Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצילום מתמקד באלתרנטור (החלק המתכתי שמנצנץ לו שם). האם הרעש מגיע ממנו?

בגדול, זה נשמע כמו משהו שמחובר לרצועת האביזרים - כלומר, או האלתרנטור הנ"ל, או משאבת מים, או המזגן (אם עובד). אם נהיה פסימיים - יכול להיות הטורבו (אם קיים כזה ברכב, לא אמרת שום פרטים על הדגם). אם נהיה אופטימיים - יכול להיות שזה ה-idler pulley של רצועת האביזרים, ואז הנזק הכספי מצומצם מאוד. אלא אם יבוא פה מישהו שמכיר מה בדיוק מהנ"ל עושה רעש כזה, ההמלצה שלי היא לגשת למוסך ולבחון כל אחד מהרכיבים הנ"ל.

פורסם

לא התמקדתי במשהו מסויים בגלל שאני יודע מאיפה זה

פשוט זה היה נשמע מהאיזור שם

צודק שכחתי לכתוב איזה רכב, ערכתי למעלה קורולה 2009 אוטומט

והמזגן לא עבד 

זה קורה כשאני לוחץ על הגז

כשהאוטו דלוק בלי לחיצה על הגז אין רעש חריג

פורסם

כן, שומעים שזה תואם את הסל"ד - בגלל זה כאמור זה משהו על רצועת האביזרים (תיאורטית גם על רצועת טיימינג, אבל זה לא נשמע לי כמו רעש מתאים).

אני די בטוח שזה מיסב של אחד הרכיבים שמונעים ברצועת האביזרים - במקרה הטוב ה-idler pulley, ובמקרה הפחות טוב - משאבת מים או אלתרנטור. אולי גם הרצועה עצמה כבר גמורה, אבל אני לא חושב שזה אמור להישמע ככה. לא בטוח איך לאבחן את זה בבית (אני מדמיין לעצמי שצריך לפרק את רצועת האביזרים ואיכשהו להניע כל אחד מהרכיבים בנפרד), ולכן המלצתי להיכנס למוסך. עם מיקוד כזה קשה לי להאמין שיעבדו עליך.

פורסם (נערך)

משום מה מרגיש לי שזה משאבת מים כי אני מתקרב ל90 אלף השניים (180)

זה רעש שמשאבת מים עושה?

ואם כן האם מותר להמשיך ליסוע על האוטו לא נדלק שום נורה רק רעש

עריכה אחרונה על ידי ראובן שבתי
פורסם

זה גם עלול להיות איזה רכיב אחר משוחרר שקרוב מאוד לרצועה והויברציה שעולה עם הסלד מעלה את הרעש,

הייתי מנסה להתמקד על איזור הרעש ובודק (רצוי פנס לאזורים העמוקים יותר) אם יש איזה רכיב משוחרר או שיוצר מגע עם אחר

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...