Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סעיף מוזר. גם אם אתה מעורב בתאונה עצמותי, נניח פוגע במדרכה ושובר משהו במתלה - הגרירה על חשבונך?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה לא סוד,

איזה רכב זה? 

אם זה סיטרואן 4 ברגים, 

בוא תפרק מהרכב שלי ותחזיר מתי שאתה יכול. 

לך פנצ'ריה שאתה מכיר, ותבדוק אם יש לו להשאיל לך. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

סעיף מוזר. גם אם אתה מעורב בתאונה עצמותי, נניח פוגע במדרכה ושובר משהו במתלה - הגרירה על חשבונך?

עוד חולירות. כמעט כל פעם שאני נזקק לשירותי ביטוח (רכב, דירה, וואטאבר) אני מגלה כמה כולם חוליחרות ומתנערים ומערימים קשיים, ו"זה לא כלול" ו"כן, אבל..."

• מצחיק 1

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, topop כתב:

בעיקרון לידידים יש שירות של שינוע לפנצריה, תתקשר למוקד שלהם, תסביר מה האירוע ואם יתאפשר יפתחו לך קריאה.

בדיוק!

אני מתנדב בארגון ועשיתי המון שינועים, תודיע במוקד שמדובר ב-2 צמגים.

מרימים את הרכב על בוקים (לא ג'קים!!) ומשנעים לצמיגיה הקרובה. צריך רכב שיהיה בו מקום ל-2 צמיגים...

כמובן שצריך לתאם מראש עם הצמיגיה, לוודא שיש להם במלאי.

אם הרכב נמצא כעת במקום בעייתי - ממליץ להרכיב שם מצלמה שלא יהיו נזקים, או להשאיר שם מישהו שישמור עליו.

(רכב שעומד על בוקים במקום נידח - מגרה גנבי חלפים...)

עריכה אחרונה על ידי Avi135
  • אהבתי 1

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

ידידים לא יגעו ברכב אם בעל הרכב לא נמצא.

אז בכל מקרה הוא צריך לנסוע לשם, שיקח איתו צמיג ספייר מהרכב של אחיו וא ממישהו אחר, למה לשגע עוד אנשים?

פורסם

הפתרון הכי טוב לקחת שני צמיגים עם הג'נט והכל, להחליף במקום, לנסוע לפנצ'ריה שאתה אוהב ולהחליף בחזרה אחרי התיקון.

ממש חידה לראיון עבודה

כמובן שהצמיגים התורמים מרכב דומה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 3 שעות, Yellow Engine כתב:

לאחי יש את אותו הרכב!

נו?

קל.

נוסע עם הרכב של אחיך, מגיע לרכב. 

מפרק גלגל תקין מהרכב של אחיך ושם ספייר במקום.

מפרק 2 גלגלים מפונצ'רים מהרכב שלך ושם ספייר אחד וגלגל תקין שפורק מהרכב של אחיך במקום.

נוסעים עם 2 הרכבים ליישוב הקרוב שיש בו פנצ'ריה לתקן או להחליף את שני המפונצ'רים.

• אהבתי 1
פורסם

צא מנקודת הנחה שכנראה תצטרך לנסוע לשם כי המפתח אצלך ואף אחד לא יגע ברכב נעול. בהנתן שזה המצב או שתסתדר עם עוד מישהו על סיבוב לשם ואז לב"ש (ג'נו צמיגים, צמיגי מצדה ומחלקה ראשונה לצמיגים ממש סבבה), או שתסע לשם באוטובוס ותזמין מונית לבש ואז בחזרה. גרר לא יקח את הרכב בלי מפתח אז בכל מקרה תצטרך להגיע

פורסם

בהמשך לידידים

בחלק מהסניפים יש גם תחנה להשאלת צמיגים

תבדוק מה קורה בסניף באר שבע או באזור מגוריך, במידה ורלוונטי קח מהם 2 רק עד לשינוע הרכב לפנצריה, וסגור את הפינה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני שעתיים, ArikB כתב:

הרכב עלה על דוקרנים.

כמובן שהכוונה הייתה להחליף צמיגים, להתקשר מראש ולוודא שיש מלאי במידה הרצוייה וכו' ...

פורסם
לפני 16 שעות, Alberrto כתב:

אולי הייתי מנסה להגיע למקום עם חבר או בן משפחה, מפרק את הגלגים המפונצ'רים ומשאיר את האוטו על אבנים
מסדר את הגלגלים ביאזו פנצ'רייה באיזור וחוזר להרכיב אותם באופן עצמאי, נראה לי שזו תהיה הדרך הכי זולה.
כמובן שלסוע עד לשם עם גלגים רזרבים גם רעיון, אבל לא רואה בכך באמת צורך

בדיוק מה שרציתי לרשום

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Yellow Engine כתב:

אז הנה, בוא תכיר עוד גוף במדינה שגוזל אותך:

יש סעיף כזה, הביטוח הוא דרך חברת "דרכים". אז התקשרתי - הם טוענים שזה נזק שנגרם ברשלנות, ולכן עליי לשלם השתתפות עצמית.

כמה?

230 ש"ח ל- 10 ק"מ, ועוד 10 ש"ח לכל ק"מ נוסף. בהתחשב בחור שבו הרכב תקוע, צא וחשב כמה זה עולה לי.

וזה בלי קשר לטיעון הרשלנות הזה, שמעולם לא שמעתי עליו

אתם חדשים בארץ? 

"שלום, אני צריך גרירה. הרכב שלי התחמם." זהו. 

את הגרריסט שמגיע  לא מעניין אם בנוסף לזה שהרכב שלך התחמם אתה גם עם פנצ'ר.

עריכה אחרונה על ידי RBRB
  • אהבתי 3
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 4
פורסם
לפני 54 דקות, RBRB כתב:

אתם חדשים בארץ? 

"שלום, אני צריך גרירה. הרכב שלי התחמם." זהו. 

את הגרריסט שמגיע  לא מעניין אם בנוסף לזה שהרכב שלך התחמם אתה גם עם פנצ'ר.

הקדמת אותי.... 

• תוכן חדש...