Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיה סטוניק 1.4 ליטר שנת 21, בימים האחרונים אני מרגיש זריקות קלות בזמן החלפת הילוכים (באוטומט). מורגש בעיקר בבלימה, גם בכביש חלק לגמרי ובלימה מאוד עדינה, כל הורדת הילוך הטורים טיפה עולים, במיוחד באזור ה40 קמ"ש (בלימה איטית, הטורים יורדים ל1000 סל"ד בערך, ואז בזמן הורדת ההילוך האוטומטית זה עולה לשניה ל1200בערך ויש קפיצה קלה באוטו).

זה לא דרמטי אבל זה בהחלט שם ולא היה שם קודם.

אני עדיין בתקופת האחריות וקבעתי אצל מוסך הבונים בחיפה שיבדקו, אבל תהיתי אם מישהו:

1. מכיר את התקלה.

2. יוכל להכווין אותי לגבי איך להתנהל מול המוסך במקרה כזה. 

תודה

פורסם
לפני 59 דקות, ManInShadows כתב:

אבל תהיתי אם מישהו:

1. מכיר את התקלה.

יש קבוצה די שוקקת של סטוניק בפייסבוק, ממולץ להתייעץ שם
קח בחשבון שההון האנושי שם הוא לא העיפרון הכי חד בקלמר, אבל זה בהחלט יכול לתת לך כיוון

מהנסיון שלי עם סטוניק 1.4 אוטומטית 2019 (מהשכרה) החלפת ההילוכים היתה חלקה ולא מורגשת וזה עוד ברכב שעבר 78000 ק"מ בתנאי השכרה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...