טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 865 צפיות
שלום קבוצה, יש לי קיה סיד 2018 (סטיישן) אוטומטית וכאשר אני מניע את הרכב (ב P כמובן) לא נדלקת אף נורת תקלה והכל נראה תקין. כאשר אני מעביר הילוך ל D או R אני רואה בצג הרכב D או R (בהתאמה) מהבהב אך הרכב לא נוסע. הוא מתנהג כאילו נמצא ב N ומידרדר, וכשאני לוחץ גז הוא מעלה טורים ולא נוסע. ממש לפני המקרה המצבר שלי היה ריק והניעו אותי עם כבלים.. נסעתי כ 5 דק, הכל היה תקין (רוורס ודרייב.. הכל עבד) וכאשר כיביתי ושוב לא היה מצבר הניעו אותי שוב עם כבלים ואז זה קרה. גם כאשר הבאתי מצבר חדש זה לא עזר. מישהו מכיר תקלה כזו ? יודעים מה יכול להיות שהתקלקל ? תודה!
הודעה אחרונה מאת חיים2023, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שמנסה לעזור. בטיפול השנתי קבעו שלבלמים הקדמיים יש עוד כ5000 ק״מ לפני החלפה. אני לא רוצה לחסוך ברכיב קריטי כזה, אבל עלות צלחות ורפידות + עבודה במוסך המרכזי של לקסוס מסתכם בכמה אלפים טובים, אז תהיתי אם מישהו/י מכירים אפשרות לחסוך קצת בעלויות מבלי לפגוע בבטיחות. מוסכים באזור ראש העין, פתח תקווה או הרצליה יתאימו בול אבל אין לי בעיה לנדוד כדי לטפל במקום אחר שוב תודה🙏
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
מה זה לחץ עוקה במנוע דיזל והאם זה מסוכן
הודעה אחרונה מאת פ.ל.י.ק.ס, -
תא מטען MP3
מאת גדעוןמד- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 779 צפיות
יש לי MP3 2013 , נגמר המצבר , לא מצליח לפתוח את הכסא או את התא מטען בלי חשמל , יש פתרון?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מאזדה cx5 I stop מהבהב ונורת משולש אדום עם סימן קריאה. האם זה החלפת מצבר רק או יכול להיות משהו נוסף שצריך לגשת למוסך? תודה לעוזרים,
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי יונדאי קונה היברידי 2020 ואין לי צמיג חלופי חשבתי לקנות צמיג חלופי קטן ולשים אותו בבגאז' האם יש דבר כזה? מה המידת צמיג? מאיםה קונים צמיג וגאנט כזה?
הודעה אחרונה מאת Amitai Milshtain, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 711 צפיות
היי מישהו יודע איפה אפשר להשיג כיסוי מראה למאזדה 3 2011 (1600). הוא נפל ועכשיו כל החיווט חשוף ראיתי באליאקספרס, אבל לפי התגובות האיכות לא הכי טובה אז אולי יש בארץ מקומות שמוכרים חלקים מקוריים מגרוטאות למשל? זה החלק באליאקספרס: https://www.aliexpress.com/item/1005004711889615.html תודה
הודעה אחרונה מאת itzik123, -
אתן כמה דוגמאות. מדובר בסוזוקי אלטו 2012. ידנית. 1.למשל היה צריך להחליף רצועות אביזרים. בשנה השישית או ב 90,000 אלף. לא החלפתי. הרצועות נראות חדשות בלי סימני יובש. 2.פלגים(מצתים). צריך להחליף או 7 שנים. או 105,000 אלף. לא החלפתי הרכב אם 50,000 אלף. 3.נוזל קירור. ההוראות אומרות. או 3 שנים או 45,000 אלף. בדרך כלל החלפתי כל שלוש שנים. אבל באחת הפעמים. היועץ שרות המליץ למשוך עוד שנה. אז משחתי. 4.פילטר אויר. ההוראות אומרות או 45,000 אלף. או שלוש שנים. פעם אחרונה שהחלפתי זה היה בינואר 21. 5. שמן גיר. זה או 145,000 אלף. או 10 שנים. יועץ השרות המליץ להמשיך. בגלל נסועה מאותה. אז לא החלפתי. שמן מנוע ופילטר שמן. אני מחליף כל שנה. צמי…
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 699 צפיות
היי,פורד פוקוס 2013,בנסיעה איטית אפילו ללא לחיצה על הגז יש לי טורים מעט גבוהים1.5 סלד...רק בעמידה מוחלטת פתאום יורדים הטורים.מישהו יכול לעזור בנושא...בוצע טיפול...הוחלפו מצתים.
הודעה אחרונה מאת שחר 1, -
- 0 תגובות
- 601 צפיות
שלום לכולם יש לי פולקסווגן גטה שנת 2008 מנוע1900 דיזל לפני שבוע הייתי בעליות של ירושלים הרכב סחב טוב ופתאום הרגשתי משהו (נראה לי מהטורבו) והרכב הפסיק לסחוב (הייתי צריך להוריד הילוך מחמישי לשלישי) עצרתי בצד טבעתי והנעתי את הרכב ומאז כבר שבוע בלי בעיות יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תןדה ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת חבשוש, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 463 צפיות
היי כולם אני מחדש לאחרונה רכב שישב אצלי הרבה והתחלתי לבדוק כמה וכמה בעיות שיש באוטו ולנסות,לסדר. אחת מהבעיות זה שהסוויטץ של הבורר מחום לקור באוטו שבור/מנותק. ניסיתי לחפש חלק כזה אך לא הצלחתי רציתי לשאול אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות חלק כזה או אם יש אפשרות לתקן תמונה של החלק מצורפת נ.ב לא רכב שלי תמונה מגוגל
הודעה אחרונה מאת רואי כהן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 532 צפיות
האם יש מעבר של כח\טורק\תנועה בין המנוע לגיר אוטומט ב N? באיזה מצב יש ניתוק של כח בין המנוע לגיר אוטומט (גיר לא משפיע על המנוע ולהפך)?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 435 צפיות
שלום, צריך לקנות אחד כזה, חשבתי שבאיביי יעלה כמה עשרות שקלים. אבל לרוב מוכרים שם סטים שעם משלוח עולים מאות שקלים. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Mark Lvovsky, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
איפה נמצא מיקום של שמן גיר מישהו יכול לכוון אותי ?
הודעה אחרונה מאת roxo89, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 848 צפיות
האם טיפול עשרת אלפיים (טיםול שנתי לרכב) צריך רק במורשה לעשות בגלל המחשב רכב של סיאט שזה בעייתי או אפשר בכל מוסך? דגם 2014
הודעה אחרונה מאת eli7897, -
היי לכולם, אחרי כמה ימים שאני מתקשקש עם הרכב- פונה לחוכמת ההמונים. 242,000 קילומטר לפני כמעט 3000 קילומטר ביצעתי החלפת רצועת טיימינג,שמן מנוע(לא מוכר - אבל עומד בתקן רנו- תכננתי להחליף אותו אחרי 5000 לשמן איכותי ומוכח). פילטר שמן(מקורי). הסטרטר חדש גם כן(לא מקורי). מאז כל אלה האוטו נסע פיקס ללא שום תופעות חריגות, הנסועה שלי היא בגולן ללא פקקים, ולכן אין חשש לממיר שנסתם. לפני שלושה ימים בהנעת בוקר האוטו הניע, אבל איך שיצאתי מהחניה גמגם בצורה חריגה- העברתי לשני - ממש גמגם,החזרתי לראשון נתתי גז - מגמגם ואחרי 20 מטר נדלקה לי תקלת מנוע. גמגמתי דרכי חזרה לחניה וחיברתי אאוטל- ויצאו לי קודים פעילים של מע' הזרקה(וקוד אחד בזכרון של מע' ABS - שלא חזר לאחר מ…
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 471 צפיות
שלום לכולם התחדשתי, או שמא התיישנתי, בסובארו פורסטר 2008 צורה ישנה שעברה הסבה לגז. הבלון תופס את המקום של הגלגל הרזרבי. יש דרך לשפצר את הגלגל לדלת של התא מטען? במידה וכן, האם יש התקן שמאפשר להוריד ולשים את הגלגל במידת הצורך בצורה מהירה ונוחה תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 884 צפיות
יש לי שכן עם צרכים מיוחדים והדלת האחורית של הרכב שלי הייתה פתוחה והוא טרק לי אותה מאוד מאוד חזק , דלת של רכב יכולה להידפק בטריקה ? היא יכולה ליפול ? משהו יכול להידפק שם ? פתחתי את הדלת סגרתי והוא היה תקין אבל הטריקה הייתה מאוד חזקה זה יכל לדפוק לי את הדלת ? יכול להיות שיש לי נזק שם?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני כשבועיים נדלקה בפתאומיות נורת מנוע מלוות בגמגום של הרכב, לאחר נסיעה למוסך מסתבר שאטם מכסה השסתומים היה בלוי ויבש ונכנס שמן לאזור הפלאגים וכיסה אותם, הייתי צריך להחליף פלאגים ואטם, המוסכניק שאל אותי באיזו תחנה אני מתדלק, האמת שאני לא כל כך מבין מה ההבדל, יש תחנות זולות יותר ופחות, אבל האם אין שום פיקוח על העניין הזה בתחנות שהם רשתות מוכרות? הוא אמר לי לתדלק רק בסונול ופז, כמובן הכי יקרות, עד אז הייתי מתדלק רק בסדש ומיקה בשדרות בני ברית אשדוד, למי שמכיר, הם הכי זולים, אבל האם יכול להיות שמשהו בדלק שלהם ''לא טוב''? הרכב שנת 2016, מאזדה, אני חושב שזה משהו שפשוט קורה כתוצאה של בלאי, אני מתדלק בתחנות הזולות יותר שנים ולא נתקלתי מעולם בבעיה
הודעה אחרונה מאת Coro, -
-
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי סיאט איביזה. כשקר בחוץ או אם אני עולה על במפר יחסית גדול המתלים של הרכב חורקים. האם בתמונות שהעלתי רואים משהו חריג? האם יש בדיקה מסויימת שתכוון אותי למקור הבעיה?
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בעבר כבר עלתי נושא הזה כאן בפורום וקבלתי תשובות מספקות. כאשר התחלתי לחפור לעומק העניין, השתמשתי גם בציט של -AI Bing שהוביל אותי למידה מאוד מעניינת: שאלה:Please find out for me the best option of type of tire for Nissan Micra 2007 תשובה: Based on the information I found, here are some of the best tyre options for a Nissan Micra 2007: Falken Sincera SN832 Ecorun Goodyear Ultra Grip 9 Plus Barum Bravuris 3HM Continental Winter Contact TS850 Uniroyal Rain Expert These tires have been reviewed by Nissan Micra owners and have received high ratings for their performance in various conditions. בנוסף בחרתי להתעמק בנתונים ש-Bing AI סיפק ל…
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 457 צפיות
היי, יש לי יונדאי i20 עם מנוע 1.0 טורבו + גיר דאבל קלאץ'. בזמן האחרון, כל פעם שאני מאיץ עם הרכב אז יש השהיה משמעותית בהתנהגות של הגיר. מרגיש שהגיר ממש מתאמץ להכניס את ההילוך הבא וזה קורה בדרך כלל בתאוצות ממהירות של 40-60 קמ"ש. הרכב נסע 80 אלף קילומטר והוא אצלי רק חצי שנה. 90% מהנסיעות בעיר. האם מישהו מכיר את התופעה? לפני שאני נכנס למוסך ודוחפים לי קלאצ'ים/מחשב/גיר. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת king1256, -
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
5008 דיזל. אני לא מחפש לשלם סתם על מותג אני מחפש לשלם על צמיג שנותן כמה שיותר תמורה (אחיזה) לכסף התקציב יחסית דל המידות ברשיון 225/55/18/H תודה מראש
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי הרכב זה סיטרואן C1 2018 ידני אני רוצה להחליף קלאץ. במורשים רוצים 5000 ש"ח ומעלה....... האם זה באמת המחיר או שכדאי לנסות מוסך לא מורשה שיעלה פחות? או שהחלפת קלאץ' זה משהו שכדאי לתת למוסכים מורשים בלבד? תודה
הודעה אחרונה מאת verytired, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חדש כאן רכשתי סקודה יטי ידנית, ולא מופיע סימון על המסך הקטן על איזה הילוך משולב, לא בנסיעה ולא ברוורס. בספר רכב אני רואה שכן אמור להופיע כולל המלצה על העברת הילוך. האם יודעים איך לסדר זה? או שזה קשור לדגם? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום לכולם, בעקבות השרשור הבא : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?556443-%D7%A7%D7%95%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A2-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95 החלטתי לנסות ולהתחבר למחשב בצורה מלאה. ניסיתי למצוא את המתאם המתאים בעלות המינימלית שיאפשר קישוריות נורמלית, הכוונה היא חיבור לכל מחשבי/מודולי הרכב, ובנוסף יאפשר להפעיל את כל התכונות והאפשרויות שתוכנת הדיאגנוסטיקה מאפשרת. 1. תוכנת הדיאגנוסטיקה מומלץ להשתמש בתוכנת דיאגנוסטיקה מקצועית שמיועדת במיוחד עבור קונצרן פיאט. רוב הסיכויים שתוכנות גנריות/כלליות לא יעבדו/ יעבדו בצורה חלקית/ לא יתמכו בחלק מהמחשבים שברכב/ יציגו ערכים לא מתאימים/…
הודעה אחרונה מאת innvision, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, פורד קוגה 2015 נדלקה נורת התראה לטיפול. בעלי לקח את הרכב למוסך, בוצע טיפול, החלפת שמנים, פילטרים ורפידות לברקסים. נורה עדיין דולקת ולא מתאפסת. גם במוסך לא הצליחו לאפס את הנורה. מה זה יכול להיות? מדוע לא מתאפס?
הודעה אחרונה מאת עינת7, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 790 צפיות
שלום לכולם... אני גר בבית פרטי שבנוי במעלה הר.... מתחתיי גרים בטור בעלי בתים פרטיים נוספים והמעבר בין הבתים בהר מתבצע ע"י שביל הולנדי. מתחת לביתי יש 4 חניות פרטיות (של כל אחד מהדיירים) ורק בחנייה הפרטית שלי יש ארון חשמל קטן שמכיל רק מפסקים לחשמל הציבורי שמועבר לכל חניה וחניה.... לכל דייר יש חנייה משלו, מאור ומחסן משלו בחנייה שלו. לפני כחמישה חודשים רכשתי רכב חשמלי והצעתי לשכנים (מתוך התחשבות בעלויותיהם העתידיות) לחבר מונה תלת פאזי ברחוב ע"י חברת חשמל כדי שחח"י ימשכו את הכבל לארון הציבורי שבחניה שלי. לפני שבועיים ביקש דייר נוסף להעביר תעלת PVC בקירות החניה שלי כדי למשוך לחניה שלו את הכבל התלת פאזי.. אצייןשקיימת כיום השחלה לחניה שלו אבל היא עבור כבל חד פאזי... ובכ…
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, לקחתי לבדיקה לפני קניה במוסך מיצובישי asx 2018, ונאמר לי שיש בוצה במנוע, ושאי אפשר לנקות אותה (נאמר שספלאשינג יהיה מסוכן למנוע), אשמח לדעתכם והאם יש דרך טובה לטפל
הודעה אחרונה מאת פאביה, -
-
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 826 צפיות
רכשתי רכב i25 יונדאי ועשיתי לו בדיקה במכון בדיקות. בממצאי הבדיקה הוא אמר שצריך לטפל ב: החלפת תושבת מנוע צד ימין כיוון פרונט הוספת נוזל קירור ואמר שיש רטיבות בגיר מהאטב של הקרטר. והמראה הימנית לא מתכווננת כמה אמור לעלות טיפול כזה במוסך מורשה של יונדאי?
הודעה אחרונה מאת פאביה,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,122 אורחים (הצג רשימה מלאה)