טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 851 צפיות
ערב טוב. יונדאי i20, מודל 2020 (נרכשה על ידינו מ- "0 ק'מ מליסינג". כבר אינה באחריות יבואן, ככל שאני יודע). מבקש עזרתכם (מנסיון אישי), בהמלצה על מוסך שמתמחה בדגם. איזור תל אביב והסביבה. לצורך טיפול שנתי. תודה.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אשמח לעזרה, קניתי רכב עם צמיג תקול (תיקון לא טוב) והחלטתי שאני רוצה להחליף את הצמיג, הצמיג שיש כרגע הוא מהחברה דגם: michelin energy saver 215/60/16 ניסיתי למצוא את הצמיג בכמה פנציריות (בבאר שבע) ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא את הדגם הזה, לכן אני מחפש להחליף את הצמיג בצמיג אחר (או שני צמיגים אם זה חייב) ומחפש המלצה על צמיג של michelin שאוכל להחליף אליו והאם יש פנצריה מומלצת בבאר שבע שבוע טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת HondaHRV, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 622 צפיות
לאחר החלפת מכסה שסתומים במוסך מוסדר, נראה שהמאוורר פועל כל הזמן (מה שלא היה לפני הטיפול), גם כשהטמפרטורה נמוכה (70-80 מעלות) וגם לאחר כיבוי המנוע. המאוורר מתחיל לפעול אפילו כשהמנוע קר לחלוטין (על הבוקר לדוגמא). הוא נכבה רק לאחר מספר דקות כשהמנוע כבוי. אני לא אגש למוסך הנ"ל כי הם ניסו לסבן אותי עם הסיבה לבעייה הזו. השאלה העיקרית היא למה זה קורה? האם בעיית חשמל? האם ייתכן ששכחו לחבר משהו שניתקו בטיפול הנ"ל? האם בעייה בכלל בטרמוסטט? עריכה - הבנתי שהמאוורר יכול לפעול כאשר המחשב מזהה שיש תקלה כלשהי והוא נמצא במצב חירום... אפשר לאבחן (ולפתור?) את זה עם מתאם OBD2 ואפליקציה כלשהי? אשמח לעזרה מהמבינים. תודה!
הודעה אחרונה מאת tomer1981, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי. יש לי יונדאי אקסנט 2006 (הדגם המרובע לא העגול) רציתי לדעת איך אני יודע איזה מידות גאנטים אני יכול לאשר לרכב הזה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי רכב יד 2 ובמיכל עיבוי אין המים אבל ברדיאטור יש מלא. האם זה קריטי ?
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 928 צפיות
מצרף תמונות של דברים שבדקתי והבנתי שצריך כדי לטפל לבד ברכב, אשמח לחוות דעת על המוצרים ואם פספסתי משהו. האם צריך ערכת כלים יותר רצינית או שזאת תספיק?
הודעה אחרונה מאת שחר 1, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 834 צפיות
שלום לכולם ,גולף 2007 ידנית.טרמוסטט חדש משאבת מים וטיימינג גם ומיכל נוזל קירור הרכב נוסע פיקס כמה שצריך ללא נזילות ללא כלום אבל יש עניין אחד לפעמים בעליות או לאחר נסיעה ממושכת בכביש מהיר הטמפ של המנוע מתחילה לעלות לכמה רגעים ואז חוזר חזרה לאמצע אף פעם לא מגיע לאדום אין טחינה או סימנים של ראש מנוע אין חוסר בנוזל קירור חימום עובד פיקס יש למישהו נסיון עם הדגם ויכול להכווין על מה יכולה להיות בעיה ? דבר אחד ששמעתי לב אליו המאוורר של המזגן ברדיאטור (הקטן)או עובד על מלא או כבוי לגמרי אז האם זה יכול לגרום למצב כזה ובנוסף אני לא מרגיש את המדחס של המזגן נכנס לפעולה ואין קור אז אולי אחד קשור לשני ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Elie3211, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי הייתי במשך שנים אצל אותו מוסך בשביל טיפולים קטנים ותמיד הייתי מביא את החלקים בעצמי והוא היה מחליף ב-150-200 ש"ח עבור העבודה. (שמן/ברקסים) אבל המוסכניק נפצע (מוסך רק שלו), ואני בסך הכל רוצה להחליף שמן ופילטר שמן אבל בכל מוסך שבדקתי הם רוצים להביא בעצמם את השמן והחלקים (סבבה אין בעיה) אבל המחיר הכי נמוך שמצאתי זה 500 ש"ח בשביל פילטר ושמן פילטר!! הרכב זה הרכב הכי זול שיש בערך והגישה לחלקים מאוד קלה, שום כלים מיוחדים (בסך הכל צריך להגביה את האוטו) האם המחיר הגיוני? המחירים באמת ככה עלו ופשוט התרגלתי למחירים שהמוסך שהלכתי אליו במשך שנים היה עושה לי? אם זה משנה אני באיזור הקריות תודה
הודעה אחרונה מאת verytired, -
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, יש לי פורד פוקוס 2013 והבוקר המכונית לא הניעה. אחרי שהנעתי עם בוסטר נסעתי קצת ושוב לא הניעה. אז הבנתי שהלך המצבר. מתוך עצלנות ורצון לסגור את העניין מהר התקשרתי לטלפון הראשון שעלה בגוגל, מישהו בשם "הלוחש למצברים" שזאת הפרנסה שלו: להסתובב עם האוטו ולהחליף מצבר לעצלנים כמוני שלא נוסעים למוסך. המחיר שלו היה בסדר והרכב מניע אבל יש קאטץ' אחד: המצבר האופטימלי הוא 66 אמפר (נמוך) והוא שם לי 55 אמפר בטענה שזה מספיק טוב לאוטו (וכמובן, זה מה שהיה לו). השאלה שלי: עד כמה ההבדל משמעותי ? כאמור, האוטו הניע לי אחרי ההחלפה אני מניח שהתרחיש הכי גרוע זה שהמצבר יחזיק פחות זמן מעמד. מדובר ב 650 ש"ח, אם יחזיק שנתיים אז לא קרה כלום. תודה למשיבים גיל
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סיפור ממושך שיש לי עם הפיאט דובלו 2015 צורה חדשה מנוע 1.2 טורבו דיזל. אני לא מאד טכניברכבים אבל אתאר כמיטב יכולתי את הבעיה. במשך כחצי שנה היתה כמות השמן גודלת עד שהיה נפרץ הפילטר שמן, ובמקביל הייתה הנעה קשה גם אחרי שהאוטו חם. הלכתי למורשה והוא לא איתר בעיה כלשהי משכתי את הבעיה הזאת 8 חודשים בהם התופעה חזרה על עצמה פעמיים. בפעה השלישית הגעתי למוסך חדש שאמר שהבעחה היא במשאבת סולר משם נכנס סולר לשמן ומגדיל את כמותו, הוא החליף משאבת סולר וההנעה המשיכה להיות קשה. עברנו ל אינג'קטורים שהיו תקועים חזק מאד בגלל פיח שברח כלפי מעלה ותקע את אחד האינגקטורים מאד מאד חזק. המוסך הביא אינג' קטורים ש…
הודעה אחרונה מאת ברוך חזן, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 909 צפיות
שלום לכולם. הרכב נסע 120 אלף קילומטר. נשברה בוכנה והמנוע עבר שיפוץ אחרי השיפוץ יש רעש של שרשרת טיימינג משוחררת. המוסכניק אומר שזה תקין ומנפנף אותי. אני יודע שזה לאתקין כי זה לא היה לפני. לפני שאני פונה לאיגוד המוסכים. מה דעתכם? VID-20240108-WA0034.mp4
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 903 צפיות
יאריס קרוס היבריד, היצרן/יבואן קבע החלפת מסנן אוויר כל 60K או 4 שנים. אישית אני גם חצי מזה לא יודע כמה כדאי, מה דעתכם? שיפרו כל כך את המסננים?
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
כנראה שהגיע תורי. ההונדה שבבעלותי מזה שנים הדליקה לי נורה של ima יחד עם נורה אדומה של מצבר, וככל הנראה סימנה לי שחלף עשור והגיע הזמן להחליף סוללה. אני גר באיזור ראש העין, מלבד ללכת למוסך מורשה ולאבד 10K על סוללה, יש פתרונות זולים יותר? בנוסף, לפני כשנה נדלקה לי נורת המנוע הצהובה, ובבדיקה נראה שמקור הבעיה הוא הממיר הקטליטי. בחרתי בזמנו לא לתקן, ועברתי טסט. לא מזמן שמתי לב שכשאני מגיע עם הרכב לאיזור ה100 קמ"ש, הוא נהיה רועש יותר, אבל כשאני מאיץ לאיזור ה110-120 קמ"ש הרעש חולף. האם יש קשר בין השניים? האם עלי להחליף גם את הממיר הקטליטי?
הודעה אחרונה מאת חיליקו, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי הרכב - סיטרואן C1 2018 דיברתי עם החנות חלקי חילוף ליד הבית וכדי להזמין פילטרים של אוויר (מזגן ומנוע) מקוריים זה יעלה 300 ש"ח לעומת זאת לא מקוריים יעלה משהו כמו 60 לשניהם 😅 נראה לכם שיהיה בסדר לקנות לא מקוריים? וגם - למה פילטרים מקוריים כאלה יקרים, ויש לדעתכם דרך להשיג אותם ביותר זול (אם בכלל צריך)? תודה!
הודעה אחרונה מאת שחר 1, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 995 צפיות
שלום, ראיתי שיש שני סוגים של clock spring למאזדה 1. עם חיבור בודד בצבע צהוב. 2. עם שני חיבורים אחד צהוב ואחד כתום . ברכב אצלי יש חיבור אחד של צהוב. מה נותן החיבור הכתום ? ואם הזמנתי בטעות עם חיבור כתום וצהוב ואחבר רק את הצהוב ואשאיר את הכתום באוויר זה בסדר ? תודה מראש לעונים מצ"ב תמונות של שני הסוגים
הודעה אחרונה מאת אורן מזור, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 834 צפיות
שלום! יש לי סיטרואן c4 שנת 2011, אחרי שהרכב נוסע בערך רבע שעה והוא כבר חם, פעם בכמה זמן שאני רוצה להתחיל נסיעה מעצירה נגיד בפקק או ברמזור, הוא נכבה, אני מניע אותו והוא ממשיך לנסוע כרגיל בנוסף פעם בכמה זמן נדלקת מנורת מנוע כתומה ונעלמת עם רוד תקלה P000B. מישהו יודע מה זה יכול להיות? תודה רבההה😁
הודעה אחרונה מאת Eyal1212312, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 383 צפיות
היי, 1. לא מזמן התחילו לי בעיות רעידה ברכב בזמן לחיצה על הגז, משהו שהתחיל ונהיה גרוע עם הזמן הלכתי למוסך, החלפנו קוילים וחוטים (בלי מצתים כי המצתים שהבאתי לו מסתבר לא מתאימים והחלטנו להישאר עם מה שיש כי ויזואלית הם היו נראים טוב). זה סידר את הבעיה לגמרי בהתחלה, נסיעה חלקה לגמרי. עבר שבועיים ואני מתחיל לשים לב שזה לאט לאט חוזר. עוד לא הגיע למצב שזה היה לפני אבל ככה זה התחיל לי פעם שעברה. הבנתי ממנו בזמן הטיפול שבמידה ומדובר בבעיה בפלאגים, כנראה שזה ידפוק את הקוילים ושוב אני אצטרך להחליף קוילים, זה נכון? ואם כן, הקוילים כבר עכשיו הרוסים? (נדלקה שוב נורה של CHECK ENGINE) 2. הכוכבית אצלי בקודנית קשה ללחיצה, אתמול זה הגיע למצב שהכוכבית כבר לא עובדת כך שאני כ…
הודעה אחרונה מאת aviv2017, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום ותודה מראש לכל חברי הפורום היקרים אני סובל מחוסר יציבות במאזדה שלי אני לא מדבר על חוסר יציבות בסיבובים אלא על מעין הרגשה כאילו יש רוח צד כשאין רוח צד שמורגש בעיקר במהירויות גבוהות [120 ומעלה] אני רק רוצה לחדד מדובר על משהו עדין שמי שלא מכיר את הרכב יתקשה לשים לב לכך האופציות לתקלה מה שידוע לי זה א חופשים לרכב בן 15 בכל מיני מכלולים במרכב של האוטו ב פגיעה ספציפית בשלדה ג חוסר איזון גלגלים אשמח לדעת האם האופציות שהעליתי אפשריות ואם יכול להיות בעיות אחרות אם יש המלצה על מוסך מומלץ שיכול לזהות באופן ודאי את הבעיה אני אשמח [אני מדגיש לא חוסר יציבות בסיבובים וכן לא רעידות אלא הרגשה של שליטה שהיא לא מאה אחוז] תודה לכו…
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא נוסע הרבה ברכב החלפתי ציריות במוסך מורשה לפני 3 שנים , ציריות חליפיות אמרו לי שהם טובות ורפידות , עשיתי השבוע טסט ונכשלתי למה ? בעיה בציריות ורפידות אני נוסע בצורה מאוד טובה אני לא קורע את הרכב אני נוסע רגוע כמו מורה נהיגה איך אחרי 15 אלף ק"מ ב 3 שנים הלכו לי הציריות והרפידות ירדו ב 60-70 אחוז ? המוסך המורשה לקח לי הון עתק 500 שקל כל ציריה לא כולל עבודה שלא נדבר על הרפידות ... או שפשוט שמו לי משהו משומש " כחדש " או שפשוט שמו לי חלקים באיכות אשפה מישהו נתקל בדבר כזה ? עוד משהו שמו לי השבוע במוסך מסנן אויר הריבוע הזה ב 30 שקל כי הקודם היה דיי שחור מלוכלך זה משהו כנראה חליפי ? זה בעייתי להחליף את זה למקורי רק ? נ.ב. המוסך המורשה שעשה לי את העבודה סגר…
הודעה אחרונה מאת Schweppes, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הנורה הזו דולקת ולחץ האויר בצמיגים תקין, ומה זה הנורות עם ה4 גלגלים, תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני צריך להזמין כמה חלקי פלסטיק למנוע של הרכב שלי מדובר שסתומים , באטמים וכל מיני כאלה... עלות החלקים כולל משלוח 1000 ש"ח (כמעט 300 דולר) חברת שילוח DHL משלוח רגיל לא מהיר (אין אופציה אחרת) רציתי לדעת מה עליי לצפות לתשלומים נוספים כדי לדעת האם עדיין משתלם להזמין החו"ל...
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתעניין לקנות נוזל קירור מקורי להונה גאז 2018 וראיתי את המיכל בגוגל אבל בגלל שזה יקר אני לא רוצה לקנות בלי חוות דעת . האם מישהו יודע בוודאות שזה הנוזל המקורי ושזה לא רק לאופנועים ? ( כי ראיתי את זה באתר של אופנוענים ).
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 29.8 אלף צפיות
היי אחרי שהחלפתי מצבר המערכת דורשת ממני מפתח אימות בכדי שהרדיו יפתח, הפכתי את הספרי רכב ואין כלום , פניתי למוסך מורשה והוא נתן לי קוד אבל לא תואם ואומר שאין לו מה לעשות בנוגע לזה כי הרדיו שיש לי ברכב הוחלף לאחר במסגרת האחריות והם רוצים 200 שקל בכדי לפתוח את המערכת ולהוציא את המספר סידורי של המערכת ולשחרר את הקוד. יש עוד איזה פתרון או שזה רק מה שניתן לעשות? בנוסף חשבתי לפתוח אני את המערכת ולקחת את הקוד עד כמה הדבר מסובך?
הודעה אחרונה מאת Tamer masre, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 782 צפיות
שלום לכולם. היילקס 2014 vigo כאשר לוחצים על דוושת הבלם כאשר המנוע מדומם נדלקת בלוח השעונים מנורת רוורס כאשר מניעים את הרכב והרכב נמצא בהילוך p נדלקת המנורת r והמצלמת רוורס פועלת. תופעה זו קורה גם תוך כדי נסיעה כאשר לוחצים על דוושת הבלם. הרכב נבדק על ידי מחשב ולא נמצאה שום הודעת שגיאה. לעזרתכם אודה
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
לפני כשבועיים חוויתי בעיית הנעה בגלל קורוזיה במצבר, פירקתי את 2 הקטבים וניקיתי (מודה עם סמרטוט יבש) והרכב חזר להניע כמו חדש... עברו שבועיים ושוב מתחיל להרגיש אני באותו כיוון, בדקתי שוב את הקטבים ועכשיו הם נראים כך... מצבר ורטה בין 2.4 שנים יצא מאחריות לפני 4 חודשים האם נדרש להחליף? רעיון אחר?
הודעה אחרונה מאת asher-pa, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום שמן במיכל עיבוי כנראה שהלך קולר שמן. השאלה האם בעת החלפת הקולר שמן צריך לרוקן את השמן ? והאם מספיק להחליף אק את הקולר או גם את הבית? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת avieo, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שאלה שעדיין לא מצאתי לה תשובה חד משמעית , לכן גם הקדשתי לה שרשור בנפרד. בזמן החלפת פילטר שמן: האם למלא אותו בשמן או להרכיב אותו ריק? (ידוע שצריך לשמן את הגומייה מסביב ולחזק עם היד). קראתי דעות לכאן ולכאן.. חלקם אומרים שאם מרכיבים ללא מילוי אז המנוע יעבוד כמה שניות ללא שמן. חלקם אומרים שאם מרכיבים עם מילוי אז כל השמן שבפנים לא יעבור סינון. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 934 צפיות
רציתי לשאול אם יש תוקף לשמן שנפתח ועמד כשנה בגלון שלו מאז הטיפול האחרון? נשאר לי כחצי ליטר שמן מהטיפול הקודם, השאלה אם אפשר להשתמש בו גם בטיפול הקרוב?
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 792 צפיות
הרגע הבת שלי חזרה עם קריאת תקלה לאחר שהרכב עלה על באמפר גבוה יחסית. אשמח לדעת מהי התקלה,והיכן ניתן לתקן במחיר זול? תודה מראש לעונים. אתקן,אמכור,ארכוש רכב חדש. VID-20231221-WA0002.mp4
הודעה אחרונה מאת shshmul, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 948 צפיות
רכב: לאנסר קלאסיק 2005. לפי הרכב אתם מבינים שדרישות ספורטיביות מהצמיג לא על הפרק. אחיזה ונסועה שקטה כן יכולים להוות פרמטרים. נסועה: למרות שהרכב עולה 6,000 ש"ח ביום טוב, הוא משמש באופן יומיומי לנסועה של 15,000 - 10,000 בשנה. בתחילת 2019 הורכב סט של קונטיננטל אקו 6 שעלה בזמנו 1,200 ש"ח, נסעתי איתם בערך 67,000 ק"מ. צמיגים שממש נהניתי מהם!! הגיע הזמן להחליף, כבר עברו 5 שנים. בגלל העליית מחירים הגלובלית סט זהה עולה כ-1,800 - 1,700 ש"ח וזה יקר עבורי. מבדיקת מחירים פיזית במס' פנצ'ריות (רוב מה שרשום באתרים לא מדויק), רוב הצמיגים במידה הנ"ל נעים במחירים של 1,600 פלוס. הגיעו לקו הסיום שלושה צמיגים: Falken ZE310…
הודעה אחרונה מאת vladclar,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,122 אורחים (הצג רשימה מלאה)