Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה מה אני אגיד, האוטו היה באמת שקט לפרק זמן מחשיד והיום הגיע זמנו להפתיע שוב

החלו רעשים של קליקים מהמנוע ב-idle ובעיקר במהירות נמוכה, במהירות גבוהה נשמע שאולי יש ממש בקטנה אבל קשה לשמוע - או באמת כי זה פוחת או בגלל רעש המנוע.

צילמתי סרטון קצר שממחיש את הבעיה 

 

 

מההיכרות שלי עם רעשים כאלו זה נשמע רע, מצד אחד החלפתי ברכב הזה כמעט הכל לבדי החל מטיפולים שוטפים, רפידות, אטם מכסה שסתומים, חיישן חמצן, תרמוסטט, קניסטר דלק, אטמים בכל מיני מקומות שאני כבר דיי בקיא ברכב מצד שני אם זה מה שאני חושב שזה (טיימינג וכו) אני לא יודע עד כמה אני רוצה להתעסק.

 

יש לי בעיה של נזילת שמן קטנה מהמכסה בית טיימינג שהיא כל כך שולית שלא טיפלתי בה, זה מסתכם באולי ב50-100 מיליליטר על גבי שנה שלמה וההליך לתיקון בחומרים גם עולה לא מעט כסף ודורש הרבה זמן שלא בטוח שיש לי כרגע.

רק מקודם חזרתי עם הרכב אחרי ששמעתי את התקלה לראשונה, אחכה שאתקרר מעט ואבדוק מפלס שמן.

 

אין נורת מנוע או נורות אזהרה אחרות, סרקתי עם הסורק ולא מופיע אף קוד תקלה.

 

בכל אופן, זה נשמע כמו משהו שאפשר להמשיך לסוע ברכב או שכל נסיעה תגרום נזק?

 

אודה לעוזרים!

 

פורסם

עדכון: ראיתי איזה פוסט עם רעש דומה בפורום אחר ושם המליצו לו לחזק את הפלאגים, זה מה מה שעשיתי, אומנם הם היו מחוזקים היטב אבל נתתי הידוק קטן נוסף. מילאתי גם קצת מים עד לקו מקסימום למרות שהמפלס היה תקין והיה חסר רק 50-100 מיליליטר. בנוסף מתחת לignition boot היה מדבקה של החלק עצמו שכנראה נפלה והייתה ממש חצי כזה בין המכסה לחור של אחד הפלאגים אז כמובן העפתי את זה, מי יודע אולי זה גרם לבעיה למרות שלא נראה לי. בקיצר הכל עכשיו תקין, אם מישהו יודע מה זה היה בכל אופן אשמח לשמוע, נתתי הרצה של כמה דק בסרק לא ממש נסעתי אז לא יודע אם הבעיה נפתרה לגמרי למרות שהיום גם שהנעתי זה היה ישר

ככה המנוע נשמע עכשיו בהנעה ואחרי כמה שניות כמובן מתייצב על 800 סלד בערך

פורסם
לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

נשמע כמו בריחת ואקום. 

אם יסתדר אז יסתדר.

הגיוני מאוד בהתחשב בעובדה שיש נזילה מהמכסה בית טיימינג, יש איזשהו פרצה קטנה באטם ב100% אחוז, השאלה למה דווקא אתמול והאם זה מעיד על משהו? הגיוני שמעתה ואילך זה משהו שילך ויחזור לסירוגין?

×
×
  • תוכן חדש...