Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי שברולט קרוז 1.4, שנת 2012.

היתה נזילת שמן ובסוף, לאחר הרבה החלפות ותשלום של כ10 אלף שקל סך הכל, נשארה לטענת מוסך גומייה אחת לקויה, שהיא בחיבור למנוע. כדי להחליף אותה, צריך לפרק מנוע. מחיר של פירוק - 6.5 אלף שקל, לפני חלקים ואולי עבודה נוספת, כי רכב לא חדש וכו׳.

הם עצמם אומרים שזה יקר, אך אלו המחירים.(מוסך שגי מוטורס פתח תקווה).

מוסך מורשה באשקלון לא אמין מבחינתי, אז לא בדקתי שם. יש איזה שהוא מוסך שאתם ממליצים לפנות אליו?

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

האם הרצליה רלוונטי?

ממליץ בחום על מוסך קמק  מורשה אופל בהרצליה ומכיר את המנועים האלה בעל פה(מנועים זהים ).

• פיתרון
פורסם (נערך)

מורשה אופל קרית גת - "מוסך ויקטור".

אמינים ומקצועיים מאוד, מטפל שם כבר 9 שנים. 

4 שנים עם יונדאי גטס

5 שנים עם סוניק RS 1.4 

90% אחוז מהפעמים שנאלצתי לתקן/להחליף הם מצאו את הבעיה בפעם אחת בלי לפרק מנוע שלם למעט פעם אחת שהייתה לי בריחת אוויר מצינור אינטרקולר-טורבו (נודע רק אחר כך..) שהם מלכתחילה העדיפו לא להיכנס לזה כי אין להם מכונת עשן לצורך קבלת אינדיקציה על מיקום הבריחה שאותה מצאתי על ידי בדיקה במכונת עשן בUMI אשדוד.

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
פורסם

תודה למגיבים. 

נתנאל, אני מתקן כי אין לי כסף לרכב חדש או משומש חדיש. ורכב שלי אני מכיר ויודע מה יש לו, לאומת כל רכב אחר, באותו שנתון. אז אני מעדיף לתקן את מה שיש לי, מאשר לקנות חתול בשק, תמורת 10-15k.

תודה 👍

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

שגיא מוטורס זה אחד המוסכים הכי יקרים שיצא לי להיתקל בהם. אבל בצורה משמעותית בפער ענק ביחס למוסכים אחרים ברשת והם לא מוכנים לתת כמעט הנחות.

אני גם שמעתי דברים טובים על קמק לא יודע לגבי המחירים שלהם אבל שווה לבדוק.

• תוכן חדש...