Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסביר את המקרה שלי ואבקש חוות דעת חוקית והסמכה על פי מקרה עבר או חוק כתו 

אז נכנסתי למובך מורשה של אופנועים שלא אציין את שמם וביקשתי שיבצעו לי שחזור שלט דבר שרק הם יכולים לעשות בקיצור הם ראו שצריך להחליף צמיג והתנו את שחזור השלט בהחלפת הצמיג לבקשתי שישחזרו את השלט ואת הצמיג אחליף במקום אחר אחר כך הם לא הסכימו וטענו שהם לא יכולים להוציא מהמוסך רכב עם צמיג לקוי אמרו לי ללכת להחליף ולחזור כשהאפשרות היחידה שלי היא להעלות אותו שוב על עגלה ולחזור רק יום למחרת למרות שאני לא מהאזור שעה נסיעה השאלה הגדולה שלי היא אם מותר להם לסרב להתנוץ את השחזור שלט כשהם יודעים שזה דבר שרק הם יכולים לעשות בהחלפת הצמיג 

פורסם

כן, לכאורה הם יכולים לסרב לתת לך שירות אם לא תטפל בבעיה הבטיחותית שמצאו.

במידה והיו מזהים את הבעיה הבטיחותית לאחר תחילת הטיפול, ואתה היית מסרב לטפל בה, הם היו מדווחים על כך לרשות הרישוי.

https://motomagazine.co.il/magazine/משפטי-האם-המוסך-יכול-להחזיק-באופנוע-של/

חוק רישוי שירותים ומקצועות בענף הרכב.

דיווח על ליקויים בטיחותיים ברכב שהובא למוסך.

פורסם

לדעתי, הם לא יכולים לסרב לתת שירות, והוא יכול לתקן היכן שירצה: "הינך רשאי לתקן את הליקויים בכל מוסך בעל רישיון בתוקף".

פורסם

אין לי תמונה של הצמיג הוא לא היה עובר טסט אבל זה לא משנה כי הגעתי על עגלה והם ראו שהגעתי על עגלה פשוט סירבו להתקין לי מפתח למרות שהם היחידים ופה היה בעצם ניצול הכוח של אם לא תחליף צמיג לא נתקין לך מפתח

• מבאס 1
  • תוכן חדש...