Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כנראה שהגיע תורי. ההונדה שבבעלותי מזה שנים הדליקה לי נורה של ima יחד עם נורה אדומה של מצבר, וככל הנראה סימנה לי שחלף עשור והגיע הזמן להחליף סוללה.

אני גר באיזור ראש העין, מלבד ללכת למוסך מורשה ולאבד 10K על סוללה, יש פתרונות זולים יותר? 

בנוסף, לפני כשנה נדלקה לי נורת המנוע הצהובה, ובבדיקה נראה שמקור הבעיה הוא הממיר הקטליטי. בחרתי בזמנו לא לתקן, ועברתי טסט. 
לא מזמן שמתי לב שכשאני מגיע עם הרכב לאיזור ה100 קמ"ש, הוא נהיה רועש יותר, אבל כשאני מאיץ לאיזור ה110-120 קמ"ש הרעש חולף.
האם יש קשר בין השניים? האם עלי להחליף גם את הממיר הקטליטי?

WhatsApp Image 2022-08-07 at 13.21.07.jpeg

עריכה אחרונה על ידי meniman
פורסם

לא נראה לי שיש קשר בין התקלות. כדי שחברי פורום יקבלו מושג על תקלת המנוע, צריך להתחבר למחשב ניהול המנוע (מה שעשית לפני שנה) ולשלוף משם קוד/י תקלה בצורת PXXXX.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי 

קפץ לי היום באינסייט שלי הנורת אזהרה ima תוכל לומר לי מה זה היה לך בסוף לאחר שבדקת

מציין שהרכב נוסע פיקס חוץ מהנורה שמופיעה בלוח

תודה

• תוכן חדש...