טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,346 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 577 צפיות
היי חברים יש לי תושבת מנוע R של איוניק מק"ט 21810g2000, האם זה מתאים גם ליונדאי אלנטרה? מק"ט 21810f2000 שניהם 2020 . ההבדל הוא באות G וF בגדול, הנחתי את התושבת על הקיימת וזה נראה מתאים בול, מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 244 צפיות
ניראה שבזמן הקרוב אצטרך להחליף רפידות . . מישהו יודע איזה רכבים של טויוטה חולקים את אותו הרפידה בלם ? יש אולי חברות אחרות אולי שהן יותר חזקות / משודרגות שמומלץ ? אודה לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 951 צפיות
טוב חברה מה אני אגיד, האוטו היה באמת שקט לפרק זמן מחשיד והיום הגיע זמנו להפתיע שוב החלו רעשים של קליקים מהמנוע ב-idle ובעיקר במהירות נמוכה, במהירות גבוהה נשמע שאולי יש ממש בקטנה אבל קשה לשמוע - או באמת כי זה פוחת או בגלל רעש המנוע. צילמתי סרטון קצר שממחיש את הבעיה מההיכרות שלי עם רעשים כאלו זה נשמע רע, מצד אחד החלפתי ברכב הזה כמעט הכל לבדי החל מטיפולים שוטפים, רפידות, אטם מכסה שסתומים, חיישן חמצן, תרמוסטט, קניסטר דלק, אטמים בכל מיני מקומות שאני כבר דיי בקיא ברכב מצד שני אם זה מה שאני חושב שזה (טיימינג וכו) אני לא יודע עד כמה אני רוצה להתעסק. יש לי בעיה של נזילת שמן קטנה מהמכסה בית טיימינג שהיא כל כך שולית שלא טיפלתי בה, …
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
- 11 עוקבים
- 24 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי לפני כמה ימים גילו לי על האתר CARS245 פה בפורום ומאז אני קצת מחפש דברים שאני צריך שם אני רואה של-CARS245 יש כל מיני חברות ברמת "PREMIUM" אבל הרבה הרבה יותר זולות כמו למשל: Mahle, Meyle, Denso בקניית פילטרים (כל הסוגים) למשל יש לכם חברה מועדפת? אני רואה של-Meyle יש תו "Original Quality" שכאילו הם מייצרים ממש קרוב למקור
הודעה אחרונה מאת verytired, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לעזרה/ייעוץ. מדובר על שברולט ספארק 2020, הרכב עשה כ 65000 קמ. לפני יומיים התחלתי לשמוע רעש,ממש עם לחיצה על הגז(חירחור,נקישות קטנות),מציין שאין רעש בנסיעה רצופה. הגעתי למוסך ונבדק הכיוון של האגזוז+ממיר קטליטי,זה לא משם. חבר זרק רעיון שאולי הרכב צריך לעשות טיימינג,האם הרכב במצב הזה צריך? בנוסף מציין שהרכב עבר טיפול שוטף לפני כחודש(שמן,פילטרים,פלאגים,ברקסים). תודה לכל מי שמנסה לעזור.
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 983 צפיות
אשמח לדעת היכן נמצא כרטיס הסים לצורך החלפה שלו. תודה
הודעה אחרונה מאת shimta, -
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רכב עם מצבר חדש ששכב כמה חודשים בי לזוז וכשאני בא להניע אני לא מצליח להכניס קוד כי אין חשמל כלל מה נותר לעשות חוץ מטעינה איטית
הודעה אחרונה מאת om2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 567 צפיות
ברשותי i20 2020 ונראה שהמצבר המקורי של החברה מת וצריך להחליפו רגע לפני שאני מתקשר לחנות מצברים ומבקש הצעה מאחר שאין לי שום ידע בסיסי במצברי start and stop מישהו יודע לכוון אותי איזה מצבר כדאי לרכוש ומתאים לי ? יש בזה סוגים ?
הודעה אחרונה מאת חובבן רכבים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כמה עולה תחליפי / מקורי תודה
הודעה אחרונה מאת אילולי, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 921 צפיות
פורד פוקוס 2011 , לאחרונה נשמע הרבה את המאורר של הרדיאטור עובד על מהירות גבוהה (חום מנוע תקין) בבדיקה גיליתי שהוא לא נדלק על מהירות איטית רק כשמתחמם יותר הוא מיד מופעל על מהירות גבוהה בדקתי את כל הפיוזים והם בסדר. מה יכולה להיות הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת sook, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 276 צפיות
שלום חברים. מה הצמיגות ותקן שמן המנוע למיצובושי ספורטבק 2015 1.8 תודה מראש לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת גילי29, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 593 צפיות
שלום חברים. אני מעוניין בספר טיפולים למיצובושי ספורטבק 2015 1.8. תודה מראש לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
התקנת מסך מולטימדיה 1 2
מאת אור 77- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי , רכשתי מערכת מולטימדיה מעלי אקספרס מהמלצה מחבר , כאשר פירקתי את המערכת הישנה היו מחוברים 2 חוטים- אדום וחום 1.5 אמפר שמחוברים מהמערכת לתוך הרכב ,אני לא מצליח לזהות מהיכן מגיעים החוטים האלה ולאן לחבר אותם למערכת החדשה מכיוון שבמערכת החדשה אין את 2 החוטים האלה שיוצאים ישירות מהמערכת כמו בישנה, אציין כי בדקתי זרם כאשר האוטו היה מונע וב2 החוטים לא היה זרם .
הודעה אחרונה מאת ברנד, -
הייתי אצל המוסך אמר לי שצריך להחליף מצמד למדחס של המזגן, מדובר במאדה 6 2006 נפח 200, אפשר לשים חליפי?הוא יחזיק מעמד?
הודעה אחרונה מאת yor2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 677 צפיות
יש לי סיריון 08 שנכבה מיידית לאחר הנעה. לפני מספר חודשים עשיתי לו ניקוי פיח, מאז הסל"ד בהנעה ירד מסביבות 700 ל500, לעיתים המנוע קרטע בהנעה. לפני כשבוע הוא מניע וישר הסל"ד יורד והוא נכבה. מצאתי שיש צינור ואקום שיוצא מהמצערת ומתחבר ל vapour canister purge valvue 89470-97209 , אליו מתחבר גם צינור אדי דלק. המטרה להבנתי היא להכניס חזרה אדי דלק למנוע על מנת לחסוך בדלק וגם עוזר לסביבה. כשהצינור מחובר, המנוע "נחנק" ולא מקבל אויר , וכשאני מנתק הסל"ד עולה לסביבות 1000 והכל בסדר. בתחילה חשבתי שהבעיה היא שהצינור קרוע, אבל גם לאחר החלפת צינור (יכול להיות שהחלפתי לצינור עם קוטר קטן מדי) עם צינור אחר , זמנית, הבעיה משתחזרת…
הודעה אחרונה מאת chrono, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 707 צפיות
ערב טוב, מנסה לעזור לחבר, החלק אצלו קרוע לגמרי, הרכב מגמגם. מדובר על צינור אוויר קצר ורחב שמחבר בין קופסת פילטר האוויר למצערת, שמעתי מישהו קורא לזה פעם "מנשטה" אבל לא יכול לאמת. חילצתי מק"ט 140097, חנות החלפים שלי - "אין להשיג בארץ" כמה אתרי רכב מכובדים - אין מלאי. מה אני מפספס? זה לא היה רכב פופולרי? זה אותו המק"ט לסיטרואן וכל מה שאני מוצא זה משומש ממדינה סלבים כלשהי
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 783 צפיות
היי רציתי לדעת אם יש תדירות החלפה לחיישן MAF לפי ק"מ / תחזוקה מונעת? ידוע לי שיש אפשרות לנקות אך השאלה מתייחסת להחלפה.. (הבנתי שהחיישן בדרך כלל מתעייף ומזייף עוד לפני שנדלקת בכלל נורת תקלה) תודה
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הדלת התעקמה בצורה כזו שהיא לא נפתחת עד הסוף וגם צריך לדחוף אותה חזק בשביל לסגור. האם יהיה לזה בעייה בטסט? או שאפשר לדחות את הטיפול לאחרי הטסט.
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 879 צפיות
היי לכולם חברים בבקשה עזרתכם לאבא שלי יש קיה ספורטאז' בנפח 1.6 טורבו שנת 2021 עם 36 אלף קילומטר יש לו את הרכב כמעט שנה ולפני שבועיים הוא מילא כוס של מי קירור כי היה חסר. חשוב לציין שנעשתה בדיקה ואין נזילות. האם זה משהו שהוא טבעי? בנוסף אספר כשמגז אוויר קר כאשר נותנים פול גז בערך ב4.5אלף סל"ד מתחיל לצאת מלא אדים מאגזוז ללא ריח מתוק והם נעלמים ברגע, האם מישהו נתקל? תודה רבה חברים
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 749 צפיות
שלום, ביונדאי i10 יש רעשי נקישות/תיקתוקים אם מסובבים את ההגה עד הסוף בשני הכיוונים. סיבובים קלים יותר לא מייצרים רעשים אלא רק אם ממש מסובבים עד הסוף. מה לדעתכם זה יכול להיות? בעיה בציריה? במשאבת הגה? יכול להיות סתם חוסר בשמן הגה? אשמח גם להערכות מחיר למי שיודע לתת. תודה.
הודעה אחרונה מאת Spongebob, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 284 צפיות
נורת החלקה בפלסווגן ג׳טה 2012 נדלק באמצע הנסיעה עד שאני מכבה את הרכב ומתניע מחדש מה יכול להיות התקלה אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת לייבי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 907 צפיות
היי כולם. קניתי סוזוקי קרוסאובר 2014 (שהוחלף בה גיר) לפני שבועיים. הרכב נסע מצויין ולקחתי אותו אתמול לטיפול (קניתי רכב לפני טיפול) במוסך יבואן סוזוקי. הם עשו טיפול של החלפת שמן ופילטר אוויר וזהו. ושיצאתי משם עם הרכב הוא התחיל לרעוד ממש חזק בעמידה בטורים נמוכים ובהאצה הנורת מנוע שלו הבהבה. מיד החזרתי את הרכב למוסך והשארתי אותו אצלם (זה היה סוף היום). עכשיו הם טוענים שאני צריך לעשות עוד טיפול יקר של החלפת פלאגים וסלילי הצתה. כל היחס שלהם זה שהתקלה היא צירוף מקרים מוחלט ולא קשורה לטיפול שנעשה והם לכל צורך מעשי מתנערים לגמרי מאחריות. לפני זה הרכב נסע מצויין. עכשיו אני מפחד להזיז אותו ואני ממש לא סומך על המוסך הזה יותר. מישהו יודע להמליץ לי מה אפשר לעשות במקרה ה…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 647 צפיות
שלום שלום יש לנו הונדה אינסייט שנת 2010 שאח שלי עשה בה תאונה הלך קרטר שמן משאבת מים רדיאטור ומה לא.. עכשיו יש לנו בעיה חדשה ההברגה של התושבת הימנית נשברה כתוצאה מהתאונה ניסינו להבריג שני ברגים ארוכים שלא ממש החזיקה התושבת נפלה ועכשיו המנוע על הצד מוחזק על ידי התושבות האחרות מה ניתן לעשות בעיניין? שאלתי כמה מכונאים חלק אמרו תחליף את המנוע חלק אמרו לעשות מילוי חלק אמרו שאולי בכלל אפשר להחליף את זה אני אובד עצות נראה שאף אחד לא יודע מה לעשות במצב הזה אבל מזל שיש את הפורום הזה מצרף כאן תמונה של ההברגה היא החלק השבור היא חלק מהמנוע אבל יש מישהו שאמר לי שהבורג הקטן ליד מחזיק את החלק של ההברגה אני חושב שזה הגיוני אבל מוקדם לדעת אשמח לעזרה או לעצות …
הודעה אחרונה מאת להכושיו, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 431 צפיות
העירו לי בכביש שנורות בלימה מאחורה לא עובדות. השתיים בצדדים היו שרופות הוחלפו ועובד תקין. הנורה ברקס האמצעית בבגאז גם הייתה שרופה. הוחלפה ונבדק מתח לא מגיע חשמל. פירקתי את הבית נורה. בדקתי מתח בחוטים לא מגיע מתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 505 צפיות
מישהו מכיר/התנסה בפילטרים של חברת KAMOKA? נראה לי כמו חברה פולנית.. האם זה מותג מדבקה? אני מעוניין להזמין פילטר מזגן (אנטי בקטריאלי/פחם) של החברה הזו, כל שאר החברות המוכרות (בוש,מאן,מילה) מייצרות פילטר רגיל בלבד, לכן הם לא רלוונטיים. https://kamoka.pl/en https://www.autodoc.co.uk/kamoka/16190798
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 761 צפיות
בפיאט פונטו 2010, השלט לא עובד גם לאחר שהחלפתי בטריה, (הוא כמובן מראה סימני חיים, עושה אור אדום בלחיצה על השלט) ככל הנראה זה בעיה ברכב. בדקתי פיוזים כמיטב יכולתי, ולא עלתה בידי. בנוסף, תא המטען נפתח רק ע"י השלט, או כפתור מתוך האוטו, ומה שקורה זה שבעוד שהרכב מונע תא המטען נפתח ע"י הכפתור בלבד ולא ע"י השלט. ולאחר שהרכב כבה, אם עובר הרבה זמן אז גם הכפתור שבתוך הרכב לא פותח את תא המטען ויש להניע את האוטו ולפתוח תא מטען ע"י הכפתור. אשמח מאוד מאוד לפתרון התעלומה.
הודעה אחרונה מאת פאביה, -
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, רכשתי לפני כשבועיים רכב חדש מסוג יונדאי i25 2017 הרכב עבר בדיקה במכון טסטים ולא ראו איזה שהן תקלות שקשורות למנוע או לחשמל ברכב. מה שקרה זה שהיום האוטו לא הניע לי בצהריים והצלחתי להניע אותו רק עם כבלים חשבתי כנראה שזה עניין של המצבר שהשארתי אורות דולקים או משהו. ובלילה זה קרה שוב שבאתי לנסוע ולא הצלחתי להניע ושוב עזרו לי עם כבלים אבל הפעם הרכב פשוט נכבה אחרי כמה דק באמצע נסיעה. השאלה אם זה באמת עניין של מצטבר או אלטרנטור? אם זה אלטרנטור לא היו אמורים לראות את התקלה כבר בבדיקה? לא דולקת שום נורה אני מחר אחליף מצבר אבל אם זה לא יעזור יש טעם ללכת למכון הבדיקות לבדוק איתם למה לא עלו התקלה או שזה מיותר..
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני רוצה להחליף פלגים בSRX 3.0 2014 - 6 פלגים כמובן. כולם אירדיום. מק"ט AC Delco 41-109. אמרו לי שהם מאד עדינים וצריך רק להדק חזק בלי מפתח מומנט בדר"כ על הקופסא של הפלגים יש כמה סיבוב צריך לתת ידנית כשזה בלי מפתח ועל הקופסא הזאת אין. אז כמה להדק? תודה!
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, יש לי יונדאי i30 משנת 2013 המנוע היה אוכל גלון 5L שמן כמעט כל חודשיים, השתמשתי פעם אחרונה ב 10w40 במקום 5w30 כמו שאני רגיל, ופתאום הרכב לא אוכל שמן, מעל חודשיים לא הייתי צריך להוסיף. וזה היתה המלצה של בעל חלקי חילוף. האם זה בסדר ? תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 487 צפיות
שמעתי ש2017 2018 הגיעו עם גלגלת תקולה שיצרה שחיקה ברצועת טייימינג . לגבי 2019 טורבו שמעתי שהוחלפה הגלגלת האם הבעיה קיימת גם ב2019 ? מכונאים או כאלה שמכירים מקרוב בבקשה
הודעה אחרונה מאת Tonny Milfiger,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 413 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ArikB
- shlomiko
- לב טוב
- teyal
- David32
- itaysamurai
- אליה
- Be roo
- joelsnet
- tan tan
- אריה שאג
- eliordadon