רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי אני מחפש מכונאי טרקטורים שיגיע למשק לתיקון\טיפול 10 אלף לטרקטור, ישנן בעיות הידראוליות וכן יש סבירות שהמנוע עוד מעט מסיים את חייו (לפי מקרים שהבנתי שקרו). כמו כן מה המחיר לטיפול 10 אלף? אזור המרכז. טרקטור של ג'ון דיר 1130. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
- 5 עוקבים
- 25 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
תצורת סטיישן מנוע דיזל אוטומט. מתאימה בלי בעיה לחמישה מבוגרים עם מזוודות. עבורנו כזוג היא מעל ומעבר.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
היום בערב יש השקה ל-3 החדשה. קבלו בינתיים כמה תמונות שצולמו בארץ: עריכת המערכת: כל הפרטים בידיעה.
הודעה אחרונה מאת cars-@-lover, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
בביקור שלי בצ'כיה לאחרונה, ביקרתי במפעל ההרכבה של "סקודה" בצ'כיה, בעיר מלאדה בולסלאב.חיפוש skoda museum בגוגל יציג לכם את כל הפרטים, אבל בכל זאת קצת מניסיוני.העיר נמצאת במרחק של כשעת נסיעה מפראג, הביקור כולל שני מרכיבים : - ביקור במוזיאון עצמו, המציג שלל כלי רכב, החל מהאופניים הראשונים של האדונים הנכבדים לורין וקלמנט , כמובן כל הדגמים ההיסטוריים, ועד הדגמים האחרונים. ניתן לבקר במוזיאון באופן חופשי, או בליווי מדריך עם הסברים (באנגלית) מה שמומלץ. - ביקור במפעל ההרכבה, הנמצא במרחק כמה דקות נסיעה מהמוזיאון. ביקור זה אפשרי כמובן רק בליווי מדריך. שני החלקים של הביקור מרתקים, במיוחד עם ההסברים של המדריכה . אין הסעה בין האתרים, לכן נדרש רכב, למרות שיש גם רכבת המגיעה לעי…
הודעה אחרונה מאת Pecan, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
היי . הציעו לי עבודה במשלוחים אחרי הצהריים מ4 עד 10 אני עובד עם הרכב הפרטי שלי מקבל משהו כמו 50 נקודות כל נקודה 9 שח לגבי החזר על ק״מ לא יודע אם הם נותנים לי יש הונדה סיוויק 2007 . האם זה ישתלם לי ? מישהו פעם עבד בעבודה כזאת ? העבודה בעיר אשקלון ומושבים מסביב ככה שהפקקים אין פה הרבה וחניות אפשר למצוא
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
דייהטסו סיריון משווקת בארץ ובאירופה היא משווקת תחת מותג של סובארו. (כלומר עם סמל של סובארו) דאצ'יה היתה משווקת תחת מותג של רנו. פיאט דוקאטו זה פיאט, סיטרואן וגם פיג'ו כנ"ל ברלינגו והטנדרים בחברה, משווקים גם תחת סמלים של סיטרואן ופיאט. סיטרואן C1 זה פיג'ו וזה טויוטה. מרצדס A קלאס דיזל זה מנוע של רנו פיג'ו 308 זה מנוע של ב.מ.וו ומיני. ובכלל ב.מ.וו מפתחת מנועים יחד עם רנו עם כל שיתופי הפעילות, עם גם שתחת מותג אחד נמצאים כמה תתי מותג. האם עדיין יש ערך לדבר שנחשב רכב לא אמין?. הרי כולם מייצרים עם כולם ועם שיתופים של כולם ומשתמשים בחלקים של אחרים. שלא לדבר על כך, כמובן, שהרכבים כבר מזמן לא מיוצרים בארץ המוצא שלהם.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני מחפש לקנות מבנה נייד ברוחב 3.5 מ', זה חוקי ואפשר לנייד מבנה ברוחב כזה בכבישים? נתקלתי באנשים שמוכרים גם ברוחב 4 מ', השאלה אם זה חוקי
הודעה אחרונה מאת silence, -
- 5 תגובות
- 852 צפיות
שלום חברים רציתי בבקשה לדעת כמה משמעותי זה והאם לא כדאי לקנות לקראת סוף השנה מבחינת ירידת המחיר שתתרחש בתחילת השנה, האם הירידה תהיה יחסית לכמה החודשים או גדולה יותר כי התחילה שנה חדשה? אין הנחות משמעותיות על הרכב כי מדובר על מאזדה 3 החדשה לצורך העניין - כך שאין קיזוז בקטע הזה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת outnex, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום קניתי רכב יד שניה מסוכנות רכב מאד מוכרת. ביקשתי מהם חשבונית מס והם אמרו שזה לא מקובל לתת חשבונית מס בעיסקה כזאת.. האם זה נכון ??
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
סנדל לרכב 1 2
מאת אופנוען לשעבר-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם, אני חדש באתר,מקווה שהשאלה מתאימה לפורום כללי. כמו שאתם יודעים או לא,יש מכת גניבות בכל הארץ,במיוחד בירושלים,לפני חודש נגנבה סיאט איבזיה מהר שמאול,ועוד אחת נגנבה לפני יומיים רחוב לידי,מפחד שסימנו את הרכב שלי,יש מקיף,אבל האוטו שלי מושקע בהרבה שעות וכסף+אהבה,שאני מעדיף שהוא ישאר מתחת לבית מאשר מחירון.עכשיו כמה שאלות: 1.שמעתם פעם על רכב שנגנב בזמן שהיה לו סנדל? 2.יש עוד הצעות שהייתם מציעים לי לעשות כדי למזער סיכויים לגניבה? 3.למי שהשתמש בעבר בסנדל עד כמה זה מסורבל? תודה לעונים !
הודעה אחרונה מאת Pecan, -
-
- 1 תגובות
- 764 צפיות
היי מישהו שמע על הצמיגים של mp 4 toyo tranpath איך הם? כמה הם יותר טובים מהtoyo cf2 ומהפלקן ze310
הודעה אחרונה מאת Shachar Tagania, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4 אלף צפיות
אשמח לדעת האם קיים - ואם כן איזה, שרות לחנייה כמו זה של פנגו. לטעמי, השרות של פנגו מזעזע. אם צריך לפנות אליהם, ההמתנה עד שעונים ארוכה כמו הגלות, חשבוניות עבור החיובים הם לא שולחים אלא רק את החיובים בכרטיס האשראי כך שאין אפשרות לדעת בגין מה החיוב. אם יש חברה נוספת, אשמח לעבור אליהם.
הודעה אחרונה מאת avz, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
גם לנו מגיע לטוס קצת לחו"ל בקיץ, לא? אז מה אם זה רק ל-24 שעות וכדי לנהוג מאות קילומטרים? ביום שלישי הקרוב ננחת בשעות הבוקר בציריך ונפגוש לראשונה את סקודה קאמיק - היורש הרוחני (והמסקרן מאוד יש לציין) של סקודה יטי. את כל מה שאנחנו יודעים על הקאמיק אתם יכולים לקרוא כאן ולאחר מכן, כרגיל, מוזמנים לשאול אותנו איזו שאלה שאתם רוצים אודות הרכב, ואנחנו נשתדל לענות על כולן לצד עדכונים שוטפים מההשקה. נתראה בקרוב! עריכה: הרשמים המלאים כאן.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
או ... "dani666 והיד השניה בחברות ליסינג". וכרפרנס, ברקע - https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2722/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92---%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4--%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95-5-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D הספור מתחיל לפני חודש וחצי כשהתעוררתי בבוקר ובמקום C3 פיקאסו בחנייה מצאתי כמה שברי זכוכיות. תוך שעתיים היא נתפסה בכניסה לטול כרם על ידי סייר של איתוראן (ולא, *אין לי איתוראן* !. אני פשוט מתעורר מוקדם) ולפני שבועיים הורדה מהכביש . מתברר שלהחליף c3 פיקאסו זה לא קל. הדרישות היו : - רכב לא ארוך - רכ…
הודעה אחרונה מאת menir1, -
שלום לכולם , האם מישהו ממליץ על מקום רציני ללימוד דריפטינג בחו"ל ? לכמה ימים
הודעה אחרונה מאת 40 אוטוטו, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 9 אלף צפיות
שלום. ברשותי רכב ליסינג פרטי . למרות שיש מדבקה של משרד הרישוי עד 2021 ,בחברת הליסינג מבקשים לעשות טסט בסוף השנה הראשונה? זה הליך מקובל?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
הי חברים, אודה על קבלת המלצות לכבישי/מסלולי נהיגה טובים מעבר לקו הירוק. ושאלת המשך: איזה יום בשבוע מומלץ לסיבוב כזה, מבחינת סיכון ותעבורה. תודה, זאב
הודעה אחרונה מאת BRAVO30, -
- 0 תגובות
- 495 צפיות
היי , אני רוצה לשדרג רישיון ולהוציא רכב ציבורי בנוסף. התחלתי את התהליך אבל לפני שאני משלם 1000 שקל אגרה לוועדה רפואית אני רוצה לדעת מה הסיכוי שלי לעבור. יש לי עבר תעבורתי של שלילות על מהירות ותאונה עצמאית בשלג לפני 4+ שנים . אני מפחד שהוועדה תפסול אותי עקב ההיסטוריה התעבורתית. יש לציין שאני כבר מעל לשנתיים "נקי" לגמרי ואולי לפני 3+ שנים היה לי קנס על משהו . אין לי קנס על נייד , נהיגה בשכרות ו/או עבר פלילי. מישהו עבר את התהליך ויודע מה ההתישנות שהוועדה נותנת לעבירות תנועה? אגב מה שואלים אותי שם?
הודעה אחרונה מאת lastholyking, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 17.2 אלף צפיות
היי, אילו תחנות מציעות שטיפה חינם בתדלוק באזור רמת-גן\בני-ברק\תל-אביב?, שמעתי שיש בכביש הטייסים, מישהו יודע באיזו תחנה?. תודה.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 559 צפיות
שלום, רוצה לקנות רכב. מצד אחד אוהב את הסיוויק, מצד שני בא לי איזה ג’יפון חמוד. אני בחור צעיר, ונראה שהטוסון מפנקת. איך היא?
הודעה אחרונה מאת yorng, -
ביטול קניית רכב
מאת רון18- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 721 צפיות
אשמח לעזרה סיכמתי באחד המגרשים על רכישת רכב שילמתי 1,000 ש"ח מקדמה בהתחלה בשביל "שמירת מקום" מה שנקרא אתמול העברתי להם בהעברה בנקאית סכום של 20,000 אלף שקל שהם בערך כ70% מהשווי של הרכב. את ההשלמה תכננתי לשלם בכרטיס אשראי בתשלומים, הפעולה הזאת עדיין לא בוצעה החלטתי שאני רוצה לרדת מהעסקה ולחפש רכב זול יותר. אני מבין שאת ה1,000 ש"ח הם לא יחזירו לי מין הסתם אבל הם יהיו חייבים לי להחזיר את כל הסכום שהעברתי להם בהעברה בנקאית נכון? כמו שאמרתי לא בוצע סיכום ותשלום סופי ולא בוצע העברת בעלות. אני שואל כאן כי אני לא רוצה שהמוכר במגרש ינסה לסבן אותי תודה
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כן, כן. חבילת שינה. קראתם נכון. אה, וגם התחילו למכור את מתיחת הפנים של הסופרב.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
צהרא טבא. מעוניין להשיג/לרכוש שטיח בודד לרכב (מגומי) בצד נהג. איני מעוניין להחליף את כל הארבעה - כי רק זה של הנהג שחוק ביותר. היתר במצב טוב. אוטודיפו - הייתי - קיים רק כל הסט לרכישה. למישהו יש רעיון בבקשה ? (אפילו פיסת גומי מתאימה, שניתן לחתוך עצמית להתאמה "אישית"). חן חן.
הודעה אחרונה מאת NiNi, -
הדור החדש אמנם שומר על מראה מוחצן (ומאוד חמוד!) אבל זוכה למימדים גדולים יותר, מרווח טוב יותר לנוסעים ותא מטען לא רע בכלל בגודלו. מבוסס על הקליאו והקפצ׳ור החדשות, הג׳וק החדש זוכה למימדים מכובדים עם 7 ס״מ תוספת באורך (4.21 מטר) 3 ס״מ ברוחב (1.80) ובגובה (1.60) ובסיס גלגלים ארוך בלא פחות מ10.5 ס״מ מה שיקנה מרווח ברכיים משופר משמעותית לנוסעים מאחור. תא מטען גדל ב20% ונפחו עומד כעת על 422 ליטרים מכובדים ביותר לרכב מהסגמנט הזה. מהמשקל הם דווקא הצליחו להפחית כמה עשרות ק״ג... תא הנוסעים נראה (ונקווה שגם ירגיש כי זו היתה אחת מנקודות התורפה של הסכם היוצא) משמעותית טוב ואיכותי יותר, כאשר ניתן לבחור בין מספר קומבינציות של גוונים (בחו״ל לפחות....). בגזרת המולטימדיה הרכב …
הודעה אחרונה מאת Airpekk, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 36 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
קיבלתי daihatsu terios 2008 מתנה מבן משפחה לכבוד זה שהוצאתי רישיון ונהגתי עליו כבר חצי שנה והבעיה היא שהוא אוטו ישן וצורך מלא דלק ואני לא עובד במשרה מלאה ומתחיל לימודים בעוד יומיים ואני נורא רוצה לעשות טרייד על האוטו ולהחליף אותו באיביזה עכשיו השאלה היא איך אני משכנע את ההורים לקנות איביזה ומה היתרונות והחסרונות שלה או השוואה של סיאט איביזה לדייהטסו טריוס מבחינת בטיחות, צריכת דלק, חלקי חילוף או אמינות, תודה ***הודעה אדמין: נא להקפיד על כתיבה ראויה, שנבין את התוכן. זה אומר פיסוק כמו שצריך, מעברי שורה וכוליי.****
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי אוטו יד1 ביולי. הטסט שלו בספטמבר(החודש) לא קיבלתי שובר לתשלום טסט כמו שבדכ מקבלים חודשיים לפני(אולי הבעלים הקודם קיבל, לא יודעת) התקשרתי למשרד הרישוי ושאלתי כמה אני צכה לשלם כי אין לי שובר- נאמר לי 26 שח ושילמתי - יכול להיות שזה ההפרש עד תאריך הטסט ואצטרך לשלם סכום מלא לשנה הבאה? לדבר שוב עם משרד הרישוי? עדיף ללכת אליהם? בבקשה עזרה יעל
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 1 תגובות
- 560 צפיות
מבחינת החוק אם רכב עומד לפני קו הפרדה רצוף ומעבר חצייה והנהג בפנים ושמצפצפים לא הוא לא מוכן לזוז ועושה עם היד לעקוף אותו, האם בסיטואציה כזאת העקיפה חוקית? היות והרכב מפריע לתנועה וחוסם את הנתיב.
הודעה אחרונה מאת X9500, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
דלק מוטורס לא מייבאים לישראל את דגמי הפוקוס והפייסטה החדשים השאלה היא מה מונע ממישהו אחר לייבא אותם? נניח אילון מוטורס ייבאו פוקוס ופיאסטה דור קודם במקבלים לדלק למה הם לא מנצלים את ההזדמנות ומייבאים את הדגמים החדשים בלעדית? עלויות תקינה? מלאי חלפים ומחסור ברשת מוסכים? סיבה אחרת? האם לא ניתן להתגבר על הקשיים והאם לא מדובר בהזדמנות (תלוי בכמה זמן ימשך הסכסוך בין דלק לפורד)?
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
אופנוענים עם אגזוזים משופרים שיוצרים רעש מוגדל מרעישים בלילות בשכונה-יש חוק שמגבילם? 1 2
מאת רוכב_נוהג-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
הי, אצלנו בשכונה (שכונת מגורים מנומנמת בפרבר של עיר) בחצי שנה האחרונה ישנה תופעה של צעירים עם קטנועים/אופנועים שמתקינים אגזוז שמייצר רעש מוגבר, והם נוהגים לעשות עם הכלים "רונדלים" בשעות הערב המאוחרות לתוך הלילה. בעיקר בסופ"שים. בשלב הזה זה כבר די ברור לכל שאין פה נסיעה מנהלתי הביתה בסוף יום עבודה אלא "רונדלים" סתם כך לעשות רושם כמו שצעירים שרק מקבלים רישיון על אופנוע נוהגים לעשות. שאלתי - האם למשטרה יש כלים למנוע את התופעה? הכוונה במישור דיני התעבורה (כיוון של חוקי עזר עירוניים כמו רעש ומטרד לא יעבדו פה - "הוא בסך הכל נוהג הביתה, לא מארגן מסיבה"). דברים כמו: 1. האם האגזוז חוקי? 2. שלט שאוסר כניסה עם קטנוע לכבישי השכונה המנומנמת לאחר 11 בלילה? וכו' - יש דרך למצוא…
הודעה אחרונה מאת eladts, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ערב טוב. אני מעוניין שיהיה לי גלגל רזרבי בגודל מלא ברכב. {בכל הרכבים שהיו לי הקפדתי על זה.לא מעוניין בדונאטס} מדובר ביונדאי טארג'ט עם גגון מובנה עליה. איך ניתן לעגון את הגלגל הרזרבי על הגג ? {מיקומו האמיתי, מתחת לרכב,אבל המקום מיועד לגלגל רזרבי מיוחד קטן ומעפן שנמצא שם, אני לא רוצה אותו} תודה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,525 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- urich
- Moshe c
- Accent Coupe
- Rongaflugen
- Night Driver
- ArikB
- hans
- Michazzz
- שביט
- גולדן191
- ארז 1
- Pika007