טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,345 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי קנינו רכב משפחתי 2018 עם הנעה כפולה , בלמי דיסק. קנינו את הרכב ובבדיקה נאמר שהרפידות האחרונות בעיקר שחוקות, היה יישור קו די יקר לרכב שכלל תושבת מנוע , 2 צמיגים, וטיפול גדול קניתי רפידות חדשות וניסיתי להחליף בעצמי אך בגלל חוסר בכלי לכיווץ בוכנה לא השלמתי את התהליך אבל כן צילמתי את הישנה מול החדשה. לפני שאני ניגש למוסך (מעדיף לדחות כמה שיותר מטעמים כלכליים) מה דעתכם על עובי הרפידה הישנה וכמה היא יכולה למשוך לפני מצב מסוכן כי אני רואה שכן יש בה בשר אולי בסביבות 1/3 או 1/2 מהחדשה. תודה
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 557 צפיות
צריך את עזרתכם, יש לי סובארו b4 2011 בבוקר אחד חלונות החשמל הפסיקו לעבוד ולאחר מכן מנגון הנעילה/פתיחה גם חדל מלפעול (מהפיקוד ברכב אפשר רק לנעול אבל לא לפתוח) והפתיחה/נעילה דרך השלט בכלל לא עובדת. מה יכולה להיות הסיבה לתקלות אלו? וכמה יעלה לי לטפל בתקלות? אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
- 12 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
רכב מודל 2021 (C4 אם זה משנה) נזקק להחלפת צלחות ורפידות קדמיות ב- 30,000 ק"מ (בערך, הרכב של בן משפחה). הגיוני? הבחור נהג שקט ונורמלי.
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום היום נדלקה לי נורת מנוע ונורת ECP. באותו הרגע הרכב הפסיק להגיב לדוושת הגז והמנוע ממש רעד. בייעוץ עם חבר הומלץ להחליף פלאגים ובמידה ולא יעזור אז סליליי הצתה. הספקתי להחליף היום פלאגים, הנעתי את הרכב והכל היה תקין חוץ ממנורת מנוע שכנראה צריכה איפוס. לאחר מספר דקות הרכב הגיע לטמפרטורת עבודה ושוב נדלקה ECP והרכב רעד, כיביתי מנוע המתנתי עד שיתקרר שוב על מנת לבדוק אם זה חוזר על עצמו ואכן חזר ברגע שהגיע לטמפרטורת עבודה 90 מעלות הרכב מאבד כוח לא עובר 1000 סל"ד והמנוע רועד מדובר בסיאט לאון 2014 מנוע 1.2 האם יש למישהו כיוון מה התקלה? תודה
הודעה אחרונה מאת orel40401, -
- 12 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האוטו חנה ליד אתר בניה, הם ציפו את הבניין באיטום צמנטי וכל האוטו מלא בחלקיקים קטנים של זה. עם מה אפשר להסיר מבלי להרוס את הצבע של הרכב?
הודעה אחרונה מאת Supertigre, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול נסעתי, ואז זה קרה: כמובן שהעמדתי את הרכב בצד מיד (חניית נכה, אבל מה אני יכול לעשות?). אין לי מושג איך להתייחס לדבר הזה - זה טוב? זה לא טוב? אפשר להמשיך לנסוע ככה? חבר הציע לא להזיז את האוטו (אפילו לא 100 מטר!) ולמכור אותו כמו שהוא, אבל לא לתת נסיעות מבחן כי זה יפגע בערך...
הודעה אחרונה מאת chrono, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 898 צפיות
שלום לכולם יש לי מאזדה 3 ספיריט 2007, נדלקה לי נורת AT ולאחר מכן צ'ק אנג'ן. הרכב לא נכנס להילוכים שני ורביעי, על שני הוא פשוט מדלג (סוחב הרבה בראשון) וכשהוא מעביר להילוך רביעי בלוח לא קורה כלום רק עולים הסיבובים לפי הלחיצה. בנוסף הגיר עושה רעשים במעבר לרוורס או בין ראשון לשלישי. בדקתי שמן והוא נראה במצב טוב (לא שחור). לקחתי אותו למוסך בבת ים והוא עשה סיבוב על הרכב ואמר לי בביטחון שזו תקלה מכנית בגיר שתעלה לי 1200 שח (ירד מ1500). מישהו פה מכיר את הבעיה ויכול לעזור ולהכווין? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Alloytoy, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 720 צפיות
שלום לכולם, איך אני אברר סוג שמן המומלץ ע"י יצרן הרכב ? (באופן ספציפי אני מחפש עבור סוזוקי אלטו)
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני צריך לדעת אם הסבה לגז בהונדה סיוויק אמורה להזיק למנוע (איך שהבנתי ליפניות לא כדאי לעבור הסבה לגז), או שלא? אשמח לחוו"ד מקצועית או אדם שיודע בוודאי ולא על סמך "נראה לי". תודה.
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 803 צפיות
הצילו! משתגע. רכב חדש. קיה נירו פלוס. מראה לי דלת אחורית פתוחה למרות שהיא לא וכתוצאה כל הזמן מצפצף בנהיגה וכמובן אי אפשר לנעול את הדלת. בדקתי שכלום לא מפריע לסגירה, יתר הדלתות עובדות. לא מצאתי חיישן שניתן לשחק איתו. עשיתי איפוס רכב. כלום. משתגע. מי מכיר ויודע על פתרון מלבד לשלוח למוסך יצרן?
הודעה אחרונה מאת פאר האורה, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 491 צפיות
התשובות של המובליי דבוקות מאוד חזק לשמשה כיצד ניתן להסירן בלי לפגוע בשמשה?
הודעה אחרונה מאת Ishay Atia, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש ברשותי שברולט ספארק 2016 ידנית יש רעידות מנוע שהרכב עומד במקום בסלד נמוך בין אם הקלאצ' לחוץ או לא. כאשר אני לוחץ על הגז ומעלה סלד בעמידה הרעידות מפסיקות וחוזרות לרעידות קטנות רגילות של מנוע עובד. מה יכול להיות הבעיה לרעידות ? בנוסף ממש לאחרונה נדלק נורת מנוע עם קוד P0420 שמעיד על בעיה בכל עניין היחס דלק אוויר ממיר קטליטי ועוד... יכול להיות קשר בין הרעידות לקוד תקלה ? יש ברשותי OBD פשוט יש נתונים שאני יכול לבדוק דרכו שיעזרו לכוון אותי למקור הבעיה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 937 צפיות
שברולט קרוז 2015 תצוגת המחשב (לא מולטימדיה) השתנתה לפתע ליפנית או סינית. גם המידות השתנו למיילים... ניסיון שינוי דרך מסך יחידות מידה בתפריט הרכב (תמונה מצורפת) לא מועיל . אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 942 צפיות
אחרי שניסיתי להוציא צינור רדיאטור סורר נגרם לי סדק ברדיאטור. אני רוצה לעשות הלחמה פלסטית ורציתי לדעת איזה פלסטיק מתאים להלחמה מהתמונה
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
רעיון חדש שאולי יתפוס תאוצה, כל אחד מוזמן לענות וגם לשאול: 1. לאחר החלפת קפיצים אחוריים שהיו שקועים, אלו פעולות צריך לבצע חוץ מהרכבת קפיצים כמובן?
הודעה אחרונה מאת דוב המערות, -
- 11 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי, מצורפת בדיקת רכב לפני קנייה. לפי מה שהצלחתי להבין מהבוחן. הדברים הקריטיים הם - זיהום האויר הגבוה שגם גום לצריכת דלק גבוהה. דורש ניקיות ואם לא מצליח אז החלפת ממיר. החלפת מוטות מייצב. ו2 פנסים אחוריים לא אומים , יש בתוכם לחות. אולי צריך להחליף אותם. מעבר לזה מציין שהרכב עבר תאונה בצד. לא ראה פגיעה בשילדה. יש מילוי חומר שיכול וקצת מתחיל להתפרק. צריך לקחת בחשבון ולהוריד במחיר. המוכר "לא מכיר " את התאונה. לא בתקופתו. הוא יד שנייה. והסטוריית היטוחים הוצאתי רק על היד של המוכר- שם מצויינת תאונה אחת מ 2017 - "תביעת ניזוק כנגד צד ג, " - "נזק חלקי" תגמולי ביטוח היו כ 11 אלף. בקיצר, אמרתי שאבדוק מול המוסכניק שלי עלויות תיק…
הודעה אחרונה מאת Ido.G, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 379 צפיות
שאלה : רעש מהבוסטר של הברקס ביונדאי סונטה ההיברידי? מה ניתן לעשות
הודעה אחרונה מאת סחר ברכבים, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ברשותי מאזדה 2 , שנת 2010 אוטומט. בזמן האחרון כשאני עוצר ברמזור יש לי מין רעידות של הרכב זה מרגיש בחלק האחורי כזה. יש לציין שברגע שאני מעביר ל N. הרעידות מפסיקות. אשמח לדעת ממה זה נובע , תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת שישקו, -
ראש מנוע פיג'ו 208 1 2
מאת yb23-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום יש לרכב (208 שנת 2015) בעיית אכילת שמן ואחרי בדיקה של מוסך מדובר ברינגים גמורים וצריך לשפץ מחפש בעל מקצוע ברמה טובה תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשיוט איטי על הילוך ראשון או שני, במיוחד כשהרכב קר, עזיבת הגז גורמת לפעמים לטלטלה, הרכב כאילו מפסיק להאיץ בבת אחת. ממה זה קורה?
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 737 צפיות
אז השאלה היא בגדול בכותרת. האם למישהו פה יש ניסיון עם העניין ויכול להעיד? לצערי הרב, לאחר מספר סבבים, פחות מאמין ביכולות של המכונאים לגלות נזילות נוזל קירור קלות\קטנות באמצעות ראיה פשוטה בלבד, כולל עם "בדיקת קומפרסיה". מחפש משהו אחר, ונתקלתי בזה. העלות לא גבוהה אבל גם לא רוצה לבזבז את הכסף הזה סתם לגמרי. אשמח לחוות דעת.
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
https://www.amazon.com/-/he/שומר-מנגינה-OBDII-OBD2-אוטומטי/dp/B0BRF5D18D/ref=sr_1_5?crid=YGB8A7Y888QA&dib=eyJ2IjoiMSJ9.Riazs80H5Dhub-yL0s_OfFaGcPy01tTylvgKm9skBcsln1Meipu-rlLfuIDh-zM73_S4XWunOsIPQnyjWqnwzTIewC2UzXM97wUWXc4g_ZkCwZAPbX2sUhVYplcmYScCbDhYiEZ1qSf2wuiAZFMxShd9ciZw0iUP-GjXd6xHyJFYBo0bCYsSfAltKaDAGF1hqjg-SeK6tubbQ4abTLrQVzs7KXGVw6sZ7ORfQSHbmmrpxs1UXq4ZexRKuYKdzr-waduAd-GKCxVDwnIHdA_d2jqppR69AoNeUxO7BiBv73Y.glTR-OJCU9ARN-EPS377_D4rWM7ncy8r5upvuqqgesQ&dib_tag=se&keywords=מנעול+ODB&qid=1708846625&sprefix=מנעול+odb%2Caps%2C205&sr=8-5 האם זה שווה ? או שיש משהו אחר מומלץ האם בכלל מומלץ לשים על זה מנעול נגד גנבות ?
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 346 צפיות
האם נתקלתם בבעיה דומה? מצ"ב סירטון VID_20240228_140247.mp4
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 515 צפיות
אשמח להמלצה על מקום טוב וזול להחלפת אלטרנטור ברנו לוגאן 1.6 2009 תודה
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי מזדה 2 שנת 2009 עם 170 אלף קילומטר. היתה לי נזילת מים והרכב התחמם וכתוצאה מכך נפרץ אטם ראש הסימפטומים הם שהרכב מאבד מים דרך מערכת הפליטה ויוצר לחץ ברדיאטור אין מים בשמן ולא שמן במים. התעניינתי לגבי תיקון אצל מכונאי א' שאמר שהחלפת אטם ראש ושיפוץ ראש מנוע לרוב לא מצליח ברכב הזה ולכן כדאי להחליף מנוע מיבוא שהעלות היא כ-5000 שקלים. התעניינתי אצל מכונאי ב' שאמר שמשום שהרכב מניע ונוסע אפשר לשפץ ראש שהעלות היא כ-2500 שקלים. השאלה שלי, למי שיש ניסיון בשיפוץ מנוע למזדה 2 האם השיפוץ מצליח או שצריך להחליף מנוע קומפלט? תודה
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סקודה קרארוק שנת 2019 כפתור ההתנעה והכבוי לפעמים לא מגיב אם הלחיצה להתנעה, {לא מפעיל את הסטרטר) מגיב אחרי מספר לחיצות, גם לכיבוי קיימת התופעה, יש עצה??
הודעה אחרונה מאת yakov 1, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 441 צפיות
שלום לכולם לפני כחודש הרכב שלי נעצר באמצע הכביש, כל הנורות נדלקו והרכב לא הסכים להמשיך לנסוע בשום אופן. גררתי אותו למוסך שם אמרו לי שיש מים בבטרייה ושיש להחליף בטרייה. שאלתי כיצד נכנס מים לבטרייה אולם לא קיבלתי תשובה ברורה. התשובה שכן נתנו לי היא שמתחת לתא המטען, איפה שהגלגל הרזרבי, יש הצטברות של מים. הבטריה של הפריוס סמוכה לחלק הזה (מתחת למושבים האחוריים), כך שיש אפשרות שהדליפה מגיעה דרך דלת תא המטען. המוסכניק אמר לי שהוא עשה חור ניקוז ובדק את האטימה ולדעתו הכל בסדר. האמת היא שאני לא כל כך סומך עליו ואני גם לא בטוח שהכניסה של המים היא באמת מתא המטען. אני חושש לאפשרות שהיא הגיעה בכלל מלמטה. עכשיו, שאני אחרי החלפה של בטר…
הודעה אחרונה מאת מנשה 2019, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 773 צפיות
שלום לפני כמה זמן נדלקה לי מנורה של vcs לא הורגש בעיה ברכב והתופע נעלמה לאחרונה הרכב החל להדליק מנורת מנוע וכל הלוח שעונים נכבה ונדלק .כולל בעיה בהגה (אני מניח שההגה כוח נכבה ונדלק) היום לאחר התנע של הרכב כיביתי את הרכב וכאילו כל החשמל ברכב נפל אין בכלל חשמל לא אורות בפנים אי אפשר לנועל את הרכב. קוד תקלה p1047 אשמח לדעת אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה והאם מכיר חשמלאי מומלץ באזור ראש העין פתח תקווה. תודה
הודעה אחרונה מאת avielda, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 556 צפיות
היי לכולם מעוניין בהתייעצות, ביום שישי יצא לי לנסוע בכביש 70 לכיוון צפון ליד צומת סומך, לא הצלחתי להגיב בזמן להאט ולסטות ועליתי על קסדה של אופנוע, הקסדה נתקעה לי מתחת לטמבון קדמי בצד ימין, עצרתי בצד והוצאתי אותה, המשכתי לנסוע עד הבית, לא הרגשתי שינוי בהתנהגות הרכב. אז ככה, יש לי נזק לטמבון + בטנה ומגן בוץ... אז חשבתי על כמה דרכים לטפל בזה: 1. לתקן לבד (ללכת למכון צבעיה וכו..) + להגיש לנתיבי ישראל חשבונית על תיקון פה https://www.iroads.co.il/דיווח-על-מפגעפניות-הציבור/ באתר פניות ציבור ואולי לקבל החזר. 2. להפעיל ביטוח, הבנתי שזה יפגע בפרמיה אח"כ שמחדשים, אבל לפי הכתבה הזו https://cars.walla.co.il/item/3486394, אם זה עד 5000 ש"ח, כלומר …
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המתזים הקטנים של השמשה הקדמית בקושי מוציאים טיפה חומר, מתישהו זה נסתם יש אפשרות לפתוח את זה מבלי ללכת למוסך?
הודעה אחרונה מאת אברהם א,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 606 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- FROGIE
- NickName1
- David32
- Pavlik
- ארגון החסד העולמי
- Matan1515
- דובצע
- gpm11
- orsh99
- yd b-4
- topop
- RedLabel