Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת תפוחי הגה

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Buki,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

הרכב צריך לעבור טסט, החלפתי שמן ורפידות, ושמתי לב שהאזור של הגומיה של תפוחי ההגה 'רטוב' ומלוכלך מגריז, מתלבט אם יש צורך להחליף.

אם צריך להחליף, אני מעדיף לעשות את זה לבד לפני שיפסלו אותי בטסט ואצטרך אישור של מוסך מורשה.

האם לפי איך שזה נראה מהתמונות צריך להחליף?

אציין שבתחילת הנסיעה יש נקישה אחת כשאני מסובב את ההגה ימינה ברוורס מיציאה מחניה. לגבי חופשיות של ההגה, קשה לי לומר, כי הרכב הזה אצלי פחות משנה, אז אין לי מדד להשוואה, לא שמתי לב לשינוי מאז שהתחלתי לנהוג עליו.

תודה

IMG_20240115_112934.jpg

IMG_20240115_113958.jpg

• פיתרון
פורסם

לרוב לא פוסלים על גומייה קרועה בתפוח הגה, כל עוד אין בו חופש או נקישה. אבל זה מצב לא תקין, הגומייה אמורה לשמור את הגריז בפנים. 

זה חלק זול וקל להחלפה, אתה יכול להחליף. 

סופרים את מספר הסיבובים בפירוק ומבריגים את התפוח החדש אותו מספר סיבובים אבל כיוון שחלק חליפי לא תמיד זהה למקורי צריך לעשות כיוון גלגלים אחר כך, 150 ש"ח בכל מכון פרונט.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 20 דקות, Buki כתב:

לרוב לא פוסלים על גומייה קרועה בתפוח הגה, כל עוד אין בו חופש או נקישה. אבל זה מצב לא תקין, הגומייה אמורה לשמור את הגריז בפנים. 

זה חלק זול וקל להחלפה, אתה יכול להחליף. 

סופרים את מספר הסיבובים בפירוק ומבריגים את התפוח החדש אותו מספר סיבובים אבל כיוון שחלק חליפי לא תמיד זהה למקורי צריך לעשות כיוון גלגלים אחר כך, 150 ש"ח בכל מכון פרונט.

תודה רבה,

כמה בערך אמור לעלות החלקים?

פורסם

לא יודע איזה אוטו יש לך, תפוח הגה תחליפי אחד תוצרת תורקיה לרוב עולה 50-70 ש"ח למכוניות עממיות נפוצות.

אם אתה יכול להרשות לעצמך מקורי שיכול לעלות פי 3- 4, זה עדיף. 

פורסם
לפני 6 דקות, Buki כתב:

לא יודע איזה אוטו יש לך, תפוח הגה תחליפי אחד תוצרת תורקיה לרוב עולה 50-70 ש"ח למכוניות עממיות נפוצות.

אם אתה יכול להרשות לעצמך מקורי שיכול לעלות פי 3- 4, זה עדיף. 

טויוטה ורסו

יכול לקנות מקורי, השאלה כמה זה חשוב,

עניין של תוחלת חיים או איכות, כי הרכב כבר לא צעיר.

• תוכן חדש...