Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אשמח לדעתכם בנושא.

הארכת אחריות יודנאי i20 לשנתיים בעלות 1400 שח. האם שווה?

יש לדגם הזה מחלה בגיר dsg כמו עוד דגמים עם תיבה דומה.

נראה לי סהכ שווה את המחיר. אשמח לחוות דעת.

תודה רבה.

פורסם

אין נכון או לא נכון, זו שאלה מאוד אישית ושאלה של סיכון.

אני אישית יודע לתקן הרבה דברים לבד ברכב ואם אני נתקע במשהו אז יש לי אנשים שיכולים לעזור מבלי לשבור את הכיס,

אבל האדם הסטנדרטי לא יעשה זאת, לכן אולי שווה להיפרד מ-1,400 ש״ח כדי לקבל ״שקט״ לשנתיים לכל תקלה שלא תבוא

(כמו תקלת הגיר שציינת שאיני מכיר את עלויותיה לתיקון, אך זה בטח כמה אלפים טובים).

כמו כן, אני אישית לא סומך על מוסכי היבואן, לכן גם אם הייתי רוצה לממש משהו באחריות, לא הייתי רוצה לעשות את זה אצלם

והייתי מעדיף לשלם יותר ולעשות את העבודה אצל בעל מקצוע שאני מכיר. אבל גם כאן, שוב, הבן אדם הסטנדרטי לא רוצה להתעסק

ומעדיף להיות ב״יחסים טובים״ עם מוסך היבואן וכן לממש את האחריות.

״על הנייר״, 1,400 ש״ח נשמע טוב לשנתיים של אחריות נוספת, אבל אני במקומך הייתי קורא טוב טוב את האותיות הקטנות ומה זה כולל.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...