Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר ברחובות. הילדה היתה עם הרכב בדרום - ממש דרום, ליד צומת אשלים - ועלתה על דוקרנים.

היא חזרה הביתה בעצמה. הפתרונות שמצאתי כרגע לטיפול ברכב:

- גרר עד לפנצ'רייה שאני סומך עליה ליד מקום מגוריי - 1,200 ש"ח (כמובן לא כולל עלות 2 צמיגים חדשים)

- גרר לבאר שבע, לא יודע מה עלותו, ולא מכיר פנצ'ריות שם, ואז נצטרך לנסוע לשם שני אנשים, לתקן ולאסוף את הרכב

יש למישהו רעיון אחר? מכירים אולי שירות מתנייד של החלפת צמיגים?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני מניח שאין כיסוי גרירה. גם אם יש יכולות לעבור כמה שעות עד שהגרר מגיע.

לפני 26 דקות, Yellow Engine כתב:

שירות מתנייד של החלפת צמיגים

מחיפוש בגוגל מסתבר שיש שירות כזה, לדוגמה (לא מכיר אישית) https://www.bengal.co.il/ofhachlafat-galgal-darom

קח בחשבון שאם אתה לא שם אז אין לך בקרה איזה צמיגים שמים וממתי ולא יודע אם אפשר להתמקח על המחיר במצב כזה.

אני אוהב לראות שהכל נעשה כמו שאני רוצה אז אני אישית הייתי נוסע לשם.

פורסם

שני צמיגים או ארבעה?
אני הייתי מארגן בהשאלה גלגלים רזרוויים ונוסע להביא את האוטו עם חבר.

בחור שבא להתראיין אצלי נכנס לחניון מהיציאה והצליח לנקב ארבעה צמיגים (וגם לא עבר בסוף).

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
:turn-l:
פורסם
לפני 39 דקות, nadavd4 כתב:

אין בפוליסת הביטוח סעיף של גרירה? זו תוספת מאוד נפוצה בביטוחי רכב.

אז הנה, בוא תכיר עוד גוף במדינה שגוזל אותך:

יש סעיף כזה, הביטוח הוא דרך חברת "דרכים". אז התקשרתי - הם טוענים שזה נזק שנגרם ברשלנות, ולכן עליי לשלם השתתפות עצמית.

כמה?

230 ש"ח ל- 10 ק"מ, ועוד 10 ש"ח לכל ק"מ נוסף. בהתחשב בחור שבו הרכב תקוע, צא וחשב כמה זה עולה לי.

וזה בלי קשר לטיעון הרשלנות הזה, שמעולם לא שמעתי עליו

• לא הבנתי... 1
  • מבאס 6

פורסם

אתה יכול לקחת את הגלגלים לפנצ'ריה.

• רעיון טוב! 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 39 דקות, ArikB כתב:

מחיפוש בגוגל מסתבר שיש שירות כזה, לדוגמה (לא מכיר אישית) https://www.bengal.co.il/ofhachlafat-galgal-darom

קח בחשבון שאם אתה לא שם אז אין לך בקרה איזה צמיגים שמים וממתי ולא יודע אם אפשר להתמקח על המחיר במצב כזה.

אני אוהב לראות שהכל נעשה כמו שאני רוצה אז אני אישית הייתי נוסע לשם.

קודם כל - תודה על העצה, אני אבדוק.

בכל מקרה, אם אשתמש בשירות הזה, ברור שזה יהיה רק כשאני נוכח. מילא המחיר, אבל רוצה לראות איזה צמיגים שמים ומה מידת המקצועיות שלהם

פורסם (נערך)

הרעיון של גרירה לב"ש נשמע הרבה יותר הגיוני וגרר עד לב"ש(~ 50 ק"מ מצומת אשלים) בטוח לא יעלה 1200 ש"ח, אלא יותר בכיוון של חצי מזה (סתם הערכה שלי, דורש בירור).

לא מכיר פנצ'ריה מומלצת בב"ש, אבל אתה יכול לבדוק בTIRES4U (https://tires4u.co.il/tire-repair-shop?location=באר-שבע(

בהנחה ולא מדובר במידה נדירה וצמיגים מיוחדים, לא חושב שהמחיר שתקבל בצמיגי ג'נו יהיה שונה מהמחיר שתקבל בפנצ'ריה ליד הבית ברחובות, הם נראים דיי זולים בטיירס4יו.

כדי לקחת את הרכב בחזרה תוכל לנסוע ברכבת לב"ש ומשם להמשיך באוטובוס לפנצ'ריה הנ"ל, זה לא יהיה מהיר, אבל בטוח יותר זול מלגרור את הרכב עד לרחובות.

תוכל לטלפן לפני לפנצ'ריה ולוודא איתם את העלות של הצמיגים וקיומם במלאי. אל תגיד שהרכב מושבת, אלא שאתה מהסביבה ורוצה צמיג ספציפי מתאריך ספציפי, אחרי שתסכם איתם פרטים תוכל לדעת אם שווה לך לגרור לב"ש או לא.

עריכה אחרונה על ידי פליקס
  • מעניין 1

ROOONEEYY

• פיתרון
פורסם

זה רכב נפוץ? יש לך רכב נוסף?

אם זה רכב נפוץ, תשאל בקבוצת What's App של הבניין שבו אתה גר, האם מישהו יכול להשאיל לך גלגל ספייר, בטוח שתהיה היענות.

תסע לשם עם עוד נהג ותחזיר את הרכב. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

לפני 23 דקות, Buki כתב:

אם זה רכב נפוץ, תשאל בקבוצת What's App של הבניין שבו אתה גר, האם מישהו יכול להשאיל לך גלגל ספייר, בטוח שתהיה היענות.

שתי אפשרויות - או שאתה גאון, או שאני טמבל. או שתיהן... לאחי יש את אותו הרכב! לא חשבתי על זה.

זה ייאלץ אותי לנסוע עד לשם עם מישהו, אבל אופציה זולה יותר, זה בטוח

עריכה אחרונה על ידי Yellow Engine
  • אהבתי 7
  • מצחיק 4

פורסם

זה מה שאני הייתי עושה ואו במידה ויש מישהו אם אותה מידה והסבירות שהגנטים יתאימו הייתי מלווה ממנו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני שעה, Yellow Engine כתב:

חזרה הביתה בעצמה

הרכב במקום בטוח? שלא תבוא ותגלה שצריך ארבעה צמיגים... 🙂

קח איתך קומפרסור ליתר ביטחון. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 42 דקות, Buki כתב:

עד כמה זה בטוח לנהוג עם 2 גלגלים רזרבים יחסית לנהיגה רק עם רזרבי אחד?

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

עד כמה זה בטוח לנהוג עם 2 גלגלים רזרבים יחסית לנהיגה רק עם רזרבי אחד?

זה בכלל אסור. אפשר להשאיל גלגל אחד רגיל  מהרכב המחלץ אם זה אותו דגם ושכל אחד יסע עם רזרבי אחד.

אבל לא נכתב באיזה רכב מדובר ולא בטוח שיש לו גלגל רזרבי קטן, אולי זה גלגל רגיל, אז אין שום בעיה. 

פורסם

אולי הייתי מנסה להגיע למקום עם חבר או בן משפחה, מפרק את הגלגים המפונצ'רים ומשאיר את האוטו על אבנים
מסדר את הגלגלים ביאזו פנצ'רייה באיזור וחוזר להרכיב אותם באופן עצמאי, נראה לי שזו תהיה הדרך הכי זולה.
כמובן שלסוע עד לשם עם גלגים רזרבים גם רעיון, אבל לא רואה בכך באמת צורך

• רעיון טוב! 4
  • תוכן חדש...