Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיג hondar hrv 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח לעזרה, קניתי רכב עם צמיג תקול (תיקון לא טוב) והחלטתי שאני רוצה להחליף את הצמיג, הצמיג שיש כרגע הוא מהחברה 
דגם: michelin energy saver 215/60/16
ניסיתי למצוא את הצמיג בכמה פנציריות (בבאר שבע) ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא את הדגם הזה,
לכן אני מחפש להחליף את הצמיג בצמיג אחר (או שני צמיגים אם זה חייב) ומחפש המלצה על צמיג של michelin שאוכל להחליף אליו
והאם יש פנצריה מומלצת בבאר שבע

שבוע טוב לכולם

פורסם

תתקשר/ תגיע לצמיגי ג'ינו ב"ש ותשאל מה ניתן להזמין.

אין יותר מדי דגמים של מישלין במידה הזאת.

או energy saver או primacy 4 / 4+.

לגבי כמה צמיגים להחליף, זה בהתאים למצב השחיקה/ יובש של הצמיג השני על אותו הסרן.

אם צריך להחליף זוג, לא חייב להיות של מישלין אלא משהו פחות יקר,  דוגמת Falken ZE310 או Kleber  HP4

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 דקות, vladclar כתב:

תתקשר/ תגיע לצמיגי ג'ינו ב"ש ותשאל מה ניתן להזמין.

אין יותר מדי דגמים של מישלין במידה הזאת.

או energy saver או primacy 4 / 4+.

לגבי כמה צמיגים להחליף, זה בהתאים למצב השחיקה/ יובש של הצמיג השני על אותו הסרן.

אם צריך להחליף זוג, לא חייב להיות של מישלין אלא משהו פחות יקר,  דוגמת Falken ZE310 או Kleber  HP4

תודה רבה על התשובה המהירה.
אכן קבלתי הרבה המלצות על ג׳ינו , ובאמת הייתי אצלו אבל הוא לא מחזיק מישלין או לפחות את הגודל צמיג שיש לי
אז הוא אמר שבאמת זה רק בהזמנה, אז אם אין ברירה אין ברירה תודה רבה.

פורסם

לא תמצא צמיגיה שמחזיקה במלאי את הצמיג הספציפי במידה שלך. בכל מקרה תצטרך להזמין או לרכוש את מה שיש להם באותו הרגע.

זאת לא מידה נפוצה.

תגיד מה הציעו לך?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

לא תמצא צמיגיה שמחזיקה במלאי את הצמיג הספציפי במידה שלך. בכל מקרה תצטרך להזמין או לרכוש את מה שיש להם באותו הרגע.

זאת לא מידה נפוצה.

תגיד מה הציעו לך?

אם אני לא טועה הציע לי להזמין את ה  primacy 4

פורסם

צמיג משובח, נוח מאוד ויכול להחזיק המון קילומטרים, אבל יקר ומתייבש יחסית מהר.

פורסם
בתאריך 7.1.2024 בשעה 19:48, vladclar כתב:

צמיג משובח, נוח מאוד ויכול להחזיק המון קילומטרים, אבל יקר ומתייבש יחסית מהר.

תיקון 4+ הבנתי שבצמיג הזה אמור להתייבש פחות מהר

• תוכן חדש...