Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

קיצר, תמונה להמחשה. 

מפצל מצת לרכב עם 3 יציאות כולל USB | Zelco

התמונה לא עובדת, אך חיפשתי בגוגל ואני גם מכיר את המוצר. זה מוצר מאוד גרוע, כך שאני לא מתפלא שהוא גרם

לכל התקלות. אם היית אומר שכך המצלמה מחוברת מלכתחילה, היינו חוסכים 4 עמודים 😄

לפני כשעה, ברווז כתב:

עכשיו אני צריך להבין איך מפרקים את הפנל (סוג של מגירה) שבתוכו יושב שקע המצית, לראות איך אני מגיע לחיבורים שם כדי לבדוק שהכל תקין (משום מה לא נראה לי, כנראה קרה משהו לאורך השנים), ואיך להעביר את הכבל USB לתוך ה"מגירה" הזו (יצריך כנראה קדיחת חור בפלסטיק). 

תודה לכולם.

לפני שאתה קודח - אתה לא מעדיף לחבר את המצלמה למקור אחר (כגון תקע של מראה מתכהה)

או לתיבת הפיוזים? ככה לא תצטרך לקדוח בשום מקום והחיבור יהיה נסתר כמו שרצית.

2016 BMW M235i.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 9 דקות, Fraysa כתב:

אם היית אומר שכך המצלמה מחוברת מלכתחילה, היינו חוסכים 4 עמודים 😄

:lol: אשכרה.

לפני 9 דקות, Fraysa כתב:

לפני שאתה קודח - אתה לא מעדיף לחבר את המצלמה למקור אחר (כגון תקע של מראה מתכהה)

מראה מתכהה? בלנסר?! :lol: 

לפני 9 דקות, Fraysa כתב:

או לתיבת הפיוזים? ככה לא תצטרך לקדוח בשום מקום והחיבור יהיה נסתר כמו שרצית.

בכנות, אין לי כל כך מושג איפה תיבת הפיוזים שלי ממוקמת (מניח שקרוב להיכן שהייתה בלנסר הקודמת שלי, צד הנהג) וגם אם היה לי, אין לי מושג איך להתחבר אליה, ואני גם ממש לא משוכנע שהכבל ארוך דיו. 

בלנסר הקודמת כר קדחתי בפלסטיק כלשהו עבור התקנה כלשהי (כבר לא זוכר של מה ולמה, כן זוכר שזה היה עבור תקע USB שהיה צריך לעבור בו). לא ממש מטריד אותי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למוצר הזה קראתי ״דוכן טורפדו״. לא יודע איך עלתה לי האסוציאציה מ-1967.

מדובר בזבל טהור, לפני שנים קניתי אחד והעפתי אותו אחרי 5 דקות ניסיון, שום דבר לא ישב בו יציב.

את המצלמה אני מחבר למטען רכב עם כמה יציאות USB. בלי לחפש את תיבת הפיוזים. גם זה לא מושלם, צריך לדחוף אותו לשקע מדי פעם. אבל אני לא משתמש במצית.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...