טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 15 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לאבא שלי רכב מסוג קיה נירו 2018 . הקילומטראז עומד על 128K . רוב הנסיעות שלו בעיר. נדלקה לו מנורת תקלה (P0471) והוא פנה למוסך היבואן. הם אמרו שיש הצטברות של פיח בEGR וחייבו אותו על ניקוי עם ספריי (מיוחד לטענתם) ושעתיים עבודה (יצא בסביבות ה800 שקל). התקלה ירדה ואחרי חודשיים חזרה. פנינו שוב למוסך והם טענו ששוב צריך ניקוי ומי שאשם זאת התחנה דלק - רבתי איתם שכל המשפחה מתדלקת בתחנת דלק ואין שום בעיה (מה גם שהמנוע לא מגמגם). הם החליטו לחייב רק על החומר (שעולה 240 שקל) ואמרו לו שאם זה יחזור חייב להחליף EGR. מה ניתן לעשות כדי להמנע מכל זה? איזה חומר לדעתכם יעזור?
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הרכב המדובר הוא פורד פיאסטה ידנית משנת 2012 הבוקר אשתי הודיעה שהרכב לא מניע. בצהריים היא קפצה לחשמלאי הרכב שנמצא למרבה הנוחות מעבר לכביש וביקשה שיקפוץ לתת מבט. הוא ניסה להניע עם בוסטר ולא הצליח. הניע בדחיפה והעביר את הרכב אליו. אחרי בדיקה הודיע שהלך הסטרטר. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מסתבר שאשתי שכחה פרט אחד בסיפור - בבוקר הרכב הניע ואז היא עזבה בטעות את הקלאץ' והוא קפץ ונכבה. לאחר מכן הוא לא הניע שוב. האם יכול להיגרם נזק לסטרטר בעקבות עזיבה פתאומית של הקלאץ'? האם יכול להיות שבעקבות עזיבת הקלאץ' קרה משהו אחר שגורם לכך שהרכב לא יניע? או שאולי בכלל מדובר בצירוף מקרים? אשמח להחכים בעזרתכם בעניין זה. …
הודעה אחרונה מאת רק ידני, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי לפני כחודש יונדאי i25 שנת 2017 ושמתי לב למשהו מוזר בצריכת הדלק הגיוני שיורד לי מהמד של הקילומטרים 5 קילומטר ב5 דקות של עמידה במקום?
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 766 צפיות
מריחה בצורה כזאת שכל פנסי הרחוב נראים כמו קשתות הרכב נקנה לפני חודש ( יד 2 ) ולא שמנו לב בהתחלה אבל עכשיו אני מבין שזה ממש קשור בשמשה יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה? לגבי השמשה היא מקורית של הונדה לא הוחלפה
הודעה אחרונה מאת roxo89, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, לפני שבועיים החלפתי 4 צמיגים לחדשים וכיוון פרונט לסיאט איביזה 2015 ולאחר מכן עשיתי טסט. במשך השבוע יצא לי לנסוע בכביש מהיר וההגה התחיל לרעוד בכל פעם שהייתי מגיע למהירויות בין 100-120 קמ"ש. לפני שבוע חזרתי לפנצ'ריה והסברתי לו על הבעיה. בעל המקום אמר לי שזה כנראה איזון גלגלים והוא עשה לי איזון ל2 הגלגלים הקדמיים. כששאלתי האם לא נעשה איזון כשהחלפתי את הצמיגים שבוע לפני, הוא אמר שכן אבל יכול לקרות שאולי לא הלבישו את הגלגל טוב או משהו כזה. כשאמרתי לו שאצא לסיבוב לבדוק האם עזר הוא אמר שאין סיכוי שלא יעזור ואם בכל זאת הבעיה לא תסתדר, זה לא קשור להחלפת הצמיגים. נסעתי במשך השבוע והרעידות כן פחתו, עכשיו לא תמיד יש אותם וכשיש, הן בעודצות שונות אבל הן עדיי…
הודעה אחרונה מאת Skoda69, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 730 צפיות
הרכב התחמם והמשיך לנסוע העם אפשר רק לשפץ את הראש מנוע או שצריך להחליף מנוע המכוניעי אומר שאי אפשר לעשות רק ראש בדובלו זה נכון?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רוצה לרכוש נורה לפנס ראשי (אור דרך) לטויוטה: קורולה אקסייט (5 דלתות) היברידית 2019 קורולה יאריס היברידית 2017
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
השמן הנ"ל יתאים - מאזדה 3 2010 1.6 ? יש למישהו ניסיון עם השמן הזה / היצרן הזה? פעם אחרונה שהחלפתי במורשה שמו לי דלקול 5W/30 A5 תודה!
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 238 צפיות
מה יכולה להיות הסיבה?
הודעה אחרונה מאת Shmulikdh, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 597 צפיות
שבוע טוב, יש לי פריוס 2008, לפני שבועיים בערך הרכב התחיל להרגיש פחות יציב על הכביש, תחושה כזו. בולמים מלפני שנה, רפידות לפני חודשיים, צמיגים קדמיים לפני שנה, ואז האחוריים היו בסדר גמור, אבל הם סיניים (ככה קניתי את הרכב). מה אני בודק ראשון? תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת yisraelpi, -
הבדלים בפיוזים
מאת יגיל- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. הבנתי שיש כל מיני סוגים של פיוזים (לא מבחינת שוני באמפר). מה ההבדל בגדלים? יש מיני, רגיל וכוח. איפה צריך לשים כל אחד?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
כישלון בטסט
מאת אביה11- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום היי כישלון בטסט על נזילת שמן צריך אישור מוסך מורשה?
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 303 צפיות
הבנתי שברכבים רבים ניתן לקפל את משענת הכיסא הקדמי (ליד הנהג) למצב שטוח לחלוטין, ככה שנוצר משטח ריק המאפשר הובלה של רהיטים ארוכים. את המושב האחורי ניתן לקפל על ידי משיכה של שני "כפתורים" בצידי המושב, אותם מצאתי. אבל לא מצאתי שום דבר שיכול לעשות את זה במושב הקדמי. הרכב הוא i10 משנות ה-2010. מישהו יודע אם הוא מתקפל בכלל או שאין לו את המנגנון הזה?
הודעה אחרונה מאת סתם כינוי אחר, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יום ראשון הגיע ואיתו המדריך השבועי נכון שזו לא תקלה נפוצה, אך החלטתי שהמדריך יהיה שימושי בכך שהוא לא רק יסביר על פירוק המעצור, אלא גם על פירוק דיפון הדלת - פעולה הכרחית עבור מגוון תקלות ועבודות (מנגנוני חלון, רמקולים...) בהצלחה וצפייה מהנה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פחות מחודש קניתי רכב יד 2 הונדה גאז 2018 ועכשיו שמתי לב שהחיישני רוורס לא מצפצים מישהו יודע מה הסיבה?
הודעה אחרונה מאת roxo89, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. יש לי שברולט קרוז 1.4, שנת 2012. היתה נזילת שמן ובסוף, לאחר הרבה החלפות ותשלום של כ10 אלף שקל סך הכל, נשארה לטענת מוסך גומייה אחת לקויה, שהיא בחיבור למנוע. כדי להחליף אותה, צריך לפרק מנוע. מחיר של פירוק - 6.5 אלף שקל, לפני חלקים ואולי עבודה נוספת, כי רכב לא חדש וכו׳. הם עצמם אומרים שזה יקר, אך אלו המחירים.(מוסך שגי מוטורס פתח תקווה). מוסך מורשה באשקלון לא אמין מבחינתי, אז לא בדקתי שם. יש איזה שהוא מוסך שאתם ממליצים לפנות אליו?
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טויוטה קורולה 2009 אוטומט יש לי רעש מוזר מישהו יכל לאבחן למה זה קשור הרעש? ממש תודה
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ברשותי טויוטה ורסו 2018 90000 קמ יום שישי שהחניתי את האוטו לפתע המנוע נכבה בעת שלחצתי על דוושת הבלם וכתב לי משהו על לחץ שמן, בדקתי שמן והיה בסדר אח''כ נסעתי עם האוטו רגיל בלי שהתכבה וכדו' יש לציין שהאוטו עוצר הטורים יורד לחצי ויש רעידות (עשיתי לו ניקוי מצערת לפני 5000) תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 418 צפיות
שבוע טוב חברים. שאלה: מהו מרחק הברגים במיצובישי ספורטבק 2015? ואלו מידות ג'נטים מותר להרכיב על הרכב. תודה מראש לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 311 צפיות
תופעה שמתלוננים עליה לא מעט בפורום. מייחסים אותה בד"כ כנגרמת עקב איכות ירודה של "צלחות סיניות" גם חדשות יחסית. בסרטון מוצגת שיטת בדיקה ואבחון למקור הרעידות מסתבר שלא תמיד הצלחות הן הגורם צפיה מהנה
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נתקלתי בסרטון המענין הזה שמראה איך עושים זאת שלב אחר שלב ע"פ הספר
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 927 צפיות
שלום לכולם לפני רכישת ראב 4 2019 היבריד ולכן מס שאלות 1.אילו צמיגים מומלצים )כרגע מישלין ספורטSUV מותקנים על הרכב) 2.האם ניתן להאריך אחריות סוללה דרך מורשה ולכמה זמן מקסימום הארכה? 3.גלגל ההגה החל להתקלף מעט, ולכן אשמח לדעת איזה פתרון מומלץ לתיקון גלגל ההגה המתקלף ואצל מי (האם אצל מורשה ואם כן איזה מוסך מורשה/לא באיזור רחובות מומלץ)? 4.שמן מומלץ לרכב (האם מוביל/קסטרול/מקורי טויוטה),? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 7 אלף צפיות
במסגרת יישור קו כללי (הגענו ל 160,000 ק"מ - ב C4 2007 מנוע 2.0 RFJ) החלפתי שמן בגיר האוטומטי. השתמשתי בשמן של MOBIL-1 שעליו מתנוסס הכיתוב LT71141 - ייעודי למטרה. שמח וטוב לבב (מהשינוי, הגיר נהיה יותר חלק) המשכתי לנסוע ברכב כרגיל, עד שלאחר כמה ימים נסעתי לתל אביב ועמדתי בכמה פקקים "איכותיים", ושם צצה לה הבעיה (המוכרת): כאשר הגיר מתחמם, הרכב בעצירה ב"ניוטרל" ורק עם לחיצה על הגז ההילוך הראשון נכנס במכה. הדבר מעיד על ירידה בלחץ שמן של הגיר, דבר שנפתר ע"י החלפת טבעות האטימה (רינגים) בחלק האחורי של הגיר. אי לכך הציידתי ב-3 רינגים לגיר (2 גדולים ועוד אחד קטן) לא לפני שהלכתי לחרוש את האינטרנט ויוטיוב בשביל לראות האם הפרוייקט גדול עליי או לא אז קודם כל - ביוטיוב מצאתי ס…
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
-
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם מדובר ברכב של אחי Citroen DS4 2013 שעמד חודשיים ללא נסיעה הדלקנו אותו עם כבלים .לאחר כמה ניסיונות הרכב נדלק חזרתי איתו לבית. סמוך לבית הרכב התכבה . וכמובן לא היה חשמל בשביל להניע שוב עצרתי רכב בשביל כבלים לא נדלק ישר.עצרתי כמה אנשים לבסוף נדלק אבל הרגשתי גימגום בנסיעה כשהגעתי לחניה בבית הרכב שוב התכבה מאז נסיתי לפחות 10 נסיונות עם בוסטר רכבים. הרכב לא נדלק .יש סטרטר והרכב מתאמץ להידלק אבל לא מצליח (רצוי לציין שיש קצת ריח של דלק מאיזור המנוע כשמנסים להדליק) המצבר חדש 3 חודשים בשימוש אני יודע שפה יכולים לתת כיוון הרכב אצלי בהשאלה ואין לי איך להשקיע כיוון אולי …
הודעה אחרונה מאת sonego78, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 780 צפיות
המכונאי אמר לי שיש לי בעיה עם חיישן התנגדות לתיבת הילוכים וזה לא כלול בריקול איפה אפשר לתקן במחיר שפוי או אך אפשר להזמין את החלק מאתרים כי אני לא מוצא אותו . סוזוקי קרוסאובר 2015 מק"ט החלק 26141.84MRO תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 731 צפיות
שבת שלום חברים. איזו חברת צמיגים עדיפה לרכב מבין כל הארבע
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 978 צפיות
ברשותי טויוטה קורולה ראנקס 2007 עם כ 62,000 ק"מ , נוהג מאוד רגוע אני מגיע בימים הקרובים לטיפול שנתי ומבקש להחליף גם את נוזל הבלמים שראיתי שנדרש להחליפו על פי המלצת היצרן כל שנתיים. מנהל המוסך ( בכל השנים האחרונות שאני מטפל אצלו ), טוען שאין צורך בהחלפת נוזל הבלמים ולראיה מראה לי עם מד לחות שאין שום לחות בנוזל הקיים ולכן אין צורך להחליפו והבלימה טובה ( אפילו נתן לי בשנה שעברה אישור בדיקת בלמים לטסט והרכב אכן עובר טסט) אני מבולבל. הרכב ברשותנו 17 שנה מתוכם 12 אצלי ומעולם למיטב ידיעתי לא הוחלף נוזל הבלמים... הייתכן שהמדד היחידי זה לחות בנוזל הבלימה, וכמובן בלימה תקינה. (יש לציין כי הרכב עם מערכת הבלמים המקורית ועדין יש "בשר" ברפידות, לא …
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 727 צפיות
שלום לכולם , יש לי טויוטה RunX שנת 2003, רכב מעולה 200 אלף ק''מ ללא בעיות כל השנים הללו, יד ראשונה. הייתי מחזיק אותו לנצח אם יכולתי. השנה נדלקה נורה אדומה של כרית אביר, אומרים במוסך שהלך בקר כרית האביר, צריך להחליף. הייתי מחליף אבל אין דרך להסיג אותו כי לא מייצרים יותר חלקים כאלה ואין בפירוקים.. אפילו סוכנויות של טויוטה הורידו ידיים. הרכב לא עובר את הטסט במאי הקרוב. מדהים שרכב מת בגלל רכיב אלקטרוני וטויוטה לא מגיבים.. ברור שרוצים שאקנה רכב חדש.. מה האפשרויות שלי? ניתן למכור כזו מכונית בכלל? סליחה על הבורות אבל אין לי מושג איך מתפטרים מרכב כזה ישן בצורה מסודרת? בקרוב אתחיל לחפש רכב חדש, יש בכלל סיכוי שאוכל לעשות trade-in בזמן הקניה?
הודעה אחרונה מאת dimkin, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 761 צפיות
שלום וערב טוב. בקרוב יש לי טיפול לרכב,ועד מעט הרכב מגיעה ל 160K. יש לי ספר רכב,אבל שגרת טיפולים לפי קילומטראז לא נמצאת בספר רכב. ולא מוצא אותה בשום מקום. הייתי רוצה לדעת מה יש לעשות בטיפול של מאה שישים אלף,כמובן מעבר לטיפול רגיל- פילטר שמן,פילטר מזגן,ופילטר אוויר,החלפת שמן. רק רוצה לדעת מה לומר למוסך לפני שאני בא לטיפול ומה לבקש מהם חייב לציין מספר דברים - צמיגים בני שנתיים ועשו 30 אלף,עברתי טסט איתם לפני חודש,כך שאני יודע שצמיגים בסדר. 1.הוחלפו פלאגים ב 120K. פלאגים מקורים,נאמר לי שהם מחזיקים ויעשו את העבודה לפחות ל 180K. האם זה נכון? לומר למוסך לבדוק אותם? 2.רצועת מנועה הוחלפה(מקורית) גם בסביבות ה 125K, האם מוסך יכול לבדוק לי…
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סיאט ארונה 2018, בזמן האחרון הרכב התחיל לעשות רעשים בכל עליה וירידה מבפר, לפעמים זה קורה גם שיוצאים מהרכב, מקור הרעש הוא מאזור הגלגלים האחוריים. ביציאה מהרכב שמתי לב שאם אני בParking אז זה לא קורה, רק אם הרכב נמצא על ניוטרל והאמברקס למעלה. החלפתי צלחות, ברקסים ואפילו בולמים (כולם אחוריים) והרעש עדיין קיים! מצורף סרטון שעשיתי במיוחד כדי שיבינו על מה מדובר, בסרטון אני מנענע את הרכב עם עם היד. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה כזאת או יש לו כיון מה זה יכול להיות. WhatsApp Video 2024-01-25 at 22.15.24.mp4
הודעה אחרונה מאת tamir3000,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 406 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פינדר
- 3n
- SurfHigh
- SlowRide
- דאבל קלאצ
- Itzik-b
- axSupreme
- natco
- yoav911gt2
- malcishua
- אלי והוא
- Zuma