Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לנו במשפחה רנו סימבול מודל 2010 , 1600 אוט' יד 1 שמורה יחסית. מסתבר שבולמי הזעזועים האחוריים נעולים/גמורים.

יש למישהו רעיון מאיפה משיגים בולמים כאלה? מישהו מכיר מוסך מומלץ לרכבי רנו? (רצוי באזור המרכז)

למוסך שלי אין את הבולמים האלה וגם כרגע לא מצליח למצוא..

פיאט 124 - רק החלודה יכלה על האוטו הזה...

פורסם
לפני 7 שעות, Alonpo כתב:

למוסך שלי אין את הבולמים האלה וגם כרגע לא מצליח למצוא..

פירוקיות ?  להזמין מפריזבי/ קרסו ?

במידה ואפשר להזמין מחו"ל (אינני זוכר אם עובר במכס או שיש בעיות עם זה), אז אפשר לנסות באתר https://cars245.com/

פורסם

הרכב קצת "אינו פופולרי", אבל אני בטוח שחולק חלקים משותפים עם רכבים מאותו הקונצרן. ראה המלצתו של @רפי לין והוסף עליה את מוסך גבע.

בולמי זעזועים מפירוקיות - אישית לא הייתי רוכש (לטעמי יש חלקים מסויימים שאם לרכוש - אז חדשים בלבד).

alfa 156 2.5.

פורסם

אין שום קושי בהזמנת בולמים שאין להם ברז כיוון קשיחות חיצוני מחו"ל.

הייתי מנחש שאולי בולמים של קליאו B או דאצ'יה לוגאן יתאימו, צריך לבדוק בקטלוג חלקים של רנו או של יצרן בולמים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...