Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מישהו יודע מה זו הנורה עם ה-p שדולקת, הרכב הוא סוזוקי סוויפט היברדית חדשה? דבר שני, אם אני עוזר למישהו להטעין עם המצבר שלי את הרכב, להניע, האם יכול להיגרם נזק למצבר שלי אם הכל מחובר כמו שצריך כמובן, תודה. 

20231225_203555.jpg

פורסם
לפני 1 דקה, yoav911gt2 כתב:

הפעלה כיבוי של חיישני חנייה.  בדוק בספר הרכב להסבר מפורט.

תודה, ממה שאני יודע חיישני חנייה תמיד אמורים לפעול, לא? 

פורסם

מדובר בחנוכייה של ההתנעה (בדיקת הנורות) או בפעולה גם בהמשך? כי גם נורת ביטול ESP, השבתת stop/go ועוד נוריות.איני מכיר דולקות. קשה לי להאמין שהשבתת את כל האמצעים האלה במכוון, אז אם הנורות לא כבותֶיחד עם שאר נורות האזהרה מספר שניות אחרי ההתנעה בדוק מה קורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• פיתרון
פורסם

ספר רכב, ספר רכב, ספר רכב!

אם לא עשית זאת, תוריד למחשב/טלפון - יהיה לך יותר קל לחפש דברים לפי מילות מפתח.

image.thumb.png.9398ea1eede943286df1d5f1fb8a12ee.png

בפרק תיקוני חירום מתואר גם התהליך להתנעת הרכב אם המצבר גמור.

מאחר שכך, אני מניח הנחה זהירה שניתן לבצע גם את ההפך בשקט יחסי. יחד עם זאת, תמיד משהו יכול להשתבש אם לא נזהרים, ואישית לא בטוח שהייתי שש לעשות זאת ברכב חדש, היברידי, וממוחשב למדי.

image.thumb.png.4a948b30a713c3b3f24e9978f5a39677.pngimage.thumb.png.4ffca72b673ae7b1c32f6fe783331f2d.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קנה לך בוסטר התנעה. תוכל להשתמש. בו אם המצבר שלך ייפרק וגם לעזור לאחרים.

• רעיון טוב! 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוסטר גנרי בסיסי יעלה בארץ סביב 200 ₪. תריץ חיפוש בפורום, כי הנושא נדון באין ספור שרשורים.

צריך לטעון מדי פעם, וכנראה להחליף כל כמה שנים.

פורסם
בתאריך 25.12.2023 בשעה 22:53, sperial כתב:

בוסטר גנרי בסיסי יעלה בארץ סביב 200 ₪. תריץ חיפוש בפורום, כי הנושא נדון באין ספור שרשורים.

צריך לטעון מדי פעם, וכנראה להחליף כל כמה שנים.

תודה, בהחלט סביר, אני אקנה בהום סנטר או מקום אחר

בתאריך 25.12.2023 בשעה 21:47, sperial כתב:

מדובר בחנוכייה של ההתנעה (בדיקת הנורות) או בפעולה גם בהמשך? כי גם נורת ביטול ESP, השבתת stop/go ועוד נוריות.איני מכיר דולקות. קשה לי להאמין שהשבתת את כל האמצעים האלה במכוון, אז אם הנורות לא כבותֶיחד עם שאר נורות האזהרה מספר שניות אחרי ההתנעה בדוק מה קורה.

רק נורת ה-P, חיישני חנייה- דולקת באופן קבוע. אני מבין שהיא היחידה שאמורה לדלוק באופן קבוע.

פורסם
בתאריך 25.12.2023 בשעה 21:14, עופר בן כתב:

תודה, ממה שאני יודע חיישני חנייה תמיד אמורים לפעול, לא? 

חיישני חניה קדמיים בדרך כלל ניתנים לכיבוי. תבדוק בספר הרכב או בנסיעה בעדינות עד לקיר, אם פירוש נורה דולקת היא חיישנים דולקים או כבויים.

דבר אחר, הסוויפט אינה היברידית למרות שהיבואן מוכר אותה עם המיתוג הזה. יש לה סטרטר/אלטרנטור משולב ומערכת חשמל של 48 וולט אבל זה עדיין לא הופך אותה להיברידית.

קראתי שמשרד התחבורה ידרוש מיבואן סוזוקי להוריד את מיתוג ההיברידי אבל כנראה זה לא קרה.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 38 דקות, amosbmw כתב:

חיישני חניה קדמיים בדרך כלל ניתנים לכיבוי. תבדוק בספר הרכב או בנסיעה בעדינות עד לקיר, אם פירוש נורה דולקת היא חיישנים דולקים או כבויים.

דבר אחר, הסוויפט אינה היברידית למרות שהיבואן מוכר אותה עם המיתוג הזה. יש לה סטרטר/אלטרנטור משולב ומערכת חשמל של 48 וולט אבל זה עדיין לא הופך אותה להיברידית.

קראתי שמשרד התחבורה ידרוש מיבואן סוזוקי להוריד את מיתוג ההיברידי אבל כנראה זה לא קרה.

כן אבל נניח רצוי להשאיר חיישני חנייה תמיד פעילים? נראה לי הגיוני... 

פורסם

יש מצבים שחיישן קדמי מצפצף סתם, למשל אם אתה ברמזור אדום מאחורי רכב ואתה לא יכול לנסוע בדקות הקרובות. ואז תשמח שניתן לכבות.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...