Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא נוסע הרבה ברכב החלפתי ציריות במוסך מורשה לפני 3 שנים , ציריות חליפיות אמרו לי שהם טובות ורפידות , עשיתי השבוע טסט ונכשלתי למה ? בעיה בציריות ורפידות אני נוסע בצורה מאוד טובה אני לא קורע את הרכב אני נוסע רגוע כמו מורה נהיגה איך אחרי 15 אלף ק"מ ב 3 שנים הלכו לי הציריות והרפידות ירדו ב 60-70 אחוז ? המוסך המורשה לקח לי הון עתק 500 שקל כל ציריה לא כולל עבודה  שלא נדבר על הרפידות ... או שפשוט שמו לי משהו משומש " כחדש " או שפשוט שמו לי חלקים באיכות אשפה מישהו נתקל בדבר כזה ? עוד משהו שמו לי השבוע במוסך מסנן אויר הריבוע הזה ב 30 שקל כי הקודם היה דיי שחור מלוכלך זה משהו כנראה חליפי ? זה בעייתי להחליף את זה למקורי רק ?

נ.ב.

המוסך המורשה שעשה לי את העבודה סגר את העסק בדיוק חצי שנה אחרי העבודה שהוא עשה לי

עריכה אחרונה על ידי Schweppes
פורסם (נערך)

ראיתי שהגומיה השחורה בציריה הייתה קרועה ובמוסך ששאלתי לגבי תיקון אמרו לי שאי אפשר להחליף רק גומיה צריך להחליף את כל הציריה , ובקשר לרפידות העלו את הרכב על ליפט וראיתי שהרפידות דקות מאוד הביאו לי רפידה חדשה והיא הייתה עבה פי 2 בקיצור המוסכים בישראל קולטים שהלקוח בחור טוב ומזמברים אותו לקחו לי על גומיה 250 + 450 על 2 רפידות 30 שקל על מסנן אויר והיה עוד משהו ? מממ יצא כמעט 1000 .

נזכרתי : ליטוש פנסים קדמיים 150 שקל ! , ב 2018 קניתי צמיגים קלבר אחרי 6 שנים הם כבר יבשים זה זמן נורמלי לצמיגים ? החלפתי את הצמיגים הקדמיים גם

פורסם
לפני 32 דקות, Schweppes כתב:

קניתי צמיגים קלבר אחרי 6 שנים הם כבר יבשים זה זמן נורמלי לצמיגים

אתה רציני? זמן ״נורמלי״ להחלפת צמיגים(במיוחד במדינה חמה כמו ישראל) זה בין 3-4 שנים גג.

פורסם

2 הרפידות היו אכולות באופן שווה? 

אני שואל כי לי הלכה רפידה אחת יחסית מהר אחרי ההחלפה כי הייתי צריך שיפוץ קליפר

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם (נערך)

מאי 23 נחשב צמיג ישן ? הוא שם לי צמיג 2123 בן חצי שנה :(

לפני 14 שעות, GREEN. כתב:

2 הרפידות היו אכולות באופן שווה? 

אני שואל כי לי הלכה רפידה אחת יחסית מהר אחרי ההחלפה כי הייתי צריך שיפוץ קליפר

הוא אראה לי רפידה אחת השניה לא בדקתי אבל הסתכלתי ככה בריפרוף גם היא לא הייתה הכי חדשה הוא החליף את שניהם אוטומטית

פורסם (נערך)

הצמיג HP4 עולה 300 שקל סיני עולה 200-250 לא שווה באמת לקנות צמיג סיני זה נראה לי טיפשי

לפני 17 שעות, EliC25 כתב:

בהתחשב בכך שהוא נוסע 5000 בשנה, זה הגיוני דווקא.

למה זה הגיוני ?

• תוכן חדש...