Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרויט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש מקום מקצועי לעשות כיוון פרונט. לא מחפש מחיר זול ,מחפש מישהו שיודע מה הוא עןשה באזור המרכז. אשדוד להרצליה.תודה לכולם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הייתי ממש לפני כמה ימים במוסך הציר בפתח תקווה (צומת סגולה), והתרשמתי מאוד לטובה. הבעלים של המקום, אבי, הוא בחור מאוד נחמד ומסביר פנים.

לפני זה יצא לי לעשות כיוון אצל אלי קרמן (בבני ברק). גם כיוון מדויק מאוד (לרוב).

שני המקומות יעשו לך כיוון לפי דרישה, כולל לפי מספרים שתבקש (אם יש לך כאלה). אצל אלי קרמן הגישה היא מאוד hands off - תשאיר את האוטו עם הדרישות שלך, ותחזור לקחת אותו אחרי שעה שעתיים. אצל אבי - ההיפך (אם אתה בעניין): אתה יכול ללוות את תהליך הכיוון, לשנות את דעתך על המספרים תוך כדי, ואף לקבל נסיעת מבחן לפני סיום התהליך כדי להתרשם האם המספרים שביקשת תואמים לציפייה שלך.

לי אישית הגישה של אבי מתאימה הרבה יותר - אבל אם אתה בעניין של להשאיר את האוטו, ולאסוף אותו כשהוא מוכן - אלי גם יעשה עבודה מצוינת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה על הפירוט. רכב בן 10 ואף פעם לא עשיתי כיוןן פרונט , בגדול זה לאזן את הכל למפרט של החברה בלי דרישות מיוחדות. בלי קשר לא אוהב להשאיר אוטו בלי השגחה . אצור איתו קשר. תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...