טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,335 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היי, לאחרונה עולה לי צורך במוצרים חשמליים שלא מוצגים בגרסא אלחוטית ואין ליידי מקור חשמל. הסתכלתי וראיתי שיש ממיר מתח לרכב 1000W (מאמין שהוא מכסה את רוב המוצרים הקטנים שאצטרך לחבר במקרה הצורך) https://www.nismo.co.il/product/ממיר-מתח-1000-וואט-לרכב-הספק-שיא-2000-וואט-ממיר-12/ איך העניין עובד? מחבר עם כבלי תנין למצבר ופשוט משתמש בו? הוא לא הורס את המצבר ופשוט מבזבז יותר דלק? תודה מראש על כל התשובות
הודעה אחרונה מאת Coro, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, שברולט סוניק 2013 מנוע 1.6. הרכב עם 116K לפני שבועיים החלפתי לבד סליל הצתה מקורי ופלגים דנסו בגלל תקלה שבאה והולכת לסירוגין של MISSFIRE CYL 1. הבעיה נפתרה הרכב נסע נהדר. היום בבוקר התחילה תופעה של סלד לא יציב בעמידה ב-D. הסלד משחק בטווח רחב מאוד בין 600 וקופץ ל1000 ומרגיש כאילו הרכב עומד להיכבות, כשהסלד נמוך נדלקת נורת בקרת החלקה ונכבית כשהוא עולה. אתמול נסעתי איתו זה לא היה, הסלד היה יציב במחוג לא זז מ"מ. לפני שאני רץ לנקות בית מצערת שלהבנתי זה פחות הסיכוי כי אחרת התופעה הייתה מופיעה בהדרגה יתכן וזה מצבר? (בן 3 וחצי שנפ) או שהסליל / פלגים לא תקינים? אין קוד תקלה בסורק ולא נדלק צ'ק אנג'ן. בתנועה שוטפת הרכב נוסע כרגיל לגמרי …
הודעה אחרונה מאת נתנאל מ, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב האוטו פתאום התחיל לגמגם ולא נוסע כמעט פתחתי את אחד הכוהלים של הרכב ומצאתי שכולו חלודה כל השאר בסדר. כל הפלאגים חדשים. מצרף תמונה. משהוא ראה דבר כזה פעם?
הודעה אחרונה מאת Elibeni555, -
בולמי זעזועים
מאת סוזו-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 6 אלף צפיות
אהלן בדקתי לגבי החלפת 4 בולמי זעזועים ברכב מסוג סוזוקי sx4 האצ'בק קיבלתי הצעת מחיר לא רעה בכלל רק רציתי לוודא האם בולמים מגיעים עם קפיצים או שמשאירים את הקיימים? הבולמי שאני מחליף אליהם זה בולמי KYB תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת סוזו, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע איזה חוט זה can L ואיזה can H? המכשיר של מובאון אמור להתחבר מעל החיווט של השקע obdii אבל לא יודע על איזה חוטים. צירפתי תמונות
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אשמח לדעת איזה טיפול עובר הרכב שהוא מגיע ל90 אלך קילומטר? ומתי מחליפים לו רצועת טיימינג
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 833 צפיות
אסביר את המקרה שלי ואבקש חוות דעת חוקית והסמכה על פי מקרה עבר או חוק כתו אז נכנסתי למובך מורשה של אופנועים שלא אציין את שמם וביקשתי שיבצעו לי שחזור שלט דבר שרק הם יכולים לעשות בקיצור הם ראו שצריך להחליף צמיג והתנו את שחזור השלט בהחלפת הצמיג לבקשתי שישחזרו את השלט ואת הצמיג אחליף במקום אחר אחר כך הם לא הסכימו וטענו שהם לא יכולים להוציא מהמוסך רכב עם צמיג לקוי אמרו לי ללכת להחליף ולחזור כשהאפשרות היחידה שלי היא להעלות אותו שוב על עגלה ולחזור רק יום למחרת למרות שאני לא מהאזור שעה נסיעה השאלה הגדולה שלי היא אם מותר להם לסרב להתנוץ את השחזור שלט כשהם יודעים שזה דבר שרק הם יכולים לעשות בהחלפת הצמיג
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 933 צפיות
שלום משהו מוזר בפורטה 2014 הלחצנים שבהגה שמשדרים ללוח שעונים עובדים לפעמים ואלה שמשדרים לרדיו ווליום העברת שירים/תדרים מענה לשיחות לא פעילים בכלל אציין שלא הותקנה ברכב מערכת מולטימדיה אלא מדובר במערכת מקורית של הרכב מה שכן התאורה במסך קופצת ומהבהבת לפעמים אשמח לעזרת מי שמכיר או נתקל בבעיה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 434 צפיות
הי, אני מחפש דיאגרמה של תיבת הפיוזים הפנימית (בתא הנהג) לרנו קאנגו 2015. חיפשתי, ואין על המכסה שום דבר. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני כחודשיים וחצי רכשתי סיאט ארונה משומשת מיד ראשונה פרטית. הרכב נבדק במכון בדיקה והבדיקה יצאה תקינה. במקביל ביקשתי לראות עבר ביטוחי, ראיתי תאונה אחת (מצרף כאן את מה שהוחלף בה, מהמוכר נמסר שמדובר בתאונת שרשרת כאשר הוא היה אחד לפני האחרון) במהלך הזמן האחרון שמתי לב שהרכב לא מקרר (לא יוצא אוויר חם, אבל האוויר שיוצא לא מספיק קר) צעד ראשון היה להחליף פילטר מזגן שהיה סתום לגמרי (הבעלים הקודם חנה תחת עץ מרובה פרחים ובעל עלים קטנים וכל תא המנוע מלא בעלים). מצרף כאן כמה נתונים יבשים שאולי יעזרו לשפוך אור על הנושא: 1) פירוט העבודות שבוצעו במסגרת התאונה. על הדו"ח מופיע "תאריך סיום - 07/09/2022" (מניח שזה כולל הסדרת תשלום או משהו) 2) באזור האי…
הודעה אחרונה מאת היו זמני בומבה, -
- 0 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מחפש מוסך באזור המרכז שמטפל באוטוביאנקי, כיוון,בלמים, ואחזקה שוטפת. מוסך שבאמת יודע לטפל ברכבים האלה
הודעה אחרונה מאת פוליטה, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום יש לי קודן עגול ברכב קיה, הספרה 2 עובדת חצי כוח, רוצה להחליף את הקוד, ניסיתי לחיצה ארוכה על 3 (נץ), לא עבד, ניסיתי עם הכנסה פעמיים של קוד חדש אחרי נטרול ולא עבד. ניסיתי עם *1234 גם לא עבד, יש דרכים נוספות?
הודעה אחרונה מאת Slavati, -
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום מדבר אל טויוטה קאמרי 2008 הבעלים הקודמים שם נוזל קירור ירוק האם יש אפשרות להוציא את כל הנוזל הירוק ולמלות ורוד -מקורי של טויוטה והאם יש סיכון להחליף נוזל אין לי מושג כמה זמן הנוזל הירוק היה ברכב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 797 צפיות
שלום לכולם, יש לי רכב קליאו B שנת 2001, המד קמ"ש לפעמים עובד ולפעמים לא, וגם במידה והתחיל לעבוד, באמצע נסיעה מפסיק לעבוד. אשמח לדעת אם מישהו יכול לכוון אותי מה הבעיה והאם אולי צריך להחליף את חיישן פשוט, במידה וכן, אם אפשר לכוון אותי איפה נמצא החיישן הזה. (מצו"ב תמונה של המנוע) בברכה,
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב, לפני כשבועיים קניתי רכב i20 יונדאי 2019 עם 70,000 ק״מ והבדיקה במכון רישוי יצאה די טובה. לאחר כמה ימים נדלקה נורת מנוע והתקלה במוסך הראתה ממיר קטליטי. בעל הרכב מכחיש שקרה משהו לרכב ומפיל את האשמה על המכון בדיקות רכב. היום האוטו לא עבר טסט בגלל זיהום אוויר ואני לא יודע מה לעשות ומי אשם. מכון בדיקות? בעל הרכב?
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
-
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, יש לי טויוטה יאריס 2009 רובוטית יד שניה ללא תאונות מטופל רק במוסך מורשה. אני מאוד אוהבת את האוטו שלי ומרוצה ממנו. בעקבות המלחמה נסעתי בשטח ולא דרך הכביש בגלל הסכנה. הרכב קיבל מכות מלמטה ששברו את המגן שלו. הנזק מהנסיעה הזאת הוא להחליף מדחס (מזגן) שהרכב מרעיש בנסיעה בגללו ולתקן או להחליף דוד פליטה ואולי להתקין מגן (אם אתם חושבים שמגן זה מיותר אז תכתבו למה) ויש גם נזק פחחות (שכרגע פחות חשוב לי- העיקר זה המכונאות). יש לי אפשרות לתקן את הרכב עד 11000 ולקבל החזר או להשבית ולקבל את העלות שלו 20600 במחירון. במוסכי טויוטה המחירים גבוהים פי 7 ממקומות אחרים ורוב המוסכים לא רוצים לשים לי חלפים משומשים/משופצים בטענה שהם לא עובדים ככה וזה גם לא משנה כי גם זה בט…
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
מישהו יודע איך פותחים את הבנד מתכת שבתמונה?
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 700 צפיות
חברי פורום יקרים. הזכרתי העניין בעבר והתרשמתי שאין הד חיובי לקשר בין השניים והיום, עת חפשתי מידע בעניין חיישן הנקישות, התרשמתי שאולי יש פה עניין. אסביר. לפני כחודש וחצי נכנסתי לחשמלאי רכב לטפל בנורת כרית אויר ברכב. מאזדה 3 2009, דור ראשון. הבחור הציע לי 2 אלטרנטיבות טפול מלא בתקלה או מעקף כלשונו, כטפול מהיר וזול יותר, אך כזה שלא יאפשר לי יותר לשחק בין מצבי ה-passanger airbag on/off. בחרתי באפשרות הזולה ויצאתי לדרכי. אציין כי לטענתו החליף לי חיישן. כל שראיתי זה שהוא מתעסק באיזור שבין שני הכסאות הקדמיים, פירק שם הפלסטיקה. עבודה של 2 דקות. נורת כרית האויר כבתה. ציין משהו בעניין מתחים (חשמליים) חלשים או משהו כזה. כעבור יומיים (!!) נדלקה נורת מנוע. סריקה העלתה ח…
הודעה אחרונה מאת mazda guy, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 598 צפיות
שלום לכולם לאחותי יש יונדאי i20 לחצן חלון נהג לא עובד, וככה גם הכיוון מראות הזמנתי מעלי את הלחצנים של החלונות מישהו יודע במקרה את המקט של הלחצני מראות? מוסיף תמונה להמחשה (הגלגל העליון) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת asmily, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, עוזר לחבר, רכב של אישתו, ברגע שנותנים סוויץ, מתחילים לשמוע תיקתוקים מהירים של האיתותים, מבלי שהאיתותים פועלים. יש לציין שהאיתותים עובדים כאשר מפעילים אותם. בנוסף, אשתו טוענת שההגה קשה, לא מצאתי מיכל שמן הגה, זה חשמלי? כשבדקתי את ההגה, לא הרגיש לי כל כך קשה. מה עלול לגרום לתופעה?
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אשמח לקבל המלצה לשמן מנוע לסיאט ארונה 2021, מנוע 1.0TSI הצמיגות הנדרשת היא 0W20 בטיפול האחרון שמתי קסטרול אדג' (https://www.autostore.co.il/product/שמן-castrol-edge-0w20-ll-iv-4l/) זה שמן שנחשב איכותי ? כי חשבתי על ללכת על משהו קצת יותר איכותי - אשמח לקבל המלצות ספציפיות לצמיגות הזאת (בעדיפות למיכל של 4 ליטר)
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממש לפני קניית הרכב עשו לי טיפול גדול בכלמוביל משם קניתי את הרכב . שאלה שלי היא כזאת , כל כמה זמן צריך טיפול להונדה (אני מאילת לא מגרד את 6 אלף ק״מ בשנה ) אז לפי שנה או לפי קילומטראז? שאלה שניה זה לגבי החלפת שמנים וטיפולים מה הצפי עלות לטיפול ? בטיפול האחרון הרכב היה על 100 אלף ק״מ .
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רב, אשמח לעזרה, הדרכה והמלצה. המחשב מנוע ברכב שלי יונדאי I30 שנת 2017 תקול על פי המוסך (מצורפת תמונה של המחשב והמקט. הבנתי שגם מקט 391102BGP3 מתאים). הוצא לי לרכוש מחשב מנוע חדש או מחשב מנוע מפירוק. כמובן שאני מ֫עדיף מחשב מפירוק עקב עלויות גבוהות. המוסך עדכן שחיפש כבר מעל שבוע ולא מוצא מחשב מפירוק. גם אני ניסיתי למצוא וללא תוצאות. אשמח לעזרתכם בחיפוש מחשב כזה, בנוסף האם ניתן/כדאי לשפץ מחשב מנוע? אופציה שלא עלתה עדיין מהמוסך. האם זה כדאי או עדיף מחשב מפירוק?
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שואל בשביל חבר מאזדה 6 2008 מזגן אוטמאטי או מכני תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 904 צפיות
היי ברכב של המשפחה (CX5) צריך להחליף רפידות + צלחות. בנוגע לרפידות בלם , אני כבר די נעול על ebc greenstuff (צהובות חסר במלאי). בנוגע לצלחות חשבתי להזמין בארץ מקוריות / ברמבו .. אבל לפי מה שהבנתי חסר אצל היבואן. הוצעו לי צלחות של בוש , האם כדאי ללכת עליהן או לחפש מקוריות / ברמבו מחו"ל? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אני שמואל בן 18 אחרי תקופה שחסכתי קניתי יונדאי גטס שנתון 2007 אחרי הקניה נסעתי עם הרכב שהתחמם מאוד חיכיתי שיתקרר ומילאתי מים אחר כך נסעתי תקופה על למלא מים לפני כל נסיעה הבנתי שיש נזילה במערכת קירור ושיש מוצר שנקרא נוזל עוצר נזילות ועכשיו רוצה לתקן אותה,י ש כאן חברה שהתשתמשו ויכולים להגיד אם זה חרטא?
הודעה אחרונה מאת GREEN., -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש גנרטור שהיה קל לאחזקה. מה צריך לעשות אחרי שימוש לפני שמאחסנים?
הודעה אחרונה מאת Coro, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 832 צפיות
שלום רב, מעוניין לנקות של המסך של המובילאיי. במדריך אחד ראיתי שבתוך המסך סוף הכבל מחובר ע"י קונקטור. אצלי מחובר בהחלמה ללוח. אני מניח שיש קונקוטר בר פירוק בקלות היכן שהוא. אשמח שתכוונו אותי.
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 999 צפיות
מנוע פתיחת אויר כנראה התקלקל וגורם ליציאה קבועה של אויר חם בצד הנהג. במוסך המרכזי נתנו הצעת מחיר להחליף את המנוע בעלות גבוהה והציעו לאתר חלק חלופי. אני מתקשה לאתר את החלק המדויק ותוהה האם יש מספר מנועים כאלו שלמעשה זהים אבל יש להם מק״ט שונה. אני מצליח למשל לאתר את 87106-05030 אבל לא את החלק 87106-06020 לפי התרשים בקישור הזה יש כמה רכיבים שהמקט שלהם מתחיל ב 87106 , האם כולם זהים ואפשר למצוא אחד מהם וזה יתאים? https://www.ebay.com/itm/353677669417
הודעה אחרונה מאת toyotaow, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המדריך השבועי כבר כאן. נשחק משחק - תספרו כמה פעמים אמרתי את צמד המילים 'מכסה שסתומים' במהלך המדריך ותכתבו את התשובה. המדריך הזה הוא החלק השני מהטרילוגיה שהתחלתי בשבוע שעבר וכללה: פירוק והרכבה של מזרקי סולר בחלק הראשון והחלפת טיימינג ומשאבת מים בחלק השלישי - שבוע הבא.
הודעה אחרונה מאת Alberrto,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 288 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- carsgo
- kingikra
- ניקו פ.
- David32
- JohnnyEnglish
- lanosforce
- Supertigre
- פאר האורה
- גולדן191
- דניאל1983
- צוק
- ברקומט