Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יכול להיות שמחזיר שמן בין הגיר למנוע דולף והמנוע מאבד קומפרסיה קטנה ואז הטורים יורדים שהרכב בעמידה אם לוחצים על הבלמים ?

מאזדה 2 2011 1.5 .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

שאני לוחץ על הדוושת בלם בעצירה הטורים יורדים לאזור 500 והאוטו רועד קצת,אבל שמפעילים מאורר ללא מדחס הטורים חוזרים למצב רגיל 700-800 ...

אולי זו נפילת מתח ? מה צריך לבדוק ? 

פורסם

היה לי מקרה ברכב שונה לחלוטין.

המנוע שאב אויר לא מדוד דרך המחזיר שמן האחורי של הקראנק.

בעמידה בסרק נשמעה שריקה כמו של רצועה מחליקה.

מידי פעם המנוע היה זורק תקלה של תערובת ענייה.

לאחר החלפת מחזיר שמן נפתרה הבעיה.

הבעיה הזאת קשה לאיבחון והתיקון שלה יקר, מצריך את פירוק הגיר. אז צריכים להיות ממש בטוחים שזה באמת המקרה.

• לא הבנתי... 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 1.2.2024 בשעה 09:43, S77T33 כתב:

מה צריך לבדוק ?

לפי מה שאתה מציג כאן עם זריקת השערות, צריך לבדוק הכל מהכל, רצוי במוסך.

וברצינות: לבדוק נזילות שמן בין המנוע לתיבת ההילוכים.

לבדוק דליפות אויר מצנרת הווקום מנוע (בין הבוסטר ברקס לסעפת היניקה).

עם האלטרנאטור והמאוורר כבר שברת אותי, שמישהו אחר יזרוק ניחוש. 😉

פורסם (נערך)

שנה?

הכי הגיוני שמדובר על דליפת אוויר לא רצויה באחד מצינורות האוויר/וואקום שיש במנוע.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בוקר טוב

תודה על התשובות הוחלפו בגלל הבעיה הזו : מצערת דלק חדשה,צינור וואקום,אטמי סעפת פליטה,נורה צק אנגן נכבתה אבל עדין הטורים בעצירה יורדים לאזור 500 ...

פורסם (נערך)

אצלי גם ככה שנת 2008 לפי מה שקראתי כאן בפורום מדובר בחיישן נקישות.לא מצליח למצוא את ההודעה הזאת. 

אצלי זה קורה שהרכב עומד על  D .שאני מעביר לN הטורים עולים בחזרה ל8 .אם יש לך נורית מנוע תבדוק מה התקלה אם היא חיישן נקישות אז יכול ליהנות שזאת הבעיה בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי שישקו
  • תוכן חדש...