טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,351 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב שנת 2018 לאחרונה בהתנעה יש צפצוף וההודעה הזאת מופיעה ונעלמת, לפעמים לא תופיע בכלל. המצבר בן 3.5 והסטופ סטארט כבר לא עובד, תוהה אם זה קשור. תודה
הודעה אחרונה מאת shayks, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 755 צפיות
אהלן יש לי הונדה סיוויק 2010 אני רוצה להחליף את המים של הרדיאטור הבעיה היא שלפי ספר הרכב אני אמור לקנות את הhonda type 2 שזה נוזל קירור שטיפה בעייתי להשיג באיזור שבו אני גר מה גם שבספר הרכב נרשם שאפשר להשתמש בכל נוזל קירור של מותג גדול רק ש"non slicate for aluminum engines" אני לא סגור על מה להשתמש באיזה צבע להשתמש יש נניח את של preston שהוא מתאים לכל המכוניות במיקס של 33/67 אבל אני לא יודע אם הוא יהיה טוב למנוע לא קשור לנושא אבל אם מישהו עשה כאן החלפת מים בעבר אשמח לעצות פעם ראשונה שאני מנסה את זה חשבתי לרוקן את הרדיאטור מפקק הניקוז לרוקן את המיכל הדחה לשים מים מזוקקים לתת לו איזה 10 דקות עבודה ואז שוב לרוקן ולשים את הנוזל רדיאטור שתמליצו אשמח ל…
הודעה אחרונה מאת להכושיו, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 945 צפיות
שלום. בקצה העליון של סקלת ה- RPM, התיבה לא נותנת לך להגיע לנקודה העליונה ופשוט מעלה הילוך במקום (מצב ידני אני מזכיר). כלומר היא דורסת את הידניות לטובת הבריאות של המנוע. אז השאלה היא לגבי הקצה הנמוך של הטווח. נניח אזור 1200-1400RPM. יש את האפשרות ללחוץ את המצערת עד הסוף במצב הזה וכלום לא ממש קורה (אני עם מנוע 1.0 שם אין כוח בסל"ד זה. הסל"ד עולה לאט לאט עד שהמנוע מתעורר). אני יודע שמצערת פתוחה בסל"ד נמוך זה לא כ"כ בריא למנוע. אז השאלה, האם מתוך זה שה-DSG מאפשרת לעשות את זה (כלומר לא דורסת אותך ומורידה הילוך), אני יכול להסיק שהמהנדסים הגרמנים חשבו על זה ושזה לא רע כ"כ למנוע ?
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 673 צפיות
שאלה; אחרי נסיעה קצרה בעיר בערך של עשר דקות הגעתי לחניה התחלתי לשמוע רעשים שמנוע עובד מתאמץ חזק יותר. אחרי כיבוי מנוע ראיתי מאוורר מקדימה ממשיך לפעול ואז חיכיתי כמה דקות ובדקתי את מיכל המים והכל היה רותח שם היו חסרים מים. אחרי הוספתי מים רגילים למיכל שוב המים היו רותחים וגם המיכל היה חם. הרכב פיג'ו 307 עבר טיפול עשר אלף וגם טסט במוסך בירוחם לפני שבועיים. אודה מאוד לעזרתכם והכוונה מה כדאי לעשות... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Basko, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, היום גיליתי סדק או שריטה עמוקה בשמשה הקדמית, מצרף תמונה. יש תכשיר מומלץ לתיקון עצמי ? או שעדיף לתקן אצל זגג ? לגבי החלפה, אין לי כעת ביטוח שמשות, נראה לי עדיף לנסות לתקן.
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 380 צפיות
שלום, פיאסטה 2011, מנוע 1.4, אוטומט. נסועה נמוכה של איפשהו באיזור ה 115K. נדלקה נורית "בדוק מנוע". הרכב נוסע היטב ואין הרגשה של משהו לא תקין. מוסך טען שמדובר בממיר קטליטי ואיפס. הנורה חזרה. ביצעתי סריקה, וקיבלתי קוד P0420. נכון לכרגע שמתי תוסף "גולד לייבל", הרכב נסע יחסית מעט מאז - ולא היה שינוי. שוקל גם לשים תוסף יעודי לממיר קטליטי בהמשך. עולות אצלי השאלות הבאות: האם כדאי לטפל במיידי, או לראות האם הרכב יעבור טסט? האם טיפול (החלפת שמן בגדול) לפני הטסט יעזור להעביר אותו? האם יש סריקה מסויימת שאני יכול לעשות עם forscan שתעזור למקד את הבעיה? אם בוחרים לתקן - האם יש המלצות שיצמצמו את ההוצאה? …
הודעה אחרונה מאת Ido.G, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 649 צפיות
שלום חברים, הנ"ל על הכביש 7/2006, 1.6, 291kkm. אני משקיע בנוזל קירור של היצרן אבל מהר מאוד הוא נעלם מהמיכל. אלא מה, גם כשהוא נעלם מהמיכל המנוע לא מתחמם. כשאני מקפיד לבדוק אני מוצא את עצמי ממלא פעם בשבועיים בערך. אך גם אם אני לא ממלא - כאמור- לא מתחמם. לדעתי כבר חודש לא מילאתי, מאות (אם לא יותר) ק"מ - ואין תלונות מצד המנוע. האם המים שאני ממלא כל פעם הם בעצם מיותרים? (לא מחפש עכשיו אם יש נזילות או לא.)
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 642 צפיות
היי. יש לי אינפיניטי Ex37 החלפתי מנוע משנתון גבוה יותר. על פניו אם אותם נתונים מבחינת הספק וכדומה. לאחר החלפת המנוע החלה בעייה בגיר. החלפות לא בזמן ובעצירה מלאה מרגישים מעין מכה. לא נדלקת שום נורה. במוסך אמרו לי שרק מוסך מרכזי יוכל לסייע. להגיע לשם זה לקחת משכנתא. יש למישהו רעיון? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ג. ז., -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 637 צפיות
היי, דפקתי את האוטו ממש בקטנה, לא היו שום שריטות או סימנים חוץ מהפגוש שיצא מעט מהמקום (נשאר במקום שלו פשוט לא צמוד לשאר האוטו). לאחר לחיצה קטנה ועדינה הוא נכנס בחזרה, היה רעש של קליק וכעת הוא נראה כמו לפני. האם צריך לתקן את זה או שהוא פשוט השתחרר מעט מהתופסנים שלן ועכשיו הוא במקום בחזרה?
שלום האם כדאי למלא דלק 98 ? מאזדה לאנטיס 2003 260 אלף קמ
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 809 צפיות
הרכב רנו מגאן 1.5 דיזל 2013 לפני מספר חודשים נדלקה נורת מנוע כתומה, בבדיקת מחשב נמצא מצתי חימום ואכן נמצא מצת אחד פגום. הוחלפו ארבעה מצתי חימום לחדשים. לאחר ההחלפה לפני מספר חודשים (בקיץ) הנורה כבתה וההנעה היתה קצת מגומגמת אבל הרכב הניע די מהר. עכשיו בימים הקרים ההנעה מתארכת ונהייתה קשה יותר אבל לבסוף הרכב מניע. ביצעתי בדיקת מחשב ונמצא תקלה P0380 שמעידה על בעית מצתי חימום ובאינטרנט מצאתי שתקלה מסוג זה לא מדליקה נורת מנוע (צ'ק אנג'ן) כתומה. מאחר ומצתי החימום חדשים זה יכול להיות חיווט וזה יכול להיות הקוטנטרולר ששולח מתח למצתי החימום. איך עולים על מקור הבעיה?
הודעה אחרונה מאת D driver, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 448 צפיות
שלום לכולם פיקאסו 2016, נורת כרית אויר נדלקת לסירוגין, כל פעם שהנורה נדלקת קופצת גם התראה בצבע אדום למשך כמה שניות, ההתראה חולפת ונשארת נורת התקלה, הנורה יכולה להישאר בין כמה דקות לכמה ימים. עושה לי רושם שבסיבוב של ההגה ימינה הנורה תמיד נדלקת, מה שמעלה כיוון של סליל הגה, אבל הצופר ושאר כפתורי ההגה עובדים גם כשההתראה פעילה. אשמח להכוונה מה יכול להיות
הודעה אחרונה מאת chezik, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 492 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה תופעה מעצבנת ומדאיגה- בלחיצה על הגז לטובת האצה כאשר הרכב מוריד הילוך מ 6 ל 3 במהירות 70/80 קמש. מתרחשת האצה לא ליניארית (בהאצה מורגש מעין גמגומים ואיבוד בוסט לרגעים קצרים) עד 100 קמש ולפני העברת ההילוך ל 4 הוא נתקע על טורים גבוהים ומסרב לעלות הילוך כמובן שהמהירות נעצרת ב 100 קמש .. תופעה זאת חוזרת על עצמה בכל האצה ובמעבר מהילוך 3 ל 4 בפול גז. התלוננתי על כך בטיפול האחרון והוצע לבדוק תחילה את הפלגים. המכונאי הראה לי את הפלגים ואכן קטסטרופה יחסית לפלגים שעברו סהכ 20K של NGK. בנוסף נבדקה קומפרסיה בצילינדרים ונראה שיש אחידות מסויימת והקומפרסיה תקינה. החלטתי להחליף פלאגים ויצאתי לדרכי. הבעיה לא נעלמה והמכונאי המליץ לי במידה וזה ממשיך לנסות לה…
הודעה אחרונה מאת Mr 44, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 602 צפיות
שלום יש לי מאזדה 2 שנת 2011. לאחרונה נדלקה נורה והמוסכניק שלי אמר לי שזה המצערת(בנוסף מרגיש שבצחילת הנסיעה דוושת הגז לא לוחצת כמו שהייתה פעם. ולעיתים רחוקות הרכב אפילו נכבה ברמזורים) . המוסכניק שלי ניקה אותה מבחוץ(בלי לפרק) ואכן זה עזר לשבועיים ולאחר מכן הנורה נדלקה שוב. ביקשתי ממנו שיפרק אותה וינקה אותה (כמו שראיתי בשרשור בפורום מזמן והוא אמר לי שהם לא עושים דבר כזה. (מוסכניק מבחינתי אמין זול ואני די סומך עליו) שאלתי היא האם משהו השתנה בשנים האחרונות ולא מפרקים מצערת כדי לנקות אותה או שעדיין מנקים ורק המוסכניק שלי לא עושה את זה? והאם יש המלצה למקום טוב שמוכן לעשות את זה. תודה רבה! עוד שאלה זה האם אפשר לעבור טסט עם נורת מנוע דלוקה ועם מצערת כזו. ושוב ת…
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי שהיו נושאים דומים ללא מענה בעבר, הנעילה המרכזית פותחת את כל הדלתות מבחוץ - למעט דלת הנהג (מבפנים היא כן נפתחת). הענייו הזה בא והלך לפני זמן מה, ועכשיו חזר. מצאתי סרטון לא מפורט של מישהו שפירק את המנגנון וניקה אותו, ולטענתו זה פתר(הצטבר שם לכלוך/חלודה שגרם למשהו להתקע לפי מה שהוא רשם- לא רואים בסרטון). לפני שאני ניגש לפרק את זה בעצמי- יש טיפים ממישהו שהתנסה?
הודעה אחרונה מאת Gauss, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 329 צפיות
יש לי בעיה חמקמקה במנוע, ויש לי מתאם OBD הכי פשוט מעלי. יש אפשרות לדגום איתו + אפליקציה כמו טורק או קאר סקאנר פספוסי הצתה בזמן אמת לפי צילינדר? תודה
הודעה אחרונה מאת tza, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים יש לי חיישן חמצן קדמי עליון שצריך להחליף. הוא אמנם במיקום קדמי בולט אבל לא מוכן לזוז ואין גישה טובה לכלים ארוכים. קניתי כזה כלי ובמקום לעזור זה רק עושה את המצב יותר גרוע כי הוא מגלח את ההברגה. ההברגה של החיישן מחופה ע"י פח אז למפתח שוודי אין גישה. למישהו יש עיצה איך אין מבריג אותו החוצה?
הודעה אחרונה מאת tza, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 508 צפיות
תמונה מהאינטרנט נוזל לי משם שמן ורציתי לדעת איך זה נקרא תודה לעונים
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לדעת במידה ומישהו מכיר\יודע מדובר על יונדאי I20 שנת 2009 יש לי סאנרוף עם מסילה שבורה אשר יצא מכלל עבודה, חורף זה שמתי לב שיש נזילה רצינית מהסאנרוף ואני מעוניין לבצע איטום\ החלפת גומיות. על מנת שאוכל למכור את הרכב האם מישהו מכיר בעל מקצוע רלוונטי\ מחירים לעניין זה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבת שלום חברים, אני כבר די מיואש ומקווה לקבל עזרה כאן. יש לי יונדאי i20 מודל 2013, 98 אלף קילומטר. לפני כשנתיים התחילה להידלק לי נורה של check engine בלוח השעונים. הלכתי למוסך המורשה הרגיל שעשיתי בו טיפולים והם לא ממש ידעו מה הבעיה וקצת גמגמו. מכיוון שהנורה המשיכה להיות דלוקה החלטתי ללכת לבדיקה אצל מוסך יבואן שלפחות יאבחן לי את הבעיה. בבדיקה עלה שצריך להחליף / לנקות ממיר קטליטי אבל אי אפשר להגיע אליו כי האומים שלו שבורים ולכן הדרך היחידה להגיע אליו זה לפרק ולהרכיב את המנוע. כמובן שרצו מחיר בשמיים ולא עשיתי את הטיפול. אחרי שהרכב יצא משם הנורה לא דלקה. כאן אגב גם הבנתי שכנראה המוסך מורשה הקודם שלא ידע מה הבעיה כנראה …
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 787 צפיות
שלום אנשים טובים הבן הקטן שלי שיחק עם דיסק עם שירי ילדים שהוא מאוד אוהב ובטעות הכניס אותו הפוך למערכת. כעת כשאני מנסה להוציא את הדיסק זה רושם שאין דיסק וזה לא מוציא אותו. גם כאשר אני מנסה להוציא את הדיסק עם כל מיני אביזרים אני לא מצליח. יש למישהו רעיון איך אפשר להוציא את הדיסק? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת tan tan, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 319 צפיות
אני מחפש לקנות רכב שאוכל לסוע איתו נסיעות ארוכות בכבישים בין עירוניים, ולהיעזר הרבה בבקרת שיוט אדפטיבית ושמירה על הנתיב כדי להקל מעלי קצת את העומס של הנהיגה. רציתי לדעת אם יש הבדלים גדולים במערכות האלה בין רכבים שונים או דגמים ושנים שונים (נניח האם זה אותה מערכת ביונדי איוניק 2017 ו2020, או שב2020 המערכת עובדת הרבה יותר טוב)? ואם כן באיזה רכב יש את המערכות הכי טובות, בהנחה שאני מחפש יד 2 באזור ה70K?
הודעה אחרונה מאת גלעד111, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מאזדה 3 האצ'בק 2009, 2.0 ליטר, גיר אוטומטי. כשהרכב מעביר הילוך בין 1-2 או בין 2-3 יש רק בהתחלה רעש של טחינה/גריסה (רק בהעברת הילוך עצמה). לא תמיד זה קורה, זה תלוי בנסיעה עצמה וכמה הדוושת גז נלחצה. בשאר ההילוכים זה לא קורה. מניסיונכם, מה יכולה להיות הבעיה? הגיר הלך? בלאי? אשמח לעצות.
הודעה אחרונה מאת tribel, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי נדלקה לי נורת מנוע עם נורת אוריאה עם הכיתוב "תקלת גזי פליטה" ונותן לי אזהרה שעוד כ1100 קילומטר האוטו לא יניע הבנתי שלא שווה להתעסק עם התיקון של זה אני שוקל לבטל את המערכת הזו יש לכם המלצות לבעל מקצוע שמבצע? כמה עולה? יש פעולות נוספות שכדאי לבצע? לבטל מערכות נוספות? תודה
הודעה אחרונה מאת איציק3, -
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מדריך שהרבה אנשים רצו וחיכו לו - ומבחינתי הוא גם משפר את הבטיחות פלאים. הרבה אנשים משתמשים בכיסויי הגה 'גנריים' למיניהם. הם גם לא מרגישים נוח כמו כיסוי תפור והדוק, והם גם לא בטיחותיים אחרי תקופה מאחר והם מתרופפים. אז תעשו טובה לעצמכם ותתחדשו בכיסוי הגה, פנו שעה מהלו"ז ותתפרו אותו בעצמכם. אם יש לכם טכניקה אחרת שאתם מעדיפים להשתמש בה - אשמח לקרוא בתגובות בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 606 צפיות
היי אשמח לדעתכם בנושא. הארכת אחריות יודנאי i20 לשנתיים בעלות 1400 שח. האם שווה? יש לדגם הזה מחלה בגיר dsg כמו עוד דגמים עם תיבה דומה. נראה לי סהכ שווה את המחיר. אשמח לחוות דעת. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי פיאט םנדה חמודה שנת 2011, אני צריך להחליף בלמי תוף אחורי ולא מוצא חלפים לדגם שלי הסתובבתי ברוב החנויות שאני מכיר בירושלים ולא מצאתי אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי היכן ניתן להשיג נעלים ותופים. תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 667 צפיות
הבעיה: נזילת מים כשיורד גשם לתוך פנים הרכב מיקום: צד שמאלי קדמי של גג הרכבֿ (זה נראה כאילו הנזילה בחיבור של הגג עם החלון הקדמי של הרכב או ההחיבור שבין הפח של הגג לפח של הרכב) ניסיתי בעקות המלצות שקיבלתי כאן להחליף חלון קדמי.... אז החלפתי חלון קדמי + גומיות חדשות (שהדבק שלו התכיל להיאכל) וזה לא עזר🤢 שם אמרו לי אחרי שההחלפה לא עזרה שייתכן שזה מהחיבור של הפח של גג הרכב לרכב עצמו מה דעתכם מה עלי לעשות השתגעתי עם זה לגמרי!! תודה ענקית לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
ברשותי מאזדה 2008 אשר סובלת כבר שנים מהבעיה הידועה של חדירת מים לרכב. בגשמים האחרונים שמתי לב שאחרי כל גשם רציני (לא טיפות) הרדיו מתחיל לקרטע. היום הוא שווק לחלוטין. על פניו נדמה שהכל בסדר, אבל לא יוצא שום קול מהרדיו למרות שהוא מגיב, מחליף ערוצי רדיו וכו'. יש לי תחושה שנכנסו מים בצורה כלשהי לתוך המערכת - מישהו יודע אולי לכוון אותי איפה אוכל לנסות לייבש את המערכת? אולי אפילו לשים חתיכת ניילון שתוכל לשמור על החיבורים במידה ואצליח לתקן? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יוסי התותח, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 954 צפיות
פתחתי היום את המכסה מנוע ואני שומע ״טסססס...״, הבנתי שיש סדק במיכל מים. השאלה אם מערכת הקירור ברכב אטומה או לא. ואם לא יכול להיות שצריך להחליף רק פקק שישחרר את הלחץ, או את כל המיכל ופקק? תודה
הודעה אחרונה מאת NTZSV,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 380 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- רועי5
- yor2
- FlicK
- הרקוליטו
- yoav911gt2
- דודיחמודי
- איציק נ.
- orsh99
- avnerak
- David32
- Satori
- yossiaviel