טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,345 נושאים בפורום הזה
-
תוסף דלק איזה כדאי גולד לייבל או k44?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב שנת 2011עם 112,000 קמ צריכה ראשונה שאבא שלי מדד היא 1ל13 למיטב ידיעתי הרובוטית עושה 1 ל14 עם 5 הילוכים בלבד חשוב לציין בעיקר נסיעה בינעירונית החלפתי קלאץ לא נראה שיש שיפור כרגע בצריכה אעדכן אם כן יש סיכוי שתוסף דלק דרוש כאן? מבחינת פילטרים וכדומה הכל במצב טוב נבדק במוסך סגנון הנהיגה די רגוע לא מושכים סלד וכו
הודעה אחרונה מאת yoav1122, -
שלום וברכה,יש לי מאזדה שלוש 2011 הצבע של המכסה מנוע והגג דהוי,אבל כשיורד גשם או שהוא רטוב נראה מצויין כמו כל האוטו האם צריך לעשות צבע מחדש אצל פחח או שאפשר לרסס לבד איזה לקה או משהו כזה וזה יחזור להראות בסדר, אשמח לייעוץ ממבינים בלבד , תודה
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
נורת קנסון D2S
מאת TAXXXL- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום צריך עזרה לקנות נורות גז איזה חברת מומלצת וחזקה אור חברות : OSRAM XENON ? PHILIPS XENON ? רכב הונדה FRV תודה לכל עוזרים
הודעה אחרונה מאת TAXXXL, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן ברשותי כרכב שני פורד פוקוס סטיישן מנוע 1.6 שנת 2012, ברכב נדלקת נורת צ׳ק אנג׳יין מידי פעם ונעלמת לבד.. הבעיה היא כזו: ברוב הנסיעות ברכב מגיע מצב שבו הטורים נופלים והרכב מאבד סחיבה ואז הנורת מנוע מהבהבת ולא דלוקה קבוע.. החלפתי כוהיל פלגים וחוטי הצתה והשבוע לקחתי את הרכב לבדיקת קומפרסיה, בבדיקה הוצאו הפלגים והיה עליהם דלק, בוצעה הבדיקה ויצא מצב שהצילינדרים הראו קומפרסיה של 125 מלבד אחד שהראה 115 (צילינדר מס 3), עכשיו כבר הבנתי שגם 125 זה נמוך מאוד, אציין הרכב יכול ליסוע פיקס במשך שבוע או כמה ימים ויכול להיות מצב שבו רוב היום הוא יאבד לסירוגין את הסחיבה וזה לא משהו שקורה בצורה קבועה ברכב, בכל מצב גם כשהוא מאבד סחיבה הוא עדיין נוסע ומגיע גם למהירויות גבוהות של מעל 1…
הודעה אחרונה מאת shlomi86, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 592 צפיות
לא הדרכה מלאה כי זה צולם אחרי שביצעתי את העבודה. אבל לא מצאתי מידע על זה אז למאגר.. מאחר וזה לא סטנדרטי. החלפת פילטר שמן במנוע THP 1.6 מתאים להרבה דגמי פיג'ו, סיטרואן, DS , מיני וBMW
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 680 צפיות
שלום לכולם סיטרואן גרנד פיקאסו 2016, בנזין 1.6 היום בבוקר הניע חלק, נדלקה נורת סרויס אדומה, והמנוע גמגם בצורה חריגה, היה נראה שעוד רגע הוא נכבה (הרבה מעבר לגמגום סטנדרטי של פלג תקול בהנעה קרה) בגלל שהיתה לי נסיעה קצרה שלא סבלה דיחוי - נסעתי ככה בערך 1.5 ק"מ, ובמהלך הנסיעה הסל"ד היה יציב אבל נמוך מאד וחנוק, לא הצליח לעבור את ה15 קמ"ש בעליה ו-30 קמ"ש במישור הפסקה של שעתיים, הנעה נוספת - הכל חלק ותקין כאילו לא היה כלום, במהלך היום נסעתי עוד כמה פעמים והכל תקין. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע לכוון אותי מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 468 צפיות
בוקר טוב, בספר רכב מוזכרים כמה תקנים. לא הצלחתי למצוא שמן (5-30) עם כל התקנים הנ"ל... האם אני צריך שבשמן יהיה כל התקנים האלה A1\B1 A3\B3 A5\B5 אשמח לעזרה...
הודעה אחרונה מאת אלי מלכה, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היי לכולם, הרכב צריך לעבור טסט, החלפתי שמן ורפידות, ושמתי לב שהאזור של הגומיה של תפוחי ההגה 'רטוב' ומלוכלך מגריז, מתלבט אם יש צורך להחליף. אם צריך להחליף, אני מעדיף לעשות את זה לבד לפני שיפסלו אותי בטסט ואצטרך אישור של מוסך מורשה. האם לפי איך שזה נראה מהתמונות צריך להחליף? אציין שבתחילת הנסיעה יש נקישה אחת כשאני מסובב את ההגה ימינה ברוורס מיציאה מחניה. לגבי חופשיות של ההגה, קשה לי לומר, כי הרכב הזה אצלי פחות משנה, אז אין לי מדד להשוואה, לא שמתי לב לשינוי מאז שהתחלתי לנהוג עליו. תודה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 760 צפיות
ברשותי יונדאי i20 שנת 2015. לאחר ירידה ממהירות גבוהה לעצירה מוחלטת כשיורד מהמהיר למשל האוטו רועד ונכבה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? ניקוי בית מצערת? תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי , הלכה ברכב מתקלפת בגג ומכסה מנוע , סיטרואן C-4 שנת 2009 , אוטו שמור ביותר , הצבע לבן ככה שזה לא ממש מורגש והצבע מתחת נראה ממש טוב ,אין טעם להשקיע בצביעה , מה המלצתכם כדי לשמור על הצבע ? לעשות וקס טוב ?
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני צריך להכניס את המיצובישי שלי למוסך מורשה על מנת לפתור תקלה מסוימת, אשמח להמלצה מבין המוסכים שלהם במרכז, איזה לדעתכם יש בו את הצוות הטכני הכי מקצועי. נירון מוטורס פתח תקווה, גבי מיארה תל אביב, אוטורן רעננה, סגנון רמת השרון, ד.שקד בני ברק
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 719 צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 703 צפיות
שלום לכולם. הרכב הוא ספארק 2014 אין לו שלט ופתיחת הרכב מתבצעת רק בעזרת המפתח. לאחרונה המפתח פתח ונעל את שאר הדלתות ואז החל לגמגם פעם כן פותח פעם לא ועכשיו הוא בכלל לא פותח את הדלתות האחרות מלבד זו של הנהג. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 482 צפיות
שלום, אני מעוניין לדעת באיזה סוג נורה מדובר ברכב שלי, מאזדה 3 2017 סדאן. יצא לי להחליף בקיה הקודמת שלי מנורת הלוגן לנורת לד, אך אני לא בטוח כיצד עובדת נורת לד שמגיע מהיצרן.. האם מדובר בגדלים סטנדרטים של הלוגן? האם לפיליפס יש נורות כאלה? אם למישהו יש ידע בנושא, אשמח לחידוד. * למען הסר ספק, אני מודע לכך שהרכב מצויד בנורת לד, מאזדה החליפו את נורת הקסנון בשנת 2017 ועד כיום. תודה מראש חשבתי על להוציא את הנורה ולבדוק, אך זה לא פשוט כמו הרכב הקודם שלי… רק רוצה לדעת כיוון שאדע מה אופציות בנושא, ואוכל לעשות בדיקה אינטרנטית לפני שאני יוצא למוסכים ולחנויות לרכוש ולבדוק.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, יש לי בתחילת נסיעה רעש חריקה מהרכב שנעלם אחרי דקה של נסיעה. אחרי סופש שהרכב עמד הרעש יותר חזק ולאורך השבוע הוא מתחלש עד שברביעי כבר אין רעש (עדיין מדובר על הדקה הראשונה של נסיעה בבוקר). עד שאני מגיע למוסך אין את הרעש, אני מעלה פה סרטון שצילמתי מיום ראשון שזה השלב של הרעש הכי חזק במהלך השבוע. הרכב הוא שברולט ספארק 2014. 20240211_081105_1 (1) (1) (1).mp4 אשמח לעזרה, אולי מישהו מכיר במה מדובר.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הוחלפו בולמים קדמיים. כריות ומייסב החלקה. בבמפרים יש רעש של גומי מהבולם. אז הוחלף עוד פעם המייסב החלקה. ועוד פעם יש רעש. לא מצליח להבין מה הבעיה? הקפיץ מכוון היטב מול הבליטה במייסב. וזה קורה רק בצד ימין. צד שמאל תקין. הכל איכותי בולמים של מונרו. מייסב וכרית SKF. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אודה לסיועכם האם הרכב הנל אמין ? תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. יכול להיות שמחזיר שמן בין הגיר למנוע דולף והמנוע מאבד קומפרסיה קטנה ואז הטורים יורדים שהרכב בעמידה אם לוחצים על הבלמים ? מאזדה 2 2011 1.5 .
הודעה אחרונה מאת שישקו, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי טויוטה ספייס ורסו 2015. הייתה לי בעיה שהצופר לא היה עובד כאשר ההגה היה ישר אמנם כאשר הוא היה מסובב אפילו קצת הצופר היה עובד. הלכתי למוסך והוא החליף לי משהו שנקרא סליל הגה מרכב מפירוק. הצופר באמת חזר לעבוד אבל נדלקה הנורה הזו שמראה רכב מחליק. הוא אומר לי צריך לשים חדש לא מפירוק, אמרתי אין בעיה, החליף לחדש. המנורה עדיין עובדת, אומר לי תחליף חיישן של האוויר בתוך הצמיג, החלפתי, אומר לי תחליף צמיגים, החלפתי, אומר לי תעשה כיוון פרונט, עשיתי, אומר לי הבולם לא טוב תחליף, החלפתי. ועדיין הנורה דולקת. הלכתי למוסך אחד והוא אומר לי אחרי שהוא פתח את ההגה שנראה לו שלא הרכיבו לי את הזווית הגה הישנה. שאלתי אותו והוא נשבע שהרכיב. אני אציין כאשר הייתי עם הסליל מה…
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאזדה 3 2006 לפני חצי שנה נדלקה המנורה שהראתה חיישן נקישות לא תקין, מאז חצי שנה היא נדלקת ונכבית כל שבוע או כמה ימים לפי המצב רוח שלה. מה המשמעות מבחינת בלאי ? אין שום תופעות לוואי הרכב נוסע ואפילו יותר שקט שהמנורה דלוקה
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי מדובר בטויוטה יאריס רובוטית 2007 5 הילוכים. לאחר נסיעה כרבע שעה+- בפקק הרכס מתחיל לצפצף .לא עובר לניטרלי ולא נדלקת שום נירית כמו כן הדבר קורה בזינוק בעליה " הרכב מתחיל להשמיע צפצוף עד שאני שם בניוטרל ואז מפסיק לאחר כמה דקות שוב מצפצף .האם מישהו נתקל בזה. מה זה אומר.תודה .
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יונדאי I25 מנוע 1400 שנת 2018 בטיפול עכשיו שעשיתי המוסך (לא המרכזי) שם לי שמן eurol 5w-30 האם השמן הזה מתאים לרכב הזה ? מצרף תמונות של מיכל השמן ותמונה של מפרט השמן מספר רכב , תודה לעונים לא ציינתי מנוע בנזין
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, מזדה 3 שנת 2008. הנעתי עכשיו את הרכב ונדלקה לי נורה צהובה בצורת מנוע (כמו שרואים בתמונה). מה זה אומר ? על איזו תקלה\בעיה זה מעיד? האם זה משהו רציני במנוע או רק התראה כללית שיש בעיה מכנית כלשהיא ברכב? פעם ראשונה שזה נדלק לי בכל 4 השנים שהרכב אצלי. במוסך שלי אמרו לי שאפשר לנסוע עד אליהם כאשר הנורה הזאת דולקת ללא חשש. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 757 צפיות
אהלן יש ברשותי סיטרואן C4 2015 1.2 הופיע לי התקלה הבאה בסורק (לאחר שנדלקת לי נורת מנוע צהובה) הרכב עבר החלפת טיימינג לפני שבוע וחצי לפי שיחה עם המוסכניק מדובר בחיישן קאמשפט שקלתי להחליף את החיישן לבד, כמה +- הוא עולה כמה זה מורכב ואיפה אפשר לרכוש אותו? תודה מראש 🙂
הודעה אחרונה מאת ram1910, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 688 צפיות
בוקר טוב, תושבת מנוע ימין מקורית החלפתי לפני כחודשיים, לאחר שראיתי כי הרעידות פחתו אך לא נעלמנו, החלטתי לחסוך קצת כסף ולהחליף את תושבת הגיר למקורית שמעולם לא הוחלפה. הרכב עם 90,000 ק"מ. מטופל בקפידה ובחלפים איכותיים ומקוריים בלבד.. חייב לציין שיש שיפור, אך לעתים אני עדיין מרגיש שיש בעצירה רעידות מציקות (שמגיעות בעיקר מאיזור הדוושות וכמובן נעלמות כאשר מחליפים ל N). ניקוי מצערת מבוצע אחת לכמה חודשים ובהחלפה של התושבת האחרונה המצערת לא היתה מלוכלת.. למישהו יש רעיונות? נשארה תושבת אחת שלא הוחלפה - תושבת משקפיים, אך היא לא נראית קרועה כלל ובנוסף לא יודע כמה משפיעה על רעידות.. האם להשלים עם זה ש"זה הרכב" והוא לא אמור להיות שקט לחלוטין? כאשר רכשתי א…
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
היי, אני מעוניין להחליף צלחות ורפידות בלם לפיגו 208 2016. הצלחות + רפידות שאני רוצה הם מחברת ברמבו, הבעיה שלא מוכרים את הדגמים הספציפיים האלו בארץ: https://www.bremboparts.com/europe/en/catalogue/disc/09-8695-1X https://www.bremboparts.com/europe/en/catalogue/pad/P_61_066X מצאתי את המוצרים באמאזון גרמניה במחיר שמתאים לי ואני שוקל להזמין אותם. יש לי כמה חששות שרציתי לברר לפני שאזמין: 1. האם צפויות להיות בעיות במכס? 2. בעיות נוספות\תשלומים נוספים שיכול להיות שאצטרך לקחת בחשבון כשהמוצר יגיע לארץ? 3. מבחינת משרד הרישוי, ביררתי באיזה מסמך באתר שלהם שקשור ליבוא אישי של חלפים וכתוב שם שהמוצר אמור לעמוד באחד מכמה תקנים: …
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מוזר מאוד לדעתי פיוז ראשי. אנסה להסביר מה קרה נסיעה של 15 דקות. הגעה לרמזור. בום אין אורות אין רדיו אין אורות בדש בורד מת יש אורות חירום-וינקרים יש נעילה שעובדת מהשלט ויש אור בתוך הרכב ויש צופר זהו כל השאר מת התחלתי להוציא פיוזים של 20-30-40-70 אמפר. הכל תקין לדעתי הפיוז השחור הקוביה הוא זה שעושה את הבלאגן גרר הוזמן. אבל לאן לגרור? למוסך או חשמלאי רכב? מצבר בן חצי שנה של בוש. טעינה לכל אורך הדרך הייתה 13.9
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 809 צפיות
הצד השמאלי של הקירור מתפקד אבל כשמסובבים ימינה וזה מגיע לשלב של החימום הכפתור קפיצי כזה כאילו מתנגד להיתקע על הצד של החימום. מה זה אומר? מה עלות תיקון ? מדובר ברכב שאני רוצה לרכוש. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רכשתי אאוטלנדר יד 2 שמתי לב פתאום למכסה של ידית ההילוכים, שכשהוא במצב p יש שם מין פתח כזה. האם זה תקין? בעייתי? מה אפשר לעשות כדי לסגור את זה?
הודעה אחרונה מאת asix,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,002 אורחים (הצג רשימה מלאה)