Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה 2 2008 , היה לי תקלת מנוע החלפתי מצערת שגם גרם לרעידות בטורים והמצערת הסתדרה , לאחר מכן החלפתי תושבת מנוע ותושבת אמצעית לרכב והרעידות מהמנוע לא מפסיקות , הרעידות מופיעות רק שאני על D או R ברמזור / או בעצירה , כשאני מחליף לניוטרל או לפארקיג הרעידות מפסיקות מה הסיבה ? 

עריכה אחרונה על ידי menecham
פורסם

תגיד רגע כיוונת הפרפר? על כמה סלד אתה בעצירה מלאה? מה לגבי פלאגים ואינגקטורים מתי פעם אחרונה נגעת בהם? תן בדיקה עם פנס וויזואלית לתושבת גיר ותבדוק אם בהעברת הילוכים יש דפיקות 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, asix כתב:

התושבות ששמו מקוריות?

לא 

לפני 8 שעות, CiUiK כתב:

תגיד רגע כיוונת הפרפר? על כמה סלד אתה בעצירה מלאה? מה לגבי פלאגים ואינגקטורים מתי פעם אחרונה נגעת בהם? תן בדיקה עם פנס וויזואלית לתושבת גיר ותבדוק אם בהעברת הילוכים יש דפיקות 

את הפרפר לא כיוונתי כי זה מצערת אלקטרונית. עכשיו הסלד יציב ולא רוקד , פלאגים חדשים גם , לגבי האינגקטורים אני לא חושב שזה מזה כי אין תקלת מנוע ובנוסף הרעידות נשמעות כמו רעש של משהו זז במיוחד שהרכב נעצר על די ברמזור , ובשאר המצבים כגון ניוטרל או פארקגינג אין כלל רעידות , אני אבדוק לגבי התושבת גיר כי המוסכניק אמר לי שהיא תקינה , והחלפתי רק את של המנוע ואת האמצעית 

פורסם
לפני 9 דקות, menecham כתב:

לא 

את הפרפר לא כיוונתי כי זה מצערת אלקטרונית. עכשיו הסלד יציב ולא רוקד , פלאגים חדשים גם , לגבי האינגקטורים אני לא חושב שזה מזה כי אין תקלת מנוע ובנוסף הרעידות נשמעות כמו רעש של משהו זז במיוחד שהרכב נעצר על די ברמזור , ובשאר המצבים כגון ניוטרל או פארקגינג אין כלל רעידות , אני אבדוק לגבי התושבת גיר כי המוסכניק אמר לי שהיא תקינה , והחלפתי רק את של המנוע ואת האמצעית 

יש מקומות שאפשר לחסוך אבל כשזה מגיע לתושבות צריך להביא משהו איכותי, יושב עליהן משקל רציני והן צריכות לאכול הרבה וויברציות 
מקווה בשבילך שזה לא תושבות כי זה אומר ששוב פעם תצטרך לקנות והפעם מקורי שזה עוד כסף

פורסם

המוסכניך יצטרך להחזיר לי את ה 1600 כי הבעיה לא נפתרה ? והשאלה אם שילמתי יקר על תושבת מנוע ותושבת אמצעית חילופית למאזדה 2008 

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, menecham כתב:

המוסכניך יצטרך להחזיר לי את ה 1600 כי הבעיה לא נפתרה ? והשאלה אם שילמתי יקר על תושבת מנוע ותושבת אמצעית חילופית למאזדה 2008 

אני לא הולך למוסכים, אני עושה בבית ואין לי נסיון איתם (הייתי פעמים בודדות בשביל הטסט)

אבל מהחוויה שלי איתם באופן כללי ועם האנשים מהתחום שעוסקים בו, הוא לא יחזיר לך שקל

תושבת מקורית אני יודע שזה יקר פיצוצים בהונדה, אני אישית הבאתי אחת מושלמת מפירוק אבל זה כי יש לי מזל.. לא יודע לגבי מאזדה

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
פורסם
לפני כשעה, menecham כתב:
לפני 5 שעות, asix כתב:

התושבות ששמו מקוריות?

לא

עכשיו אתה בבעיה - האם הבעיה היא אחרת או שנובעת מאיכות התושבות החליפיות. 

עדיף לשים תושבות מקוריות ( ברוב המקרים אלו בעיות של תושבות ) ובמקרה והבעיה לא לדעת שהבעיה איננה בתושבות.

עכשיו אתה בסימן שאלה גדול ורק שתחליף לתושבות מקוריות תדע האם הבעיה הסתיימה.

• תוכן חדש...