Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, מרק10 כתב:

לא מומלץ למרוח ווזלין על האטם של פילטר השמן אלא רק שמן מנוע.

אתה יכול להסביר בבקשה. למה?

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

ווזלין תוקף גומי. גם על האריזות של הפילטרים תמיד יש הוראות לקחת טיפת שמן מנוע ולמרוח על הגומיה.

לגבי המכונאי שלך, תקווה שהוא לא מרח ווזלין, אלא שמן מנוע או אולי גריז כלשהו שלא תוקף גומי. כנראה לא אסון לפילטר שמחליפים פעם בשנה.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

יכול להיות. זה היה חומר שקוף. והסקתי מזה שזה וזלין. נשאל בטיפול הבא.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

כל רכב שטיפלתי בו אי פעם, אני קורא את הservice manual לפני.

לא רואה סרטונים ביוטיוב.

תמיד כתוב לשמן קלות את הגומיה.

מעולם לא נתקלתי בהוראה למלא את הפילטר.

לא בפילטר שזורקים את כולו, ולא בכזה שמחליפים רק את התוכן.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תשמע יש פה שני אפשרויות

או שלא תמלא ויהיה בלאי קטן מאוד פעם בשנה (שלדעתי לא באמת יעשה נזק אפילו ב15 שנים)

או שתמלא ולא יהיה גם את זה כי למה לא.

אני ממלא עד שאני רואה שהוא כבר כמעט בסוף, אצלי הפילטר במקום מאוד לא נוח והצידה ככה שאם אני ממלא 300 מיליליטר 50-100 נשפכים תוך כדי.

אני תמיד קונה גלונים של  5 ליטר כי אני משתמש בבערך 4 ליטר בהחלפה (כולל פילטר), ובמקסימום עוד חצי ליטר בין החלפות, ככה שנשאר לי ספייר ולא אכפת לי ש50-100 מיליליטר ישפכו.

פורסם

יש שיכבה דקה של שמן שמצטברת על המכלולים  ול2 שניות שאין לחץ שמן השימון בהחלט

מספיק זו רק התנעה של פעם בשנה\טיפול לא תחת עומס כך שזה בטל בשישים

ישנם רכבים רבים שהפילטר עם החורים למטה וגם ככה אין אפשרות למלא 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...