טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,346 נושאים בפורום הזה
-
איך הבדיקה הזאת?
מאת Miso-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 804 צפיות
היי. איך הבדיקה הזאת ? מדובר ברכב רנו קליאו 900 ידני שנת 2019 הבודק במכון אומר שמדובר סך הכל באחלה בדיקה
הודעה אחרונה מאת Miso, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 540 צפיות
חכמי הפורום שלום! לאחר בדיקה שגרתית לפני מספר חודשים שמתי לב לרטיבות במקום הבא שנמצא מימין למנוע. ניתן לראות את הצינור אקורדיון לבן שבאמצע שלו יש בורג לא יבש. חבר שמבין אמר שזה יכול להיות אטם מכסה שסתומים ושאעקוב אחרי זה לראות אם הנזילה מתפתחת או שמא תוקנה בעבר ולא ניקו טוב (הרכב ברשותי כחצי שנה). היום בדקתי את המקום ואני רואה שיש קצת רטיבות באיזור. VID_20240307_221131.mp4 שאלותיי הן - 1. האם החבר שמבין צודק וזה אכן האטם? 2. האם די ברטיבות כזו כדי לקחת את האוטו למוסך לפרוצדורה שלמה ויקרה? 3. האם יש לכם טיפים לטיפול יותר נקודתי בסיטואציה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת lachim, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. שקעתי בחול עם טויוטה קורולה וחילצו אותי. לפני החילוץ עף הרבה חול מהגלגלים. האם החול נכנס למקומות שדורשים ניקוי מיוחד? לאחר מכן התחילו לי רעשים של חריקות כשאני מאיץ. הרכב חדש. 4000 ק״מ
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תודה זה התמונה שיש לי בלוח באוטו
הודעה אחרונה מאת אילולי, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 397 צפיות
שלום ברשותי מרצדס ויטו 2009 טורבו דיזל ולפעמים הרכב נוסע במצב חלק ופתוח יותר ולפעמים יותר חנוק ושמתי לב שאם הרכב עמד מונע כמה דקות(אפילו בעצירה לא בתחילת נסיעה) ואח"כ אני ממשיך לנסוע בו או שאני נותן קיק דאון המנוע יותר פתוח וחלק כמו כן יש רעידות מאוד מורגשות בעמידה וכשהרכב במצב חלק הרעידות קצת פוחתות בעוצמה אשמח אם מישהו יודע מה הסיבה לזה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת שקור, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 807 צפיות
הונדה סיוויק ידנית. ההילוכים עוברים חלק מ1 עד 6 .מידי פעם הילוך שני לא נכנס, עושה רעש של גריסה ושאני משחרר את הקלאץ ולוחץ נכנס ההילוך. מישהו יודע אולי לכוון אותי מה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת דניאללל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 277 צפיות
התחדשתי באוטו הנ״ל כשלוחצים על הצופר הוא נשמע נורא חזק בתוך האוטו האם זה ככה או שזה משהוא לא תקין ? או ניתן לביטול.
הודעה אחרונה מאת besd, -
לפי טויוטה - אין פתרון למצבר התקין שימשיך להפרק לאור פרופיל נסיעה "בעייתי"/מאתגר? 1 2 3
מאת Ben Gordon-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 42 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
טויוטה קורולה היברידית, נפח מנוח 1,798 סמ"ק, עלתה לכביש בסוף ספטמבר 2021, רכשתי אותה מהיבואן הרשמי ומאז היא ברשותי, אתמול הרכב לא הניע, הצלחתי להניע עם בוסטר, עשיתי סיבוב של 5 דקות, חזרתי לחניה וחניתי, בבוקר הרכב הניע כרגיל ונסעתי למוסך המורשה לבדיקה. לפי הבדיקה (מצ"ב מסמך התוצאה) שבוצעה ע"י מכשיר של טויוטה, המצבר תקין לגמרי ואין צורך להחליפו או כל דבר אחר. אציין שמסתבר שהמצבר באחריות למשך שנתיים (יש לו עוד שבועיים לאחריות..), כלומר, אם הוא היה תקול, היו מחליפים לי אותו חינם. בשנה השלישית המצבר הוא ב 50% הנחה. שוחחתי עם האיש הטכני והבנתי שפרופיל הנסיעה שלי "בעייתי"/מאתגר מבחינת המצבר: בימים ראשון עד חמישי הרכב חונה ולא זז (בחניון תת קר…
הודעה אחרונה מאת פאר האורה, -
-
- 7 עוקבים
- 24 תגובות
- 2 אלף צפיות
הגשם שיורד עכשו מעלה לי את הנושא הרכב הוא סוזוקי קרוסאובר. מידות הצמיגים הן 205/50/17 89 v. מידה לא זולה ליצרנים הטובים. עקב קרע , זוג הקדמיים הוחלפו לפני כשנה למישלין פרימאסי 4 פלוס. האחוריים הן דאנלופ spfm800 תאילנדי ייצור מתחילת 2019 . קניתי את האוטו איתם כך שאינני יודע בדיוק כמה נסעו , מעריך כ 50000 ק"מ . הם נראים טוב , אין סדקים ואין יובש. אני מרגיש שהאוטו אוחז היטב. אינני מרגיש דחיפות להחליף את האחוריים אבל 5 שנים בכל זאת ... אני מעדיף להצמד למידה המדוייקת שברשיון הרכב ולכן עלו לגמר אם אחליט להחליף : זוג קלבר - כ950 שקל. זוג גודייר - כ1100 זוג מישלין - כ1300. נוסעים בערך 16 / 17 אלף בשנה , …
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, טויוטה יאריס 2013, בעיה שאני מושך אותה כבר כמה שנים ונמאס לי ממנה, בזחילה בפקק/נסיעה איטית עם קצת גז, כ1000 סל''ד, 20-40 קמ''ש יש סוג של רעידות/ויברציות/הד שיוצא מהמנוע. אם מגבירים או עוזבים את הגז זה מפסיק. אודה לעזרתכם. ממה שקראתי זה בעיה נפוצה ומפנים אצבע לכיוון תושבות מנוע או צמיגים. צמיגים חדשים עם כיוון פרונט. הבעיה היתה לפני ההחלפה ואחרי.
הודעה אחרונה מאת BigMac, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 800 צפיות
מבקש המלצה למוסך בעל ניסיון, שיוריד את הדיפרנציאל הקדמי מהרכב, יפתח אותו, יחליף מיסבים, יעשה כיוונים ויסגור בחזרה. את הקיט של המיסבים ומחזירי שמן כבר קניתי. לפי מה שהבנתי, העבודה לא מאוד מסובכת אבל רצוי שיעשה אותה בעל ניסיון. הכי טוב באיזור ירושלים אבל אפשר גם באיזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 790 צפיות
בכל הסירטונים שיש ביוטיוב רוב הפיאט 500 מגיעים עם מיכל עיבוי עילי. ואני עם ראדיאטור מוזר עם בקבוק מצד שמאל. שו? אפשר הסבר מה זה והאם לקנות אחר עם מיכל עיבוי?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 666 צפיות
שלום, הגרסא הנוכחית לא תומכת למשל בקבצי MP3 בכמות מעל 4000 קבצים. גם לפעמים נתקע ולוקח זמן לעלות. האם יש עדכוני גרסא ל 5008? מאז 2021? תודה.
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב. מחפש לדעת את המקט לחיישן חמצן מקורי של יונדאי ix35 jt81b שנת 2012 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם . יש לי טויוטה אוריס 2015 gli לא היברידי שמתי לב שההילוכים מתחלפים נורא מהר ואני לא יודע אם זה תקין בדגם הזה ,אנסה להסביר: כאשר אני נוסע בנסיעה רגועה ואיטית בין 0-50 קמש האוטו לא משייט זה מרגיש שאני בהילוך גבוה מדי הטורים נמוכים ממש וזה מצריך ממני לסחוט את דוושת הגז טיפה יותר אשמח לעזרה מי שמכיר את הרכב ויודע אם זה תקין תודה לעוזרים (חשבתי אולי לבדוק מה מצב השמן גיר ) הרכב עם 120 אלף קילומטר
הודעה אחרונה מאת beko123, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 815 צפיות
התייעצות מוסך מורשה או רגיל קניתי לפני כמה ימים טויוטה יאריס 2017 45kקילומטרז הרכב במצב חדש הבעלים הקודמים היו מבוגרים והם היו מטפלים בו כל 10 אלף קילומטר או כל שנה במוסך מורשה ראיתי את הקבלות והסכומים מאוד גבוהים 2000-3000 פחות או יותר בגדול אני מתלבט מה לעשות כי מצד אחד הרכב ממש שמור ואולי שווה להמשיך באותו הקו וככה בעצם ״לשמור עליו יותר ״ או לעבור למוסך רגיל ששם כנראה הטיפולים יהיו משמעותית זולים יותר ולא בהכרח טיפולים פחות טובים תודה רבה לכל העוזרים !
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 931 צפיות
שלום לכולם, דלת רכבי נטרקה על רכבו של השכן (רכב חדש) , ויצרה גומה , ללא נזק לצבע. הוא מעוניין לתקן את הנזק. לפי הפוליסה של aig השתתפות עצמית היא של 1150 ש״ח. האם לדעתכם עלות התיקון פחותה מכך? (מצורפת תמונה)
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
ברשותי קיה סורנטו 2020 מד האוריאה מראה שהמפלס נמוך האם יכול להיגרם נזק אם לא תהיה אוריאה במיכל ואמשיך לנסוע? והאם ממלאים בתחנת דלק רגילה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כשנה שקע 12V ברכב (מיצובישי לנסר 2010) הפסיק לעבוד ועכשיו החלטתי לטפל בדקתי פיוזים והכל עובד מישהו יכול בבקשה לכוון מה עוד אפשר לבדוק או למה זה יכול לקרות? תודה רבה ערב מצוין
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 323 צפיות
שלום רב! (ככל הנראה) זקוק לחיישן נקישות מקורי למאזדה שלי. מאזדה 3 שנת 2009 דור ראשון. ב-eBay נדרש ל-year make model trim ו-engine ובחלק של ה-trim הוא כלל לא מציע לי מנוע של 1.6L. אשמח להכוונה כיצד למצוא. תודה. תודה.
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הזמנתי שמן מנוע מאתר ישראלי היום קיבלתי אותו ורשום על הבקבוק 12/20 כלומר השמן יוצר לפני 3 וחצי שנים כמעט.... להתלונן בפני החנות שזה ישן מידי או שזה בסדר?
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום בהמשך לפוסט שהעליתי לאחרונה , נאמר לי היום שרצועת הטיימינג נקרעה והמנוע הלך... מה נסגר עם רכב שנסע 40k , נהג יחיד ,נסיעות עירוניות,אין סוף תקלות[ תיבת פיקוד,חיישן גז,ועוד ועוד]. במוסך מורשה אמרו לי,לא כדאי לשים מנוע משומש מנוע חדש עם עבודות והרבה הנחות ,עלק, 25000 ש השאלות 1. מה המחירים בשוק למנוע חדש כולל העבודה 2. האם ובאילו עלויות כדאי להתקין מנוע משומש. 3. האם בכלל שווה לתקן את האוטו כלכלית. ממש לא מבין בזה. הרכה בן כ 7 שנים, באזור 45 אלף קמ. שווי כיום לפי מחירונים באזור 37.5 אלף. אשמח לעצה טובה,אני פשוט בהלם.... תודה
הודעה אחרונה מאת hayimbr, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 עוקבים
- 34 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני מתגורר ברחובות. הילדה היתה עם הרכב בדרום - ממש דרום, ליד צומת אשלים - ועלתה על דוקרנים. היא חזרה הביתה בעצמה. הפתרונות שמצאתי כרגע לטיפול ברכב: - גרר עד לפנצ'רייה שאני סומך עליה ליד מקום מגוריי - 1,200 ש"ח (כמובן לא כולל עלות 2 צמיגים חדשים) - גרר לבאר שבע, לא יודע מה עלותו, ולא מכיר פנצ'ריות שם, ואז נצטרך לנסוע לשם שני אנשים, לתקן ולאסוף את הרכב יש למישהו רעיון אחר? מכירים אולי שירות מתנייד של החלפת צמיגים?
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
-
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
הדבר הזה אמיתי או חארטה? ובמה זה שונה מתוספי דלק שגם מנקים את הממיר? https://engine-clean.co.il/ניקוי-פיח-ממיר-קטליטי/
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 656 צפיות
אני משרת כרגע במילואים. לפני כמה ימים נחתה רקטה כ20 מטר מהרכב שלי, אבל היה מבנה קטן באמצע שספג את הרסיסים. הרכב כן חטף הדף לא קטן - כשהגעתי המגבים היו מורמים, מיכל הדלק פתוח וכו'. מנסיעה ראשונית ראיתי בעיה בסאנרוף (שנפתרה אחרי שהוצאתי חתיכת פלסטיק קטנה שנשברה ותקעה את המנגנון), רעידות בבלימה במהירות גבוהה (זה קשור?) וקצת ריח של דלק. השאלה מה עוד צריך לבדוק לפני שניגשים (אם בכלל) למס רכוש?
הודעה אחרונה מאת דץ, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 601 צפיות
שלום חברים מעונין לדעת מתי עושים החלפת טיימינג בפורטה (אם בכלל) לפי קילומטראג' / כמה שנים? וכן האם רכב כזה שעשה 105000 ק"מ ולא הוחלף טיימינג האם יכול להוות בעייה תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 577 צפיות
שלום מאזדה לאנטיס שנה 2003 חום מנוע יורד קצת שאני מדליק מזגן על קור, לאחר כיבוי המזגן זה מסתדר והוא עולה לחצי אשמח לעזרה ייעוץ תודה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 313 צפיות
ריח של דלק מתוך החלל שמסביב למנוע אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברים. חלפו שנתיים מרכישת הרכב והצמיגים יבשים. הגשם לא עזר והגיע הזמן להחליף. נתונים: פולקסוואגן קראוול 2021 215/65 r16 T104. מורכב עליו ברידג’סטון duravis R660 נסועה של כ 15-20 אלף בשנה, בד”כ במהירויות גבוהות 120-150 קמ”ש. הצמיגים התייבשו מהר ממש (כבר לפני חצי שנה היו יבשים) ככה”נ בגלל חנייה מרובה בשמש שלנו. לכן לא מעוניין להשקיע במשהו יקר בהנחה שגם החדש יחזיק תקופה דומה. לא רוצה סיני פשוט אלא מותג אמצע כזה, סגנון של טויו הנקוק וכאלו. חשוב לי אחיזה טובה יותר (הרבה מעגלי תנועה מחליקים) ומרחק בלימה קצר יותר. פחות חשוב רעש או צריכת דלק. צריך להחליף את 4 הצמיגים והרזרבי נראה חדש, לכן אני שוקל גם רכישה של 3 צמיגים זהים לברידג’סטון המורכב…
הודעה אחרונה מאת פאר האורה, -
מצבר דודג' ג'רני
מאת דון- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
ערב טוב יש לי דודג' גרני 2009 מנוע 2360 אממה המצבר ממוקם מעל הגלגל סיפור להגיע אליו אני צריך להחליף אותו יש מי שיודע איזה סוג מצבר צריך לרכב הזה??
הודעה אחרונה מאת Alberrto,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,021 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- dinnnn
- Pika007
- meir_gi
- santiago
- NAPOLEON
- om2
- yoav911gt2
- פריג'י
- omerkot
- lka
- itaysamurai
- Alloytoy