Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי לפני כשבועיים רכב חדש מסוג יונדאי i25

2017 

הרכב עבר בדיקה במכון טסטים ולא ראו איזה שהן תקלות שקשורות למנוע או לחשמל ברכב.

מה שקרה זה שהיום האוטו לא הניע לי בצהריים

והצלחתי להניע אותו רק עם כבלים חשבתי כנראה שזה עניין של המצבר שהשארתי אורות דולקים או משהו.

ובלילה זה קרה שוב שבאתי לנסוע ולא הצלחתי להניע ושוב עזרו לי עם כבלים אבל הפעם הרכב פשוט נכבה אחרי כמה דק באמצע נסיעה.

השאלה אם זה באמת עניין של מצטבר או אלטרנטור? אם זה אלטרנטור לא היו אמורים לראות את התקלה כבר בבדיקה?

לא דולקת שום נורה אני מחר אחליף מצבר אבל אם זה לא יעזור יש טעם ללכת למכון הבדיקות לבדוק איתם למה לא עלו התקלה או שזה מיותר..

פורסם

מצבר כנראה שהלך. תוודא שמחובר כמו שצריך ומהודק. ושאין כרוזיה. בנוסף צריך להיות חרוט עליו תאריך יצור. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

דולקת על הדאשבורד נורה אדומה של מצבר? אם לא.אני חושד דווקא בחיישן קראנק.

כי הוא נכבה באמצע נסיעה.

שאתה מנסה להניע ולא מניע יש סטאטר חזק אבל לא מניע? או שאין בכלל סטאטר?

עריכה אחרונה על ידי om2

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

רכב יכול להיכבות בנסיעה כשהמצבר פרוק לחלוטין (מניסיון). כשמחליפים מצבר, אמורים לוודא גם מתח טעינה תקין עם המצבר החדש.

אם מתח הטעינה נמוך מדי והמסקנה היא שהאלטרנטור תקול, לגמרי הייתי חוזר למכון הבדיקה ודורש שיקחו אחריות, מתח טעינה תקין זה משהו שהיו אמורים לבדוק.

• תוכן חדש...