רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
היי, אני שוקל לקנות מאזדה 3 ושוקל האם שווה להמתין שיגיע הדגם החדש ואז המחירון של שנת 2017 יירד משמעותית. האם מישהו בדק פעם את ההשפעה של יציאת דגם חדש על המחירון של הקודם? בכמה אחוזים בערך השינוי מתבטא?
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
לפי הכתבה הזאת, הלוגו של חברת פולקסווגן יזכה לעיצוב מחודש שייחשף בעוד כמה שבועות. המטרה של היצרנית: להתנתק מהדי פרשת דיזלדגייט ולהדגיש את הכיוון החשמלי שבו בחרה היצרנית. בדיקה זריזה אצל הדוד גוגל מעלה שהסמל הוחלף כבר 9 פעמים, בממוצע כל 8 שנים, אז כנראה יש לנו שוב עניין עם חדשות שולל (Fake news). המילה "הוחלף" קצת חזקה מדי במקרה הזה, כי כפי שאפשר לראות בתמונה שצירפתי השינוי ברוב המקרים איננו גדול במיוחד: כמו העיצוב של הגולף, יש לשער שגם העיצוב החדש של הסמל יהיה דומה מאוד לקודמיו.
הודעה אחרונה מאת קרמבו, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
היי רציתי לשאול האם בטסט ניתן להכשיל את הרכב על כך שיש לו דפיקה יחסית רחבה בדלת הימנית הקדמית?
הודעה אחרונה מאת avargel, -
נסיעה לאילת
מאת nova2- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בקרוב אני יורד לאילת ואף פעם לא נהגתי את הדרך הזאת, רציתי לשאול איזה דרך הכי נוחה יש לי 2 אופציות, יציאה מטבריה או יציאה מחיפה...מאיפה יהיה לי יותר נוח? מחיפה ואז כביש 6 עד באר שבע? או מטבריה דרך הערבה עד אילת
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
משפחתית ספורטיבית 1 2
מאת LH79- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום רציתי לשתף קצת על התהליך שעברתי בקניית הרכב האחרון שלי, ובנוסף לנהל סוג של יומן תחזוקה/ דיווחים עבור מי שיימצא בו שימוש עתידי. אז הכל התחיל לפני כמה חודשים שהקורולה המשעממת ממש שגעה אותי והתחשק לי לעבור לכלי רכב קצת יותר מהיר / זריז/ מהנה לנהיגה. למשך כמה דקות עוד השתעשעתי ברעיון לרכוש דו גלגלי אבל קצת לחץ פיזי מתון מהמשפחה והרעיון נגוז לבינתיים. התחלתי לקרוא ולחפש מכוניות שיתאימו למצב המשפחתי (3 ילדים) מה שהכריח רכב 4-5 דלתות. מכיוונה של אשתי הוטל וטו על רכב ידני, מה שהוריד עוד כמה רכבים (מגאן RS, יונדאי N). וככה לאט לאט התגבשו הפיינליסטיות – קופרה, גולף GTI PP, ואוקטביה VRS. ביקור אצל כל אחת מהסוכנויות ותיאום רכב הדגמה ויצאנו לדרך. הראשונה שהג…
הודעה אחרונה מאת LH79, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הי חברים, האם מישהו יודע באם מעלה העקרבים פתוח לרכב שאינו רכב שטח בימים אלה? קראתי שהוא נסגר ב-2018 ולא קראתי ביטול. שאלה נוספת: מאיזה כיוון להגיע כדי לעשות את העליה. תודה, זאב
הודעה אחרונה מאת Zeev Soler, -
-
שני בוחנים, ארבעה רכבים, וסבא אחד שפגשנו בדרך. סוזוקי ג'ימני החדש הגיע אלינו למבחן.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, התחדשתי ברנו קולאוס. הרכב תענוג, הגיר הרציף לא תענוג. מה שמוזר לי הוא שיש בורר הילוכים -- 1,2 וגם אפשרות 1-6 במעין טיפטרוניק (בורר מצד שמאל). ועל הצג כתוב אז D1, D2 עד D6. אבל הרי ברכב אין הילוכים. אז איך זה?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
בזמנו פתחתי פה שרשור על העברת בעלות לרכב ללא טסט. שם הצלחתי למצוא פרצה שאפשרה להעביר לססטוס אספנות במשרד הרישוי, ועוד באותו יום להעביר בעלות בדואר (במשרד הרישוי לא אישרו). פה לא מדובר באופנוע אספנות. המוכר לא מעוניין להשקיע בהעברת טסט (נדרש יישור קו), ולא מוכן (בצדק) להעביר את האופנוע לרוכש ללא העברת בעלות. האם באופנוע זה מתאפשר בדואר? במשרד הרישוי? בכלל לא אפשרי? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש המלצה למיגון טוב לרכב,מה שיש ברשותי כנראה נפתח עם שלט אוניברסלי ופתחו לי את הרכב בפעם השנייה בשנתיים האחרונות,הפעם נגנב מכשיר GPS,יש המלצות למיגון טוב ולא יקר כל כך?',תודה!
הודעה אחרונה מאת דור-ל, -
-
שלום לכולם, אני הבעלים של פיז'ו 308sw שנת 2015. בתחילת חודש יולי קיבלתי מלובינסקי קריאת שירות שקוראת לי לפנות למוסך מורשה יבואן כדי להחליף את מיכל הדלק. כשבוע וחצי לאחר מכן הגעתי למוסך אור-מור ברחובות, כמובן לאחר שקבעתי תור בטלפון, רק על מנת לשמוע אחרי חצי שעה ממנהל השירות שהחלק (כלומר מיכל הדלק) לא נמצא כלל במלאי בארץ ויש להזמינו מחו"ל. כבר בשלב זה ההתנהלות של לובינסקי נראתה לי מפוקפקת לאור זאת שהם קוראים להחליף חלק כאשר הם יודעים (או כך לפחות אני מניח) שהחלק כלל לא נמצא במלאי. בלית ברירה, ולאחר שגם מנהל השירות הסכים איתי שמדובר בהתנהלות מוזרה (בלשון המעטה), חזרתי הביתה עם הבטחה שהחלק הוזמן ויצרו עמי קשר כאשר הוא יגיע לארץ. ככל שהשבועות עברו, פניתי מספר פעמים למוסך …
הודעה אחרונה מאת LPG, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
איזה מכונית תתן תמורה הכי טובה לכסף? ממה שראיתי b4 יד שנייה זולה יותר, מצד שני יקרה בדלק.. מבחינת אמינות, נראה שהקאמרי הכי אמינה, אבל נפח תא מטען שלא קטן מאוד בגלל הסוללה... אז מהי המשפחתית הגדולה הכי משתלמת למשפחה?
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
פשוט מדהים איך במחיר כזה אין כזה איבזור, והיותר מדהים שעדיין ימכרו אותם בהתחלה כמו לחמניות טריות.
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 46.9 אלף צפיות
שלום, ראיתי כבר מספר פעמים טרקטורונים חדשים (יותר נכון כלים כמו פולאריס RZR, קאן אם מבריק) עם לוחית רישוי בעלת רקע ירוק במקום צהוב. האם זה שיוני של החודשים האחרונים? אם כן, מה המטרה שלו? מישהו יודע עוד פרטים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Asafa1970, -
-
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שמתי לב שאנשים מטפסים מעט על המדרכה. זה מקובל ? איך הפקחים מתייחסים לזה ?
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נוסע היום בבוקר לרכבת, פתאום באמצע הדרך (כיכר צופים, ציר 55 למי שמכיר) ניידת משטרה מבקשת ממני לעצור בצד. עוצר, נותן רישיונות, כל התהליך הרגיל ואז מתחיל הכיף. השוטר הנחמד מתחיל להסביר שיש שתי סיבות למה עצר אותי. 1. שימוש בפלאפון 2. חלונות שחורים לגבי 1, לא היה ולא נברא. אני לא מתעסק עם הפלאפון בנהיגה וגם אין לי מה. הוא מחובר למערכת וכל השליטה על המדיה נעשת דרך ההגה בכלל. אני בחור שמודה בטעויות ואם הייתי משתמש בפלאפון הייתי משלם את הדו"ח בשמחה. אבל כשמנסים לתפור לי דו"ח ולהאשים אותי במשהו שלא עשיתי זה פשוט מרתיח ומראה כמה המערכת הזאת שנקראת "משטרת התנועה" זה גוף מושחת. 2. נכון, יש לי חלונות מושחרים מקדימה (ככה קניתי את הרכב). זה אכן לא חוקי ואם השוטר היה רוצ…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה אני רואה 2 טרנדים חדשים בכבישי הדרום, האחד הוא נסיעה בלי לוחית זיהוי קדמית... מלא אם היה מדובר ברכב אחד אז סבבה אבל ראיתי זאת במיספר רכבים. הלהיט השני הוא הדבקת מדבקה על אחד מהמספרים על לוחית הזיהוי האחורית ככה שאי אפשר לקרוא סיפרה אחד. מדהים כמה אומץ יש לאנשים ואת אוזלת היד של משטרת ישראל למרות שבימים האחרונים אני רואה מלא ניידות בכביש 40 דרום שזה צעד מבורך אך כניראה לא מספיק. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
מי מאיתנו לא שמע עלAMG ? אותם דגמי מרצדס שהפכו למפלצות ביצועים עם מנועים בשרניים גדולי נפח. היום, כמעט לכל דגם של מרצדס (למעט ה-B. מקווה שלא טעיתי) יש גם גרסה שעברה תחת ידי AMG, ומציעה את אותה היוקרה בתוספת ביצועים משופרים ומראה קרבי. עד לא מזמן, עוד ניתן היה למצוא לוחית קטנה על המנוע עם שמו וחתימתו של זה שהרכיב אותו במו ידיו – עוד משהו קטן בשביל לגרום לך להרגיש מיוחד. אבל המותג הזה, שנקרא AMG , התחיל להבשיל למה שאנחנו מכירים היום רק אי שם ב-1993 עם תחילת שיתוף הפעולה המשמעותי עם מרצדס. אז איפה כל זה התחיל? AMG נוסדה בשטוטגרט ב-1967 כחברה לחיזוק ושיפור מנועים למכוניות מירוץ, ע"י שני מהנדסים לשעבר ממרצדס. בתחילת הדרך, ב-AMG עסקו בפיתוח מנועי מרוץ וחלקים משופרים, והרכ…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
עזרה, מה אפשר לעשות עם צג העיגול של מובילאיי נופל? יוצא מהדבק ניסיתי לשים דבק דו צדדי הכי טוב לא עזר
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מפרסם כדי לחלוק עם שאר חברי הפורום. לאחר שנתיים בלבד עם הרכב התחלתי להחנות אותו בחנייה אחרת תחת כיפית השמיים פעמיים - שלוש בשבוע למשך כ8 שעות. ביום חם, נכנסתי לרכב הנעתי אותו ושמתי לב שהמסך של המוביילי הנפח ונסדק מבפנים. הזכוכית החיצונית נשארה שלמה אבל הצג הפנימי היה סדוק. במסגרת האחריות נסעתי ללובינסקי והחליפו לי אותו בחדש בלי לשאול שאלות. רק שאלו אותי האם אני משתמש במגן שמש כסוף ברכב (אני לא). המתקינים לא התרגשו במיוחד ואמרו שזאת תקלה מאוד נפוצה. מעניין כמה היה עולה לי התענוג ללא אחריות . האמת שציפיתי לאיכות חומרים יותר עמידה לשמש הישראלית, במיוחד כשהמוצר תוכנן בארץ. מה שמחזיר אותי לשאלה ששאלתי פה לפני כשנתיים. האם כאשר המוביילי יפסיק לעבוד מ…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 88 תגובות
- 16.7 אלף צפיות
קניתי רכב אי שם ב-2012 ושילמתי עליו כ-60K ש"ח (לא זול ביחס לשנה והשנתון), היום המחירון עומד על כ-20K ש"ח. הרכב משרת אותי ועושה את העבודה מעל ומעבר. קורץ לי לא פעם להתחדש (במטרה להשתדרג, לעלות ברמה כמובן ולא להתרענן בשנתון חסר משמעות) אבל ככל שהזמן עובר כך גם המחירון יורד ואני יותר מעריך את מה שיש לי ביד, ההרגשה היא שבמחירון הנוכחי וביחס לשוק המשומשות היום ומה אפשר לקנות בפועל באותו הסכום, לא מגיע לרמה הזו - מתנה לקונה. אם אני אחפש היום רכב ב-20K ש"ח, אין סיכוי למצוא רכב כמו שלי או ברמה שלא יורדת ממנו (זה לא פתח לויכוח, אני די בטוח בעצמי). מה קורץ לי נכון להיום? אוונסיס מנוע 2.0 מהדגם שנמכר עד 2018, אולי מאזדה 6 מנוע 2.5 (כמו זו שמפורסמת בפורום מכירה), אולי אפילו קאמר…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי אני מעוניין לצורך פרוייקט לשאול מה החוקיות לגבי דלתות התאבדות בארץ? בדקתי שרשורים קודמים ולא מצאתי משהו עדכני או אינפורמטיבי בעניין. הבנתי כל כך שינוי מהוראות היצרן בארץ אינו חוקי עם זאת קיימים הרבה מאוד שיפורים שקיבלו היתרים לנסיעה בארץ. מה החוק אומר והאם קיים מישהו שמתעסק בעניין? ראיתי בכל הנוגע לדלתות שחף עם 2 מצבים בהם ניתן לשימוש במצב רגיל וזה כביכול תופס. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 582 צפיות
שלום לכם, מחפש מקום מומלץ לבדוק בו רכב באיזור רעננה. תודה רבה Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
ערב טוב.היום אני צריך מכם /ייעוץ/הכוונה/ופתרון לבעיה שנוצרה לי ...ברשותי רנו מגאן שעדיין באחריות היצרן.לפניי מספר ימים שמתי לב שיש לי כתם שמן במנוע. ניגבתי את הכתם כי חשבתי שזה נשאר מהטיפול האחרון שעשיתי לרכב.והמכונאי לא היה פדנט וטיפטף בטעות כמה טיפות של שמן על המנוע.היום -19/8/19כשבדקתי הכתם הופיעה שוב התקשרתי למוסך והסברתי ליועץ שירות שכנראה יש לי נזילת שמן במנוע .כבענו שאבוא בעוד 15 דק' וכך עשיתי.כשהגעתי למוסך היועץ שירות איתו קבעתי (עקב הבעיה) שיש לי ...לא היה נוכח כששאלתי היכן הוא ? והסברתי כי קבענו..אמרו שיצא לסידור אישי ויחזור בעוד חצי שעה.!!!פניתי ליועץ שירות אחר במוסך...והראיתי לו את הכתם שיש לי במנוע . הסברתתי לו שכנראה יש לי נזילה.ואני מבקש שיטפלו ברכב כמה שי…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
לאחרונה גיליתי את האפקליציה החינמית הזו שמספקת מידע על מסלולי מירוצים, ימי מסלול, אירועים, קארטינג, חוויות מוטוריות בחו"ל, חוויות מוטוריות בארץ, מועדונים, מדריכי נהיגה, כבישי נהיגה, סדנאות ועוד. ממש חמוד. AppStore https://apps.apple.com/bo/app/drive-box-il/id1438632314?l=en Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=io.ionic.motorbox
הודעה אחרונה מאת HyperViper, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי לכולם זאת הפעם הראשונה שאני כותב ביקורת ושיתוף טיול, לכן אשמח להערות או הארות. הטיול שהחלטתי לעשות היה טיול לבד, בפעם הראשונה בחיים שלי. החלטתי לנסות את החוויה, לסוף שבוע קצר. סך הכל שלושה ימים נטו במהלך סוף השבוע. הזמנתי טיסות של ריאנייר מחמישי עד ראשון לפרנקפורט, ושכרתי רכב לשלושה ימים. התכנון היה לצאת לכיוון גבול גרמניה\הולנד ולבקר בכמה ערים ומקומות היסטוריים מקרבות מלחמת העולם השניה. בנוסף, ביקור במוזיאון מכוניות ומוזיאון הצבא ההולנדי. מקומות שבדרך כלל פחות מעניינים את בת הזוג. מבחינת עלויות, אני גר באירופה, לכן הטיסה לפרנקפורט עלתה לי 200 שח (לא כולל כלום, לשלושה ימים מספיק תיק קטן של 20 ליטר). השכרת רכב – שכרתי רכב מקלאס C בהרץ. אין לי רכב ביום יום, ויוצ…
הודעה אחרונה מאת David32, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 29 תגובות
- 17.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב בזמן האחרון שמנועי טורבו 1.4, והרי רכבי VAG יש את הציא הכי רחב של מנועי טורבו קטנים אבל כמו שידוע לרכבי VAG יש את הגיר הרובוטי המפורסם DSG. אבל לגיר הזה היו מלא בעיות כי בהתחלה יצרו אותו ללא קירור שמן (DQ200 בעל קלאצ' "יבש") מאיזשהו שנתון הרכיבו על הרכבים הגירים עם קלאצ' רטוב (אם אני לא טועה DQ380). ועכשיו הבנתי ששוב אחרי ריסטיילינג מסויים, החזירו את הגיר עם הקלאצ' היבש וצצות בעיות פה ושם. מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים? עד איזו שנה היה מורכב גיר "יבש" ואז "רטוב" ושוב "יבש" ברכבי סקודה, סיאט, וולקסוואגן... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Pecan, -
-
האם חברות הליסינג חושבות שכולם מטומטמים או שאולי רק לי יש פרצוף של טרף קל? 1 2 3 4
מאת davemustaine87- 7 עוקבים
- 45 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
עשיתי סבב של חברות ליסינג בקשר לפיזו 308, סתם לראות מה יש בשוק קרוב לבית הגעתי ללובינסקי טרייד ושם ראיתי 308 2015 יוצאת ליסינג 80 אלף קילומטר ב-51 אלף. עד לפה סבבה. הלכתי ל-2 סוכנויות אחרות של ליסינג(לא אציין את שמם כרגע, רק אציין שהם מפורסמות ולא מגרש נידח בדימונה) ושם הציעו לי בדיוק את אותו הרכב, עם בדיוק אותם נתונים, ב-70(!) אלף, ואחרי הנחה מ-ט-ו-ר-פ-ת עם שיחה של מנהל הם הורידו את המחיר ל-64 אלף. מה? מאיזה פלנטה הגעתם? אני מניח שאפשר לצוד איזה תמהוני פעם בשנה ככה, אבל לתמחר ככה בדרך קבע? האם זה באמת עובד להם?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
גגון למאזדה 3
מאת Atzak- 0 תגובות
- 462 צפיות
אהלן חברים, אני והמשפחה לקראת טיול של מספר ימים וחייבים בדחיפות גגון המתאים למאזדה 3 (2004) בהשאלה למספר ימים. יש מישהו שיוכל לסייע בנושא? תודה רבה, איציק
הודעה אחרונה מאת Atzak, -
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 33.5 אלף צפיות
שלום. נמאס לי כבר בפעם ה-3 תוך חצי שנה שהרכב אצלי , מגרדים לי את הטמבון ברכב אנשים שלא ממש יודעים לנהוג. אף פעם לא משאירים פרטים, חוץ מפעם אחת שזה היה שכן שהואיל בטובו לספר לי את אחרי יומיים .. בכל מקרה. אתמול שמתי לב שמישהו שייף לי את הטמבון והכנף , אציין שזה לא משהו נורא ככ ולא ככ שמים לב אבל בהחלט הצבע ירד קצת מהצד של הטמבון וגם מהכנף , למזלי אין פגיעת פחחות שצריך לעשות וזה רק צבע שהתקלף. אני אחד ששומר על הרכב שלו וכל שריטה זה דבר שמציק בעין. מקפיד לחנות בחחניון עם הפנים כלפי הקיר במקומות בטוחים ובין 2 עמודים , אבל מה נעשה כמה שנזהר גם כשנחנה את הרכב לכמה דקות יבוא הטיפש שלא רואה וידפוק לך את האוטו וחמור מכך פשוט לא ישאיר פרטים. אז ככה אני מעוניין להתקי…
הודעה אחרונה מאת ariq13,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,525 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- urich
- Moshe c
- Accent Coupe
- Rongaflugen
- Night Driver
- ArikB
- hans
- Michazzz
- שביט
- גולדן191
- ארז 1
- Pika007