טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,344 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממש לפני קניית הרכב עשו לי טיפול גדול בכלמוביל משם קניתי את הרכב . שאלה שלי היא כזאת , כל כמה זמן צריך טיפול להונדה (אני מאילת לא מגרד את 6 אלף ק״מ בשנה ) אז לפי שנה או לפי קילומטראז? שאלה שניה זה לגבי החלפת שמנים וטיפולים מה הצפי עלות לטיפול ? בטיפול האחרון הרכב היה על 100 אלף ק״מ .
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רב, אשמח לעזרה, הדרכה והמלצה. המחשב מנוע ברכב שלי יונדאי I30 שנת 2017 תקול על פי המוסך (מצורפת תמונה של המחשב והמקט. הבנתי שגם מקט 391102BGP3 מתאים). הוצא לי לרכוש מחשב מנוע חדש או מחשב מנוע מפירוק. כמובן שאני מ֫עדיף מחשב מפירוק עקב עלויות גבוהות. המוסך עדכן שחיפש כבר מעל שבוע ולא מוצא מחשב מפירוק. גם אני ניסיתי למצוא וללא תוצאות. אשמח לעזרתכם בחיפוש מחשב כזה, בנוסף האם ניתן/כדאי לשפץ מחשב מנוע? אופציה שלא עלתה עדיין מהמוסך. האם זה כדאי או עדיף מחשב מפירוק?
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שואל בשביל חבר מאזדה 6 2008 מזגן אוטמאטי או מכני תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 904 צפיות
היי ברכב של המשפחה (CX5) צריך להחליף רפידות + צלחות. בנוגע לרפידות בלם , אני כבר די נעול על ebc greenstuff (צהובות חסר במלאי). בנוגע לצלחות חשבתי להזמין בארץ מקוריות / ברמבו .. אבל לפי מה שהבנתי חסר אצל היבואן. הוצעו לי צלחות של בוש , האם כדאי ללכת עליהן או לחפש מקוריות / ברמבו מחו"ל? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אני שמואל בן 18 אחרי תקופה שחסכתי קניתי יונדאי גטס שנתון 2007 אחרי הקניה נסעתי עם הרכב שהתחמם מאוד חיכיתי שיתקרר ומילאתי מים אחר כך נסעתי תקופה על למלא מים לפני כל נסיעה הבנתי שיש נזילה במערכת קירור ושיש מוצר שנקרא נוזל עוצר נזילות ועכשיו רוצה לתקן אותה,י ש כאן חברה שהתשתמשו ויכולים להגיד אם זה חרטא?
הודעה אחרונה מאת GREEN., -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש גנרטור שהיה קל לאחזקה. מה צריך לעשות אחרי שימוש לפני שמאחסנים?
הודעה אחרונה מאת Coro, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 833 צפיות
שלום רב, מעוניין לנקות של המסך של המובילאיי. במדריך אחד ראיתי שבתוך המסך סוף הכבל מחובר ע"י קונקטור. אצלי מחובר בהחלמה ללוח. אני מניח שיש קונקוטר בר פירוק בקלות היכן שהוא. אשמח שתכוונו אותי.
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מנוע פתיחת אויר כנראה התקלקל וגורם ליציאה קבועה של אויר חם בצד הנהג. במוסך המרכזי נתנו הצעת מחיר להחליף את המנוע בעלות גבוהה והציעו לאתר חלק חלופי. אני מתקשה לאתר את החלק המדויק ותוהה האם יש מספר מנועים כאלו שלמעשה זהים אבל יש להם מק״ט שונה. אני מצליח למשל לאתר את 87106-05030 אבל לא את החלק 87106-06020 לפי התרשים בקישור הזה יש כמה רכיבים שהמקט שלהם מתחיל ב 87106 , האם כולם זהים ואפשר למצוא אחד מהם וזה יתאים? https://www.ebay.com/itm/353677669417
הודעה אחרונה מאת toyotaow, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המדריך השבועי כבר כאן. נשחק משחק - תספרו כמה פעמים אמרתי את צמד המילים 'מכסה שסתומים' במהלך המדריך ותכתבו את התשובה. המדריך הזה הוא החלק השני מהטרילוגיה שהתחלתי בשבוע שעבר וכללה: פירוק והרכבה של מזרקי סולר בחלק הראשון והחלפת טיימינג ומשאבת מים בחלק השלישי - שבוע הבא.
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, קיה פיקנטו ידנית אחרי 120 אלף קילומטר. הוחלף קלאץ׳ לפני 50 אלף קילומטר. לפני כמה שבועות כשידית ההילוכים בניוטרל, הרכב נשאר בהילוך ורק דחיפה של הרכב קדימה שחררה את ההילוך. כמה ימים לאחר מכן קרה גם בנסיעה ומאז קושי רב בהכנסת הילוכים, הילוך רביעי כמעט ולא נכנס, רק אחרי העברה לחמישי, הילוך שלישי נכנס עם רעש גריסה (כמו של סנכרון גמור). בנוסף הקלאץ לא מחליק, אבל בניוטרל שהקלאץ משוחרר יש רעשים מאזור הגיר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Ladis, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, ביום שישי האחרון ניגשתי לעשות טסט לרכב שלי מאזדה 3 2017 דגם SPORT ונכשלתי בעמדה של הבור, כתוב בדף "תפוחי סרן/פין מרכזי ימני". ניגשתי למוסך שלי היום לבדיקה עם הטופס מהמכון טסטים, הוא העלה את הרכב על הליפט ובדק. הוא טוען שצריך להחליף את המשולש קומפלט כי אי אפשר להחליף את התפוחים (הוא קרא לזה בולג'וינט) ונדרשת החלפה מלאה למשולש כי זה מרותך למשולש. הוא אפילו ביקש ממני להחזיק את הידיים ב2 מקומות בגלגל וביקש שאענענע את 2 הגלגלים כדי לראות את החופש.. בימין - היה חופש די קטן - לא יודע עד כמה קריטי, לעומת זאת גלגל שמאל הגלגל היה יותר קשיח. שאלתי אותו אם נדרשת החלפה של 2 משולשים? הוא אמר שלא חובה. נתתי לו אישור לעבוד על הרכב - בין חצי שעה ל…
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחפש מצלמת דרך לרכב חדש שמאפשרת הקלטה קבוע כדי שאף אחד לא יברח בלי לדפוק לי את הרכב שוב שלא אדע
הודעה אחרונה מאת ereznaa, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 804 צפיות
נניח חבר פורום מפרסם מדריך טכני. "איך מחליפים נורת איתות ביונדאי גטס 2003." אפשרות ראשונה הוא מסריט את מהלך העבודה תוך כדי שהוא מדבר ומסביר מה הוא עושה. אפשרות שניה הוא מצלם תמונות סטטיות שלב אחרי שלב ומוסיף לכל תמונה טקסט הסבר. מה יותר קליט, יותר נוח לצפייה ולהבנה? תודה למצביעים.
הודעה אחרונה מאת shahar188, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קיבלתי שירות גרוע ולא הגון ממקס מצברים. https://matzberim.co.il לתשומת לבכם. פרטים בשרשור
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
הבעייה בכותרת- המצלמה לא אוהבת להתחיל לעבוד בנסיעה הראשונה (בדרך לעבודה למשל). נשארת כבוייה. בנסיעה חזרה הבייתה מהעבודה למשל היא כבר כן עובדת. נרכשה אי שם ב-2020, הותקנה ביום שלישי (כשגבר אומר שהוא יעשה משהו, הוא יעשה אותו- לא צריך להזכיר לו כל חצי שנה!). מותקנת על מפצל שקע מצית שמחובר ישירות לחשמל הרכב אחרי הסוויץ'. אודה לעצות.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יונדאי 20 ידנית מנוע 1200 שנת 2013 מישהו יודע אם יש לה רצועת טיימינג או שרשרת כמו באוטומט
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מרים שמשות
מאת אביה11- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 528 צפיות
מאזדה לאנטיס לאחר 3 שנים המרים שמשות שבק חיים.. פתחתי אותו והרחתי ריח שרוף.. מה הסיבה? המתקין החשמלאי שהתקין לי אמר מרים שמשות מחזיק 10-20 שנה.. אם זה קרה כניראה שיש בעיה אחרת בחשמל של הרכב מה אתם אומרים הוא צודק?
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 763 צפיות
אמרו לי ליסוע חצי שעה ולחמם השאלה האם כשאומרים לי ללחוץ בבדיקה ללחוץ הכי חזק או שלא?
הודעה אחרונה מאת יעקב3, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, טויוטה קורולה היברידית. אני מבצע את הבדיקות הרחבת אחריות על המערכת ההיברידית בחברה. החברה מבטחת לכ12 שנה מעבר לכך אין הרחבה. מה קורה אחרי? בחברה הם טוענים שהחלפת מצבר עלותה כ13 אלף ש"ח. האם קיים חלופות זולות יותר ? רכב מפירוק? החלפה לא דרך יבואן רשמי וכו'. תודה
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אז קניתי רכב לא מזמן והוא הגיע עם קודנית של איתרואן מסוג FLASH שכוללת בתוכה את ההתראה של מכמונות מהירות .. שמעתי לב שאם אני לא מקיש את הקוד הקודנית מצפצפת אומנם אבל הרכב מתניע ולא נכבה גם לא אחרי דקה או שתיים למעשה אני יכול לנסוע כרגיל פשוט היא חופרת ברקע.. נראה לי הזוי הדבר או הסיטואציה אז צלצלתי לאיתוראן ונאמר לי שלא כל יבואן מעוניין שהקודנית תשבית את המנוע וזה תקין לגמרי ושאם אני לא אלחץ אץ הקוד זה פשוט רק יצפצף באופן אישי הדבר תמוה עלי מאוד פעם ראשונה שאני שומע על סיוטאציה שבה גם אם הקודנית לא הוקש הקוד זה תקין שהרכב מתניע מציין שמדובר על רכב חדש מהיבואן
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
מרים שמשות
מאת אביה11- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 602 צפיות
מאזדה לאנטיס לאחר 3 שנים המרים שמשות שבק חיים.. פתחתי אותו והרחתי ריח שרוף.. מה הסיבה? המתקין החשמלאי שהתקין לי אמר מרים שמשות מחזיק 10-20 שנה.. אם זה קרה כניראה שיש בעיה אחרת בחשמל של הרכב מה אתם אומרים הוא צודק?
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי קניתי לאחרונה סיוויק 2011 ויש כמו טישטוש או אדים על הלוח שעונים מהסתכלות קרובה וניקוי עם מנקה שמשות זה מרגיש יותר כמו איזה כתם חיצוני איזה בחורציק במוסך יעץ לי לנסות לנקות עם שמן אדום מה זה שמן גיר? כדאי לנסות?? מאיפה משיגים? הבנתי גם שיש אפשרות לעשות פוליש הבעיה שבסיוויק המד קמש נמצא למעלה והוא צר רעיונות ????
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 29 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
היי, אני מעוניין ברכב שנת 2015 שעשה רק 55 אלף ק"מ. מבחינת הדרישות שלי ק"מ נמוך זאת דרישה מאוד חשובה בעיקר כי אני נוסע מעל 20 אלף בשנה ומעוניין להחזיק את הרכב לטווח ארוך. איך אפשר לבדוק זיופים? עד כמה בכלל זה נפוץ? בשוק יד 2? (רכב ספורטיבי בן 6 מנתניה) חוץ מללכת למשרד הרישוי יש עוד פרוצדורות טכניות שאפשר לבדוק? כניראה שאסע בשישי לראות את הרכב אז טיפים יעזרו ומעניין אותי גם לדעת מה ניתן לעשות אם נניח אקנה את הרכב ובדיעבד אחרי הרכישה אני אגלה שזויף הקילומטראז. תודה רבה, רועי
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
-
מתלבט אם להחנות את הרכב בנקודת איסוף פסולת גושית. או: קודי תקלה בפיג'ו 208 ידנית 1200 שנת 2014 1 2
מאת itamarg-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם. פיג'ו 208 ידנית 2014, עברה 86000 ק"מ בלבד וטופלה לפי הספר כמו שעון בחלקים איכותיים בלבד ושמן לפי התקן בלבד. ביולי אשתקד החלפתי ממיר קטליטי לרכב וקצת לפני כן בוצע טיפול+החלפת פלאגים (מקוריים). בימים האחרונים התחילו לי רעשים מתכתיים ברכב כמו של משאית שעוצרת. הרעשים מגיעים לסירוגין בעיקר במהירות 100 קמ"ש. לאחרונה גם הרכב לפני כמה ימים נדלקה נורת מנוע והמזגן גם הפסיק לעבוד. בקיצור שמח. ניגשתי לאיש מזגנים שבדק ועלה על הבעיה - מגעים רופפים בצמת חשמל מתחת להגה. הוא תיקן וחיבר סורק תקלות והתקבלו שתי התקלות הבאות (אחת אני מבין שקשורקה לממיר אבל את השניה לא הצלחתי להבין למה קשורה):
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 821 צפיות
ערב טוב. אני מעוניין להוסיף "קיל סוויץ" על חיווט מקורי של הסטרטר. ממה שאני מבין יש שני חיבורי פלוס שהסטרטר מקבל- הראשון קבוע והשני מהסוויץ'. האם זה משנה על מי מהם אני אעשה את הניתוק? אשמח להסבר למה יש שני הזנות של פלוס על הסטרטר? דבר נוסף, בכמה וולט/אמפר נדרש לעמוד הממסר שארכיב בחיבור כזה? לדעתי ממסר זהה לקיים בתיבת הפיוזים עבור הסטרטר יתאים, אך מעדיף לוודא. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת viper83, -
מצורפת הבדיקה(המוסך לקח את הרכב לטסט). יוניק רכב אחד הלא מזהמים, והחריגה רק בסלד גבוה. למישהו יש נסיון רלבנטי בנושא לתרום?
הודעה אחרונה מאת Gauss, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, יש ברשותנו יונדאי i20 שנת 2011 הרכב שימש אותנו כראוי, אך עם קילומטרז מאוד גבוה (מעל 200 אלף) ומידי פעם תקלות חשמל ומחשב בעיקר. לפני כחודש הופיעה שוב תקלה, תחילה נורה אדומה של כריות האוויר ולאחר כשעה גם נורה של מצבר. הגענו עם הרכב למוסך. שם לאחר בדיקה קצרה, אמרו להחליף סליל הגה (אם אני לא טועה) ואלטרנטור. אכן החליפו ולקחנו את הרכב, הנורה של הכריות אוויר אכן נעלמה ונראה שהסתדר אבל הנורה של המצבר לאחר כמה שעות הופיעה שוב בבוקר למחרת הגענו לאותו מוסך שוב, אמר שנחליף שוב לאלטרנטור אחר ונבדוק כך קרה שוב ושוב במשך 4-5 פעמים (ראינו אותם מחליפים את האלטרנטור במרבית הפעמים כך שאין סיכוי שעבדו עלינו) באחד מהפעמים גם נתקענ…
הודעה אחרונה מאת madGabi, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 332 צפיות
שלום חברים, רכשתי לאחרונה פיגו 108 יד שנייה, אני מחפש מוסך מומלץ לטיפול תקופתי (90K קילומטר) לרכב. עד היום היה בבעלותי רק רכבי ליסינג כך שאני לא כל כך מבין בטיפולים ואשמח להמלצות על מוסכים שאפשר לסמוך עליהם ועל העבודה שהם עושים. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mejok, -
איך הבדיקה הזאת?
מאת Miso-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 803 צפיות
היי. איך הבדיקה הזאת ? מדובר ברכב רנו קליאו 900 ידני שנת 2019 הבודק במכון אומר שמדובר סך הכל באחלה בדיקה
הודעה אחרונה מאת Miso, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 536 צפיות
חכמי הפורום שלום! לאחר בדיקה שגרתית לפני מספר חודשים שמתי לב לרטיבות במקום הבא שנמצא מימין למנוע. ניתן לראות את הצינור אקורדיון לבן שבאמצע שלו יש בורג לא יבש. חבר שמבין אמר שזה יכול להיות אטם מכסה שסתומים ושאעקוב אחרי זה לראות אם הנזילה מתפתחת או שמא תוקנה בעבר ולא ניקו טוב (הרכב ברשותי כחצי שנה). היום בדקתי את המקום ואני רואה שיש קצת רטיבות באיזור. VID_20240307_221131.mp4 שאלותיי הן - 1. האם החבר שמבין צודק וזה אכן האטם? 2. האם די ברטיבות כזו כדי לקחת את האוטו למוסך לפרוצדורה שלמה ויקרה? 3. האם יש לכם טיפים לטיפול יותר נקודתי בסיטואציה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת lachim,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 418 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- davemustaine87
- David32
- Pavlik
- laviil
- urich
- ארז 1
- stum
- itaimoto
- דובצע
- yahaga
- eyalgr