Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג 'ון גרמני - מהנדס הרכב הוותיק ועמית בכיר במועצה הבינלאומית על תחבורה נקייה, שעבד בעבר בהונדה, קרייזלר והסוכנות להגנת הסביבה - אומר כי בעיית ערבוב דלק בשמן נובעת כנראה משתי סיבות: דלק על קירות הצילינדר או שהמנוע אינו מתחמם מספיק כדי לאדות דלק שנותר בתוך גליל מנוע.

לדבריו, ערבוב דלק עם שמן, מדלל אותו והופך אותו פחות יעיל בהגנה על חלקים נעים של המנוע, אומרים מומחים המכונית של CR. ועם הזמן, זה יכול לפגוע קשות במנוע.

וזה מה שגורם לכל התקלות....

פורסם

תיארתי לעצמי שהבעיה שעלולה להרוס את המנוע זו העובדה שהשמן מאבד את התכונות שלו עקב המהילה בדלק. בגלל זה תיארתי לעצמי שטיפול מונע אפשרי הוא החלפת שמן לעיתים תכופות יותר מהמומלץ. אבי כתב שזה עולה פחות מ500 להחלפת פילטר שמן + שמן. נראה לי שאני אעדיף לעשות זאת ולספוג את העלות. לפי ממוצע הנסועה שלי זה אמור להיות בערך כל 4 חודשים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

שקלתי לקנות את הסיוויקX עם 1.5L ונראה לי שאשהה בינתיים את ההחלטה.

עצוב לשמוע שיש למנועי הטורבו החדשים של הונדה את הבעיות האלו.

מספיק לראות אותם בשנים האחרונות על שלל בעיותהם בפורמולה 1 (מביך, ועוד איך יש קשר בין הספורט הנ"ל לפיתוחי המנועים לשוק הפרטי) ולהבין שהאמינות של הונדה במנועי טורבו עוד רחוקה מלהיות כמו אצל שאר היצרנים האירופיים שהתחילו עם מנועי טורבו כבר לפני יותר מעשור.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אנחנו לא אמורים להתעסק עם החלפת שמנים כל 5,000 ק''מ ...כלקוחות ....יש ריקול בחו''ל הבעיה לא נפתרה סופית אך לפחות עדכון תוכנה שמשנה את הזרקות הדלק...עד שזה יגיע לישראל ....אנחנו נסבול ?! אין מצב צריך לטפל בזה לפני שיחליפו לנו מנוע...השאלה אם יש כאן בעלי רכבים שיש להם בעיה או שזה רק אצלי ? ואני נפלתי על הייצור הבעייתי ....

פורסם (נערך)

בסין - הונדה נכנסו ללחץ בגלל גל תלונות של לפחות 100,000 לקוחות על סיוויק ו - HRV - ורק אז קראו לריקול - וגם הפסיקו לכמה חודשים את מכירת הדגמים עם המנוע המדובר.....מה שיותר מעניין שהונדה מודעים לבעיה מינואר 2017 - וממשיכים למכור את המכוניות עם אותו מנוע 1.5 בכל העולם (גם בישראל) ללא תיקון במהלך השנתיים....מסרבים להכיר בבעיה עולמית ...בארצות הברית ובקנדה וביפן יש כבר תביעות ייצוגיות לבתי משפט של לקוחות.

עריכה אחרונה על ידי igal84
פורסם

מלבד לנטר מדי יום את מפלס השמן ולטוס למוסך ברגע שנצפית עליה ולו הקטנה ביותר במפלס, אתה תמיד יכול לנסות להוציא מהיבואן התחייבות ל buyback במחיר מחירון אם הרכב שלך אכן מגיע למצב של החלפת מנוע.

פורסם

כלקוח ותיק ...זה מה שאני הולך לעשות ביום ראשון...ושיעשו בדיקה ויחליטו מה הם עושים אני בא עם הוכחות ..הבעיה ...שכרגע השמן מהול בדלק...ולא בא לי להתקע עם נורות ...וזה כבר החל לעשות נזק למערכות ...בחו''ל אנשים מתלוננים כבר מ - 2,000 ק''מ אני על 1400....

פורסם

מבאס לחוות בעיות כאלו עם רכב חדש. לא צריך להסתפק בפתרון שדורש החלפת שמן כל 5000 ק"מ....זה פשוט מגוכח וגם מעלה את הוצאות אחזקת הרכב. עליכם להתאגד ולדרוש מהיבואן פתרון קבוע. כפתרון זמני, היבואן צריך לממן את החלפות השמנים התכופות

פורסם

יגאל, כמובן שאני לא מתכוון לקבל את רוע הגזירה. החלפת השמן התכופה זו רק הדרך שלי להתמודד עם זה לבינתיים.

אני חושב שיש לי את הבעיה אבל עדיין לא בטוח, הערב אדע.

אשמח שנחליף טלפונים בהודעה פרטית ונתקדם כאן ביחד בתקשורת מול היבואן וכל מה שיצטרך.

מוזמן לעדכן אותי מה אתה ומה אני יכול לעשות עבורך

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הרכב מדהים, אין מה לומר. מפוצץ טכנולוגיה וכח ברמה שלא הכרתי לפני(הגעתי מ208 ידנית, קפיצה משמעותית) וממש נח.

פורסם

אני לא אומר שתקלות לא יכולות לקרות - במיוחד שעוברים למשהו חדש - הבעיה שהחברה (מטה של הונדה ביפן) מודעת לה מינואר 2017 והם ממשיכים למכור את הרכבים עם אותם מנועים בלי אפילו לעדכן תוכנה , לפחות באירופה ובפיקסטן אגב גם עצרו את מכירת סיוויקיo עם מנוע 1.5. בישראל או שמודעים לבעיה בדרגים גבוהים כנראה אבל אין קריאה לריקול מחו''ל אז אין להם מה לעשות ...בינתיים ממשיכים למכור.....

כנראה שהלקוחות לא מודעים לבעיה ....והיא נרחבת....אני בטוח שבישראל יש מאות מכוניות שנפגעו...אבל בעלים לא בדקו את זה כי הם לא יודעים עלייה..בגלל זה העלתי את הנושא לפה שאם ישנם עוד רכבים להתאגד ולשלוח מכתב או משהו לייבואן הונדה (מאיר) כדי שיתנו מענה ראשוני לפחות - להקדים את התרופה למכה שעלולה לבוא על כולנו. ואז נתחיל לבקר במוסכים או בכלל להתקע בכבישים

• תוכן חדש...