טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,351 נושאים בפורום הזה
-
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים. אשמח לעזרתכם הרכב (טיוטה ספייס ורסו 2012) התקשה בהנעה ולכן החלפתי פלאגים (ניתוק מינוס מצבר, ניתוק כלל הקונקטרים, והחלפת פלאג אחרי פלאג, והחזרת מצבר). דגם פלאגים שהוצאתי - NGK ILKAR7B11 דגם פלאגים שהתקנתי - BOSCH VR7NII33X 9621 אחרי החלפה נראה כי אין שיפור מצורך סרטון הנעה רעיונות מה עוד יכול להיות? יכול להיות שהפלגים לא תקינים, שלא הידקתי אותם מספיק (סובבתי בערך 90 מעלות מאז שהיה קשה לסובב עם היד)? תודה לעוזרים ושבוע טוב WhatsApp Video 2023-12-23 at 19.43.06.mp4
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 743 צפיות
שלום רכב יונדאי אי 20 שנת 2009 שעף במהלך נסיעה פקק רדיאטור ביום חמישי, מאז אחרי כל נסיעה אני ממלא 2 וחצי כוסות מים האם הדבר תקין? הרכב נוסע חלק ללא רעשים חריגים או בעיות, מה שמטריד אותי זה שאני פותח את הפקק של הרדיאטור רואים את הלמטה ואין בו מים כלל... החלפתי פקק רדיאטור כמובן. מה הסיכוי שהלך ראש מנוע? יש דרך לדעת מעבר להתרוקנות של הרדיאטור?
הודעה אחרונה מאת אליהו הנאחז, -
- 1 תגובות
- 960 צפיות
הי לאבא שלי שיהיה בריא יש קורולה 2009 שהפתיחה של הבגאז' מתוך הרכב לא תקינה פתחתי את הפלסטיק שמכסה את הידית וראיתי שהחוט קפיץ ברח ונעלם מהחיבור לידית. אשמח לקבל רעיון מה לעשות
הודעה אחרונה מאת יהודי טוב, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 439 צפיות
שלום יש לי רכב סוזוקי sx4 שנת 2010 שקניתי לפני כשנה וחצי, ברכב הותקנה מערכת מולטימדיה kw-avx836 (מצורפת תמונה) שמחוברת למצלמות רוורס. לפני כמה ימים שכחנו לכבות את האורות של הרכב המצבר נגמר והיה צריך להניע עם כבלים. מאז כשמעבירים לרוורס המערכת לא מציגה את מצלמת הרוורס (כלומר היא ממשיכה להציג את התצוגה של הרדיו, בעבר זה היה עובר אוטומטית להצגת המצלמה), יש למישהו רעיון מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר את זה? חשבתי שאולי בגלל שנגמר המצבר משהו התאפס בהגדרות. או שפשוט אני צריך ללכת לחשמלאי רכב שיסדר את זה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת יונה5, -
שלום , יש לי אופל קורסה 2012 ולפעמים במהלך הנסיעה או כאשר אני מניע את הרכב מופיע לי הנורה של הesp של חיישן החלקה וכאשר זה במהלך הנסיעה אז האוטו בקושי נוסע וכאשר אני מכבה ומדליק את הרכב מחדש אז זה ישר נעלם אבל אז זה יכול להופיע שוב אחרי כמה דקות ואז שוב האוטו בקושי נוסע , האם יש תקלה באוטו בחיישנים ובגלל הנורה הזו דולקת לי ? תודה
הודעה אחרונה מאת shmue1, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום שלום לכולם יש לי בעיה בידית ההילוכים מדובר על רנו מגאן 2008 - אוטומט הכפתור בידית הילוכים נשבר (שלוחצים עליו כדי להעביר מ PARKING ל DRIVE), במוסך נאמר לי שאין אפשרות להחליף את הכפתור וצריך לרכוש את כל הקונסולה של הידית מדובר על כ 1350 שקל חשבתי לרכוש את החלק בעצמי (אולי להזמין מחו"ל) ולהחליף במוסך (שעת עבודה בערך - כ 70 שקל) מישהו מכיר חנות או אתר אינטרנט שאפשר דרכו להזמין את החלק - אני די בטוח שהתוצאה תהיה זולה בהרבה תודה רבה צרפתי קובץ עם תמונה שניתן לראות את הידית (מדובר על הכפתור לחיצה הכסוף - הוא נשבר)
הודעה אחרונה מאת Hey ya, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני מספר חודשים קניתי את המצלמה בתמונה. עבדה מעולה רק שרוקנה את המצבר, בהתחלה לא הבנתי שזה בגלל המצלמה אז החלפתי מצבר ובסוף הלכתי לחשמלאי רכב שפסק שזה בגלל המצלמה כי כל החשמל ברכב תקין. למישהו יש רעיון למה זה קורה? ואם אפשרי בכלל לעשות משהו עם המצלמה הזאת? תודה!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 870 צפיות
היי שלום לכולם אני לא מצליח ליפתוח תא מיטען ברכב שלי גולף שנת 2011 כשאני מנסה נשמע רעש חשמלי אבל הדלת של התא מיטען לא נפתחת שאר הדלתות ניפתחות מה עושים? תודה למי שיכול לעזור
הודעה אחרונה מאת Uzi Oved, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 890 צפיות
לחבר יש אופל קורסה 2016 ויש רעש של משהו מתכתי שמגיע מאזור הממיר הקטליטי, הבחור במוסך umi בצפון אמר שיש חלק שבור בתוך הממיר ועדיף לזרוק את הרכב לים , הבדיחה הזאת לא הצחיקה אף אחד מאיתנו, יש דרך לתקן את זה בלי להחליף ממיר באלפי שקלים?
הודעה אחרונה מאת avic78, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 440 צפיות
סורנטו 2022, לאחרונה הרכב לא תמיד מניע בנסיון הראשון וצריך לכבות ולהדליק את האוטו ולנסות שוב. יש סטרטר אבל המנוע לא מניע, בנוסף הקודן לא צועק שהקוד לא הוקש או משהו כזה. קורה גם כשהאוטו לא היה בשימוש שעות ספורות בלבד… תופעת לוואי מוזרה כשזה קורה - תאורת האווירה באוטו מתאפסת להגדרות ברירת המחדל. רוצה ללכת למוסך קיה אבל מן הסתם כשאגיע הכל יהיה בסדר וחושש שלא יוכלו למצוא איפה הבעיה. יש למישהו רעיון? 🙏🏻 תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת Shay_u, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 910 צפיות
החלפתי גוז'ון. והרכיבו לי אום ששוקל יותר מכל שאר האומים. האם זה ישפים על האיזון של הגלגל? גם רואים שהוא יותר עבה. וגם מרגישים ביד שהוא יותר כבד. השאלה אם זה משפיע על האיזון באזור הזה? תודה.
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 691 צפיות
שלום לכולם יש אצלי (סיטרואן פיקאסו 2016) קורות אורך בגג שהצורה שלהם לא סטנדרטית וקשה להשיג גגון (מוטות רוחב) מתאים לאוטו הזה, במלאי בחנויות לא מצאתי, ואני לא רוצה להזמין בלי לראות בעיניים שזה מתאים, ובכל מקרה מדובר בדגם יקר מאד, סביב 1,000 ש"ח בניתי לעצמי משהו מברזל שנכנס בלחץ בין הקורות אורך, וננעץ בתוך חורים שיש בצד הפנימי של הקורות, מדובר בחורים בעומק 7 מ"מ שמיועדים כנראה לקבע את התושבות של הגגון המקורי בינתיים עושה רושם מאד חזק, כשאני מנסה לנענע את זה בעוצמה - האוטו כולו כמעט מתהפך והמוטות לא זזים מילימטר הפחד שלי הוא מאפשרות שבמהלך נסיעה מהירה עם מטען + סיבובים, האם יש סיכוי שייווצר לחץ פנימי שירחיב את המרווח בין הקורות ב-7 מ"מ ויעיף את הגגון, או …
הודעה אחרונה מאת CiUiK, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 546 צפיות
שלום חברי הפורום באופן פתאומי ובלי שום סימן מוקדם (הרכב נסע חלק) הטנדר התחיל להתנהג מוזר,לא מגיב לשום הילוך נותן גז על ריק כמו ניוטרל. גם רוורס לא מגיב , גם 4*4 לא . שילבתי לדרייב והסתכלתי למטה דרייבשאפט לא מסתובב. הרכב 2006 עם 390000קמ מטופל טוב ולא נוסע בשטח כמעט בכלל. חייב לציין שכמה ימים לפני שזה קרה התעסקתי עם הטלפון באיזה כביש פנימי נגיד על 50 קמש וסטיתי לשול הימני שהיה עם תעלה קטנה של מי גשם והאוטו קצת הג'דעג'ע , אולי נשבר משהו? שניה לפני שאני מוצא מי שיטפל בזה , מישהו יכול לעזור לי במה יכולה להיות התקלה ומקום מומלץ ואמין באיזור המרכז. הרכב ליד רמלה. תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
היי חברים, אשמח לעזרתכם 🙏 למרות שאני כרגע במצב כלכלי מורכב הכנסתי את הרכב לטיפול 15,000. רכב יונדאי 2018, נמצא אצלי מיומו הראשון. בתחילה היה כליסינג תפעולי ואחר כך קניתי אותו. יש לו פחות מ 60,000 קילומטרים במצטבר. במשך כל תקופת הליסינג היה בתחזוקה מסודרת. מאז שקניתי אותו, בערך שנתיים, לא עשיתי לו טיפולים, אך מאז נסעתי במצטבר פחות מ 15,000. הבוקר במוסך נאמר לי שיש לי בוצה חמורה במנוע וכי לא בוצע בו טיפולים לפחות 50,000 קילומטר. איך זה יכול להיות? 😔 ומה שהכי מטריד אותי: הם ביקשו אישור להתחיל לעשות ניקוי של הבוצה ואמרו שקיים 30% שבגלל הניקוי עצמו המנוע ילך לגמרי. אשמח לעזרה, איך נכון להתנהל מכאן. והאם יש סוג ניקוי אחר של…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אופל קורסה 2014 עם כ200 אלף קמ. בלחיצה על הקלאץ לפעמים מרגיש שבמקום שהטורים מיד יפלו, הם דווקא עולים. אולי בגלל פיח במערכת? אולי נסיעה חזקה מדי כשהמנוע קר? אולי החלפת הילוכים לא תקינה? (לתת גז עוד לפני שהקלאץ שוחרר לגמרי)
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
אשמח לפתרונות [זה לא האצ'בק כמו מישהו ששאל פה לאחרונה]
הודעה אחרונה מאת kompy, -
נורת הגה כח
מאת asher-pa- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 957 צפיות
הי חברים, טיוטה ספיס ורסו 2012, אתמול נדלקה לי פעמיים נורת הגה כח למשך 3 שניות כל פעם (פעם אחת על במפר). בדקתי את מיכל השמן (מקווה שזה המיכל הנכון - תמונה מטה) ונראה שהוא מלא ואפילו קצת מעל הקו. לא מרגיש שינוי בהתנגדות של ההגה בסיבובים האם נדרש לעשות משהו או שזה גליצ' ?
הודעה אחרונה מאת asher-pa, -
שלום חברים. אני פונה לבעלי הונדה סיוויק משנים 2016-2018 עם מנועי טורבו 1.5 - אם יש כאן כאלה..... מסתבר שיש בעיה עולמית במנוע - בסין וביפן השנה קראו לאלפי רכבים לריקול.בארצות הברית וקנדה אותה בעיה.. בישראל ובאירופה לא מודעים לבעיה למרות שאצלי לפחות היא קיימת - דלק מתערבב עם שמן (בבדיקת המדיד יש ריח של דלק) פעמיים הרחתי ריח של דלק בסלון הרכב כמה שניות אחרי הנעה (שהמנוע קר) לרכב רק 1300 ק''מ. המכונית ייוצרה באנגליה (פניתי אליהם - גם שם לא קיבלו שום הנחייה לבצע ריקול) העניין מוזר מאוד כי זה פוגע במנועי טורבו ומקצר את חייהם - הבעיה יכולה גם לגרום לכל מנורות הקשורות למנוע בלוח מחוונים להדלק בגלל דילול שמן שמתערבב עם הדלק - הבנתי שהריקול בחו''ל כולל עדכון תוכנת מחשב וה…
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן האם יש עניין להחליף נוזל קירור כל תקופה? הרכב חדש אצלי, ככה שאני לא יודע האם תמיד מולא לו נוזל או שהוחלף לו מידי פעם ואם יש עניין להחליף האם לאיביזה הכי מומלץ זה הG12 או שיש נוזלים טובים יותר? ואיזה חברה מומלצת?
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 792 צפיות
יש לי מראה פנורמית שמורכבת על המראה הרגילה.בנסיעה המראה הפנורמית מאוד מרעישה.מישהוא יודע למה או מה אפשר לעשות ?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברשיון של מיקרה שלי מופיע גודל הצמג: R14/165/70. אני מעוניין להגדיל רוחב הצמיג ל- R14\175\70 האם קיימת דרך חוקית לשנות גודל הצמיג בלי להיכשל בטסת? תודה
הודעה אחרונה מאת NM2007, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 527 צפיות
מה שמן המנוע המומלץ ל ASX 2020
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, מישהו יודע כמה המומנט שצריך לסגור את הברגים של הראש מנוע בפיאסטה 2012 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tribel, -
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
המטרה שלי היא ללמוד את המחלה של הרכבים האלה ולשתף את כלל החברים כדי שיפסיקו לעשוק אותנו במוסכים,ללא שום אינטרס כספי,אז לקחתי על עצמי את המשימה,אתמול פירקתי את הדופן של הדלת כדי להבין מהסתכלות ראשונית מול מה אני הולך להתמודד,לא ניראה כזה נוראי,אבל את הדופן במשך שעה וחצי נסיתי להחזיר ללא הצלחה,אז הסתכלתי שוב על סרטונים והבנתי שהחלק שמונע חדירת מים הפנימי אמור להישאר על הדלת עצמה ולא כל הכיסוי הפנימי ורק אז להחזיר את הכיסוי,אשמח מנסיונכם אם כך הדבר או סרטון מהרשת שמראה עוד רכבי מאזדה שהדופן פורקה והחלק הזה נישאר על בסיס הדלת,צירפתי תמונה מאחד הסרטונים שראיתי גם מרכב מאזדה אבל לא יודע אם זה לגבי הדגם שלי
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ירד לי לחץ אויר למרות שמילאתי לא הרבה לפני. בפנצ'ריה אמרו למלות יותר ממה שרשום ב 5 יותר.. זה מדוייק?
הודעה אחרונה מאת יש מקום בעולם, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 29 תגובות
- 4 אלף צפיות
בהמשך לשרשור - בסוף לא רציתי לוותר או לדחות, חיפשתי וחיפשתי גיר מפירוק, וב700 שקל החלפתי גיר בחצר הבית - להלן התמונות ותמלול הפרוייקט בקצרה שלב ראשון: לקחת את הגיר מהפירוק ✔️ האוטו בגובה, אבל הגלגלים מה איתם? ו... קדימה מפילים את הפריים יחד עם הצלחות ותושבת הגיר האחורית ועכשיו זה הזמן של ההונדה ללדת גיר ערומה😳, קר לה ! צריך להלביש אותה ! לפני הכל, צנרת קולר צמות חשמל וסלנואידים עוברים לגיר מהפירוק A new fit ההונדה שלי חזרה לכביש😉 כמה מילים: את העבודה עשיתי לבד, בחניה בבית ובשיטות שלא מתאימות לכל אחד וחלקכם ימצאו לנכון להעיר הערות שמורידות ולפסול על הסף כל עבודה כזאת במתכונת הDIY (חטפתי כבר תגובות) אז מראש מבקש, זו …
-
שלום חברים, 1. אני בתהליך חיפוש לקניית רכב 7 מקומות. 2. ראיתי מאזדה 5 , 2011 ,165 ק"מ , יד 2 , שמשיחה עם הבעלים אמר שהיא מצב טכני מצוין , למעט בעיה בגיר שנורת AT דולקת , לטענתו אין לזה השפעה ו זה לא בא לידי ביטוי בנסיעה בכלל ( "אין בעיה בהחלפה הילוכים או בסחיבה " , :האוטו טס") הסביר שמדובר בבעיה ידועה במאזדות בשנתונים כאלה ושעלות התיקון כ- 3,000 אש"ח . בגלל זה מוכר כ- 25% מתחת למחירון . האם אכן ישנם בעיות ידועות בגיר משנתונים אלה ? האם זה באמת בעיה ידועה ופתירה בעלות כזו ? האם יכול להיות שאין לזה השלכות על מצב האוטו ? מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סיאט איביזה שנת 2016 יש מולטימדיה מקורית איך ניתן לדעת אם המולטימדיה תומכת במצלמת רוורס ? במידה והיא לא האם יש דרך לעשות את זה או שחייב להחליף מולטימדיה שבמקרה שלי זה לא אופציה..
הודעה אחרונה מאת yanivos, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 416 צפיות
מה קורה אחים, קניתי השבוע אינפיניטי ברוך ה', ווואלה החימום עובד רק בצד ימין של הנוסע, אבל בצד הנהג וגם בספסל האחורי יוצא רק אוויר או מיזוג קפוא. עכשיו אני לא כל כך אהבל, אני יודע שיש אופציית DAUL אבל היא כבוייה, ובנוסף בשני הצדדים (שמאל וימין) העלתי את הטמפרטורה ל30 בצג של המסך, (וכמובן כיבתי גם את הA/C), ועדיין...... לא עוזר.... מה זה, הלך המנוע חום השמאלי, כאילו באמת זה שני מנועים או שאני מפספס פה משהו.... מה זה אשמח לעזרה, כי ממש קר בירושלים...... תודה.
הודעה אחרונה מאת ROI37, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם, מאזדה 2 שנת 2010 הכיוון של המראות החשמליות לא עובד וגם תאורת הפנים של הרכב. הנורה תקינה והמראות חדשות לגמרי. אני מחפש את הפיוז שאחראי עליהם, לא יודע אם זה אותו אחד או שניים נפרדים. מישהו מכיר ויודע לכוון אותי איפה הפיוז/ים האלה נמצאים? אם הם תקינים (לפחות לגבי המראות) אבדק את היחידה של המפסקים בתוך הרכב. תודה!
הודעה אחרונה מאת FROGIE,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 440 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- HybridBoy
- yovel673
- benny62
- itaysamurai
- Yuvalino
- nir eli
- עוזי ל
- om2
- Karnaf053
- Olórin the grey
- amosbmw
- vigi