טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,351 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 346 צפיות
מחפש ברקסים אחורים למיצובישי פאגרו דיזל 2007, מה הכי מומלץ, שווה לשלם עוד כמה שקלים בכדי לקבל מוצר יותר איכותי, ומאיפה להזמין, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
נזק במוסך
מאת bloodymeli- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מסרתי רכב (סיטרואן פיקסו 2015) לטיפול שנתי סטנדרטי במוסך (שמן, מסנן אוויר, דלק וכו'). אחרי החלפת החלקים, התקשר אלי המוסכניק והודיע - "הרכב מת, אבל לא ידוע למה. בודקים". אחרי יום הוא הודיע שהוא איתר שהצילינדר השלישי מוצף בדלק, וצריך כנראה להחליף את האינג'קטורים. כמובן שהרכב עבד ונסע יפה לפני שהגיע לטיפול השנתי. האם הגיוני שהתקלה נגרמה כתוצאה מהטיפול? מה מקובל במקרה כזה - רכב מגיע לטיפול שנתי בסיסי ויוצא עם נזק שלא ברור האם בכלל קשור למהות הטיפול. מי אמור לשאת בעלויות התיקון (אני? המוסך? באילו יחסים)?
הודעה אחרונה מאת Gauss, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מפתח עבר כביסה הייתי אצל שני משכפלים שניהם בדקו ואמרו שאין להם יכולת לשכפל כי מותקן צ'יפ מיוחד ורק במוסך של צ'מפיון . ניגשתי למוסך המרכזי . הפתרון הזמנת מפתח חדש בעלות של 1700 שח . למי יש רעיון או מכיר מי שמסוגל ומשכפל במחיר שפוי ?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 738 צפיות
שלום, התפוצץ לי בפורד מונדאו 2014 (trend) צינור עליון ואני מחפש היכן לרכוש את החלק בדחיפות. מצרף שרטוט, מדובר בחלק מספר 8620b. אשמח מאוד לעזרה בנושא 🙏🏼
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 759 צפיות
טוסון טורבו 2018 צריך להחליף קלאצ׳ים איפה ממליצים ? ומה העלות בערך? מחפש לחסוך.. אם יש למישהו רעיונות אשמח לשמוע..
הודעה אחרונה מאת שלומי83, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני כ5 חודשים החלפתי ראדיטור חדש. היום בנסיעה ארוכה עם פקקים רציניים. במקרה שמתי לב שהמד של טמפרטורת נוזל הקירור מתחיל לטפס לאט לאט למעלה, מהמקום האידאלי באמצע. דווקא באמצע פקק בלי יותר מידי מקום לעצור בצד. טוב החלטתי להמשיך בנסיעה תוך מעקב צמוד על הטמפרטורה של נוזל הקירור. הטמפרטורה הגיעה כמעט לרבע אחרון לפני הסימון האזהרה האדום. אבל משום מה לאט לאט המד הטמפרטורה התחיל לרדת בחזרה והתקרב למצב נורמלי. ואז לאחר עוד כמה מטרים של עצירה-נסיעה המד היה מתחיל לטפס וחוזר למצב נורמלי וכך הלאה. שעברתי את הפקק ונסעתי בכביש המהיר דווקא אז המד חזר למצב נורמלי. ושוב שנכנסתי לנסיעה איטית בת…
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 415 צפיות
האמת הרכב הפתיע לטובה. סה"כ הלך מתג חלונות חשמל לפני 100k, צינורית מים קטנה שטיפטפה לפני שנה וזהו. עכשיו הגיעה התקלה הראשונה: התחילו גמגומים בסלד סרק,בנסיעה הכל בסדר. בבדיקת מחשב עלה מיספייר בצילינדר 3. נבדקו תקלות הקשורות באופן ישיר (מצת, סליל, מזרק) ולבסוף התגלה נדנד תקול. סה"כ לא נורא.
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
הייתה לי טויוטה יאריס סול 2001 1.3 אוטומטית. קניתי רכב חדש ולא התעסקתי עם המכירה ומועד הטסט עבר בחודשים בודדים. עד אז הרכב נסע מצויין, ממש כמו חדש, אבל נדלקה נורה של כרית אוויר. זה קרה גם שנתיים לפני. אז המוסכניק אמר שהחליף מותח חגורת נוסע והנורה הפסיקה לדלוק, אבל אז חזרה אחרי שנתיים. אז המוסכניק שטיפל בה קודם הציע לי 1500 ש"ח, והוא כבר יקח אותה וידאג לה, ישלם על הרישון ויעשה לה טסט ואז יעביר בעלות. לא רציתי כבר להתעסק איתה ומכרתי לו אותה. הוא שילם לי 1500 ש"ח ולקח אותה, אבל לא העברנו בעלות. מאז עברו כמה חודשים טובים. אני כל פעם שואל אותו מה קורה עם העברת הבעלות, והוא אומר לי שהמחשב ששולט על כריות אוויר היה מקולקל והוא כל הזמן מנסה להשיג אחד אחר ולא מצליח. בחיפוש באינטרנט…
הודעה אחרונה מאת traveler1, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 360 צפיות
שלום וברכה איך מאפסים את הגג שיפתח ויסגר כמו שצריך?
הודעה אחרונה מאת suloman, -
היי, אני מחפש סט בוקסות וראצ'ט 1/2 לטיפול קטן לרכב.. (בורג ריקון , ופתיחת פילטר שמן - יש כבר מתאם לפילטר). ואולי בעתיד גם החלפת פלגים.. ראיתי את הסט הזה באמזון שנראה לי טוב. https://www.amazon.com/gp/product/B01IFSX9M4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 ויש את האופציות הללו מהארץ: https://www.workimhi.co.il/items/1984271 https://www.workimhi.co.il/items/2004927-סט-בוקסות-6-צלעות-23-חלקים-מ-מ-הינע-1-2-SIGNET מה מומלץ?
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם, באמצע נסיעה נדלקה הנורה ויש רעש בריחת אויר, מעין שריקה שתלויה בטורים. אני תקוע רחוק מהבית ואין לי כלים איתי.. נשמח לכל רעיון בנושא, האם יכול להיות צינור אויר סדוק? תודה
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם , ברשותי יונדאי טוסון 2016 מנוע 2.0 AWD. לפני שבועיים בערך באחד הערבים תוך כדי נסיעה נדלקו לי שלל נורות אזהרה על לוח השעונים כמו שניתן לראות בתמונה , לאחר מכן נדלקה נורית הגה כוח וההגה הפך להיות קשה . עצרתי את הרכב במקום בטוח , ולאחר מספר שעות התנעתי שוב , נורות האזהרה עדיין דלקו , נסעתי הביתה ותוך כדי נסיעה נדלקה גם נורת הצ'ק אנג'ן - הגעתי הביתה בשלום , דוממתי את הרכב ללילה והלכתי לישון . יום למחרת התנעתי את הרכב ושלל נורות האזהרה נכבו אך נורית הגה כוח וצ'ק אנג'ון עדיין דלקו, עשיתי סיבוב בשכונה ותוך כדי נסיעה כל הנורות כבו . ככה זה נמשך עד שלשום בערב שהתסריט חזר על עצמו, היום בבוקר ניגשתי למוסך ותוך כדי נסיעה כ…
הודעה אחרונה מאת Dan Chekanov, -
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים, הבנתי שההחלפה צריכה להיות ימין קידמי לימין אחורי, ושמאלי קידמי לשמאלי אחורי. האם זה מחייב כיוון פרונט וכו'? אני מעוניין לעשות את זה באופן עצמאי תודה
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
שמן B71 2297 1 2
מאת verytired-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום בדרך כלל אני בוחר שמן רק לפי דרגת הצמיגות אבל הפעם קיבלתי את ספר הטיפולים וראיתי שגם יש תקן שהם דורשים, במקרה הזה B71 2297. אני צריך שמן 5W30 בתקן B71 2297. עד כמה זה משנה, והאם אפשר בבקשה המלצות לשמנים שמתאימים לזה? תודה!
הודעה אחרונה מאת verytired, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 500 צפיות
שלום אני בא מעולם האופנועים...ששם לכול אופנוע בעולם שאני רוצה לקנות לו חלקים הכול מפורסם באינטרנט על ידי היצרנים בצורה מאוד ברורה עם מקטים... לרכבים לצערי זה לא ככה עקב ריבוי הדגמים והשמות, ואני פשוט לא מצליח למצוא תשובות ברורות ואחידות ברמות הכי בסיסיות. לצורך העניין, עברתי על כול הספר רכב, לא בשום מקום איזה סוג של מצבר האוטו משתמש. עכשיו נכון, אני יכול פשוט להסתכל על איזה מצבר מורכב לי באוטו שהוא 50A 12V, אבל אני רוצה להיות בטוח שזה באמת מה שצריך - ולא מצליח למצוא. אותו דבר לגבי צמיגות שמן ושמן תיבת גיר. לא רק שאני לא יודע את הספיציפי, אני לא מצליח למצוא אתרים בארץ שמוכרים חלפים ומתכלים לציבור הרחב עם אתר אינטרנט נורמלי. הדבר הזה מייאש אותי. …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 405 צפיות
רנו מגאן דיזל 1.5 dci מודל 2013 - בנסיעה רגילה פתאום הרכב מאיץ מבלי שלחצתי על דוושת הגז. לאחר בלימה הטורים יורדים לסרק וגם ביציאה מ-דרייב (D) ל-ניוטראל (N) הטורים יורדים לסרק. בבדיקת מחשב נמצאה תקלה P2299 נראה שהתקלה בדוושת הגז. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת D driver, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 514 צפיות
שלום , אני רוצה להחליף 4 סליל הצתה למאזדה 3 2010 1600 , אני יודע שצריך משהו טוב ולא פשוט כי בעבר הוחלף חליפי ולא עבד טוב ורק אחרי ששמו משהו טוב עבד , האם משהו יודע יצרן / דגם טוב ?
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 658 צפיות
שלום טויוטה אוריס בנזין 2013. קילמוטראז נוכחי מתקרב ל-110,000. בקרוב הרכב צריך לעבור את הטיפול השנתי. הוראות היצרן הן לאחר 120,000 ק"מ יש להחליף מסנן דלק (נאמר לי בעבר במוסך שמתייחסים לקילומטר בפועל ולא לשגרת ומספר הטיפולים ולא למספר השנים) ברכב הזה אני מבין שמדובר בעצם על החלפת המשאבה. במוסך טויוטה החלק עולה בערך 900 ש"ח, ועבודה 400 פלוס. 1. האם להחליף בטיפול הזה או אפשר לכתחילה לחכות לטיפול בשנה הבאה (זה יהיה כנראה בין 120-125)? 2. בחנויות חלפים חלק מקורי כזה עולה לא הרבה פחות, מעל 800 ש"ח, האם יש עוד אופציות? 3. יש הטוענים שאין בכלל צורך להחליף מסנן דלק, מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת tribel, -
צמיג פירילי
מאת לירון .ה.- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 724 צפיות
חבר שאל אותי על צמיג שהומלץ לו, והותקן כבר. האמת לא מכיר, פירילי p7 cinturato משהוא התנסה? זה להונדה FRV 6 מקומות 2007. אמרתי לו שלא יקח סיני. וזה מה שהיה לבעל העסק.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 702 צפיות
כשאני מסובבת את הסוויץ בשביל להתניעה את הרכב המנורת מנוע נדלקת ומצפצפת , האוטו כן מצליח להתניעה ואני כן נוסעת איתו , מה יכול להיות הבעיה ? זה ככה כבר שבוע וחצי (מיצובישי לנסר 2008)
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המצבר בין שנתיים ,כמה זמן צריך לנסוע ברכב (יונדאי - I10) ,כדי להטעין את המצבר ,ושהוא עדיין יעבוד אם אכבה את המכונית ואפעיל אותה מחדש? והאם משנה איזה נסיעה זו עירונית ,בין עירונית?
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי אופל קורסה 2012 וברכב אין מד חום מנוע בלוח שעונים. לאחרונה עדכנו את האנגי ומופיע הטמפרטורה של המנוע ובנסיעה האחרונה רשום חום מנוע 102 מעלות. זה תקין לא תקין?
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 405 צפיות
מאזדה 3 2008 (מנוע 2000 אם זה משנה) רעידות בעמידה סלד לא יציב **כשכלוחצים על הברקס** זאת אומרת כשאני על D ואני במקום עם אמברקס אז אין רעידות, אבל כשאני לוחץ על דוושת הבלם מתחילות רעידות והסלד לא יציב.. מה ניתן לעשות בנושא?
הודעה אחרונה מאת ms.kusit-al, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 635 צפיות
שלום לכולם, אשמח בבקשה לדעת מה אמור לכלול טיפול 90,000 לסקודה אוקטביה שנת 2019. האם מדובר על טיפול תקופתי רגיל? בנוסף, הרכב יהיה בקרוב 5 שנים על הכביש. האם מומלץ להחליף רצועת טיימינג? תודה!
הודעה אחרונה מאת itsko77, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 830 צפיות
שלום רב ברשותי מיצובישי אאוטלנדר שנת 2015 שעברה 205000 קמ לפני יומיים האוטו התחיל "להיחנק בעליות" ונורת מנוע התחילה להבהב נסעתי כמה קילומטרים למקום בטוח עצרתי בצד והזמנתי גרר. מכיוון שבשנה אחרונה החלפתי 2 ממירים מחודשים אז הייתי בטוח שבעיה שוב מהממיר וגררתי אותו למוסך שמתמחה בממירים הבחור מהמוסך של ממירים חיבר מחשב,ראה קוד תקךה PO303 צילנד 3. ביצע החלפת קויל, עדיין המשיך, החליף מקומות שלהם גם המשיך וגם החלםת פלגים לא פתרה את הבעיה אמר שזה כנראהמנוע והמליץ לי על מוסך מתמחה באיזור נסעתי למוסך, המוסכניק דיבר עם הבחור מממירים להבין מה נעשה, שוב חיבר למחשב, הכניס מד קומפרסיה לצילינדר הבעייתי וראה שקומפרסי 0. אמר שאין ברירה הלך המנוע וצריך להח…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מעוניין להחליף אטם אגן שמן (קרטר) ברכב מאזדה 2 מודל 2010. אני קצת מבולבל, כשפניתי לחנויות חלקי חילוף הם כולם אמרו לי שהיום אין אטם אגן שמן(קרטר) למאזדה 2 אלא פשוט שמים סיליקון במקום ואוטמים ככה. כשאני מחפש באינטרנט אני רואה שלרכבים רבים כמו יונדאי i10 שברולט מאליבו ועוד יש אטם אגן שמן ממש של גומיה ששמים כדי לאטום. האם זה יתכן שרק למאזדה 2 אין כזה אטם מוכן ובמקום זאת שמים סיליקון ? אודה לתשובתכם.
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 590 צפיות
לאחרונה שמתי לב לכך שאני במצב ספורט בלחיצה על בלימה או שהרכב מאט, הטורים קופצים בכ 1000 סל"ד (הרכב מוריד הילוך). לקפיצה הזאת מתווסף גם רעש מהמנוע. שהייתי במוסך אמרו לי שזה תקין אבל אני לא זוכר שהרכב התנהג כך תמיד. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מציין שבמצב "comfort" למשל אין את התופעה הזאת.
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, כאמור במכונית הטורים עולים ויורדים בעמידה. בית מצערת עבר ניקוי, ובמוסך (אחד מהמורשים של טויוטה), נאמר לי שבוצע ניקוי של 4 מרססים. (אשמח שתסבירו לי במה מדובר). מאחר והבעיה לא נפתרה הם הציעו להחליף 4 מצתים ו"סליל הצתה מספר 3" אך מאחר והמחיר היה גבוה מאוד החלטתי להתייעץ בטרם אני מחליף את הכוהל אך נתתי אישור להחלפה של המצתים. האם לדעתכם לשלם על כוהל מספר 3 עלות של כ- 1,000₪ זה הגיוני ומשתלם במוסך המורשה? האם חייב מקורי? אם ארכיב חליפי, האם זה בסדר? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יום ראשון הגיע ואיתו מדריך חדש תהנו
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לשאול, הרכב שלי אפילו בנסיעה במהירות נמוכה נוטה ימינה, כדי לבדוק את הנושא, המוסך החליף את הגלגלים מה שהיה קדימה עבר אחורה ומה שאחורה עבר קדימה, לאחר ביצוע פעולה זאת הנטייה היא כעת שמאלה. המוסך הסיק מכך שהבעיה היא בצמיגים ככל הנראה, ולכן יש להחליף את כל הצמיגים כיוון שלא כל כך ניתן לדעת איזה מהצמיגים תקול. אציין כי לפני בדיקה זו פניתי לבדיקת כיוון פרונט בה נאמר כי הכל תקין, מה לדעתכם כדאי לעשות בנושא, איני מעוניין להחליף את ארבעת הצמיגים ולגלות שזאת לא הבעיה.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 440 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- HybridBoy
- yovel673
- benny62
- itaysamurai
- Yuvalino
- nir eli
- עוזי ל
- om2
- Karnaf053
- Olórin the grey
- amosbmw
- vigi