Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מבין את פשר התצוגה בדשבורד...

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Cerebral Cortex,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול נסעתי, ואז זה קרה:

PXL-20240229-155532230.jpg

כמובן שהעמדתי את הרכב בצד מיד (חניית נכה, אבל מה אני יכול לעשות?). אין לי מושג איך להתייחס לדבר הזה - זה טוב? זה לא טוב? אפשר להמשיך לנסוע ככה? חבר הציע לא להזיז את האוטו (אפילו לא 100 מטר!) ולמכור אותו כמו שהוא, אבל לא לתת נסיעות מבחן כי זה יפגע בערך...

עריכה אחרונה על ידי chrono
  • אהבתי 1
  • מצחיק 4
פורסם
לפני 8 דקות, chrono כתב:

אתמול נסעתי, ואז זה קרה:

כמובן שהעמדתי את הרכב בצד מיד (חניית נכה, אבל מה אני יכול לעשות?). אין לי מושג איך להתייחס לדבר הזה - זה טוב? זה לא טוב? אפשר להמשיך לנסוע ככה? חבר הציע לא להזיז את האוטו (אפילו לא 100 מטר!) ולמכור אותו כמו שהוא, אבל לא לתת נסיעות מבחן כי זה ייפגע בערך...

בקרת יציבות כבויה..

• מצחיק 2
  • פיתרון
פורסם (נערך)

לפני 16 דקות, chrono כתב:

אתמול נסעתי, ואז זה קרה:

כמובן שהעמדתי את הרכב בצד מיד (חניית נכה, אבל מה אני יכול לעשות?). אין לי מושג איך להתייחס לדבר הזה - זה טוב? זה לא טוב? אפשר להמשיך לנסוע ככה? חבר הציע לא להזיז את האוטו (אפילו לא 100 מטר!) ולמכור אותו כמו שהוא, אבל לא לתת נסיעות מבחן כי זה ייפגע בערך...

"חבר הציע לא להזיז את האוטו (אפילו לא 100 מטר!) ולמכור אותו כמו שהוא, אבל לא לתת נסיעות מבחן כי זה ייפגע בערך..."
לא יודע אם זה פוסט אמיתי או לא. אם כן, הייתי מתבייש לכתוב כזה פוסט עלוב שמעיד שאני אדם רמאי שמנסה לתחמן אחרים.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex
  • רעיון גרוע 1
  • לא הבנתי... 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני כשעה, chrono כתב:

חבר הציע לא להזיז את האוטו (אפילו לא 100 מטר!) ולמכור אותו כמו שהוא, אבל לא לתת נסיעות מבחן כי זה יפגע בערך...

היה לי פעם מצב יותר בעייתי שגם לא ידעתי מה לעשות...

IMG_20230112_173732.thumb.jpg.13c63cac58b1660df003b51cc240c9d4.jpg.b927f0d1a4bb1407155a6e5f69f83d08.jpg

IMG_20230112_192745.thumb.jpg.56ae778ec77712fa68ff6d7fe38168ae.jpg.971849b52e6a9a9bfd133a217518ad0e.jpg

• מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1

פורסם

פשוט תודה בזה שנסעת בעיגולים מסביב לבלוק כדי שלא תתפס ברגע האמת במקום שאי-אפשר לעצור בו...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זה היה התכנון המקורי :)

אבל הייתי ביום מסלול באותו יום, והגעתי למרחק הזה בדרך חזור, בדיוק קילומטר או שתיים אחרי שירדתי מהכביש המהיר, לפני הבית. ובאמת עצרתי בחנית נכה שהייתה במקום הנכון, בזמן הנכון 😱 (אבל רק לחצי דקה, אז לא כזה נורא 😇). אם הייתי עושה עוד כמה הקפות במסלול, הייתי נאלץ לעצור בכביש מהיר איכשהו (למרות שהיו המון פקקים באותו יום, אז לא בדיוק בעיה). אם הייתי עושה הקפה אחת פחות, יש סיכוי שהייתי מגיע בדיוק לחניה בבית :)

לפני שעתיים, Cerebral Cortex כתב:

"חבר הציע לא להזיז את האוטו (אפילו לא 100 מטר!) ולמכור אותו כמו שהוא, אבל לא לתת נסיעות מבחן כי זה ייפגע בערך..."
לא יודע אם זה פוסט אמיתי או לא. אם כן, הייתי מתבייש לכתוב כזה פוסט עלוב שמעיד שאני אדם רמאי שמנסה לתחמן אחרים.

נראה שלקחת אותי ברצינות, ואני לא רוצה שתיפגע מזה. כדי לפצות אותך, סימנתי את התגובה שלך כפתרון :) והאוטו ממש, ממש לא למכירה, למען הסר ספק.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...