Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, פאר האורה כתב:

גם אתה קיבלת הטבעה שלך 12, שאלה אליך ואל פותש, את ההטבעה מבצעים לפניכם? או המצבר יוצא מהאוטו של המתקין שמגיע כבר עם ההטבעה עליו? אני לא מבין אם נאמר לך ולפותש אחריות 24, איך מטביעים מולכם 12? או איך מוציאים לכם מצבר עם הטבעה של 12? השאלות לא אליכם, אלא לנותן השירות.

הוא הגיע לרכב שהיה בחניה בעבודה של אשתי. יום אחרי הסתכלתי לראות....  מאוחר מידי

ואחרי השרשור כאן בדקתי את החשבונית שעליה כתוב 12... ואז הוא התחיל עם ההסברים העקומים לפיהם המתקין טעה כשרשם 12 על החשבונית ולא 24....  בקיצור נפלתי על קשקשן לא אמין ולא רציני.

לא נורא. 50 שח שילכו כפרה

פורסם (נערך)

לא מטביעים בחנות. המשווק מטביע ומעביר לחנות. יושבים להם שם אחד השני שני מצברים זהים כשלכל אחד אחריות שונה, כך ראיתי בחנות אחת (לא של מקס).

במקרה של רכב שירות כנראה הוא סוחב רק מצברים עם 12 חודשי אחריות וזה מה שתקבל לא משנה מה סיכמת עם בעל החנות.

אני מעולם לא יקנה מרכב שירות אלא אסע לחנות ואקח מצבר שמתאים לי,  לא מה שזמין באותו רגע לנותן השירות הנייד.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אני בשנת 2020. קניתי שלושה מצברים. של בוש 24 חודשים אחריות.

הראשון חיכיתי בבית שלוש שעות. קורה. יום ראשון לחץ. השני ערב פסח. תוך שעה הגיע מחיפה. ועוד מצבר לרכב אחר.

גם אחותי נעזרה  במקס מצברים. בהמלצתי. גם מצבר של בוש 24 חודשים אחריות.

אם מסתכלים בגוגל. אז יש דעות לכאן ולכאן.

פעם אחרונה רציתי לקנות מהם. אבל אמרו שלא מגיעים לפרדס-חנה. לפי האתר שלהם. הם סגרו תסניף בחיפה. טוב שלא  מגיעים. ניצלתי כנראה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעה, Coro כתב:

לא מטביעים בחנות. המשווק מטביע ומעביר לחנות. יושבים להם שם אחד השני שני מצברים זהים כשלכל אחד אחריות שונה, כך ראיתי בחנות אחת (לא של מקס).

במקרה של רכב שירות כנראה הוא סוחב רק מצברים עם 12 חודשי אחריות וזה מה שתקבל לא משנה מה סיכמת עם בעל החנות.

אני מעולם לא יקנה מרכב שירות אלא אסע לחנות ואקח מצבר שמתאים לי,  לא מה שזמין באותו רגע לנותן השירות הנייד.

זה לא המצב שהיה. הרכב הניע. אבל המצבר הראה סימני דעיכה. אז יצרתי עם מקס מצברים קשר מבעוד מועד והוא שאל אותי מראש איזה מצבר להביא. 12 או 24. אז לא מדובר כאן בכך שהיה אילוץ לאור מה שיש ברכב השירות.

הוא פשוט עקץ אותי. זה הכל

פורסם

אני לא קיבלתי תעודת אחריות. מצד שני גם בפעמים הקודמות של מצבר בוש לא קיבלתי , רק שבבוש מראש  המצברים מגיעים עם 24 חודש.

פורסם

גם אני לא קיבלתי תעודת אחריות. למצברי בוש. על התעודה. או הקבלה רשמו 24 חודשים.  

מה שכן. על המצבר יש ניילון. ובתוכו מסמך. לא בדקתי.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

השורה התחתונה היא שעל המצבר מוטבע 12. ובחשבונית 12. והמקט של מצבר של 12 חודשי אחריות.

מקס טוען שזה מצבר עם 24 חודשים וההטבעה זו הרחבת אחריות ושהמתקין התבלבל בחשבונית וכתב בטעות 12. הציע לי לתקן בעצמי ל 24....

לדבריו יש לי אחריות של 24. אני לא מאמין....

גם לפני ההזמנה טען שיש הבדל בין מצברי 12 ו 24 חודשים. וכעת טוען שזה מצבר שהאחריות עליו 24 במסגרת הסדר שלו עם וולטה.... שזה סותר את טענתו הראשונה שיש הבדל פיסי בין המצברים של 12/24

גבה עוד 50 שח בשביל זה... עליבות

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...