Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אחרי שהחלפתי מצבר המערכת דורשת ממני מפתח אימות בכדי שהרדיו יפתח, הפכתי את הספרי רכב ואין כלום , פניתי למוסך מורשה והוא נתן לי קוד אבל לא תואם ואומר שאין לו מה לעשות בנוגע לזה כי הרדיו שיש לי ברכב הוחלף לאחר במסגרת האחריות והם רוצים 200 שקל בכדי לפתוח את המערכת ולהוציא את המספר סידורי של המערכת ולשחרר את הקוד.

יש עוד איזה פתרון או שזה רק מה שניתן לעשות?

בנוסף חשבתי לפתוח אני את המערכת ולקחת את הקוד עד כמה הדבר מסובך?

פורסם
היי

אחרי שהחלפתי מצבר המערכת דורשת ממני מפתח אימות בכדי שהרדיו יפתח, הפכתי את הספרי רכב ואין כלום , פניתי למוסך מורשה והוא נתן לי קוד אבל לא תואם ואומר שאין לו מה לעשות בנוגע לזה כי הרדיו שיש לי ברכב הוחלף לאחר במסגרת האחריות והם רוצים 200 שקל בכדי לפתוח את המערכת ולהוציא את המספר סידורי של המערכת ולשחרר את הקוד.

יש עוד איזה פתרון או שזה רק מה שניתן לעשות?

בנוסף חשבתי לפתוח אני את המערכת ולקחת את הקוד עד כמה הדבר מסובך?

תעשה את זה לבד.

תפתח מכסה ותבדוק מה מספר של מערכת.

יש תוכנה לקבלת קוד או צלם ואז אספק לך קוד

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 27.9.2019 בשעה 11:11, FLaW כתב:

אני התקשרתי לשירות לקוחות של קרסו והם נתנו לי את הקוד

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

היי. צריך לבדוק דרך שירות לקוחות שלהם. ניתן לבדוק בוואצאפ  053-354-2791. צריך רק מספר רכב וזהו0D2AF96A-528D-4C70-A395-FAD0F48EAD69.thumb.jpeg.ffa4c45bb67c49f890a6b1d7ce8a5f2e.jpeg

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...