טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,346 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 886 צפיות
מאזדה 3 2009 האצ'בק 2.0 ליטר. חיכיתי עד שכמעט ולא יהיה דלק (נורת דלק פעלה). כשהרכב פעל ניתקתי את הפיוז של המשאבת דלק וחיכיתי שהמנוע יפסיק (כדי להוריד לחץ בדלק). הוצאתי את המפתח. החלפתי פילטר דלק, אחרי ההחלפה החזרתי את הפיוז וסובבתי את הסוויץ' בלי להניע ע"מ שיווצר לחץ. הנעתי. נדלקה נורת מנוע. הרכב נוסע כמו שצריך, מילאתי דלק עד הסוף. בדקתי ואין דליפות והצינורות מחוברים כמו שצריך, כנ"ל כיוון הפילטר נכון. כיביתי את הרכב והנעתי שוב עדיין יש נורת מנוע. עצות? לפי דעתי פשוט כשהנעתי לא היה מספיק לחץ בדלק (הרכב גימגם לרגע ואז התאפס ועבד כמו שצריך), ואז הנורה נדלקה ונשארה פשוט. הגיוני? יש לציין שהפילטר מקורי.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. יש לי מאזדה 3 האצ'בק 2009. הצופר הפסיק לעבוד. פיוז נשרף, החלפתי, חזר לעבוד לשבוע ושוב הפסיק לעבוד (אני מניח ששוב נשרף הפיוז, אני במילואים ואשתי עם הרכב אז אני לא יכול לבדוק). 1. מה זה יכול להיות? צופר שמקצר? 2. האם יש 2 צופרים או 1? (כי אחרי שהחלפתי את הפיוז לדעתי הצופר היה נשמע שונה, כאילו הוא רק גבוה בלי נמוך, ואז אולי הצופר הנמוך מקצר, אבל יכול להיות שאני סתם מדמיין). תודה!
הודעה אחרונה מאת יגיל, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי,ראיתי שהבגאז שלי רטוב וכשאני עושה ברקס אני שומע שיש שלולית של מים איםהשו באוטו בחלק האחורי הימני, קראתי דאולי יש פתחי אוורור שהם לא תקינים,מישו מכיר דבר כזה? אם לא מאיםה יכול להכנס מים? מדובר ברכב מאזדה 6 2006
הודעה אחרונה מאת חייםיפת, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 710 צפיות
יש לי סליל תקול בהגה, הצופר לא עובד ויש נורת srs רק בזווית מסויימת הצופר עובד והנורה נעלמת ככל הנראה בעיה בסליל חדש יעלה 700 בלי עבודה איפה אני יכול להשיג מפירוק, והאם יש חלפים לא מקוריים שאפשר למצוא בזול? תודה איזור אשדוד
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 878 צפיות
לאחר שהרכב חנה לילה שלם ( קור ירושלמי , שיא החורף ) בבוקר שאני מניע סוויץ לוקח לרכב זמן להגיב לי ( גיר רגיל ) כלומר שאני לוחץ גז אין כל כך תגובה של המנוע ואני שומע רעשים כאלה מהמנוע כמו דפיקות עכשיו זה עושה רושם חזק שזה קשור לעובדה שהרכב החנה כל הלילה בחוץ והמנוע כנראה קפוא כי אחרי כמה דקות זה פשוט מסתדר אז בעצם רציתי לדעת מה הסיבה שזה קורה? האם זה מעיד על בעיה ?
הודעה אחרונה מאת roxo89, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
ערב טוב ברשותי קיה ספורטאז' 2014. מתגים ליד הנהג, לא מפעילים שום חלון מלבד חלון של הנהג וגם המתגים בכל חלון גם לא עובדים, לא מורידים חלון. מה יכולה להיות התקלה? האם כל המתגים לא טובים, הראשי לא תקין או בכלל פיוזים? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 961 צפיות
260,000 ק"מ. כשהמנוע קר, מחליף הילוכים מצויין. אחרי שתים שלוש דקות, נתפס על ההילוך בו עומד, לא מסכים לעלות. כשמחמיר יותר, לא מכניס בכלל להילוך. לפעמים המצב הידני עוזר, אבל בדרך כלל לא. מכבה ומדליק את המנוע, ושוב מצליח להכנס לD. מההילוך הרביעי ומעלה מעביר מצויין מצויין.
הודעה אחרונה מאת lei1989, -
- 10 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היום ביצעתי טיפול ראשון לקונה 2023 שלי, מוסך מורשה יבואן כדת וכדין. בעת מסירת הרכב נתתי את ההנחיות הרגילות של לא להדביק מדבקות ולא להחליף מסגרות רישוי, שאין צורך בפילטר מזגן (אני מזמין של בוש ומחליף לבד), וישבתי להמתין בפינת ההמתנה. לאחר שהרכב היה מוכן נסעתי לדרכי, ובחלוף מספר שעות הוצאתי את מדיד השמן מהמנוע ובדקתי... לא יודע למה הרגשתי צורך לבדוק. בדקתי פעם, פעמיים וגם שלוש - ובכל פעם המדיד יצא עם שמן עד הרבה מעבר לקו העליון. יש לי תחושה שבמקום 4.8 ליטר, הכניסו את כל המיכל של ה-5 ליטר לתוך המנוע. הייתם כותבים לנציג השירות במוסך ומצרפים את התמונה?
הודעה אחרונה מאת chezik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 430 צפיות
שלום לכולם, ברשותי יונדאי אלנטרה מודל 2018 ,ומערכת המולטימדיה מתחילה לג'עג'ע (מסך לא נדלק בקיץ בגלל חום או עכשיו בחורף תקוע על תצוגת אזהרה). המערכת עובדת כביכול עם הבלוטוס ועם הרדיו והמקשים הקשיחים מגיבים ואפילו עוברת למצלמת רוורס. העניין הוא שאני תוהה אם זה עניין של תוכנה או מגעים וזה אומר שהמערכת קרובה למוות. למישהו יש המלצה אם אפשר לתקן את המערכת הזו? או ששווה להחליף ובמידה וכן איפה מומלץ ואיזו חברה של מערכת מולטימדיה אתם מכירים לאלנטרה. תודה לעונים, ע
הודעה אחרונה מאת Devb, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
פיגו 208 שנת 2016 דיזל ידני. בזמן האחרון נדלקת לי מנורת מנוע כתומה אחרי שאני מתדלק ונוסע כ-50-100 מטר. זה קרה לי ב-2 התדלוקים האחרונים שתדלקתי בתחנה הקבועה שאני מתדלק בה, השבוע ניסיתי לתדלק בתחנה אחרת וזה קרה שוב אז אני מתחיל לחשוד שמשהו ברכב באמת לא בסדר. ניסיתי לסרוק עם סורק פשוט, משום מה הוא לא מוצא תקלות בכלל. חוץ מהנורה לא מרגישים שום דבר שונה ברכב, נוסע כרגיל. הנורה נכבית כאשר מכבים ומניעים שוב את הרכב לאחר התדלוק. מה יכולה להיות הבעיה והמלצות איך אוכל לסרוק את התקלה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Roy142, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש פלאגים מהסוג הזה לסיוויק 04 ידנית מישהו מכיר אתר בחול שעושה משלוחים לארץ במחיר סביר ? חיפשתי את הדגם בארץ לא מצאתי FR6AHX ngk
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
החום של המנוע עולה לאחר נסיעה של 5-10 דקות, מילאתי מים [לא היה לי אנטי פריז] עד למעלה ולאחר 10 דקות נסיעה היום עלה, ושפכתי עוד 2-4 ליטר בשביל שיתמלא עוד פעם עד למעלה, יש רעש של אדים שעולים מהיכן שהוא, לפי האדים זה נראה שמשהו פגום, אשמח לשמוע את חוות דעתכם מה הבעיה וכמה בערך יעלה לי לפותרה, אביע בזאת את הערכתי לחברי הפורום שעוזרים לעמישראל שלא על מנת לקבל פרס
הודעה אחרונה מאת אברהם א, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
(הרכב חדש אצלי, עשינו יחדיו כ10,000 ק"מ) תדלקתי תמיד בתחנה מסויימת. פעמיים תדלקתי ברציפות במקום אחר, ונדלקה לי נורית האגזוז. "ספר רכב" אומר לנהוג ב60 קמ"ש 2,000 סל"ד כ20 דקות. לא עשיתי זאת, ולאחר כשבוע נדלק לי חיווי "תקלת מנוע כללית" וה"סליל" להבהב. הרכב התחיל "לסחוב" קשה. אחרי עוד כמה ימים, (לא הצלחתי להגיע למוסך, נכון, טעות יסודית) הנוריות כבו, מלבד ה"אגזוז". במקביל התאוצה חזרה ל"כרגיל". יצאתי מיד לכביש ראשי, עשיתי כמו ההוראה, ואכן נכבתה גם נורית האגזוז. מאז נדלקה לי פעם אחת "תקלת מנוע כללית" ולאחר כיבוי המנוע כבתה, ופעם אחת הסליל הבהב, (הרכב התחיל שוב "לסחוב" בקושי) אך גם זה נעלם מיד. בשלב זה כבר עברו כ500 ק"מ רגועים ושגרתיים. …
הודעה אחרונה מאת Vga, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במיצובישי גרנדיס, הפנסים קדמיים של אורות מעבר הנוריות הם H1-55W , הם חלשים יחסית לעומת התאורות שיש ברכבים של השנים האחרונות. ברצוני להחליף לנוריות LED שיתנו תאורה חזרה יותר ולבנה יותר אבל יש המון סוגים. בעליאקספרס יש מלא סוגים, להבנתי לפעמים חלק נעצרים במכס וחלק חלשים יותר מהלוגן. יש המלצות שיתאימו ויעשו את העבודה?
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הי, דאצ'יה דאסטר 2016, בנזין 4X4 הפסיקה להניע. הרכב נגרר למוסך המרכזי שאיבחן איבוד לחצים בבוכנות 1 ו 3 והם אומרים שדרושה החלפת/שיפוץ מנוע. אני מצרף את פירוט ההצעה שלהם למטה אבל בשורה התחתונה הם אומרים שהחלפת המנוע כולל רכיבים נוספים שמבחינתם חייבים להחליף בפעולה כזו מסתכמת ביותר מ 17 אלף ש"ח. אני מאוד מתלבט מה לעשות בשלב הזה ויש לי לא מעט שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי להתחדד קצת: מכירה במצב כמו שהוא לחלקים או למישהו שמוכן להכנס להרפתקאה הזו? אני מניח שהסכום יהיה שווה לקליפות של בוטנים. ללכת למוסך אחר? כרגע לא מצאתי הצעות הרבה יותר אטרקטיביות והרבה מוסכים לא רוצים בכלל להתעסק בזה. מה מבחינת ערך הרכב לאחר החלפת המנוע? אני מניח שאנשים לא מ…
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כתמי חלודה בגג הרכב מה הם דרכי הטיפול שיש?
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 839 צפיות
היי שלום לכולם ברכב שאני נוהג בו כרגע ישנם שתי תקלות או אולי הם אינם תקלות אשמח שתחוו את דעתכם . 1. טמפרטורה של המנוע במחוג תמיד תקינה ... נמצא על 90 ולא מעלה אחת יותר , אך כשאני מחבר חיבור obd מראה לי שהאוטו מגיע גם ל106107 ואז יורד בקירור לפחות מ90 תקין? 2. הסלד כשהרכב עומד נמצא על 900 בשונה משני רכבים כאלו שהיה לי בעבר תמיד היו נמצאים על 700 מקסימום 750 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת לומד, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 322 צפיות
זה החל לאחרונה בערך שבועיים שזה ככה זה בעיה? יש איך לתקן? מה החשדות? אשמח לעזרה (אוריס היברידית 2019)
הודעה אחרונה מאת מור יונדאי i30 2009, -
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי טיפול במוסך המעלות במזגן הפכו לפרנהייט איך מחזירים את זה לצלזיוס? (טויוטה קאמרי 2005)
הודעה אחרונה מאת dani666, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, 1.5 ליטר נוזל בלמים מספיק להחלפה במאזדה 2 או שצריך יותר? מתכנן לקנות 3 בקבוקים (500 מ"ל) ולהביא למוסך.. מתלבט אם לקנות 2 ליטר.
הודעה אחרונה מאת נומד, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי לכולם אשמח לחוכמת ההומונים, לפני שבוע וחצי לקחתי את הסקודה יטי 2014 למוסך מורשה סקודה לצורך ריכול כרית אוויר (משרד הרישוי כבר שלח הודעה) שבוע וחצי אחרי, פתאום בחניה סובבתי את ההגה ונשמע רעש מוזר בסיבוב, מאז הצופר לא עובד ויש תקלה ברכב EROR AIR BAG כשהגעתי בחזרה למוסך שביצע את הריכול, אמרו לי שיש בעיה בסליל כרית אוויר וזה לא קשור בכלל לריכול שעשו (לטענתם הם רק החליפו את העיגול שבהגה של הכרית אויר והסליל נמצא במקום אחר) האם נראה לכם הגיוני צירוף מקרים כזה?
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 975 צפיות
נסעתי רגיל לא היה כלום חניתי את הרכב אני בא להתניע מרגיש רעידות ונורת בדיקת מנוע מהבהבת מה זה אומר האם מותר לסוע עם זה ואיפה מומלץ לטפל
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים מדובר ברנו גרנד קופה 2017 בנזין שמתי לב שבמזג אוויר קר בחוץ (נתקלתי בזה רק בשבועות האחרונים) לאחר מספר דקות מתחילת נסיעה למשך לפחות 20 דקות יש אדים מאוד בולטים כמות גדולה מהאגזוז כאשר אני עוצר ברמזורים או חונה את הרכב לאחר מכן. אתמול למשל עשיתי מספר נסיעות קצרות בעיר בפרק זמן של שעה-שעתיים ובכל הנסיעות בכל עצירה ברמזור או בחניה ראיתי בבירור את האדים הללו. רק לאחר נסיעה של +20 דק נראה שזה נעלם ואחרי זה שאני עוצר והרכב מונע במצב סרק אז כבר לא מופיע נהגתי במספר רכבים בתנאי מזג אוויר דומים ואף קרים יותר, אני זוכר שבהנעות קרות נתקלתי במעט אדים מהאגזוז למשך 2-3 דקות וברור לי שזה נורמאלי, אבל לא למשך זמן כה א…
הודעה אחרונה מאת Nisanb, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 824 צפיות
שלום, מעוניין לברר איך להעביר את רכיבי השלט אל גוף חדש. מימין - הגוף המקורי. משמאל - פלסטיקה חדשה מעלי אקספרס. לא בדיוק ברור איך לפרק את הפלסטיקה הישנה, זה כאילו פשוט גוף\גוש אחיד. שנית, מה עושים עם המפתח עצמו? תודה
הודעה אחרונה מאת lei1989, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה נשמע חברים,לאחרונה תוך כדי נסיעה הופיעה לי נורת epc בלבד באמצע נסיעה ארוכה ללא כל שינויים ברכב והרכב נסע כרגיל,ואחרי כיבוי רכב והדלקה נעלם הנורה,כך קרה כמה פעמים, לאחר חיבור מחשב(בדקתי בשני מוסכים) הופיעה שיש תקלה בחיישן חמצן אחורי,קניתי את החיישן לבד והלכתי למוסך ערבי ליד הבית שיחליף לי את החיישן, לאחר הרמת הרכב על הליפט ראו שיש איזה חוט שרוף בחיבור אל החיישן(לא החיישן עצמו)אבל גם ככה קניתי את החיישן אמרתי לו להחליף בכל זאת ואת החוט השרוף הוא הלחים בחזרה,אחרי שיצאתי מהמוסך נסעתי שוב נדלק הנורה לאחר כיבוי רכב והנעה נעלם הנורה,מישהו יודע למה נדלקה שוב הנורה?והאם יכול להיות שרק צריך איפוס? כי המוסכניק הערבי חיבר מחשב בסוף הטיפול אבל לא יודע אם עשה איפ…
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, איך אני יכול לדעת איזה סוג של מדחס יש לי ברכב. בוכנתי רוטטיביים סכיניים ??? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב בלחיצה על לחצן תא מטען בשלט המקורי לא נפתח דבר ברכב הנ"ל. החבר היה בטוח שזו בעית סוללה בשלט שיש בו לחצן פתיחת תא מטען. אבל להפתעתו אמרו בחברה שככה זה אצל כולם! שהלחצן בשלט המקורי עם סימון פתיחת דלת - זה סתם! האם זה ככה אצל כולם? לפחות בשנתונים 14-19? תודה
הודעה אחרונה מאת thema832, -
-
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
הרכב הוא UPLANDER 2008 3.9 עם 110K . קודם כל לפי שיטוט באינטרנט אני מבין שזה בעיה שדי נפוץ באפלנדר , נאמר לי שיש להחליף נבה ( החיישן מובנה בפנים ) אז החלפתי ( צד ימין ) לאחר זמן קצר מאוד ( יומיים ) הנורות חזרו להידלק ומאז הם נדלקות ונכבות בלי שום סדר מסוים ( עצירה או נסיעה או אפילו בעמידה ) כבר לא יודע מה יכול להיות אם החיישן תקין בנבה אז הדבר הבא שיכול לחשוב עליו זה ה EBCM ? או חיישן בשם YAW ? הבנתי גם כן מאתרים בארהב שזה די נפוץ שמחליפים את החיישן בנבה סתם וזה לא עוזר בכלל לבעיה כי הרבה פעמים הבעיה זה בכלל ב" מחשב " של הABS ז"א ה EBCM או לפעמים בכלל בחיישן YAW אם מישו מכיר מה זה בכלל ... אגב בזמן שהנורות לא דלוקות ( תקין כביכול ) לפעמים מרגיש את הABS נכנס לפע…
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 838 צפיות
אשתי עשתה טיפול שנתי לרכב ואז לקחה אותו לטסט. הרכב של אשתי בקושי עבר בטסט את הזיהום אוויר, הבוחנים ביקשו ממנה להכנס בעצם לרכב לבדיקה הזו והעבירו אותו. בנוסף נאמר לה יותר מפעם אחת שהרכב מעשן, כנראה בסל"ד גבוה. בהזדמנות אחת למשל מישהו שנסע אחריה בירידה (משתמשת בהילוך נמוך לבלום באופן חלקי את הרכב) ששם לב שהרכב עישן במהלך הירידה. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניקוי פיח מהמנוע עשויה להיות הבעיה והאם טרנד המכונות לניקוי פיח הוא גימיק או עשוי לעזור?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 962 צפיות
פיאט 500 של אחותי ערב טוב חברים. נקנתה עכשיו. שנת 2011 ידנית. 1}אורות ברקס לא מגיבים?{יוניט?} 2}האורות ערפל תמיד דולקים עם הסוויטש. 3} אין אורות בדיקה בחצי סוויטץ 4} אין תאורה של ק"מ ומצב דלק וחום מנוע- זה עובד מדיי פעם ומדיי פעם חשוך. אבל, ברגע שמכבים את הרכב זהמראה את השעה והק"מ-תמיד .לא נתקלתי בזה שהמסך חשוך כל הזמן גם שמכבים את הרכב. 5} אין אורות בכלל בלוח של הכיוון מזגן-חום קור\אוויר מבחוץ. 6} יש נורה של סימן קריאה עם חץ. מה זה? 7}הלחצנים של לסדר את השעון לא מגיבים וזה משגע אותי! דרכים לפיתרון?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 981 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BRAVO_SX
- פינקו
- ymalool
- WE988244
- o.r
- amosbmw
- sperial
- חוםואבק
- RedLabel
- רפי לין
- matan_mil
- nglancer