Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמפרטורת מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוז 1400 טורבו

אחרי נסיעה לא ארוכה של רבע.שעה, 

שהטמפרטורה התייצבה  עוד קודם על 90,

אני חוזר לרכב אחרי שעה, והשעון טמפרטורה, לא מתחיל מ 50 ולאט לאט מטפס אלא נשאר על 90. שעה אחרי כאמור אחרי כיבוי המנוע.

השאלות הן האם זה תקין?

ובמידה ולא, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אין מה לפרט יותר מדי. חניה של שעה לא גורמת לירידה דרסטית בחום המנוע.

יתכן שברכבים קודמים ביטלו את הטרמוסטט?

פורסם

רק אני אוסיף קצת, במכוניות מודרניות השעון לא מראה את הטמפ' האמיתית אלא יותר טווח תקין/לא תקין.

בערך ב 70-75 מעלות השעון מתייצב על 90 ונשאר שם עד 105-110 מעלות שזה הטווח התקין. כל עוד הטמפ' לא חורגת מהטווח הזה השעון מראה 90 בשביל לא לשגע את הנהג. 

מה שאני אומר, אחרי שהאוטו חנה שעה, הטמפ' ירדה מ 95 (שזה נגיד מה שהיה כשסימת את הנסיעה) ל 75.

מבחינת השעון - 75 זה עדיין 90 אז אתה לא רואה שינוי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

רק אני אוסיף קצת, במכוניות מודרניות השעון לא מראה את הטמפ' האמיתית אלא יותר טווח תקין/לא תקין.

בערך ב 70-75 מעלות השעון מתייצב על 90 ונשאר שם עד 105-110 מעלות שזה הטווח התקין. כל עוד הטמפ' לא חורגת מהטווח הזה השעון מראה 90 בשביל לא לשגע את הנהג. 

מה שאני אומר, אחרי שהאוטו חנה שעה, הטמפ' ירדה מ 95 (שזה נגיד מה שהיה כשסימת את הנסיעה) ל 75.

מבחינת השעון - 75 זה עדיין 90 אז אתה לא רואה שינוי.

הבנתי, תודה

• תוכן חדש...