדלוק פול טנק, המתנתי שיגיע לחצי מיכל ותדלקתי שוב. הקילומטראג' היה 123 ק"מ והכמות שתדלקתי הייתה 28 ליטר ! רוב הנסיעה הייתה בעיר. תוצאה : 1/4 !! אשמח לעזרה לפני שאני נכנס למורשה וטוחנים אותי מכל כיוון. תודה !
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
מאזדה 3 2017 דגם ספורט,הם מתקפלות ונפתחות בלי להיתקע באמצע,אבל בזמן נעילת הרכב לא נפתחות או נסגרות לבד. ומה אמור ליהיות בתמונה של הגלגל רזרבי,איזה חלק צריך ליהיות שם במקום הריק? תודה אלופים.
הודעה אחרונה מאת דור-ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי 2 שאלות לגבי טיפול באופן עצמאי ברכב שלי: (מאזדה 2) פילטר אוויר ומזגן אני יודע להחליף. לגבי הפליטר שמן והחלפת השמן, לפי סרטונים ביוטיוב , גם זה נראה די פשוט, השאלה אם ג'ק מספריים יספיק בכדי שאוכל להשחיל 2 בוקים מתחת לרכב? במידה ואחליט לוותר - כמה לדעתכם מוסך ידרוש על עבודה של ריקון השמן והחלפת הפילטר? (עבודה של 15 דקות) - את החלפים אני מביא..
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר ביקש שאעזור לו להחליף את פילטר המזגן .לפי סרטונים ברשת הגעתי למקום - מאחורי תא הכפפות אבל שם רשום שעלי לחתוך את הפלסטיק כדי להוסיף פילטר . הייתכן ? מה עושים ?
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב אופל מריבה 2016. לפני כשבוע החלה תקלה מוזרה ברכב. הרכב מזהה את אחת הדלתות ברכב כפתוחה, נדלקה נורה אדומה עם סימון של דלת ומפתח. במקביל הרכב מצפצץ ללא סוף כהתרעה על דלת פתוחה. בנוסף, תוך כדי נסיעה ובעיקר בעת לחיצה על דוושת הבלם, נשמעים רעשים של ניסיונות נעילה ופתיחה של הדלתות. אציין כי פתיחה ונעילה באמצעות השלט עובדים כראוי ובעת נעילה כל הדלתות אכן ננעלות. הכנסתי הבוקר את הרכב לחשמלאי שטען לאחר בדיקה שמנעול דלת אחורית ימנית תקול. לדבריו, מנעול חדש עולה כ2500 ש"ח לפני מע"מ. וע"ז יש להוסיף את עלות העבודה מה שמסתכם בסכום אסטרונומי של קרוב ל4000 ש"ח. הוא טוען שהיות והרכב די נדיר …
הודעה אחרונה מאת nuahe, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב, מדובר בסיטרואן C3 מודל 2019, לאחרונה החלה לדלוק נורת ביקורת מנוע ולצידה נורת מפתח שבדי, לאחר סריקה ואיבחון עלה קוד התקלה P1032 66 (חיישן חמצן עליון כמדומני) לאור ניסיונות האיפוס הנורות כלל לא כבו, ולכן הדבר מעט מוזר עבורי. המכונאי טוען כי רק לאחר החלפת החיישן ניתן יהיה לאפס והנורות יתכבו, מה שלעניות דעתי מעט מוזר משום שהנורות היו אמורות להתכבות באמצעות האיפוס, ומקס' לאחר מכן לדלוק בשנית עקב קריאת הפרמטרים והתקלה הקיימת בחיישן. עלות חיישן חמצן מקורי עומדת על סביבות 1100 שקלים פחות או יותר, והבנתי כי התחליפי לא מחזיק מעמד לאורך זמן (עלות תחליפי סביב ה400 שקלים). האם הדבר נכון ? אשמח לשמוע את עצתכם. כמו כן לגבי האיפוס שלא התאפשר האם הד…
הודעה אחרונה מאת Aditi, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 980 צפיות
מנסה לעזור לאנשים שנתקעו , המצבר שלי תקוע בתוך הרכב. הפלוס מציץ. סבבה. יש פלוס איפה המינוס? לא משנה איפה חיברתי,יש צבע ולכן אין מוליכות יש טריק אחר? המנוע לא נגיש כי יש עליו כיסוי שאני לא אפרק בכדי להגיע אליו תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 826 צפיות
שלום חברים! רוצה לעשות יישור קו לרכב שקניתי לפני חודש בשעה טובה - מאזדה 3 2007 245 אלק"מ. שלוש בעיות שמציקות לי 1. רעש מאחורה בבמפרים (כמו רעש של קפיץ חלוד שחוזר לעצמו, לפעמים מלווה בקרקוש עמום) - הבנתי שצריך לחשוב על מוט קישור למוט מייצב וכמובן על משולשים. אם יש עוד משהו -אשמח לדעת. 2. מרגיש לי שהבלימה מאוחרת קצת בבלימה איטית, הבנתי מחברים שזה ככה הרבה במאזדה אבל מרגיש לי שזה קצת מוגזם, כמו כן יש רעש של שריקה כשהדוושה חוזרת למקום או כשלוחצים חזק. אני מסתפק אם ללכת על החלפת שמן בלם (מפלס תקין אין לי מושג מתי הוחלף - בהיסטוריית טיפולים לא מופיע*...) הבנתי שממש צריך למצוא מישהו שיעשה יסודי. או לנסות קודם להחליף רפידות ולראות מה מתקדם. 3. ייתכן שהבעי…
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
חיישן חום לרכב
מאת momiko- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 608 צפיות
בזמנו השגתי חיישן חום שמתקינים על בלוק המנוע (היתרון של חיישן כזה שבניגוד לחיישן רגיל שטבול במי הקרור של המנוע ובמידה ואין מים המנוע רותח ואין אינדיקציה) הוא נישבר ואני מחפש חדש ולא מוצא מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת momiko, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמתי לב לאחרונה שהמנוע שש אלי קרב כאשר אני מאיץ בעיר. נראה שהוא מעלה טורים אל מעבר לנדרש. לכן הנחתי שאולי הוא לא משלב הילוך כראוי, או שאולי משהו בקלטאצ'. אין התראה. אתמול נסעתי מחוץ לעיר. בהתחלה סבבה. לאחר חצי שעה נסיעה, כל פעם שהסל"ד מעל 4,000 - צפצוף. beep beep beep beep. מפחיד כזה. מהיר. אין אור מנוע. אין כל נורה דלוקה. אולי הקלאטצ' מחליק? כל הצעה תתקבל בברכה - ואם זה הקלאטצ' - אם למישהו יש המלצה על מקום אמין להחלפה (ושמבין רובוטי - אודה לכם מאוד!) תודה רבה, ושנדע ימים טובים יותר במהרה!
הודעה אחרונה מאת אורן שרותי רכב, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אני לא מבין איזה תקן שמן צריך לטויוטה ספייס ורסו 2014. בחנות חלפים, לפי מספר רכב, אמרו לי שצריך A5. לפי זה: בספר רכב של באתר טויוטה, מופיע C2. איזה מהם אני צריך?
הודעה אחרונה מאת Coro, -
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, האם המחיר סביר לטיפול + העברת טסט. הוחלף שמן + פילטר שמן פלגים. פילטר אוויר רצועת מנוע ראשית. מוט מייצר אחורי 3 נורות שרופות. מגבים. 1500₪ כולל תשלום במכון הבדיקה.
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 936 צפיות
שלום חברה מה ההבדל בין ספריי שימון לבין ספריי סיליקון? ומה השימושים של כל אחד מהם מיועד? אשמח לעזרה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 379 צפיות
נדלקה לי נורה של זייהום אוויר במכונית סיטרואן c4 שנת 2007 האוטו עבר טיפוול שמן פלגים וועודד לפני חצי שנה נדלקת לי נורה של זיהום איור מה הבעיה
הודעה אחרונה מאת amiel500, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סיטרואן c4 שנת 2007 שאני עושה חנייה הצג של השמן נדלק הלכתי למוסך הוא הוריד את זה באמצעות מכשיר למחשב נסעתי איתו 3 ימים שעשיתי שוב פעם חנייה הוא חזר השמן על הצג עשיתי טיפול לאוטו לפני כחצי שנה מה הבעייה משהו יכול לעזור ?
הודעה אחרונה מאת amiel500, -
נוזל קירור
מאת כפיר44- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 563 צפיות
שלום לכולם , יש לי פורד פוקוס 2016 צריך להוסיף נוזל קירור במיכל עיבוי אך את הנוזל קירור המקורי של מוטורקראפט שיש לי כרגע ברכב לא ניתן להשיג בשום דרך(גם לא במוסך יבואן). בדקתי בספר רכב ומצאתי נוזל קירור בתקן של פורד של VALVOLINE האם ניתן להוסיף אותו ללא ניקוז המים הנוכחיים (כי הבנתי שאסור לערבב בין נוזלים שונים) כרגע הנוזל במיכל עיבוי על מינימום . תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת כפיר44, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר שעשיתי חיפש לצערי הרב לא מצאתי עדיין פוסט שמסביר מהו סדר ניקוז נוזל בלמים בהונדה סיוויק 2010 האצבק מנוע 1.8. הכוונה מאיזה גלגל מתחילים קודם לנקז? ממה שאני מבין שעל מנת להחזליף נוזל בלמים והוצאת בועות אוויר דרך הקליפרים יש סדר מסוים שעל פיו מומלץ לעבוד. סטיה מההמלצה לא תניב את התוצאה הרצויה. כמו כן מדובר במערכת עם ABS. האם מישהו יודע לומר מהו הסדר הנכון לפיו צריך לעבוד? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 971 אורחים (הצג רשימה מלאה)