Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, FROGIE כתב:

אם הזמנת את הידית שהמצלתי עליה, זה כתוב על הידית עצמה (אולי גם בעוד ידיות זה כך) :)

בהצלחה!

2121.png

בדיוק את זו בגודל 3/8. (תודה)

כיוונתי על 10 ליברות וסגרתי את הבורג.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 8 שעות, amosbmw כתב:

איך או איפה? מה העלות של דבר כזה?

ואם אין סטיה אחרי שימוש של כמה שנים, אז אולי לא צריך לבדוק..

יש לי 3 ידיות לטווחים שונים.

מדדתי עם משקל מזוודות, אום שמוברג חזק מאוד (הרבה מעבר לערכים ששמתי בידית), וקצת חישובים.

אבל אם יש לך 3 ידיות עם טווחים חופפים, אתה יכול להשוות אותן אחת לשניה.

כך או כך, זה לא כיול מדויק ב-100%, אבל מספיק טוב מבחינתי. גם כך טווחי המומנט באזורים בהם אני עובד (כמו בורג ריקון שמן) הם די רחבים, אז אם אני שם את אמצע הטווח, גם סטייה של 10% זו לא בעיה.

פורסם

רציתי לשאול אם צריך ידית מומנט לפלאגים?

בהוראות של NGK על האריזה רשום לסגור עם כוח היד ואז להשלים עם הראצ'ט טווח של 1/2 - 2/3 סיבוב.

השאלה מה עדיף?

unnamed.jpg

פורסם (נערך)

תמיד עדיף עם ידית מומנט אם יש הנחיות בסרויס מנואל של הרכב

מה שNGK ממליצים זה המלצה כללית אם לא ידוע מומנט הסגירה או שאין ידית מומנט

לא חושב שתהיה בעיה גם עם סגירה ללא ידית מומנט בהתאם לציור.

רצוי לבצע את ההחלפה על מנוע קר בבוקר לפני ההתנעה ע"מ לצמצם אפשרות של סדק\שבר בראש

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
  • רעיון טוב! 2
פורסם

תודה על הטיפ לגבי החלפה על מנוע קר.

אני מקווה מאד שתהיה לי גישה נוחה עם הידית מומנט (מבחינת הגודל) כי אין לי אפשרות להסיר לגמרי את מכסה הפלאגים ברכב שלי. (יש כספת ואי אפשר לנתק לגמרי את המכסה).

הקומבינה היא להרים את המכסה כלפי מעלה ולהכניס מברג / חפץ כלשהו שיתמוך אותו (צירפתי תמונה).

זה נראה כאילו יהיה לי קשה להבריג את הפלאג האחרון והאמצעי כי הידית מומנט ארוכה מידיי ועלולה להיתקע במכסה פלסטיק.

לגבי נתונים זה מה שמצאתי ברשת עבור מאזדה 2:

Mazda2 Oil Drain Plug Torque Specs : 25 ft-lbs

Mazda2 Spark Plug Torque Specs : 12 ft-lbs

image.thumb.png.e2a85237d3e0a6e2e1160d47d38783bf.png

• תוכן חדש...