Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החברה העלתה אתמול  את מחירי המשלוח בדואר רגיל לארץ בעשרות אחוזים(שלשום עוד  היו המחירים הקודמים).

משלוח שעלה 6.4 -5.7 דולר עולה עתה 8.7 לפריט בודד

אם מזמינים 2-3 פריטים או יותר המשלוח שעלה בסביבות 8 דולר קפץ למעל 14 דולר ואף ל22 דולר(תלוי בפריט)

כמו כן בחודשים האחרונים עלו גם מחירי החלפים

דוגמאות לעליות במחירים החלפים לרכבי :

מחיר מסנן שמן עלה ב12 אחוז

מחיר טרמוסטט מקורי עלה ב20 אחוז

אז נכון שהמחירים של הפריטים עדיין נמוכים אבל מחיר המשלוח מצמצם את זה עד כדי חוסר כדאיות.

זה היה בין האתרים המשתלמים להזמנת חלפים מקוריים ואיכותיים מחו"ל במחירים שפויים, עכשיו הרבה פחות.

אמנם ניתן להשיג חיסכון אם מזמינים חלפים למספר טיפולים והמחירים עדיין נמוכים יחסית לארץ אך מחישוב שלי בהזמנת פריט בודד עם משלוח החיסכון זניח.

ע"מ לחסוך 30 40 אחוז צריך להזמין סטוק למספר טיפולים מה שלא מתאים לכל אחד.

דווקא בארץ המחירים בחנויות נשארו יציבים בתקופה האחרונה מה שעוד יותר מפחית את הכדאיות של ההזמנה משם.

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם (נערך)

ייתכן מאוד שעל חלקים מסויימים הם העלו את המחיר. בדקתי כמה חלקים שהזמנתי לפני שנתיים לעומת מחירם היום ולא היה כמעט הבדל במחיר אלא רק תוספת של דולר למשלוח.

עדיין אפשר לרכוש חלקים עם משלוח זול של 4 דולר. הכול תלוי בזמינות המוצר והספק והייצרן של המוצר.

אני לעולם לא ננעל על ייצרן אחד אלא מנסה למצוא ייצרן אחר עם מוניטין ובמחיר זול.
לא קונה שום מוצר מקורי של VAG אם קיים מוצר תחליפי שאינו זבל סיני.

תנסה מוצרים של הייצרן או הספק  VAICO פילטרים WIX.

צירפתי לך דוגמא של מחבר למתזים של גולף דור 5. המחיר כולל משלוח באתר שלהם הוא 6.7 דולר.

באיביי או באתר .ecstuning המחיר לחלק בלבד 8.5 דולר ללא משלוח.
בארץ החלק עולה 72.5 שקלים כלומר הבדל של 200 אחוז !

https://www.ecstuning.com/b-genuine-volkswagen-audi-parts/elbow-priced-each/3b0955665c/

https://www.ebay.com/itm/254969291848?hash=item3b5d5aa448:g:GlQAAOSwO7Fgk~3k&amdata=enc%3AAQAHAAAAoHXeVyzPpzmAsK%2BB2X06ORYU%2FRX9jkwwQyxEyQ4OgwqpsDlCWm7rDDj%2BH1aWp0Vn6DBTql%2FRoM5c4HdXidy8vY343HPzv0T85QI0Xdm5Ai8yC2sO%2FPJGqw5jU6ZLJOp%2FBfKc3FCi02GymBq7fwbYoANs5RY3HbCWYkYBDPud%2F%2FF0E5YV%2BsaWHqXRLxtyQ2TDLFkovmIvpiIu3Otz022Av8A%3D|tkp%3ABk9SR_zupuu5YQ

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם

בדקתי את ההזמנה האחרונה שביצעתי באתר, כז לעומת מחיר כיום.

46 דולר לעומת 53 על 2 גלגלות של INA.

מה שעלה זה בעיקר המשלוח.

מבאס לראות שהמחיר שם עולה, אבל לפחות האתר נותן מגוון גדול יותר של מותגים לעומת מה שניתן למצוא בארץ והמחירים עדיין זולים יותר ברוב המקרים 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, מלטבשי כתב:

בדקתי את ההזמנה האחרונה שביצעתי באתר, כז לעומת מחיר כיום.

46 דולר לעומת 53 על 2 גלגלות של INA.

מה שעלה זה בעיקר המשלוח.

וכמה עולות בארץ זוג גלגלות מקוריות או תחליפיות ?

בוא לא נשכח שברוב המקרים החבילה מגיעה לדואר או לנקודת איסוף קרובה לביתך ואתה לא נוסע לעיר אחרת וגם משלם על חנייה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

גם אם המחירים עלו, מדובר בעלייה זניחה לעומת החיסכון שלעיתים מסתכם במאות אחוזים ביחס לארץ ובעשרות אחוזים לעומת אתרים אחרים בחוײל שיצא לי לחפש בהם חלקים.

הבעיה היחידה אצלם הם זמני המשלוח. 

פורסם
לפני 3 שעות, מרק10 כתב:

וכמה עולות בארץ זוג גלגלות מקוריות או תחליפיות?

זה לא רלוונטי כי אני לא קונה חלפים בדרך כלל בחנויות בארץ. אתה בדרך כלל עונה לעניין וקורא עד הסוף. כתבתי בסוף ההודעה שעדיין זה משתלם יותר.

תזכורת:

לפני 5 שעות, מלטבשי כתב:

מבאס לראות שהמחיר שם עולה, אבל לפחות האתר נותן מגוון גדול יותר של מותגים לעומת מה שניתן למצוא בארץ והמחירים עדיין זולים יותר ברוב המקרים 

פורסם
לפני 24 דקות, מלטבשי כתב:

זה לא רלוונטי כי אני לא קונה חלפים בדרך כלל בחנויות בארץ. אתה בדרך כלל עונה לעניין וקורא עד הסוף. כתבתי בסוף ההודעה שעדיין זה משתלם יותר.

קראתי את ההודעה שלך עד סופה.

פשוט הייתי סקרן לדעת מה המחיר שלהם בארץ לעומת חו"ל.

פורסם

בדרך כלל חודש.

אני לא חושב שהמחיר עלה, השוותי גם בין דברים שקניתי לפני שנה ונשאר בערך אותו דבר.

ואיך בדיוק כדאי לקנות בארץ? לדוגמא, חיישן camshaft של delphi שזאת חברה טובה לפיאסטה שלי עולה שם 11 דולר (קרוב ל40 שקל)

חיישן מקורי בפורד עולה 540 שקל.

ההפרש הוא מעל אלף אחוז.

העוד דולר או שניים משלוח זה מה ששובר אותך לשלם הפרשי מחירים כאלו?

Screenshot_2023-01-28-02-57-38-027_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-01-28-02-57-28-600_com.android.chrome.jpg

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, Shab00 כתב:

בדרך כלל חודש.

אני לא חושב שהמחיר עלה, השוותי גם בין דברים שקניתי לפני שנה ונשאר בערך אותו דבר.10 עד 20 אחוז יותר במה שהזמנתי בטווח של חודשיים שלושה

ואיך בדיוק כדאי לקנות בארץ? לדוגמא, חיישן camshaft של delphi שזאת חברה טובה לפיאסטה שלי עולה שם 11 דולר (קרוב ל40 שקל)-תנסה להזמין צלחות רפידות יש ויש

חיישן מקורי בפורד עולה 540 שקל.

ההפרש הוא מעל אלף אחוז.

העוד דולר או שניים משלוח זה מה ששובר אותך לשלם הפרשי מחירים כאלו?-עדיין יש חלפים שמשתלם ליבא משם למשל טרמוסטט מקורי לפלואנס 24 דולר(היה 20) בקרסו 600 שח

יש חלפים שכבר פחות משתלם להזמין בודד כמו פילטר שמן  

Screenshot_2023-01-28-02-57-38-027_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-01-28-02-57-28-600_com.android.chrome.jpg

זה לא שובר אבל אחרי הרבה זמן של יציבות מחירים פתאום היתה קפיצה(תוך יום)  וזה ממשיך כמגמה לפי מה שאני רואה

עדיף להזמין מספר פריטים בהזמנה אחת שישתלם

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

זה לא מייצג, כי גם אני מחכה למשלוח הרבה זמן עם CARS245.

23/01 - הזמנתי מהם בערב בוכנות לתא מטען.

24/01 - החבילה יוצאת מהמחסן ועוברת לחברת שילוח (אני בחרתי דואר רגיל)

25/01 - מתקדמים בתחנות. ההפתעה שבסוף היום זה בנתב"ג.

26/01 - הפריט עובר במכס (אין חיוב בסכום נמוך), מקבל SMS  לבחור נק' הפצה

אם לא היה נופל 27/1 ביום שישי, הייתי מקבל את החבילה.

פורסם
לפני 8 שעות, nit_zan כתב:

זה לא שובר אבל אחרי הרבה זמן של יציבות מחירים פתאום היתה קפיצה(תוך יום)  וזה ממשיך כמגמה לפי מה שאני רואה

עדיף להזמין מספר פריטים בהזמנה אחת שישתלם

ברור שלא צלחות, זה כבד לא מזמינים דברים כאלה מהאינטרנט.

מזמינים דברים קלים/קטנים אם אתה לא רוצה לשלם הרבה על משלוח

אתה משווה 24 דולר ל600 שקל? זה מעל פי 6 ברור שמשתלם לקנות שם במיוחד אם אתה קונה על הדרך עוד דברים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזמנתי בתחילת החודש מראה ומשאבת מים למיכל של המגבים, לקח להם 10 ימים להוציא את המשלוח מהמחסן, אחרי זה כבר הגיע מהר. בשביל 26 דולר כולל הכל, אני מרוצה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...