טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 673 צפיות
יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ברכב SX4 התחיל לי רעידות חזקות ברכב בעיקר בשילוב לD וR ניסיתי לעלות טורים ונדלקה לי נורת מנוע
הודעה אחרונה מאת עגלון מתקדם, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע מה זו הנורה עם ה-p שדולקת, הרכב הוא סוזוקי סוויפט היברדית חדשה? דבר שני, אם אני עוזר למישהו להטעין עם המצבר שלי את הרכב, להניע, האם יכול להיגרם נזק למצבר שלי אם הכל מחובר כמו שצריך כמובן, תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 832 צפיות
בניסאן מיקרה שלי אני נדרש לשים רק 3 ליטר של שמן מנוע. בקרוב אני הולך לעשות טיפול של 10K ומתכנן להוסיך תוסף מסוג " Hydrostößel Additiv " של חברת Liqui-Moly כדי לטפל ב-"סימפוניה" של מרימי שסתומים הידרוולים. קראתי על מוצר וגיליתי שכמות של 300 מ"ל מספיק למנועים עם 5 ליטר של שמן מנועה. האם אני נדרש לחשב יחסים בין 3 ליטר ל-5 ליטר ועז לחשב כמות התוסף הנדרש או שאני יכול בביטחון רב להוסיף את כל השפופרת למנוע ? ובנוסף, מה כוונה של יצרן כאשר הם מציינים בהוראות " יש להוסיף תוסף כאשר המנוע חם ". לדוגמה עם נסעתי שעה ברכב ועז עצרתי לתדלק, מנועה כבר חם ונמצעת בטמפרטורת עבודה. אם אני שולף פקק מילוי שמן מנועה ואז מוסיף את התוסף, זה בטוח לעשות? או שכוונה כאן, לתת …
הודעה אחרונה מאת NM2007, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! בבקשה עזרה דחוף!!! יש לי פיג'ו 107, תיבה רובוטית, שנת 2010, עשתה 180,000 ק"מ. ויש צפצוף אחרי נסיעה של כמה דקות. הצפצוף הוא אלקטרוני, כמו של חיווי תקלה. אין שום חיווי אחר מלבד הצפצוף (אף נורית לא נדלקת וכו').. חשבתי שזה קשור לדלק כי יש לי פיג'ו 107 2011 עם 140,000 אחרת, וכשצריך להשים דלק זה הרעש ששומעים [צפצוף] ואחרי זה פוסק הצפצוף.. זה לא היה זה.. חשבתי זה קשור לחיישן של החגורה, [כי יש בעיה עם האבזם של החגורה שלא נתפס טוב..] ופשוט חתכתי את החוטים שמקשרים בין החיישן שעל הכסא לבין האבזם, ועדיין נשמע הצפצוף.. *בדקתי את כל הפיוזים- כולם תקינים. שמתי לב שאם אני על ניוטרל ולוחץ על הגז אין שום צפצוף, אבל אם א…
הודעה אחרונה מאת נתנאל לוי, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בזמן האחרון נתקלתי במספר פרסומות של חברות המציעות שירותים של ניקוי פיח לרכבים. זה עורר בי כמה שאלות ואני מחפש עצה מאנשי מקצוע או מי שיש לו ניסיון אישי בתחום: האם ניקוי פיח הוא שירות שבאמת משפר את הביצועים של הרכב? הרכב שלי מאיץ לאט (לוקח כ-10 שניות מרגע לחיצה על הדוושה עד להאצה משמעותית). האם יש קשר בין ניקוי הפיח ליעילות צריכת הדלק? הרכב שלי זולל דלק בכמוית. בסופו של דבר, האם מדובר בשירות שווה ערך או שזו רק דרך נוספת לנוכלים להרוויח כסף?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 852 צפיות
שלום יש לי קוד תקלה מהמחשב על גיר אוטומטי אני מצרף מזה אומר ? תודה
הודעה אחרונה מאת Liorg72, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 587 צפיות
חברים יקרים. אני מחפש מקום נורמלי לטובת החלפה וקידוד אינג'קטור ברנו מאסטר. מתקשה למצוא מקום שמתעסק בזה שלא שוחט במחיר. אשמח להמלצתכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת megabyte, -
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, הרכב קרוז סטיישן 2013 מנוע 1.8, אני ממלא סביב החצי כוס מים (59מ"ל) כל 3 חודשים בערך. שלשום נסעתי, חום המנוע הגיע למקסימום, עצרתי בצד, היה חסר בערך ליטר וחצי מים. נסעתי הביתה אחרי שמילאתי, שוב התחמם, אבל לא היה חסר מים (ונטה עובדת כאשר הרכב מגיע לחום תקין ומעבר כמובן) הרכב עבר טיימינג ומשאבת מים לפני קצת יותר משנה. הייתי אצל 2 מוסכים, ראו שלא חסר מים (מהנסיעה מהבית אליהם), לא זיהו נזילה, טרמוסטט תקין לטענתם. אמרו שצריך לעקוב אחרי זה ולראות אם ממשיך להיות חסר מים. אחד מהם אמר אפילו שאין טעם כרגע לעשות טיפול כי צריך לראות שלא הגיעו מים למנוע אבל לא כדאי לתקן את הרכב (לא זיהיתי טחינה בשמן או במים, והכל עובד תקין) …
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 976 צפיות
שלום אשמח לעזרתכם החלון ברכב עולה, אך לא יורד האם זה מחייב שזה מתג או שיש אפשריות נוספות ואם כן איך אפשר לבדוק זאת -אין אפשרות לעשות הצלבת מתגים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רמי יו, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי וולוו xc60 שרכשתי יד 2 בשנת 2016 , קניתי אותה מלכתחילה בידיעה שהstart/stop לא עובד ומתברר שזו תקלה יותר מורכבת מלהחליף את הבטריה הקטנה שאחראית לסטארט סטופ יש למישהו מושג מי מבין בזה לעומק ומה הבעיה , אשמח לכל עזרה בנושא , ובנוסף אם יש בין החברים בפורום שמכירים או מטפלים אצל מוסכניק טוב (לא אצל החברה) אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת מוסך זיסו, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
משהו אולי פגש בהודעה כזאת? מופע בכל תחילת נסיעה. הרכב נוסע רגיל. וולוו xc60 2018 במוסך מורשה לא ממש יודעים אך לאכול את זה.. תודה.
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם לא מצאתי מידע על זה ברשת. אשמח לעזרה
- 6 עוקבים
- 26 תגובות
- 22.7 אלף צפיות
שלום, ראשית רציתי לומר שכבר שנים שאני מתגלגל לפורום המעולה הזה דרך גוגל. אז זאת ההזדמנות שלי להודות. ברשותנו מאזדה 3 2009, לא יד ראשונה (נדמה לי ששלישית). לפני כמה שבועות, באמצעה של הנסיעה, נדלקה כך פתאום נורת Check Engine (ללא הכיתוב) כתומה. הרכב לא עבר זעזוע כלשהו, ובנסיעה עצמה, לפני הופעת הנורה, הוא מעולם לא "זייף" וחוויית הנסיעה בו טובה – והיא עדייןטובה. הדבר היחיד שנראה לי לא בסדר הוא שמיום רכישתו (חודשים ארוכים לפני שהבעיה צצה) בעת הפעלתו בבוקר (או סתם אחרי כמה שעות שלא פעל?), מורגש רטט שמלווה ברעש קבוע ומונוטוני (לא "בומים" פטישיים). שניהם נראים לי חזקים מהרגיל. נדמה לי שהרעש בא (או מתעצם) מעצם הרטטת השמשות והרכיבים (ולא ממקור פנימי). ה…
הודעה אחרונה מאת Liorg72, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קניתי ב90 שח לוקאס עבור הגיר שלי בהונדה שמחליק בין 2-3, התוסף הוא כמו שמן דבש שנועד לשפר את האחיזה והחיכוך בגיר ולמנוע החלקות או העברות קשות בהילוכים - מתאים לכל גיר מלבד רציף. בשרשור זה אעדכן ביעילותו של התוסף ובשינויים אם יהיו ולאחר שאבחן אותו לאורך זמן פה, אעדכן אם אני ממליץ או לא אני מוסיף אותו מחר באור אז אשתדל גם לצלם סרטון של ההחלקה בהילוך לפני שאני שם ואחרי
הודעה אחרונה מאת CiUiK, -
משנק / שנק
מאת SpeRiouS-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עשיתי טיפול לרכב והוסבר לי שהמשנק ברכב שלי אכול, אצרף תמונה רציתי לדעת כמה אמור לעלות חלק כזה, איך קוראים לו באנגלית ומאיפה אפשר להזמין? (אם אפשר יותר בזול מחול אז עדיף) תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 412 צפיות
לאחרונה הרכב "דופק" בהילוך ראשון ונמצא במצב הישרדות, קרי לא עובר את הילוך 4 ונשאר במהירות נמוכה מבדיקה עלה כי המחשב גיר נדפק אשמח אם למישהו יש / יודע להכווין אותי למישהו שיש לו מחשב גיר לרכב הנ"ל תודה רבה
הודעה אחרונה מאת מתענין, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום וברכה , הרכב טויוטה ספייס ורסו 2012 , קניתי אותו לפני כשנתיים מאדם פרטי -יד ראשונה עם ספר טיפולים מפורט מיום עליית הרכב לכביש, הרכב צורך שמן בצורה מוגזמת, שבתקופה האחרונה הבעיה הולכת ומחריפה, (הרבה הרבה יותר מ5 ליטר בין טיפול לטיפול) לאחרונה היתה בעיה בקויל מספר 4 שהוחלף, אחרי שבנסיעה מחוץ לעיר נדלקה נורת צ'ק והרכב איבד כח בצורה משמעותית, במוסך שבו אני מטפל הוא טוען שהשמן נשרף ויש בריחת שמן לפלאגים(החלפתי לפני 15K ולטענתו בטיפול הבא אצטרך להחליף שוב), לטענתו הפיתרון הקל והפשוט הוא פשוט להיפטר מהרכב בניכוי מחיר של אוברול או החלפת מנוע, או לחילופין להישאר עם הרכב ולהחליף מנוע / אוברול למנוע, בינתיים אני ממלא שמן כל עשרה ימים ב…
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום הרכב פורד מונדאו 2012 , מנוע 2000 טורבו בנזין יש לי בעיה בטורבו שפורק והורכב (אתמול) אחרי שהתברר שאי אפשר לשפץ אותו. היום בנסיעה שמעתי שריקה חזקה בכל האצה והרגשתי איבוד כוח משמעותי. המשכתי עוד קצת בנסיעה עד שהאוטו התחיל לרעוד ולהוציא עשן לבן וריח שמן שרוף, בעיקר מהאגזוז אבל גם מהמכסה מנוע. הדוושה לא הגיבה והרכב נכבה באמצע כביש. הנעתי שוב כדי להגיע למקום בטוח, הרכב בקושי זז. אחרי שעצרתי לבדוק מה קרה ראיתי שכמעט אין שמן (אתמול היה מלא), וראיתי שחלק מהעשן יוצא מהחיבור של הסעפת פליטה (לא הוחלף אטם אחרי פירוק או שלא חיזקו כמו שצריך). הרכב לא התחמם ולא היה איבוד של נוזל קירור. עכשיו הרכב מניע לכמה שניות, מוציא עשן לבן מהאגזוז ומהסעפת פחיטה רועד ונכבה, הדוו…
הודעה אחרונה מאת דג, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 718 צפיות
שלום חברים שואל בשביל חבר עם ג'מפי 2018 שאצלו מיומה הראשון על הכביש. לפני חצי שנה המנוע החזיר את נשמתו אחרי 60 אלף ק"מ לטענת המוסך בגלל מזרק סולר תקול. הוחלף מנוע במוסך מורשה יבואן (הרכב מטופל רק במוסך היבואן). יום שבת בשיא הגשם חבר שלי נסע ושמע רצועה חורקת בגלל מים, הוא פתח מכסה מנוע וכל תא המנוע רטוב כאילו עבר שטיפת מים, למרות שהוא נסע בכביש רטוב אבל לא בשלולית עמוקה. הוא שם לב שאין מגן תחתון מתחת למנוע, והמוסך טוען שאין מגן מנוע בדגם הזה. יש פה מישהו עם ג'מפי שיכול להסתכל ולאשר האם זה אכן נכון?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פנס אחורי במונדאו 2011, החלק השמאלי של הפנס שיושב על הדלת האחורית עובד תקין (3 פסים מוארים) כפי שרואים בתמונה, החלק הימני לא עובד, רעיונות איך לפתור לבד או מחייב פנייה לחשמלאי מקצועי, אם כן, אשמח להמלצה באזור רחובות, תודה
הודעה אחרונה מאת CiUiK, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוצע על גרנד ויטרה אבל מתאים לכל רכב שקיים
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי. מאזדה 6 2.0 2008. לפעמים אם אני מנסה להאיץ קצת יותר חזק מהממוצע ביציאה מסיבוב או כבר באמצע הסיבוב, כלומר כשהגלגלים עדיין בזווית ולא מיושרים, נדמה כי במנוע לא תופס טורים, כאילו הוא צריך להתאמץ יותר כדי להאיץ במצב הזה. מעולם לא ניסיתי ללחוץ פול גז במצב הזה . האם זה נובע מחוסר כוח ? או האם זו הבקרת יציבות שנכנסת לפעולה ? תופעה אולי דומה, ניסיתי פעם אחת לראות האם אני יכול להתחיל זינוק באופן יותר ספורטיבי ומתפרץ, העלאתי את הרכב לכ5000 סלד על ניוטרל ואז משחרר לדרייב במצב הזה. ציפיתי שהרכב יותר יפרפר ישמור על הסלד וימשיך הלאה להילוך שני . אך במקום ברגע שההילוך הראשון נכנס הסלד צונח ישירות ל2000 ומתחיל את התאוצה רגיל . האם גם כאן הבקרת יציבות משפ…
הודעה אחרונה מאת מאזדה 6 שיקקה, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 930 צפיות
היום הרכב שלי עבר מבחן רישוי.בתום המבחן נאמר לי שאין יותר מדבקות עש השמשה עם תאריך המבחן האם זה נכון?
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש תקווה להציל את הצמיג או שהבורג נכנס פינתי מדי? לא הוצאתי את הבורג כדי שלא ישבית את הרכב, מחר אסע לפנצ'רייה לבדיקה
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עד כמה זה נפוץ שיש פריצה באטם ראש מנוע ונוצרת נזילת שמן
הודעה אחרונה מאת 123sagi321, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך ליום אחד נועל קאמשאפט אשמח אם למישו יש כזה או דומה תודה
הודעה אחרונה מאת innvision, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי, יש לי נזילת מים קטנה, איתרתי אותה, היא מהצינור העליון של הרדיאטור שמתחבר לאזור המנוע, פשוט המים יוצאים מסוף הצינור - כלומר הבנד לא עוצר אותם מלצאת הדליפה היא ממש קטנה. קניתי בנד מתכת בטמבור. האם להתקין אותו? כי יש לי חשש שאולי יש לחץ יתר במערכת והפקק רדיאטור לא פורק את הלחץ, ואם אאטום טוב אז תהיה דליפה במקום החלש הבא האם החשש שלי הגיוני? (הפקק לא מקורי, פקק יפני בין שנתיים בערך ותפקד היטב עד כה) מצורפות תמונות
הודעה אחרונה מאת OhadH, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 856 צפיות
יש לי ברכב סובארו אימפרזה 2015 סימנים של נוזל רדיאטור דולף. במוסך עשו בדיקת לחץ ואמרו שהכל תקין למרות שהצינורות רטובים. מה יכול להיות הגורם? מה עושים? 28d73106-526c-4742-8501-48202673efa1.mp4
הודעה אחרונה מאת רן 2022, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 760 צפיות
מה קורא אחים, יש לי אינפיניטי Q50, לאחרונה, החימום מכוון על 30 מעלות ומוציא חום (די חלש, גם לאחר זמן נסיעה ארוך), ובצד ימין ומאחור מוצא רק אוויר, אף על פי שהוא גם מכוון על חום 30 מעלות, וה DAUL כבוי, יכול להיות שחסר גז או משהו כזה... אולי זה שני מנועי חימום נפרדים, ואחד תקול? אשמח לסיוע מה לעשות. תודה.
הודעה אחרונה מאת ROI37, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי רכב יונדאי וניו עם מרימי חלונות וסגירת מראות אוטומטיים ויש לי כמה שאלות: 1. האם החלונות/מראות נסגרות/ים באופן אוטומטי בנעילת הרכב כאשר הוינקרים פועלים? סיטואציה: החנתי את הרכב, פתחתי חלונות, הדלקתי וינקרים, יצאתי מהרכב וסגרתי דלתות, נעלתי את הרכב עם השלט והחלונות+מראות לא נסגרו, האם תקין? 2. האם החלונות נסגרים אוטומטית כאשר אני מבטל את הוינקרים ללא נעילה של הרכב דרך השלט? סיטואציה: החנתי את הרכב, פתחתי חלונות, הדלקתי וינקרים, יצאתי מהרכב וסגרתי דלתות, כיביתי וינקרים (דרך החלון הפתוח), החלונות נסגרו ללא לחיצה על נעילת הרכב, האם תקין? אני שואל בעקבות מקרה שקרה לי היום לאחר התקנת פוינט…
הודעה אחרונה מאת ehud1699,