Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט מקורי - I10 2015 לא פותח תא מטען? אצל כולם ככה?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י iEminem,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב 

בלחיצה על לחצן תא מטען בשלט המקורי לא נפתח דבר ברכב הנ"ל.

החבר היה בטוח שזו בעית סוללה בשלט שיש בו לחצן פתיחת תא מטען.

אבל להפתעתו אמרו בחברה שככה זה אצל כולם! שהלחצן בשלט המקורי עם סימון פתיחת דלת - זה סתם!

האם זה ככה אצל כולם? לפחות בשנתונים 14-19?

תודה

פורסם

אם אמרו ככה בחברה, אז למה שלא יגידו אמת?

כלומר, מה האינטרס שלהם?

השלט הוא כללי לכל רכבי יונדאי. חלק מהם עם התכונה (המיותרת לדעתי) הזאת חלק בלי.

• פיתרון
פורסם

האם ניסיתם לחיצה ארוכה / מספר לחיצות ארוכות? ככה זה ברכב שלי.

אני משתמש בזה בעיקר כשאני עם קניות מהסופר - אני נועל את הרכב, לוחץ ארוך על כפתור הבגאז, הבגאז נפתח ואז אני שם את המפתח בכיס.

כשסוגרים את הבגאז הרכב ננעל אז לא צריך להניח דברים על הרצפה וכו'..

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

אין דבר כזה. יצרן רכבים לא יספק שלט עם כפתור בתוכו שאיננו פעיל. מה שכן יכול להיות ( ומאוד אופייני ברכבים ובעיקר בקוריאניות) שהשלט המקורי ( עם 2 כפתורים) נהרס וחנות שמשכפלת מפתחות שכפלה שלט דומה ( עם 3 כפתורים) כאשר הכפתור תא מטען איננו פעיל כי הפונקציה לא קיימת ברכב ( הפונקציה שלדעתי מיותרת ורק גורמת לצרות - סגירת התא מטען עם המפתח בפנים ושאר הרכב נעול).

• רעיון טוב! 1
פורסם

אז הפונקציה צריכה לעבוד.

לחיצה ממושכת של 3 שניות משחררת את המנעול של התא מטען.

התא מטען לא יעלה לבד הוא רק יהיה פתוח כלומר לא תצטרך ללחוץ על הכפתור על הדלת כדי להרים את הדלת למעלה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 שעות, IsraCar כתב:

כן, מנקודת מבט של הייצרן (לא של הלקוח), תהליך ייצור אחיד לכל הרכבים של הייצרן. 

ראית פעם רכב כלשה שיש בו כפתורים שלא עושים כלום?

נכון תהליך הייצור אחיד, יכול להיות שיש את כל החיוט , כל המערכת וכל המרכיבים כמו ברמת האיבזור הגבוהה או בדגם היותר יקר  אבל ממשק למשתמש לא יכול להיות כזה שיש בו כפתורים שלא עושים כלום.

שמים פקק דמה או פנל אטום במקום כפתור. 

פורסם

יש לי בדאציה כפתור בהגה של פעולות דיבור (כנראה סטייל סירי) וכשלוחצים עליו מופיעה התראה שהפונקציה לא פעילה ברכב הנ''ל או משהו כזה 

כנראה שלפעמים כן מוח לעשוץ משהו אחיד ולא להשמיש אותו פשוט איפה שלא רוצים...

פורסם (נערך)
בתאריך 1.2.2024 בשעה 23:04, thema832 כתב:

אבל להפתעתו אמרו בחברה שככה זה אצל כולם! שהלחצן בשלט המקורי עם סימון פתיחת דלת - זה סתם!

מישהו כאן בשירשור הזה לא אמר את האמת. (או לפחות מאוד לא דייק בדבריו / או שהיה כאן קצר בתקשורת)

חשודים אפשריים:

1) thema832

2) החבר של חשוד מספר 1

3) "החברה". או מה שתהיה המשמעות של המושג הזה: "אמרו בחברה".

4) אני 

(*) יתכן גם שילוב של כמה חשודים.  😉

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • תוכן חדש...