Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 160K קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב.

בקרוב יש לי טיפול לרכב,ועד מעט הרכב מגיעה ל 160K.

יש לי ספר רכב,אבל שגרת טיפולים לפי קילומטראז לא נמצאת בספר רכב. ולא מוצא אותה בשום מקום.

הייתי רוצה לדעת מה יש לעשות בטיפול של מאה שישים אלף,כמובן מעבר לטיפול רגיל-

פילטר שמן,פילטר מזגן,ופילטר אוויר,החלפת שמן.

רק רוצה לדעת מה לומר למוסך לפני שאני בא לטיפול ומה לבקש מהם

חייב לציין מספר דברים -

צמיגים בני שנתיים ועשו 30 אלף,עברתי טסט איתם לפני חודש,כך שאני יודע שצמיגים בסדר.

1.הוחלפו פלאגים ב 120K. פלאגים מקורים,נאמר לי שהם מחזיקים ויעשו את העבודה לפחות ל 180K. האם זה נכון? לומר למוסך לבדוק אותם?

2.רצועת מנועה הוחלפה(מקורית) גם בסביבות ה 125K, האם מוסך יכול לבדוק לי את מצבה?

3.פילטר דלק? האם מחליפים אותו? לא ידוע לי מתי הוחלף,חייב לציין שאין לי צריכת דלק חריגה,הכול תקין,האם מוסך יכול לבדוק את מצב פילטר דלק והאם בכלל צריך להחליף אותו אם צריכת דלק תקינה? או שיש תקן להחלפה לפי קילומטראז?

ובכללי מה במה עוד אני צריך להתמקד?!

תודה לעונים מראש,ורק בשורות טובות 💗

פורסם (נערך)

רנו מעצבנים מאוד בקטע הזה, שלא נותנים שגרת טיפולים ספציפית לרכב בספר הרכב. לצערי, אפליו בתוכנה שלהם שמתארת את כל הוראות הטיפול והתיקונים של הרכבים שלהם (New Dialogys), מפרט הטיפולים לא מופיע, ונותרים רק עם המפרט הכללי מהיבואן, כפי ש- @Obgel פרסם.

לגבי השאלות הנקודתיות שלך:

1. הפלאגים בהחלט יכולים להחזיק עד 60K, במיוחד אם הם עם אלקטרודת אירידיום (זה המצב בקליו דור 5, לא יודע אם ככה גם בדור 4 - אבל אפילו אלקטרודות פלטינום אמורות להחזיק 50-60K).

2. הרצועה לא צריכה החלפה כ"כ תכופה, אבל לצורך השקט הנפשי - מוסך אכן יכול לבדוק את תקינותה (אם אנחנו מדברים על רצועת אביזרים). אם אנחנו מדברים על טיימינג - יותר מורכב לבדוק את המצב, אבל האם בכלל יש לך רצועת טיימינג, או שרשרת? בשרשרת אין מה לגעת.

3. יש מכוניות בהן היצרן אומר להחליף פילטר דלק (בד"כ כל 60-100K ק"מ). נראה שברנו אין המלצה כזו. אז הייתי אומר שאם הכל תקין - אין מה לגעת.

כפי שתראה לפי הטבלה, כדאי לבדוק מתי הוחלפו נוזל קירור ונוזל בלמים, ולהחליף במידת הצורך.

עריכה אחרונה על ידי chrono
  • רעיון טוב! 2
פורסם

בדיזלים יורו6 צמצמו פי 2 החלפת פילטר סולר יחסית ליורו 5(עד 2014) אחת לשנתיים מול אחת ל 4 שנים

פילטר אויר אומרים להחליף כל שנה אך ב"תנאים קשים" זה "כל החלפת שמן שניה"~אוקסימורון,הייתי נשאר על פעם בשנתיים \החלפת שמן שניה כסוג של סוויטספוט.(לדיזלים יורו4 עד 2009 היתה המלצה לעד 4 שנים 60K-אז מה כל כך השתנה במהלך השנים מבחינת סינון האויר)

נוזל בלמים צומצם אחת ל 3 שנים לעומת 4 שנים ביורו5

• תוכן חדש...