Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הנ"ל על הכביש 7/2006, 1.6, 291kkm.

אני משקיע בנוזל קירור של היצרן אבל מהר מאוד הוא נעלם מהמיכל. אלא מה, גם כשהוא נעלם מהמיכל המנוע לא מתחמם. כשאני מקפיד לבדוק אני מוצא את עצמי ממלא פעם בשבועיים בערך. אך גם אם אני לא ממלא - כאמור- לא מתחמם. לדעתי כבר חודש לא מילאתי, מאות (אם לא יותר) ק"מ - ואין תלונות מצד המנוע.

האם המים שאני ממלא כל פעם הם בעצם מיותרים?

(לא מחפש עכשיו אם יש נזילות או לא.)

פורסם

תצלם איפה אתה בודק את המפלס.

יש רכבים שהמיכל עיבוי הוא לא חלק ממערכת הלחץ ולא תמיד מצליחים לראות את הסימונים של המפלס על המיכל, אם זה המצב אצלך יכול מאד להיות שאתה ממלא מעבר לנדרש וזה מתנדף בנסיעה ראשונה

פורסם
לפני 13 דקות, chezik כתב:

תצלם איפה אתה בודק את המפלס.

יש רכבים שהמיכל עיבוי הוא לא חלק ממערכת הלחץ ולא תמיד מצליחים לראות את הסימונים של המפלס על המיכל, אם זה המצב אצלך יכול מאד להיות שאתה ממלא מעבר לנדרש וזה מתנדף בנסיעה ראשונה

אני בודק במיכל. אין מקום אחר. ממלא עד הסימון של המקסימום. לאחר כמה ימים המיכל ריק לגמרי.

לא אשקיע עכשיו בנזילות. לא ברור לי איך עם מיכל ריק הרכב בטמפ תקינה במשך תקופה והאם בכלל יש צורך להמשיך ולמלא כל פעם.

• תוכן חדש...