Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי מאזדה 3 האצ'בק 2009.

הצופר הפסיק לעבוד. פיוז נשרף, החלפתי, חזר לעבוד לשבוע ושוב הפסיק לעבוד (אני מניח ששוב נשרף הפיוז, אני במילואים ואשתי עם הרכב אז אני לא יכול לבדוק).

1. מה זה יכול להיות? צופר שמקצר?

2. האם יש 2 צופרים או 1? (כי אחרי שהחלפתי את הפיוז לדעתי הצופר היה נשמע שונה, כאילו הוא רק גבוה בלי נמוך, ואז אולי הצופר הנמוך מקצר, אבל יכול להיות שאני סתם מדמיין).

תודה!

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בדור הראשון היו שני צופרים אחד בתדר גבוה ואחד בתדר נמוך 

אני לא בטוח אבל לדעתי גם בדור השני יש שניים כי הצופר שלו די מאיים , אולי אתה שם פיוז עם אמפר נמוך מידי ובגלל זה הוא נשרף מהר 

• פיתרון
פורסם
לפני 34 דקות, Shay Shd Dave כתב:

בדור הראשון היו שני צופרים אחד בתדר גבוה ואחד בתדר נמוך 

אני לא בטוח אבל לדעתי גם בדור השני יש שניים כי הצופר שלו די מאיים , אולי אתה שם פיוז עם אמפר נמוך מידי ובגלל זה הוא נשרף מהר 

יש לי את הדור הראשון. מאז השאלה יצא לי לבדוק ויש 2 צופרים. הפיוז הוא לפי הספר רכב בדיוק. בכל מקרה הטון הנמוך לא עובד, וכשהתעסקתי עם הצופרים וחיברתי חזרה הטון הגבוה גם היה נשמע מקורטע. אחליף את שניהם עם פיוז חדש ונראה מה קורה. תודה!

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

• תוכן חדש...