רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
השקת מרצדס ספרינטר 1 2
מאת YNV-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
היום התקיימה השקת הדור השלישי של דגמי מרצדס ספרינטר במתחם חדש של החברה בראשון לציון. את ההשקה הוביל אמיל קרעין - מנכ"ל קבוצת רכבי הובלה והיסעים של כלמוביל. באירופה יש לספרינטר נתח שוק של 18%. בארץ, מצבו ביחס לשוק טוב משמעותית ועומד על 30%. בדורות הקודמים, הספרינטר חלק מכלולים רבים ורצפת יצור משותפת עם פולקסוואגן קראפטר. בדור הנוכחי, שיתוף הפעולה הזה תם. הספרינטר ישווק במשקלים 3.5 - 5.5 טונות, שבע סדרות דגם שונות ועשרות תצורות. יחידות הנעה הן שתיים בהספקים שונים: טורבו דיזל ארבעה צילינדרים בנפח 2.1L בהספקים 114, 143 ו-163 כ"ס. טורבו דיזל שישה צילינדרים בצורת V בנפח 3L בעל 190 כ"ס. דגמי ההנעה האחורית יקבלו את כל מגוון המנועים והמשקלים עם תיבה ידנית א…
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
קראתי עכשיו ב-ynet, שספינה עם 4k רכבי יונדאי, התהפכה מול חופי ארה"ב. לא צויין היעד המדוייק של הספינה, אלא רק "המזרח התיכון". לאנשי הצוות שלום.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
כן, פעם היה לנדרובר דיפנדר. גם לי היו שניים כאלה. אני מכיר כמה שהיו להם דיפנדרים וכמה שגם היום יש להם דיפנדרים. זה היה חרא אוטו, אבל עם טונות של קסם. זה היה רכב שטח נפלא, שידעת שאתה תשלם ביוקר על כל אותם רגעים קסומים בשטח. לא הרבה שנים החזקתי דיפנדר. קניתי אותו אחרי שמכרתי סיטרואן וולקן ולאדה ניבה. והוא היה קסום. איתו עשיתי את הקורס השני שלי בנהיגת שטח. שם פגשתי את מי שלימים הפך להיות חבר בלב ובנפש. עוד לפני שהכרתי את אישתי והקמתי משפחה. הוא היה הבייב מגנט האולטימטיבי. החלפתי אותו בדיפנדר אחר. הייתי עם מי שהיתה אז חברתי, ונסענו לעמק יזרעאל לקנות דיפנדר ארוך אחר. אח"כ נפרדנו, אבל מסתבר שרווק עם דיפנדר לא ישכון בדד לאורך זמן, ואז הצטרפה …
הודעה אחרונה מאת Pecan, -
שלום לכולם, אם זה הפורום הלא מתאים אשמח אם תעבירו לפורום המתאים... אז קודם כל אני בן 24 עם רישיון כבר 6 שנים, מתוכם כבר 4 שנים עם רכב ונוהג כל יום כמעט. נהג זהיר מאוד שחד משמעית מקפיד על הכללים. אבל לפני כמה ימים ביצעתי טעות פשוט עצומה שבעקבותיה כל הביטחון שלי אבד. נסעתי לעיר מסויימת לשליחות בעבודה, עיר שלא יצא לי להיות בה. יצאתי מאיזור קטן של כמה חניות, והיה לי תמרור זכות קדימה, אופציה לימינה וישר, וחשבתי גם אופציה לשמאלה. וכאן הייתה הטעות. לכיוון השמאלי היה תמרור של אין כניסה, אבל בגלל שהוא היה נראה מאוד דהוי וישן ובגלל שבהסתכלות על הצומת היה נראה לי פשוט ברור שיש פנייה שמאלה, פניתי שמאלה. הכביש שם פשוט היה נראה מוזר מאוד ולפחות ממה שאני מכיר הייתי בטוח שיש לי…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רכב מסוג פיג'ו 206 שנת 2002 שאני מעוניין למכור לפירוק. יש טסט בתוקף. רציתי לוודא מה התהליך הנכון לבצע את זה? האם למכור לחלקי חילוף ואז לבטל את הרכב במשרד הרישוי או הפוך? תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת boazone, -
היום "גור האריות" החדש לבית פיג'ו , בקע לו מהניילונים. בדיוק חודש לאחר שהזמנתי אותו מסוכנות "לובינסקי". אי אפשר להפריז עד כמה קריטי הדגם המעניין הזה לעתיד היצרן הצרפתי, כמו גם ליבואן בארץ. מי שקצת פחות מעודכן, מוזמן לגגל "308 החדשה" ולגלות ש - א. אין שום קשר בינו ל-308 הקודמת, למרות שפיג'ו "נתקעו" עם המספר הזה. ב. רמזים לא דקים בכלל ל"פייט" מרתק מול "המלכה" הבלתי מעורערת של הפלח - גולף דור 7, וללא שום רגשי נחיתות. כפי שהבטחתי לפני ההזמנה, אשתף אותכם מדי פעם ברשמיי האישיים מהרכב גם מבחינת חווית הנהיגה והנסיעה, וגם מבחינת אמינות, ושירות היבואן. מקווה שזה יביא לכם תועלת. אז קדימה, מעביר ל-D, יוצאים לדרך... תעודת זהות - פיג'ו 308 דור II : שנת…
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן לכולם הרכב נרכש חדש מהסוכנות באוגוסט שנה שעברה, ועבר מאז שני טיפולים תקופתיים (ביונדאי מרווח הטיפולים הוא 15000). ככלל עלות הטיפולים אינה יקרה, הטיפול הראשון עלה באיזור 900 ש"ח, בעוד הטיפול השני יחד עם חידוש חבילת הגלישה עלה כ-1200 ש"ח. הרכב מפגין אמינות יפה, וגם בטיפול לא התגלו בעיות לא צפויות. צריכת הדלק בשנה האחרונה הייתה כ-18 ק"מ/ל עם תנודות קלות מעלה ומטה בהתאם לרמת ההתגרזנות. פרופיל הנסיעה כלל ארבע נסיעות שבועיות לירושלים מהמרכז, ועוד יומיים של ישיבה בפקקי המרכז והשרון - סה"כ צריכה יפה למשפחתית גדולה. באופן כללי מדובר במכונית נוחה ומרווחת, עם כיול מתלים די אמריקאי שמגהץ מהמורות ללא בעיה. המנוע שמפיק במשולב 193 כ"ס הוא לא מפלצת תאוצה (9 וקצת שניות למאה ק…
הודעה אחרונה מאת mystopp, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי פוקוס 2009 מנוע 2000 שאני משלם עליה ביטוח חובה וג' 4000 שקל לשנה. הרכב עומד כל השבוע מלבד שישי בערב לעיתים רחוקות ושבת, ואני מעריך בגסות שאני עושה פחות מ800 קילומטר בחודש.( בפריסה שנתית זה וודאי - אני עושה פחות מ9000 ק"מ בשנה) אני בן 22, יש לי רישיון מעל ל5 שנים ללא תאונות, תביעות ושלילות. אם זה יעזור יש לי גם רק 3 דוחות משטרה, פחות מ1 לשנה יש לי אפשרות להוזיל את הביטוח שלי? אשמח לעזרה.. תודה
הודעה אחרונה מאת outnex, -
אני טוען שאם היו רוצים להפחית עבירות מהירות, היו דורשים מהיצרנים להגביל את מהירות הרכבים למהירות המקסימלית המותרת בכביש הכי מהיר במדינה, ואולי אפילו מרווח ביטחון טיפה כלפי מעלה שיהיה "מרווח ביטחון" לבריחה ממצבים שדורשים האצה. מבחינה טכנולוגית הכל כבר קיים אז אי אפשר להגיד שאי אפשר בגלל קרבורטור וכו', הכל ממוחשב היום, רבאק, אפילו הרכבים הכי פח היום כמו פולקסווגן אפ או סיאט מיי יכולים להגיע ל200 קמ"ש וצפונה, למה? הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא מאות מיליוני השקלים שזה מכניס לקופת המדינה בשנה, ולא שום דבר אחר. דעתכם? https://www.mako.co.il/news-israel/local-q1_2018/Article-726477fafa3d161004.htm
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום למביני עניין. בהנחה שאני מעוניין לקחת רכב x ברכישה פרטית לעומת אותו רכב x בליסינג תפעולי לעומת ליסינג פרטי , מה תהיה העלות החדשות לכל אחת מהאופציות? לדוגמא אם אני רוכש רכב נניח מאזדה 2 באופן פרטי כשכל העלויות עלי ( ביטוחים, דלק, טיפולים ועוד ) לעומת אותו רכב בליסינג תפעולי או פרטי מה עדיף? בהנחה שיש באפשרותי לרכוש עם הון עצמי רכב שכזה, האם מישהו חישב עלויות ועשה השוואה רצינית? אני באמת שוקל לקחת רכב קטן כרכב פרטי כשהוצאות עלי ולבדוק מה העלות החדשית בכל אחת מהאפשרויות. ההנחה היא של 300 ק״מ בשבוע. אשמח לתשובות רציניות, תודה מראש
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 691 צפיות
נניח שיש רכב מסוים שמיובא לארץ על ידי יבואן רשמי. היבואן מוכר את הרכב בכמה רמות גימור שונות. אני רוצה מאוד לרכוש רכב אבל יש לי בעיה עם רמות הגימור- היבואן מוכר רק עם סאן רוף- מה שמנמיך את הרכב ב 5 סמ' מאוד קריטיים עבורי (גובה 195). נניח שיבואן לא מוכן למכור את הרכב בלי סאן רוף. האם יש אפשרות לרכוש את הרכב ביבוא אישי ממדינה אחרת שלא מחייבת לרכוש סאן רוף? האם רמות הגימור שהיבואן מוכר הן בלעדיות לארץ ישראל או שמדובר ברמות גימור אונברסליות? היבואן צ'מפיון והרכב סקודה סופרב....
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
שברולט חשפה את הדור השמיני של הקורבט - וכאן יש שמונה דברים שלא בטוח שתקראו במקומות אחרים.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בסובארו אימפרזה החדשה 2015 אמור להיות דילאיי קטן בין לחיצה על הדוושה והתגובה של הרכב? זה קשור אולי לתיבה? אם לא אז איך אמורים לתקן את זה? לשואלים זה רכב יד שנייה אז אין לי מושג איך הוא היה כשקנו אותו תודה רבה רבה ויום מקסים
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 586 צפיות
שלום לכולם, תמיד שאני מחפש חלקים לפוקוס באיביי, תמיד יש הרבה תוצאות מ-UK, אני אהיה בלונדון עוד שבועיים, מישהו אולי מכיר פירוקיות טובות שאני יכול לחפש שם דברים שאני חפץ בהם? תודה!
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
- 1 תגובות
- 622 צפיות
כאשר אני הולך לבדוק רכב לפני קנייה, על אילו בעיות יש לשלול רכישה של רכב? ועל אילו בעיות אפשר ״להבליג״ או להתקזז במחיר?
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 640 צפיות
אהלן, יש לי "קשת" ספוילר של חברת אלפא לדימקס שלי, אני רוצה למכור אותו אבל לא מוצא מידע באינטרנט לגבי מחיר.. אם מישהו מכיר אני אשמח. תודה אלעד
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
נתקלתי בסרטון של אדם מבוגר שנוהג על סובארו לאונה ידנית הוא היד 1 הוא זה שהוציא אותה ב92 מהחברה ונוהג בה עד היום. האם נדיר למצוא בעלי רכבים שנוהגים על רכב שקנו שנים רבות? האם הבלאי שהרכב עבר לא עדיף למכור ולהתקדם ? Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת asix, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
רכשתי רכב שהבעלים הקודם שילם על איתוראן כל חודש. כולל האפליקציה. להבנתי מערכת מלאה. אני אישית לא צריך איתוראן יש לי סוכן מבטח אותי ללא איתוראן. אבל המערכת מן הסתם לא פורקה מהרכב. מבחינת המצבר כמה זה קריטי? שיש מערכת כזאת ברקע. אם אין מנוי גם אין שידור, אין צריכת זרם? או שזה תמיד עובד עד שלא מנתקים את זה מהשורש?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
שלום לכולם, ברצוני לשתף את חברי הפורום והגולשים בחוויות השירות שקיבלתי לאחר שקניתי את הרכב. לאחר שמרכתי את רכבי הקודם, לא היה לי פרק זמן של כשבוע לקנות רכב, מאחר שהייתי סטודנט וכל יום ללא רכב היה בשבילי כאב ראש. בתאריך 28/08/19 ניגשתי לסוכנות סוזוקי טרייד בראשון, ברצוני היה לרכוש רכב בזריזות, בדקתי את הרכב חיצונית ופנימית, סימנתי את היד על סוזוקי סלריו, וניגשנו פנימה. הסוכן הראה בפני את הטיפולים שהרכב עבר, את ההסטוריה, ואת הבדיקה הכללית שהם ביצעו לרכב. מאחר שמחיר הרכב לא עבר את ה30, עשיתי סיבוב על הרכב, והאמנתי לתומי שאני יכול להיות רגוע, כי אני אצל היבואן (לא סתם סוחר ויש עוד אחריות יצרן לחודש), והחלטתי לרכוש את הרכב ללא בדיקה שגם לא הייתה עולה ע…
הודעה אחרונה מאת FoxLight, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
חברים נמצאים עכשיו באיטליה ועשו תאונה קלה בחניון. לרכב ההשכרה יש כיפוף קל לפח ושריטות, ולרכב השני לא נגרם כלום. הגיע שוטר למקום אבל מאחר ולא היו תלונות לצד השני אז הוא עזב בלי לתת אף מסמך. לרכב יש ביטוח מלא כולל ביטוח השתתפות עצמית ולכן כרגע חשוב להימנע מקנסות מיותרים. מה לעשות הלאה, לדווח לחברת ההשכרה על נזק לרכב או להחזיר את הרכב במעוד ההחזרה ואז לחכות לחיוב על נזקים מחברת ההשכרה? בגדול אין פה נזק רציני לרכב, בסהכ כיפוף קל לפח שגם לא רואים אותו אם לא בודקים את הרכב. ההעדפה כרגע לא להרוס את הטיול ולתת לחברת ההשכרה לטפל בזה אחרי הטיול.
הודעה אחרונה מאת David17, -
-
אז כמו שאתם כבר בטח יודעים, ביום חמישי הקרוב (מחרתיים) בערב נלך לפגוש את סקודה סקאלה החדשה בבכורה עולמית שתתקיים - מכל המקומות - בפתח תקווה. את כל מה שאנחנו כבר יודעים על הסקאלה, כמו ממדים, מנועים, וקצת על עיצוב הפנים שלה תוכלו לקרוא כאן (מצחיק, אז עוד חשבנו שההשקה תתקיים בתל אביב). וכל שאלה אחרת שעולה לכם, תשאלו כאן ונשמח לענות.
הודעה אחרונה מאת ליפיגו, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 912 צפיות
אשתדל דווקא לעשות את זה קצר ולעניין. באוגוסט 2015 רכשתי מאבא שלי (בהנחת ענק תודה אבא ) סובארו B4 שנת 2010 כאשר הצמיגים שהיו עליה היו - קידמיים "אוי-ויישן" קשקוש כלשהוא... אחוריים טויוט פרוקסס CF2 האחוריים היו שקטים נוחים אבל הקידמיים תוך מספר חודשים התחילו להרעיש באופן בלתי נסבל (והם היו די טריים עדיין) ואז איפשהו באמצע 2016 נרכשו להם רביעיית צמיגי מישלן אנרג'י סייבר. למה דווקא מישלן? כי רציתי מאוד לנסות צמיגים של מותג פרימיום. הם צמיגי הOEM של מרצדס בלא מעט מהדגמים - בעיקר מוניות. אז איך הם היו? שלוש שנים של שקט מופתי! לא הרעישו מעולם. נוחים מאוד! אוחזים מצויין ביבש וגם ברטוב. כשנרכשו מולאו בחנקן ומאז פעם בכמה חודשים …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מכרתי את הרכב שלי היום, וכנראה שייקח לי קצת זמן עד שאמצא את הרכב שאני מחפש. רציתי לדעת עד כמה נורא אם בכלל (מבחינת מחיר) יהיה להשכיר רכב לתקופה הזמנית הזו. אני מדבר על השכרה לתקופה של כ-חודש/חודשיים, רכב קטן, אני עושה בערך 35 ק"מ ליום, נהג יחיד לא חדש ולא צעיר. למישהו יצא לעשות משהו דומה? מה טווח המחירים בגדול?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
https://hebrew.alibaba.com/p-detail/...210897474.html זה הגיוני מה שמפרסמים כאן? טמבון אחורה ב-23$? אפשר להזמין משלוח בגודל כזה?
הודעה אחרונה מאת yoni11551, -
-
אני מחפש רכב חדש חסכוני ובטוח, לצרכים שלי מתאימות קורולה ואיוניק. תקופת שימוש לפחות לחמש שנים. שנה הבאה מגיעים המון דגמים שהטווח שלהם רלוונטי אלי. האם זו טעות לרכוש רכב שעוד שניה מוחלף בטכנולוגיה עדכנית?
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מתכנן נסיעה של יומיים וחצי לבריסל. יש לי ניסיון רב יחסית בשכירת רכבים באירופה. שאלות: 1. המלצה על פעילות / דרכים מעניינות ואתרים בבגליה. אני נוסע עם אשתי והתינוקת ליומיים וחצי ויש לנו יום אחד שלם פנוי לטיול. לא מעוניין לנסוע כמה שעות לאמסטרדם או לגרמניה. לא מתאים למשפחה..... 2. ספריאל, היה לך פעם שרשור על תקלות בהשכרה בבלגיה. לא מצאתי אותו. תוכל לצרף בבקשה קישור? 3. מתכנן לשכור E קלאס אוטומט. מה עלולים להביא לי במקומו? 4. שאלה עקרונית: בכל ההשכרות ששכרתי החיובים יצאו על ימים שלמים. כעת ההשכרה אמורה להיות ליומיים + 3 שעות בערך. במנועי החיפוש המחיר מתייחס לשלושה ימים. אני מנסה לחשוב מה יקרה אם אשכור ל-48 שעות ו"אאחר" בשעתיים שלושה. כאן בארץ נדמה לי כי גובים …
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
- 0 תגובות
- 662 צפיות
בעקבות מספר המלצות כולל כאן בפורום הצלחתי לשכנע את אישתי לוותר על יומיים של תיור סטנדרטי ולבקר במוזאונים של BMW MB ו PORSCHE. במקור התכנית הייתה להגיע לזלצבורג, אבל מכיוון שנחתנו במינכן ניצלתי את היום הראשון לביקור ב BMW. אחרי שבפורום הועלו כמה תאורים מעניינים, אחד שכלל קבלת רכב ב BMW Welt ( אם איני טועה הבחור הזמין אז M2) וסיקור נוסף של דיסקו, https://car-pad.co.il/%d7%98%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%aa/bmw_museum/ צעדתי למחרת ההגעה לעולם של BMW. (צעדתי מהמלון ששוכן בכפר האולימפי, למי שמתעניין, מומלץ, והבעלים, בחור ישראלי שמח לארח ישראלים והמליץ על מקומות) , נכנסתי ל BMW Welt ושאלתי על סיור במפעל שאליו אמורים להזמין תור מ…
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 27 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
אתחיל ואומר שאני די בטוח שיש בפורום אשכול שמדבר רק על AA אבל לא הצלחתי למצוא אותו. ובחזרה לעניין, האם ייתכן שתהיה חוסר תאימות בין רכב תומך AA לבין פלאפון תומך AA? האם רכב יכול לעבוד עם פלאפון X אבל לא יעבוד עם Y (כמובן ששני הפלאפונים תומכים ומותקן בהם AA)? או האם ייתכן שלאחר עדכון תוכנה של הפלאפון או עדכון גרסה של AA זה לפתע יפסיק לעבוד? ושאלה אחרונה, האם חייבים כבל מקורי כדי שזה יעבוד? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת בוגדני מגעיל1, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי הוויז בc3, שהותקן עי לובינסקי (קופסת אנדרואיד) תקוע לגמרי. הפעלה וכיבוי של הרכב לא עוזרים. מופיעה לי הודעה שהוויז נתקע ו״האם ברצונך לכבות אותו?״ אבל הכפתור כיבוי לא לחיץ... קצת מבאס ולא מצאנו שום פיתרון עד לרגע זה. האם יש דרך לאפס בעדינות את מערכת האנדרואיד הזו? תודה
הודעה אחרונה מאת RabiAuto, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצטט מכלכליסט: ״קבוצת יוניון, יבואנית טויוטה, תייבא את החשמליות של GAC הסינית, תחת המותג "איון"; בתוכנית: משפחתית ושני ג'יפונים, מאובזרים וזולים ממתחרים אירופיים; אולם התצוגה הראשון ייפתח בתל–אביב בתחילת 2020״ לכתבה: https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3769718
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,525 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- urich
- Moshe c
- Accent Coupe
- Rongaflugen
- Night Driver
- ArikB
- hans
- Michazzz
- שביט
- גולדן191
- ארז 1
- Pika007