Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא UPLANDER 2008 3.9 עם 110K .

קודם כל לפי שיטוט באינטרנט אני מבין שזה בעיה שדי נפוץ באפלנדר , נאמר לי שיש להחליף נבה ( החיישן מובנה בפנים ) אז החלפתי ( צד ימין ) לאחר זמן קצר מאוד ( יומיים ) הנורות חזרו להידלק ומאז הם נדלקות ונכבות בלי שום סדר מסוים ( עצירה או נסיעה או אפילו בעמידה ) כבר לא יודע מה יכול להיות אם החיישן תקין בנבה אז הדבר הבא שיכול לחשוב עליו זה ה EBCM ? או חיישן בשם YAW ?

הבנתי גם כן מאתרים בארהב שזה די נפוץ שמחליפים את החיישן בנבה סתם וזה לא עוזר בכלל לבעיה כי הרבה פעמים הבעיה זה בכלל ב" מחשב " של הABS ז"א ה EBCM או לפעמים בכלל בחיישן YAW אם מישו מכיר מה זה בכלל ...

אגב בזמן שהנורות לא דלוקות ( תקין כביכול ) לפעמים מרגיש את הABS נכנס לפעולה בלי סיבה מוצדקת ( רק הרעש הזה והרעידה בדוושה ) ולאחר 2 או 3 מקרים כאלה הנורות נדלקות , אך לפעמים כפי שאמרתי הם נדלקות גם סתם ככה בלי שימוש בבלמים בכלל ..

מה שכן לא מרגיש שום שינוי בבלמים חוץ ממתי שהABS מתחיל לעבוד סתם ..

קצת חפירה :-D אבל יש לכם מה להגיד על זה ?

פורסם

שאתה אומר שה abs ניכנס לעבודה בלי סיבה אתה מיתכון ניכנס לעבודה מוקדם מידי ביזמן בלימה.או שבזמן פניה המערכת באופן פיתאומי בולמת את אחד הגלגלים?תיבדוק את הזריי שינים שיושבים צמוד לחישניי מהירות בנבות,שן אחת מאט שבורה או מעוכה או מרווח שינים לא מתאים גם יגרום לתופאות כאלו .גם חישן yaw וחישן זוית הגה לא תקינים או לא מכויילם .

פורסם

נכנס לעבודה כוונה שסתם עושה רעש המשאבה , והנבה חדשה לגברי והחיישן מובנה בפנים זה לא כמו אחרים שיש גישה לחיישן ...

מה זא לא מכוייל ? אפשר לכייל חיישן yaw?

פורסם

יש תגובה בפורום אמריקאי של אחד שאומר על זה שיכול להיות שצריך להחליף ebcm ...

אם המשאבה עושה רעש ש״כאילו״ עובדת בזמן שבלימה פשוטה אז זה אומר שהלך חלק של ה ebcm ככה הוא טוען ..

וכך זה אצלי בדיוק ... לפעמים ..

כך נדלקת המנורות ולפעמים כפי שאמרתי נדלקות גם בעמידה כשהאוטו סתם מונע ועומד

פורסם

ערב טוב ברכב המדובר בהחלט יתכן שהבעיה נובעת ממחשב בקרת בלמים.

יש להוציא קוד תקלה גם ממחשב גוף גם ממחשב ניהול המנוע וממחשב בקרת בלמים .אם קבלת הקודים מ3 המחשבים יש להתחיל ולאבחן וכמובן שלא לנחש כמו שעד כה.

נשמח ליהיות לעזר וליעץ.

פורסם

תודה אייל ,

האמת שלא הפריע לי בדרכ הנורות האלה אבל זה די מציק בתכלס שרכב יפה ושמור ככ יהיה לו שטויות כאלה רק מעצבן שיש מוסכים חאפרים עד כדי כך שסתם זורקים באוויר : אהה זה הנבה ..״

שתבין אני אחד שמחליף חלקים יזום כשצריך כמו תושבות צינור בלם פה ושם וכו .. אז ליפול על מוסכניק חאפר זה הכי מעצבן

פורסם

היה לי אפלנדר 5 שנים נבה ימינית הוחלפה אולי 6 פעמים באחריות כמובן שהאחריות נתנה לאחר דין ודברים

בכל מקרה תקלה די מציקה בדרך כלל קורה לאחר פרוק הגלגל גם אם זה פנצר.

פורסם

ובכן ..

באותו הזדמנות שהחלפתי תושבות שהזמנתי מחול במוסך מורשה ביקשתי שיעבור עם הסורק מ א׳ עד ת׳ על הרכב ..

התוצאה הייתה התראה על 3 circuts הגלגלים מתוך 4 כמובן , ולאחר זמן מה ההתראה נעלמה והייתה רק בהיסטוריה ופתאום שוב חזרה עם התראה על שלישייה אחרת של גלגלים ולכן קבע המוסך שמדובר במחשב הabs ..

כמה עולה המחשב בumi שאלתם ? 4000 ₪₪₪אלף שח ..:(

הקיצר .. הזמנתי באיביי ב 650 אורגינל של acdelco לפי מק״ט לא כולל משלוח

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 18.1.2014 בשעה 14:52, Adigaeilat כתב:

הזמנתי באיביי ב 650 אורגינל של acdelco לפי מק״ט לא כולל משלוח

מעלה מהבוידעם...

יש לך קישור/מק"ט?

יש לי את אותה תקלה בדיוק, החלפתי נאבות ולא עזר. בסריקת מחשב עלתה תקלה של חיישן מהירות בגלגל שמאל, אחרי מחיקה וסריקה נוספת אין שום קוד תקלה.

האם הייתה לך בעיה להכניס לארץ את המחשב?

תודה!!

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

ברכב הזה יש מחלה שניתקןתי בה מספר פעמים, הצמת חוטים של החיישנים הקדמיים עוברות על המשולש ועם הזמן נוצר נתק בחיווט.

צריך חשמלאי או מוסך מקצועי שיבדוק את צמות החוטים של חיישני abs בגלגלים הקדמיים כולל הקונקטורים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...